Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

sabah 2 simit yedim, dün akçam koca bi tabak bulgur pilavı yedim, ailemde çok sorun var ve benim üstüme geliyolar boğulcak gibi hissediyorum, malum artık bi erkek arkadaşımda yok yalnızım, kendimi berbat hissediyorum, her sabah mutsuz kalkıyorum, düzelmem lazım ama yapamıyorum :KK43::KK43:

sabah 2 simit yedim, dün akçam koca bi tabak bulgur pilavı yedim, ailemde çok sorun var ve benim üstüme geliyolar boğulcak gibi hissediyorum, malum artık bi erkek arkadaşımda yok yalnızım, kendimi berbat hissediyorum, her sabah mutsuz kalkıyorum, düzelmem lazım ama yapamıyorum :KK43::KK43:
sona kaç yaşında olduğunu bilmiyorum ama 20 li yaşların başlarındasın diye tahmin ediyorum.şunu sana söyleyebilirim bir kere çoook gençsin bu çok büyük bir avantaj.ha ben gencim 30 u ma kadar bekleyim sonra nasıl olsa kilo veririm diyorsan yanılıyorsun vücut 30 lu yaşlara doğru artık yağ depolamaya daha elverişli oluyo neyse sana hikaye anlatmaktansa gerçekleri söylücem ama alınmaca darılmaca yok
burda 100 kilonun üzerinde bir kız öğretmen arkadaşım var
evlenememesinin yani kısmetinin bir türlü gelmeyişinin tek sebei var KİLOLU OLMAK
üstelik bunu ben değil kendisi söylüyor .okumuş matematik öğretmeni evi var arabası var bunlara rağmen tek sebep evet kilolu...
bir an önce silkelen sana kimse 97 den 2 ayda 60 a ineceksin demiyor azar azar ama kalıocı vermek önemli
ben 3 ay 71 de takıldım ama bir kaç haftadır 68 e indim eğer 71 de 3 ay takıldığımda ben pes ettim deyip kendimi yemeye vursaydım şuan 75 olurdum.anlatabiliyo muyum canım.
şöyle bir silkelen iş çıkışı tek başına sakin bir yere git eline bir defter al olmak istediğin kişinin resmini o defterin ilk sayfasına yapıştır o defteri sürekli yanında taşı her yeme isteğin geldiğinde defterdeki resmi hayal edip az porsiyon ye..
o deftere heddeflerini ödüllerini cezalarını yaz o senin en ii arkadaşın olsun aranızda bir sır
komik gelmesin bu yazdıklarım çünkü kilolu insan en yakınına bile bazen kilolu olduğunun üzüntüüsünü anlatamaz kimsenin anlamayacağını düşünür anlamzlar da zaten anlatma bize anlat defterdeki kişiye anlat.
ailenle sorunlarında yemeye saılma o seni o anda doyurur ama kalbindeki acıyı bastıramaz.yakın arkadaşın veya dostun vardır mutlaka.onunla kilo konusunu paylaştığında bile şunu net söyleyebilkirim ne kadar dost olursa olsun eğer o kişi zayıf yada normal kilodaysa seni anlamayacaktır hatta bu kadar takma takacak kilon yok yalanını söyleyecektir
sonacım
97 kilo takacak bir kilo
sen henüz bekarsın
çocuk doğurmadın
evlenmedin
kariyer yapmadın
erkek arkadaşın yok
belkide sana çocuıklar abla değil teyze diyor
bak yazdıklarımı yanlış anlama bunlar gerçek
GERÇEKLERİ GÖR
SEN DAHA İYİ BİR YAŞAMA
SAYGI GÖRMEYE
SEVİLMEYE DEĞER BİR KİŞİSİN...

