Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Xanımlar indi bir verlişe baxırdım heyif ki verliş rusca gedirdi başa düşmürdüm herden yoldaşımdan soruşurdum ne deyirler o da tercüme edirdi. Men rusca bilmirem amma yoldaşım bilir. Demeli 1 xanımla 1 bey meşede yaşayırlar. Ne geyim var yanlarında ne yemek ne de içmek. Bey başından zerbe aldı yarışmadan çıxartdılar. Qız qaldı tek aclıqdan ağacdakı balaca qurdları yeyirdi. Çiy xerçeng yedi. Qızlar 21 güne 11 kq arıqlamışdı. Deyirem meni de aparıb atsalar ora ne yaxşı olar. :KK48:21 güne 11 kq 50 güne 30 kq:21:sonra da qelebe:KK71:

:KK48::KK48::KK48: Bende bir ara TVde Survivör diye bir yarışma var ya onu izlerken hep diyordum ulen sırf zayıflamak için oraya gideceğim sonunda diye :KK70::KK70::KK70::KK70:
Ama eminim bende bu bünye varken denizden balık tuttup tutup yer kilo veremeden dönerim :KK70::KK70::KK70::KK70:

Aslında hepimiz bir yerde toplanabilseydik ne güzel olurdu :21::21::21::21: iste o zaman kesin çok daha güzel kilolar verirdik :KK66:
Kim bilir belki ileride bir yerlerde karşılaştırır Rabbim bizleri :KK68::KK68::KK68:

Canııııııııııım necesen yene gözel teselli. Men heqiqeten hamınıza ayrı-ayrı çox teşekkür edirem. 7 illik üzüntülerimi deyesen yavaş-yavaş sizlerin sayenizde unudacağam. Hamınız menim üçün çox deyerlisiniz. İnşallah balaşkanı sağ-salamat qarşılayıb bir yerde eve dönersiniz. 99 nedi ondan aşağı reqemler göreceksen inşallah.

:KK60:Ağzından bal damlıyor balll :KK15:
İşallah canım hepimiz yaza kadar çok çok güzel kilolar veririz :KK68: ondan sonra kocalar iyice kıskançlık krizlerine girsinler :KK48: benimki şimdi bile arada kıskanıyor çok bakıyorlar sana diye artık o zaman kudurur kesin :KK70::KK70::KK70:

:KK48::KK48::KK48: Bende bir ara TVde Survivör diye bir yarışma var ya onu izlerken hep diyordum ulen sırf zayıflamak için oraya gideceğim sonunda diye :KK70::KK70::KK70::KK70:
Ama eminim bende bu bünye varken denizden balık tuttup tutup yer kilo veremeden dönerim :KK70::KK70::KK70::KK70:

Aslında hepimiz bir yerde toplanabilseydik ne güzel olurdu :21::21::21::21: iste o zaman kesin çok daha güzel kilolar verirdik :KK66:
Kim bilir belki ileride bir yerlerde karşılaştırır Rabbim bizleri :KK68::KK68::KK68:

:KK60:Ağzından bal damlıyor balll :KK15:
İşallah canım hepimiz yaza kadar çok çok güzel kilolar veririz :KK68: ondan sonra kocalar iyice kıskançlık krizlerine girsinler :KK48: benimki şimdi bile arada kıskanıyor çok bakıyorlar sana diye artık o zaman kudurur kesin :KK70::KK70::KK70:
O sene ele gelir canim ele de arıqlayarsan ki men senin iradene çox inanıram ve çox da heyranam.Banucum ömrüm düz deyirsen kaş ki hamımız bir yerə yığıla bilseydik. İnşallah canım. Amma o balları sizler damlatdırırsınız canlarım menim. İnşallah ömrüm hamımız istediyimiz kilolarda olarıq. He qısqansınlar. Eeeeeeee sen de çox gözelsen:21: ki qısqanır. Tebbi ki qısqanacaq senin kimisini kim qısqanmaz.:KK54:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: bence harika bir menü olmuş :KK60:
Bol bol eksi olarak dönecektir eminim :KK68:
[QUOTEgüzel esa27, post: 39304231, member: 568531"]Bugün ve ben :kk77:
sabah kaşarlı tost
6 zeytin
1 t.k acuka
1.5 k.k peynir

