Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Salamlar hamınıza qızlar. Ayşe xanım yazdığınız gözel sözlere göre çox sağolun.:KK15:Menim seher yemeyim deyişmir hemişe eynidir 2 dilim çörek çox az pendir. Herden kesmik. şor. yumurta da yeyirem. 2 lt su. 2 fincan yaşıl çay. Yemek ne bişirmişemse ondan bir maqsor çöreksiz. Çayımı da ki seher çayımı 1 eded qendle içirem. Ara çayımı quru meyveyle xurma. erik . gavalı. Şirniyyat yemirem. Çalışıram ki yediklerimi 5-de bitirim. Çay. su xaric. İdman etmirem çünki men (çox üzr isteyirem hamınızdan) uşaq kesr emeliyyatı ile dünyaya göz açıb indi 1.3 aylıqdır amma menim emelliyat yerim hele de ağrıyır. Bir az zora düşen kimi ağrıyır. Meselen adi ev işleri görürem yene de ağrıyır. Ona göre idman yoxdur.

Ayşe xanım men idman ede bilmirem bu menim bura daxil olmağıma engel olar.

Hoşgeldiniz efendim. Ben Çağla evliyim ve 1 oğlum var. Şuan 64.5 kiloyum hedefim 58.
Spor yapmaman burda olmana tabiki engel değil.Önemli olan hergün ne içip yediğini buraya rapor etmen. Sporuda sağlığına tekrar kavuştuğunda yaparsan çok daha güzel sonuç alırsın tartıda ;)

Herkese iyi pazarlar
Dün tartıldım ve 107 çıktım :KK43:
Bıktım artık 2 haftada 4 kilo :KK43:
Bu hafta işten gireceğim nete tel net bitti
Evde herkes hasta. Küçüğün öksürük uykudan uyandırıyor salı günü dr götürcem inş of çok canım sıkkın ya

Cnm geçmiş olsn cnm ya :(

Hoşgeldiniz efendim. Ben Çağla evliyim ve 1 oğlum var. Şuan 64.5 kiloyum hedefim 58.
Spor yapmaman burda olmana tabiki engel değil.Önemli olan hergün ne içip yediğini buraya rapor etmen. Sporuda sağlığına tekrar kavuştuğunda yaparsan çok daha güzel sonuç alırsın tartıda :KK66:
Xoş gördük melek üzlü. Maşallah melek kimi üzünüz var çox gözelsiniz.:nazar: Allah nezerlerden qorusun sizi. Memnun oldum men de Nüşabe. Melumata göre çox sağolun.

Bugünkü menüm

Sabah: aç karna su 2 dilim kızarmış tb üzerine salça az tereyağı sürdüm yanında 1 kk peynir biraz zeytin tahşnpekmez ve çay
Öğlen: 1 porsiyon kuşbaşılı kaşarlınpide
Akşam: 1 kase yeşil mercimek 2 çiğköfte 5 sarma 1 dilim kaymaklı ekmek kadayıfı
Ara: az şekerli türk kahvesi 2 tahinli kurabiye

Azönce de bir koca avuç çerez

Şimdi yeşil çay içiyorum ve yatana kdr da alkali su içicem
ekmek kadayifi ve tahinli kurabiye biraz fazla olmus canim Inşallah bugun daha dikkatli olursun:KK60:
Salamlar hamınıza qızlar. Ayşe xanım yazdığınız gözel sözlere 8göre çox sağolun.:KK15:Menim seher yemeyim deyişmir hemişe eynidir 2 dilim çörek çox az pendir. Herden kesmik. şor. yumurta da yeyirem. 2 lt su. 2 fincan yaşıl çay. Yemek ne bişirmişemse ondan bir maqsor çöreksiz. Çayımı da ki seher çayımı 1 eded qendle içirem. Ara çayımı quru meyveyle xurma. erik . gavalı. Şirniyyat yemirem. Çalışıram ki yediklerimi 5-de bitirim. Çay. su xaric. İdman etmirem çünki men (çox üzr isteyirem hamınızdan) uşaq kesr emeliyyatı ile dünyaya göz açıb indi 1.3 aylıqdır amma menim emelliyat yerim hele de ağrıyır. Bir az zora düşen kimi ağrıyır. Meselen adi ev işleri görürem yene de ağrıyır. Ona göre idman yoxdur.
Dikkat et canim butun ev isini bir gunde yapma hergun bir yeri temizle bende amaliyetla dogum yaptim hala az agri oluyor, menun guzel :KK15:

Bugünkü menüm

Sabah: aç karna su 2 dilim kızarmış tb üzerine salça az tereyağı sürdüm yanında 1 kk peynir biraz zeytin tahşnpekmez ve çay
Öğlen: 1 porsiyon kuşbaşılı kaşarlınpide
Akşam: 1 kase yeşil mercimek 2 çiğköfte 5 sarma 1 dilim kaymaklı ekmek kadayıfı
Ara: az şekerli türk kahvesi 2 tahinli kurabiye