sona kaç yaşında olduğunu bilmiyorum ama 20 li yaşların başlarındasın diye tahmin ediyorum.şunu sana söyleyebilirim bir kere çoook gençsin bu çok büyük bir avantaj.ha ben gencim 30 u ma kadar bekleyim sonra nasıl olsa kilo veririm diyorsan yanılıyorsun vücut 30 lu yaşlara doğru artık yağ depolamaya daha elverişli oluyo neyse sana hikaye anlatmaktansa gerçekleri söylücem ama alınmaca darılmaca yok
evlenememesinin yani kısmetinin bir türlü gelmeyişinin tek sebei var KİLOLU OLMAK
üstelik bunu ben değil kendisi söylüyor .okumuş matematik öğretmeni evi var arabası var bunlara rağmen tek sebep evet kilolu...
bir an önce silkelen sana kimse 97 den 2 ayda 60 a ineceksin demiyor azar azar ama kalıocı vermek önemli
ben 3 ay 71 de takıldım ama bir kaç haftadır 68 e indim eğer 71 de 3 ay takıldığımda ben pes ettim deyip kendimi yemeye vursaydım şuan 75 olurdum.anlatabiliyo muyum canım.
şöyle bir silkelen iş çıkışı tek başına sakin bir yere git eline bir defter al olmak istediğin kişinin resmini o defterin ilk sayfasına yapıştır o defteri sürekli yanında taşı her yeme isteğin geldiğinde defterdeki resmi hayal edip az porsiyon ye..
o deftere heddeflerini ödüllerini cezalarını yaz o senin en ii arkadaşın olsun aranızda bir sır
komik gelmesin bu yazdıklarım çünkü kilolu insan en yakınına bile bazen kilolu olduğunun üzüntüüsünü anlatamaz kimsenin anlamayacağını düşünür anlamzlar da zaten anlatma bize anlat defterdeki kişiye anlat.
ailenle sorunlarında yemeye saılma o seni o anda doyurur ama kalbindeki acıyı bastıramaz.yakın arkadaşın veya dostun vardır mutlaka.onunla kilo konusunu paylaştığında bile şunu net söyleyebilkirim ne kadar dost olursa olsun eğer o kişi zayıf yada normal kilodaysa seni anlamayacaktır hatta bu kadar takma takacak kilon yok yalanını söyleyecektir
sonacım
97 kilo takacak bir kilo
sen henüz bekarsın
çocuk doğurmadın
evlenmedin
kariyer yapmadın
erkek arkadaşın yok
GERÇEKLERİ GÖR
SEN DAHA İYİ BİR YAŞAMA
SAYGI GÖRMEYE
Ayyyyyyy canım Gülşen ya ne kadar güzel anlatmışsın.

Canım benim bak ben düne kadar kötü hissediyordum amma neyse ki burdaki kızlar benim bunu aşabilmemi sağladılar. Canım dua et ben duanın hangi güce sahip olduğunun bir kes daha şahidi oldum. İnan içten yürekden edilen dua çabuk tesirini gösteriyor. Bak Gülşen bana önceki sayfalarda bir dua yazmışdı istersen sen de onu oku tatlım eminim sıkıntınız her neyse çabuk zamanda bitecek inşallah. Bak ben üstesinden geldim emin ol sende geliceksin. Seni seviyoruz canım.:KK15:

Kizlar ben takimdan ayrilmak istiyorum. Kendinize iyi bakin.
Kız biz sana ne anlatıyoruz sen hala ısrarla ayrılıyorum diyosun. Canım benim her şey insanın kendi elinde bak ayrılırsan daha kötü olucak bir kere çok yedin diye hemen pes-mi ediceksin ki ben de defalarca yapdım. Ama ısrarla burda burda kalmaya devam ediyorum ve edicem de. Canım benim gitme kal olurmu.

Gulsen son cumlelerinin hicbiri dogru degil, ve sana iade ediyotum, beni hic tanimayan bir insansin laflarina dikkat et, ben cok guzel kariyer yapiyorum kimse de bana abla falan demiyor cunku yuzumden dolayi cok kucuk gosteriyorum, bu yaptigin sadece hakaret ve tetbiyrsizlik, evliligide Cok onemsemiyorum, asla senin gibi bunu bi halt sanan bi kadin olmadim. senin gibi birinin oldugu grupta asla duramam . Laflarina dikkat et insanlarla konusurken

Son düzenleme:
Kız biz sana ne anlatıyoruz sen hala ısrarla ayrılıyorum diyosun. Canım benim her şey insanın kendi elinde bak ayrılırsan daha kötü olucak bir kere çok yedin diye hemen pes-mi ediceksin ki ben de defalarca yapdım. Ama ısrarla burda burda kalmaya devam ediyorum ve edicem de. Canım benim gitme kal olurmu.