Öğlen
haşlama tavuk
1 tane baklava küçük

Aksam
3 kaşık yoğurt
2 kaşık buğday haşlama
ve haşlanmış göğüs

Ara
kivi

Bol su sporda var :KK49::KK76:
Gayet guzel baklava da olsun ne olacak sporla eritmissindir onu[/QUOTE]
Kızlar Teşekkürler :KK15:
Evet inş. Canımlarim teşekkürler hatta bugün regl oldum ona rağmen eksi gördüm çok mutluyum :KK15::21:

Baklava kucukmus, akşam da yenmemis .
Sporda var :KK66:
Bugünde birazcık pişmaniye var ama bahanemde Var regl oldum bugun :KK45::KK17:
Bugünkü menüm

Sabah: aç karna su 2 dilim kızarmış tb üzerine salça az tereyağı sürdüm yanında 1 kk peynir biraz zeytin tahşnpekmez ve çay
Öğlen: 1 porsiyon kuşbaşılı kaşarlınpide
Akşam: 1 kase yeşil mercimek 2 çiğköfte 5 sarma 1 dilim kaymaklı ekmek kadayıfı
Ara: az şekerli türk kahvesi 2 tahinli kurabiye

Azönce de bir koca avuç çerez

Şimdi yeşil çay içiyorum ve yatana kdr da alkali su içicem
3 komik kadayifini çok severim canım çekti Bİrde kaymak olacak allah varya nasıl yerim :KK17::eek::KK48:
Afiyet olsun :KK62:

Salamlar hamınıza qızlar. Ayşe xanım yazdığınız gözel sözlere göre çox sağolun.:KK15:Menim seher yemeyim deyişmir hemişe eynidir 2 dilim çörek çox az pendir. Herden kesmik. şor. yumurta da yeyirem. 2 lt su. 2 fincan yaşıl çay. Yemek ne bişirmişemse ondan bir maqsor çöreksiz. Çayımı da ki seher çayımı 1 eded qendle içirem. Ara çayımı quru meyveyle xurma. erik . gavalı. Şirniyyat yemirem. Çalışıram ki yediklerimi 5-de bitirim. Çay. su xaric. İdman etmirem çünki men (çox üzr isteyirem hamınızdan) uşaq kesr emeliyyatı ile dünyaya göz açıb indi 1.3 aylıqdır amma menim emelliyat yerim hele de ağrıyır. Bir az zora düşen kimi ağrıyır. Meselen adi ev işleri görürem yene de ağrıyır. Ona göre idman yoxdur.
Eliptik bisiklet tavsiye ederim canım rahatlik la kullana bilirsin :KK68:
Herkese iyi pazarlar
Dün tartıldım ve 107 çıktım :KK43:
Bıktım artık 2 haftada 4 kilo :KK43:
Bu hafta işten gireceğim nete tel net bitti
Evde herkes hasta. Küçüğün öksürük uykudan uyandırıyor salı günü dr götürcem inş of çok canım sıkkın ya
Geçmiş olsun canım allah şifa versin ins.
2 haftada 4 kilo biraz fazla ama sislikte vardır bendede olur biryere gidince ama 1 haftaya toplarsin kendini :KK39:
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Malum Pazar olunca birde yatılı misafir olunca ancak kahvaltımızı ettik, bulaşıkları falan halledip geldim :KK66:
Sağ olsun Kuzen gelirken kendi laptobunuda getirmiş :KK48: Yenge takozla uğraşma benimkini kullan dedi :21: ay dünya varmış öbür türlü defalarca takılıyordu benim Laptop ama şuanda rahatım :KK68:

Bir iki saat sonra benim büyük kuzu uçağa biniyor :21::21::21:
Akşam üzere Havaalanına gidip onu karşılıyacağız :KK68::KK68::KK68:

Küçük kızım tabiki çok heycanlı hem ablası gelecek hemde hediye aldı diye :KK48:
Birazdan onunla muzurluk olsun diye bir kağıt hazırlıyacağız :KK68:Üzerine Hoşgeldin abbacık yazıcağız havaalanında ufaklık ablasını karşılarken tutsun diye :KK48::KK48::KK48::KK48:

Menün gayet güzel canım ve eminim biraz daha vakit geçince iyileşip sporunuda yaparsın ( şu anda hem iyileşmeye bak hemde kuzunun sana daha çok ihtiyacı var nasılsa )
Eminim yinede çok güzel bir sonuç göreceğiz senden Cuma günü :KK66:

Canım çok çok geçmiş olsun kuzuya :KK36:
Rabbim acil şifalar versin....Aminnnn

Bu arada kilo almana takılma canım hepimiz yaşıyoruz hatta bende farkındaysan 1 aydır şu 110u göremedim bir türlü :KK67: ama inanıyorum en kısa zamanda ikimizde 99u göreceğiz hatta daha aşağıları bile :KK60:
Pes etmek yok aynen devam :21::21::21:

Olurmu öyle şey tabiki aramıza dahilsin sende :KK74:
Bende düzenli olarak spor yapamıyorum hatta yarın inşallah başlıyacağım spora :21: sende iyileşince nasılsa evde de olsa sporunu yaparsın :KK60:
Gözün aydın canım kavuşuyor sun meleine allah ayirmasin yavrularimizdan :KK68:

Deminden beri küçük kuzum, kuzen ve ben büyük kıza karşılama için pankart boyamakla uğraştık :KK48:

Beyaz kocaman bir kağıda; Hoşgeldin Abbacık yazdık :KK48:
Bütün harfleri farklı boyadık birde kağıdın kenarına bir gül ve ortalara bir Uğurböceği boyadım:KK70:
Artık akşam size de resimleri gösteririm :KK66:

O sene ele gelir canim ele de arıqlayarsan ki men senin iradene çox inanıram ve çox da heyranam.Banucum ömrüm düz deyirsen kaş ki hamımız bir yerə yığıla bilseydik. İnşallah canım. Amma o balları sizler damlatdırırsınız canlarım menim. İnşallah ömrüm hamımız istediyimiz kilolarda olarıq. He qısqansınlar. Eeeeeeee sen de çox gözelsen:21: ki qısqanır. Tebbi ki qısqanacaq senin kimisini kim qısqanmaz.:KK54:

Aminnn canım inşallahhhhhhhhhh:KK68:

Hepimiz hedeflerimize ulaşalım ve eşlerin hepsi kıskansın :KK48:

Menüm
Kahvaltı
2 fincan çay
1 Kıymalı börek
1 peynirli börek

Ara
1 kuru yeşil çay
6 fındık
0.5 ceviz
1 kuru üzüm

Akşam
100g istavrit ızgara
Salata
60gr kepekli ekmek
2 kibrit kutusu tahin helva

Ara 1 fincan ada çayı
5 fındık
1 tk kuru üzüm
3 badem

Ilk menu benden gelsin kızlar

sabah
1 dilim ekmek
biraz peynir
1 yumurta

öğle
1 küçük kase karışık meyve

akşam
1 dilim Kıymalı pide ( dünden kaldı)

Ara
1 portakal

toplam 1000 kalori

25 dk jilian level 2
15 dk Leslie

2 lt su olur

Menü gayet dengeli, zaten sporların bu isi halleder ;)

[QUOTEgüzel usum_yh, post: 39313682, member: 535945"]Menüm
Kahvaltı
2 fincan çay
1 Kıymalı börek
1 peynirli börek

Ara
1 kuru yeşil çay
6 fındık
0.5 ceviz
1 kuru üzüm

Akşam
100g istavrit ızgara
Salata
60gr kepekli ekmek

Ara 1 fincan ada çayı
5 fındık
1 tk kuru üzüm
3 badem[/QUOTE]
Gayet guzel canım sen bü işi biliyorsun hatırladığım kadariyla boyun uzundu ve kilon 75 miydi bence gayet iyi ama tabii önemli olan kendini hangi kiloda iyi hissttigin

slm kızlar pazar menüm gelsin

sabah: 1,5 dilim kızarmış tb üzerine salça yanında biraz peynir zeytin az da tahinpekmez ve çay
öğlen: 1,5 kase yeşil mercimek 2 çiğköfte
ara: az şekerli türk kahvesi ve 1 kurabiye
akşam: 1 porsiyon fırında tavuk ve patatesi
ara: hiç tatlı yemeye niyetim yoktu fakat babam saolsun gelirken profiterol almış bnde dayanamayıp 1 top ve pudinginden yedim
ara: yeşilçay içicem ve birazdan egzersiz yapıcam leslie nin 15 dk lık kalori yakma videosu var ondan

Bugün ve Ben :kk77:

Sabah
Pişmaniye accik :KK53: ( regl oldum oyüzden yidim)

Öğlen
Patatesli yumurta 1 yumurtalı
3 tane büyük sosis
6 zeytin
1.5 k.k peynir
1 dilim ekmek

Ara
accik Pişmaniye :KK67:

