Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hey maşşallah, bunu düzenli her gün yapıyomusun canım?Bugün yaptığım sporlar
♥ bacak acarak isinma
♥50 kedi pozisyonunda dizler bükük arkaya tekme (ağırlıklarla )
♥ 50 kedi pozisyonunda kalca hareketi (ağırlıklarla)
♥ 50 köpek iseme ( ağırlıklarla )
♥ 50 istiridye (ağırlıklarla )
♥ 50 üçgen
♥ 50 selülit savar haraketi (ağırlıklarla )
♥ 50 makas (ağırlıklarla )
♥ 50 mekik
♥ 50 ters mekik
♥ 50 twist hareketi
♥50 sn plank
♥ 20şerden 40 sn yan plank
♥ 15 yarım şınav
♥ 30 lunges 2 kilo ağırlıkla
♥ 50 squat 2 kilo ağırlıkla
♥ 25 mekik (ssquat yorunca mola olarak yaptm)
♥ 50 sumo squat 2 kilo ağırlıkla
♥ 50 deatlift 10 kilo ağırlıkla ( 20 düz kalani sumo )
♥ 50 ayakta arkaya tekme (ağırlıklarla )
♥ 10 dirsek bükük kol açip kapama (10 kilo ağırlıkla)
Soğuma![]()
Hey maşşallah, bunu düzenli her gün yapıyomusun canım?
Woww bugünkü menün harika canım, afiyet olsunMenüm:
Sabah: 1 b su. 4 xlebçı. 2 yk lor peynir. 1 yk bal. 2 yk şor-(sizde ne demek bilmiyorum) 10 zeytin. 1 b çay.
Ara: 1 b çay 2 hurma
Öğlen: yarım tabak etli bulqur pilav. 2 yk yoğurt.
Ara: 4 xlebçı. 1 b çay
Akşam: yarı kase çorba. 1 kase manqal salata-(patlıcan-biber-domates-maydanoz-sıvı yağ)
1 kupa papatya çayı. 1 lt su.
Teşekkür ederim hayatım.Woww bugünkü menün harika canım, afiyet olsun![]()
menun guzel, afiyet olsunBugunku menum
Kahvalti
Peynirli tereyagli omlet(1,5 yumurta)
5 zeytin
1,5 dilim ekmek
Ogle
1 muz
2 bardak ayran
3 kasik makarna
Aksam
2 lahmacun
Domates salatalik
Yesillik
1,5 l su
Leslie 2 mile
Herkese iyi aksamlar birazdan annemgile gidecegiz aksam yemegini orada yiyecegim. Ins kacirmadan eve donebilirim![]()
Guzel menu afiyet olsun canimMenüm gelsîn
Sabah: aç karna su, 1 haşlanmış yumurta 1,5 dilîm ek üzerine az tereyağı ve salça 1 kk peynîr bîraz zeytin ve çay
Öğlen: 2 gülböreği ıspanaklı
B-fitte sporumu yaptım geldim
Akşam: 1 tabak fırında etli patatesli yemek yarım dîlim ek
Ara: az şekerli türk kahvesi ince bir dilim ev yapımı tramîsu
Bol su
Bugunki menum
sabah
bir dilim ekmek, bir yumurta, maydanoz, bir bardak yesil çay
Ara
3 gofret, bir bardak yesik cay
oglen
bir tabak yogurtlu bulgurlu ispanak, bir dilim ekmek
aksam
bir tabak yogurtlu ispanak
sporlar
35 yarım şınav
40 sn plank
75 sumo squat
100 squat
15 dk leslie
100 ip atlama
2lt su
Canımsporun harika olmuş bnde bugün uzun aradan sonra salona gidip sporumu yaptım spor şartEvetttttttttttttt tam 3 Mil Leslieyi bitirdim hatta nasıl nevrim döndüyse müzik açıp göbek atasım var bu yorgunluğun üzerine
Neyse cılkını çıkarmıyayım ki ile duraklama olursa ( ki uzun süre olmaz diye umuyorum) biraz daha çoğaltma şansım olsun
Canım acaba ayağındaki ayakkabı rahat değilmiBen kızlara hep ilk ayakkabılarını şu bebekler için 5 noktalılardan almıştım ( ortapedik olanlardan ) belkide alışkın değil diye de öyle yapıyor olabilir
Ev içinde ona ilk etapta ev ayakkabısı giydirmeyi denesen hani şu hayvanlılar oluyor ya altı ayakkabı gibi ama üzerinde tavşan yada ayıcıklılar oluyor yahem hoşuna gider çıkarmak istemez hemde ilk etapta yürümesede onlar ayağına rahat olduğundan zamanla unutup farkında olmadan dolanır onlarla
Dediğin gibi bencede sorun yoktur çocukta ama belki ayakkabıda vardır![]()
Afiyet olsun cnm menün güzelMenüm:
Sabah: 1 b su. 4 xlebçı. 2 yk lor peynir. 1 yk bal. 2 yk şor-(sizde ne demek bilmiyorum) 10 zeytin. 1 b çay.
Ara: 1 b çay 2 hurma
Öğlen: yarım tabak etli bulqur pilav. 2 yk yoğurt.
Ara: 4 xlebçı. 1 b çay
Akşam: yarı kase çorba. 1 kase manqal salata-(patlıcan-biber-domates-maydanoz-sıvı yağ)
1 kupa papatya çayı. 1 lt su.