Azönce de bir koca avuç çerez

Şimdi yeşil çay içiyorum ve yatana kdr da alkali su içicem
ekmek kadayifi ve tahinli kurabiye biraz fazla olmus caniminsallah bugun dahadikkatli olursun:KK60:
Salamlar hamınıza qızlar. Ayşe xanım yazdığınız gözel sözlere göre çox sağolun.:KK15:Menim seher yemeyim deyişmir hemişe eynidir 2 dilim çörek çox az pendir. Herden kesmik. şor. yumurta da yeyirem. 2 lt su. 2 fincan yaşıl çay. Yemek ne bişirmişemse ondan bir maqsor çöreksiz. Çayımı da ki seher çayımı 1 eded qendle içirem. Ara çayımı quru meyveyle xurma. erik . gavalı. Şirniyyat yemirem. Çalışıram ki yediklerimi 5-de bitirim. Çay. su xaric. İdman etmirem çünki men (çox üzr isteyirem hamınızdan) uşaq kesr emeliyyatı ile dünyaya göz açıb indi 1.3 aylıqdır amma menim emelliyat yerim hele de ağrıyır. Bir az zora düşen kimi ağrıyır. Meselen adi ev işleri görürem yene de ağrıyır. Ona göre idman yoxdur.
Dikkat et canim butun ev isini bir gunde yapma hergun bir yeri temizle bende amaliyetla dogum yaptim hala az agri oluyor, menun guzel :KK15:
Günaydın fıstıklaaaarrr:KK68:
Gunaydin fistik:KK15:

[QUOTEnisan atayev, post: 39309454, member: 653773"]Ayşe xanım men idman ede bilmirem bu menim bura daxil olmağıma engel olar.[/QUOTE]
Selam nusabe ben Gülşen 29 yaşında öğretmenim 2 yaşında bir kızım var 69 kiloyum hedefim 55 aramıza hosgeldin çok güzel kkonuşuyorsun ama bazı yazdıklarını anlamıyorum maalesef

[QUOTE="yst38, post: öyle birşey 6, azıcık : 31827yesek rkese kilo alıyoruz
Evde herkes hasta. Küçüğün öksürük uykudan uyandırıyor salı günü dr götürcem inş of çok canım sıkkın ya[/QUOTE]
Canim maalesef diyet oyle birsey ki azicik normal yesek hemen kilo aliyoruz Toparla kendini kucuk hedefler koy ilk hedef 99 olsun mesela 2 ayda cocuklara da uzuldum gecmis olsun

Canim spor yapmak mecbur degil sen nasil rahatsan oyle davran hizli kilo vermek istiyorsan yuruyebilirsin, internette videolar var ona bakrak istersen yapabilirsin, ama yapmak zorunda degilsin...:KK25:

ekmek kadayifi ve tahinli kurabiye biraz fazla olmus canim Inşallah bugun daha dikkatli olursun:KK60:

Yaxşı üreyim dediklerine emel etmeye çalışaram.

[QUOTEnisan atayev, post: 39309454, member: 653773"]Ayşe xanım men idman ede bilmirem bu menim bura daxil olmağıma engel olar.
Selam nusabe ben Gülşen 29 yaşında öğretmenim 2 yaşında bir kızım var 69 kiloyum hedefim 55 aramıza hosgeldin çok güzel kkonuşuyorsun ama bazı yazdıklarını anlamıyorum maalesef[/QUOTE]
Salam Gülşenim xoş gördük. Allah saxlasın balaşkanı. Menim de 1.3 aylıq bir oğlum var. 32 yaşında 85 kq-yum.Allah qismet etse ilk hedefim 70 olmaqdır. Eybi yox zaman keçdikce bir-birimizi başa düşerik inşallah hansı sözümü başa düşmeseniz soruşun memnuniyyetle cavab vererem. :KK15:He yadımdan çıxmadan sizin de gözelliyiz gözümden qaçmadı.:nazar:Bir de ki çox gözel mesleyiniz var.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Malum Pazar olunca birde yatılı misafir olunca ancak kahvaltımızı ettik, bulaşıkları falan halledip geldim :KK66:
Sağ olsun Kuzen gelirken kendi laptobunuda getirmiş :KK48: Yenge takozla uğraşma benimkini kullan dedi :21: ay dünya varmış öbür türlü defalarca takılıyordu benim Laptop ama şuanda rahatım :KK68:

Bir iki saat sonra benim büyük kuzu uçağa biniyor :21::21::21:
Akşam üzere Havaalanına gidip onu karşılıyacağız :KK68::KK68::KK68:

Küçük kızım tabiki çok heycanlı hem ablası gelecek hemde hediye aldı diye :KK48:
Birazdan onunla muzurluk olsun diye bir kağıt hazırlıyacağız :KK68:Üzerine Hoşgeldin abbacık yazıcağız havaalanında ufaklık ablasını karşılarken tutsun diye :KK48::KK48::KK48::KK48:

Menün gayet güzel canım ve eminim biraz daha vakit geçince iyileşip sporunuda yaparsın ( şu anda hem iyileşmeye bak hemde kuzunun sana daha çok ihtiyacı var nasılsa )
Eminim yinede çok güzel bir sonuç göreceğiz senden Cuma günü :KK66:

Herkese iyi pazarlar
Evde herkes hasta. Küçüğün öksürük uykudan uyandırıyor salı günü dr götürcem inş of çok canım sıkkın ya

Canım çok çok geçmiş olsun kuzuya :KK36:
Rabbim acil şifalar versin....Aminnnn

Bu arada kilo almana takılma canım hepimiz yaşıyoruz hatta bende farkındaysan 1 aydır şu 110u göremedim bir türlü :KK67: ama inanıyorum en kısa zamanda ikimizde 99u göreceğiz hatta daha aşağıları bile :KK60:
Pes etmek yok aynen devam :21::21::21:

Olurmu öyle şey tabiki aramıza dahilsin sende :KK74:
Bende düzenli olarak spor yapamıyorum hatta yarın inşallah başlıyacağım spora :21: sende iyileşince nasılsa evde de olsa sporunu yaparsın :KK60:

Xanımlar indi bir verlişe baxırdım heyif ki verliş rusca gedirdi başa düşmürdüm herden yoldaşımdan soruşurdum ne deyirler o da tercüme edirdi. Men rusca bilmirem amma yoldaşım bilir. Demeli 1 xanımla 1 bey meşede yaşayırlar. Ne geyim var yanlarında ne yemek ne de içmek. Bey başından zerbe aldı yarışmadan çıxartdılar. Qız qaldı tek aclıqdan ağacdakı balaca qurdları yeyirdi. Çiy xerçeng yedi. Qızlar 21 güne 11 kq arıqlamışdı. Deyirem meni de aparıb atsalar ora ne yaxşı olar. :KK48:21 güne 11 kq 50 güne 30 kq:21:sonra da qelebe:KK71:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Malum Pazar olunca birde yatılı misafir olunca ancak kahvaltımızı ettik, bulaşıkları falan halledip geldim :KK66:
Sağ olsun Kuzen gelirken kendi laptobunuda getirmiş :KK48: Yenge takozla uğraşma benimkini kullan dedi :21: ay dünya varmış öbür türlü defalarca takılıyordu benim Laptop ama şuanda rahatım :KK68:

Bir iki saat sonra benim büyük kuzu uçağa biniyor :21::21::21:
Akşam üzere Havaalanına gidip onu karşılıyacağız :KK68::KK68::KK68:

Küçük kızım tabiki çok heycanlı hem ablası gelecek hemde hediye aldı diye :KK48:
Birazdan onunla muzurluk olsun diye bir kağıt hazırlıyacağız :KK68:Üzerine Hoşgeldin abbacık yazıcağız havaalanında ufaklık ablasını karşılarken tutsun diye :KK48::KK48::KK48::KK48:

Menün gayet güzel canım ve eminim biraz daha vakit geçince iyileşip sporunuda yaparsın ( şu anda hem iyileşmeye bak hemde kuzunun sana daha çok ihtiyacı var nasılsa )
Eminim yinede çok güzel bir sonuç göreceğiz senden Cuma günü :KK66:

Canım çok çok geçmiş olsun kuzuya :KK36:
Rabbim acil şifalar versin....Aminnnn

Bu arada kilo almana takılma canım hepimiz yaşıyoruz hatta bende farkındaysan 1 aydır şu 110u göremedim bir türlü :KK67: ama inanıyorum en kısa zamanda ikimizde 99u göreceğiz hatta daha aşağıları bile :KK60:
Pes etmek yok aynen devam :21::21::21:

Olurmu öyle şey tabiki aramıza dahilsin sende :KK74:
Bende düzenli olarak spor yapamıyorum hatta yarın inşallah başlıyacağım spora :21: sende iyileşince nasılsa evde de olsa sporunu yaparsın :KK60:
Canııııııııııım necesen yene gözel teselli. Men heqiqeten hamınıza ayrı-ayrı çox teşekkür edirem. 7 illik üzüntülerimi deyesen yavaş-yavaş sizlerin sayenizde unudacağam. Hamınız menim üçün çox deyerlisiniz. İnşallah balaşkanı sağ-salamat qarşılayıb bir yerde eve dönersiniz. 99 nedi ondan aşağı reqemler göreceksen inşallah.

Back
X