Akşam
1 tane kaşarlı yagda yumurta
4 kaşık yoğurt
4 kaşık buğday haşlanmış

Xanımlar indi bir verlişe baxırdım heyif ki verliş rusca gedirdi başa düşmürdüm herden yoldaşımdan soruşurdum ne deyirler o da tercüme edirdi. Men rusca bilmirem amma yoldaşım bilir. Demeli 1 xanımla 1 bey meşede yaşayırlar. Ne geyim var yanlarında ne yemek ne de içmek. Bey başından zerbe aldı yarışmadan çıxartdılar. Qız qaldı tek aclıqdan ağacdakı balaca qurdları yeyirdi. Çiy xerçeng yedi. Qızlar 21 güne 11 kq arıqlamışdı. Deyirem meni de aparıb atsalar ora ne yaxşı olar. :KK48:21 güne 11 kq 50 güne 30 kq:21:sonra da qelebe:KK71:

Ayy canim ćok tatlisin nusabecimmm :KK70::KK70::KK70: çok güldüm gercekten kilo vermek icin bi o kaldi denemedigimiz dimii :p:KK68:

[QUOTEpismanlik post: 39315455, member: 568531"]Bugün ve Ben :kk77:

Sabah

Öğlen
3 tane büyük sosis
6 zeytin
1.5 k.k peynir
1 dilim ekmek

Ara

Akşam
4 kaşık yoğurt
4 kaşık buğday haşlanmış[/QUOTE]
Canim pismaniyeler olmasatdi daha ii olurdu suyunu yazmamissin

[QUOTEpismanlik post: 39315455, member: 568531"]Bugün ve Ben :kk77:

Sabah

Öğlen
3 tane büyük sosis
6 zeytin
1.5 k.k peynir
1 dilim ekmek

Ara

Akşam
4 kaşık yoğurt
4 kaşık buğday haşlanmış
Canim pismaniyeler olmasatdi daha ii olurdu suyunu yazmamissin[/QUOTE]
Suyumda 3 litreyi bulur
sabah pismaniyeyle öğlen arasında sadece 1 litre su içtim yatan kadar 3 olmuş olur suan 2 yi aştı :KK49:
tabi sporda var bol bol vücut sıkılaştı mak için hareket ve eliptik bisiklet :KK49:

Menüm
Kahvaltı
2 fincan çay
1 Kıymalı börek
1 peynirli börek

Ara
1 kuru yeşil çay
6 fındık
0.5 ceviz
1 kuru üzüm

Akşam
100g istavrit ızgara
Salata
60gr kepekli ekmek

Ara 1 fincan ada çayı
5 fındık
1 tk kuru üzüm
3 badem
Güzel görünüyor afiyet olsun ;)
Ilk menu benden gelsin kızlar

sabah
1 dilim ekmek
biraz peynir
1 yumurta

öğle
1 küçük kase karışık meyve

akşam
1 dilim Kıymalı pide ( dünden kaldı)

Ara
1 portakal

toplam 1000 kalori

25 dk jilian level 2
15 dk Leslie

2 lt su olur
gayet güzel afiyet olsun :)

Nasil yersiiiinnnn :KK62:
Ama sporda var bugün böyle olsun önceden olsa 2..3 tane gofret cçikolata olsa kesmezdi 1 kutu nutellayi tek seferde yerdim o_O
ama şimdi accik Pişmaniye yidim okadarcik :KK76:
spor yaptım onuda eritmisimdir :KK49:
hem bugün regl olmama rağmen eksi de gördüm :KK47:

slm kızlar pazar menüm gelsin

sabah: 1,5 dilim kızarmış tb üzerine salça yanında biraz peynir zeytin az da tahinpekmez ve çay
öğlen: 1,5 kase yeşil mercimek 2 çiğköfte
ara: az şekerli türk kahvesi ve 1 kurabiye
akşam: 1 porsiyon fırında tavuk ve patatesi
ara: hiç tatlı yemeye niyetim yoktu fakat babam saolsun gelirken profiterol almış bnde dayanamayıp 1 top ve pudinginden yedim
ara: yeşilçay içicem ve birazdan egzersiz yapıcam leslie nin 15 dk lık kalori yakma videosu var ondan
O tatlılar olmasaymis daha iyiymiş ama olsun, canin sagolsun, afiyet olsun:KK45::KK53:
Bugün ve Ben :kk77:

Sabah

Öğlen
3 tane büyük sosis
6 zeytin
1.5 k.k peynir
1 dilim ekmek

Ara

Akşam
4 kaşık yoğurt
4 kaşık buğday haşlanmış