Akşam yemeğinden sonra spor yapman çok iyi olmuş cnm afiyet olsunBugunku menum
Kahvalti
Peynirli tereyagli omlet(1,5 yumurta)
5 zeytin
1,5 dilim ekmek
Ogle
1 muz
2 bardak ayran
3 kasik makarna
Aksam
2 lahmacun
Domates salatalik
Yesillik
1,5 l su
Leslie 2 mile
Herkese iyi aksamlar birazdan annemgile gidecegiz aksam yemegini orada yiyecegim. Ins kacirmadan eve donebilirim![]()
Gelirim canim adres verebilir misinCanim sporlarin harikaaa bizim spor topigine gelsene![]()
canım ilk yaptığında hatırlıyormusun 1 mili zor yapıyordun işte spor yaptıkça vücut açılıyo bir süre sonra ellerine yarım kilo su şişesi al onlarla yap sonra 1 kilo ya çıkar bak nasıl fark edecek...
Ya kızlar inanamıycaksınız ama bu kadarına artık ne söyleycem bilmiyorum. Az önce küçük kız kardeşim telefon etdi inanırmısınız öyle sevinçliyim ki artık ne söyleyim ne diyim bilemiyorum. Rabbim sana şükürler olsun bir daha asla ama asla hiç bir şekilde isyan etmiycem. Sevinçten ne yapacağımı bilmiyorum inanın şu an yerlere göklere sığamıyorum. Üstelik nerden telefon etmiş biliyormusunuz babamlardan yarın doktora gidecekmiş gelip babamlarda kalacak ordan gitmesi kolay çünki. Hemen konuşur konuşmaz kendimi buraya atdım sizlere de anlatiyim diye. Artık şaşkın-şaşkın öyle bakıyorum iyi ki burası var iyi ki sizler varsınız 2 gün önceki düşüncelerim nereye şimdiki düşüncelerim nereye. Allahım kötü düşüncelerim için beni affetsin sizlere de söz veriyorum bir daha asla öyle şeyler düşünmiycem. Rabbim kullarını ne kadar sevdiyini bir kez daha kanıtladı. Ben sizlere de çok teşekkür ederim okuduğum dualar sayesinde oldu bütün bunlar. Artık benim gözüme uyku girmez sevinçten kardeşimle konuşurken kendimi zor tutdum ağlamamak için. Vallahi şu an bile elim-ayağım titriyor. Sizleri çok seviyorum hepinizi öpüyorum.![]()
Canımsporun harika olmuş bnde bugün uzun aradan sonra salona gidip sporumu yaptım spor şart
Teşekkür ederim hayatım hala o sevincin etkisini yaşıyorum. Aslında ben çok Allaha inanan birisiyimdir bak 6 yıl çocuğum olmadı ama hiç bir kere bile olsun isyan etmedim. Oğlum dünyaya göz açdığında her kes bana Allah sabrının ödülünü verdi sana dediler. Ama işte şeytan bir anlık beni yokladı. Ama bir daha asla böyle saçmalıklara yol vemiycem. Tabi burda sizin de desteyiniz büyük oldu bu iyiliyinizi de asla unutmuycam.SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Bugünüde şükür hayırlısıyla kaçamaksız bitirdim
Eşimle şekersiz keyif kahvemizide içtik
Tabi o yanında bitterde olsa az çikolata yedi ama ben kesinlikle bu saatte çikolata yemem dedim
Gün içinde 3 litreye yakın suyumuda içtim
İnşallah cuma gününe bana bu yaptığım sporlarla beslenme şekli bol eksi olarak geri döner
Sorma gerçekten ilk yaptığımda 1 Mili zor bitirdim hatta 3 Mil yapabileceğimi asla düşünmüyordum ama cidden yaptıkça insanın yapası geliyorKeşke çok daha evvel TV eşliğinde yapsaymışım
Benim yaptığım videoda 2 Mil şu plates lastikleriyle destekli olan ve cidden baya kasları zorluyorama bir ara elim rahatladığında bu bileklere bağlanan ağırlıklardan da almayı düşünüyorum
tabi önce iyice bir alışayımda 3 mile
Canım inan senin adına çok sevindim
Sana demedim bu sabah ama içimden bir ses kızkardeşininde arayacağını söylemişti
Bak ne güzel hem babanda kaldığı için onunda iyi olduğunu öğrenmiş oldun hemde sabah tekrar o hastaneye gitmeden arama imkanın varsa sesini duyabileceksin
Hep diyorum RAbbim çok büyük ve her sıkıntının sonrası mutlaka bir ferahlık oluyor
Dua etmekten asla vazgeçme bak Allahın sevilen kuluymuşsun ki anında duan kabul oldu
Kız banada dua etsene şu Banu çabucak zayıflasın diyebelki saatine deng gelir
Aynen canım spor şart
Aslında spor salonu benimde çok hoşuma gitmişti daha evvel gittiğimde ama maalesef bana uzaktı ve aylık 200 liraya yakın birde benzin parası ağır gelmişti
Şimdi evde işime geliyor çünkü evin işine göre ayarlıyorum ve çocukları yanlız bırakıp aklım evde kalmıyorBiter bitmezde duşumu almak işime geliyor
evde veya salonda fark etmez sağlıklı yaşamak için spor hayatımızda hep olmalı ve bundan sonra inşallah hep olacak
![]()
Süpersin o zaman canım.. Ben bir kitap okuyanı bir de düzenli spor yapanı çok severimTeşekkürler canm evet 6 gün yapiyorum 1 gün dinlenme![]()