- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Gelirim canim adres verebilir misin![]()
Sıkı, selülitsiz ve dik bir popoya giden yolda yol arkadaşları aranıyor. (maaş+yol+ssk :)
bekliyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelirim canim adres verebilir misin![]()
günaydın kızlarrrr
derse giriyorum hadi bismillahhh
ay çok guldum harika bir lansman yapmışsınSıkı, selülitsiz ve dik bir popoya giden yolda yol arkadaşları aranıyor. (maaş+yol+ssk :)
bekliyorum![]()
Bende evin işlerinide bitirdim birazdan hazırlanıp kendimi dışarı atacağım
Hava çok güzel insan ne giyeceğini şaşırıyor
Dönüştede pazarlığımı yapar eve atarım kendimi inşallah çok geç olmadan![]()
ay çok guldum harika bir lansman yapmışsın![]()
vallahi gez banum yaraşır. bende akşam sinemaya gidicem çocukları anneme sattık eşimle plan yaptıkBende evin işlerinide bitirdim birazdan hazırlanıp kendimi dışarı atacağım
Hava çok güzel insan ne giyeceğini şaşırıyor
Dönüştede pazarlığımı yapar eve atarım kendimi inşallah çok geç olmadan![]()
ciddenmi bende geçmişe bakmadan daldım direkKiz konuyu ben acmadim![]()
vallahi gez banum yaraşır. bende akşam sinemaya gidicem çocukları anneme sattık eşimle plan yaptık![]()
vallahi gez banum yaraşır. bende akşam sinemaya gidicem çocukları anneme sattık eşimle plan yaptık![]()
Kızlar ben motivemi kaybetmiş durumdayım 3 gündür aynı eskisi gibi çok yiyorum..
Sen kilo falan veremezsin diyorum kendi kendime , kendime küsmüş durumdayım![]()
yok kız yok grinin elli tonuna gidicezOhhh sefan olsun canım
Kız Çarşı pazar filmine gitmeyin komik sayılır ama öyle kesinlikle git diyebileceğim bir film değil
Büyük kız Bana Masal Anlatma filmine gitmişti karnıma ağrılar girdi gülmekten resmen dedisonra hatta çok pişman oldum ona gitseydik diye ama şansımızı yitirdik uzun bir süreliğine
![]()
oy kuzum arada gelir böle ataklar bak sana olumlama cümleleri yollucam bunları hergun oku hatta sabahtan oku oldumu çok işe yarıcak. kendine ne sölersen o sun unutma olumlu düşünürsen herşey guel olacakKızlar ben motivemi kaybetmiş durumdayım 3 gündür aynı eskisi gibi çok yiyorum..
Sen kilo falan veremezsin diyorum kendi kendime , kendime küsmüş durumdayım![]()