Yukarda yazilan igrenc cumlelerden sonta durmam burda canim. Srni cok sevdim ben kendine iyi bak

Bu arada beni gruba çağıran Moniye çok teşekkür ederim, ben benim gibi kariyersiz bekar erkek arkadaşı olmayan çocuk doğurmayan, insanların abla dedikleri 20li yaşlarda bayanların grubuna gitsem daha iyi olucak.
Bu önyargılar çok ağır geldi. Daha fazla takımınızı meşgul etmeyeyim kızlar hoşçakalın

Yukarda yazilan igrenc cumlelerden sonta durmam burda canim. Srni cok sevdim ben kendine iyi bak
Canım benim belki sen yanlış anladın onu. Eminim o sana kötü niyetle söylememişdir ömrüm güzel arkadaşım benim. Belki de şu an yaşadığın ailevi sıkıntılarından dolayı yanlış anladın canım benim ben yine israrla gitme diyorum konuşarak düzelte biliriz canım gitme lütfen canım eminim Gülşen de sana gerekli açıklamayı vericekdir. ve emin ol o da seni seviyor.

Gulsen son cumlelerinin hicbiri dogru degil, ve sana iade ediyotum, beni hic tanimayan bir insansin laflarina dikkat et, ben cok guzel kariyer yapiyorum kimse de bana abla falan demiyor cunku yuzumden dolayi cok kucuk gosteriyorum, bu yaptigin sadece hakaret ve tetbiyrsizlik, evliligide Cok onemsemiyorum, asla senin gibi bunu bi halt sanan bi kadin olmadim. senin gibi birinin oldugu grupta asla duramam . Laflarina dikkat et insanlarla konusurken
şuan beni değil kendi cümlelerinle nasıl biri olduğunu bize gösterdiğin için teşekkür ederimm

kızlar eğer sözlerim gerçekten ağırsa moniye iletin gruptan ben çıkayım

Lütfen böyle bir çağrı yapma grubunuzun bozulmasını asla istemem, oldu bitti canım, Moniyi de hiç meşgul etmeyelim.
Laflarına çok kırıldım ve alındım, belki ben hassasım ama lütfen sen benim için düzenini bozma oldu bitti, kızlar seni çok seviyor, olay büyümesin kapansın lütfen. Ben zaten listeye dahil olmamıştım 8. takıma geçiş yaptım, herkes için herşey iyi olur inşallah , özür dilemişsin ki bu bile çok büyük birşey teşekkür ediyorum bende seni kırmak istemedim özür dilerim, çok alındım ve kırıldım o yüzden sert bi cevap yazdım biraz ama lütfen takımından çıkma.
Kendinize iyi bakın kızlar

Kizlar ben takimdan ayrilmak istiyorum. Kendinize iyi bakin.

Canim lütfen böyle düşünme biz gülseni taniyoruz gerçekten o seni kirmak için degil cesatetlendirmek icin söyledi onlari lütfen gitme biz birbirimize destek olmak için burdayiz :)

Sabahınız xeyir gününüz neşeli geçsin fıstıklar:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:
gec olldu ama amin canım ınsallah guzel bı gun gecer bugun gercı benım ıcın artık hergun zor gecıyor :D
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese bol eksili az kalorili ve hayırlı sabahlar diliyorummmmm :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Bu sabah yine erkenden çok dinç bir şekilde güne başladım hatta keyif kahvemi bile içtim :21:
Çok şükür 2 - 3 gündür daha bir enerjik hissediyorum kendimi ( 3 milin faydaları sanırım :KK48: )
Bugün dışarı çıksammı çıkmasam mı diye düşünürken biraz evvel Annem aradı :KK48: hadi saat 11 gibi buluşup kardeşine gidelim dedi yürüyerek ( 3 km yol :21: ) havada çok güzel olunca tabi anında kabul ettim :KK66:

Zaten büyük kız dün ille Teyzeme gitcekmisin, gidersen arkadaşlarımı çağırabilirmiyim diyordu :KK48:
Hem küçük kuzuda iki gündür dışarı çıkmadım çok sıkıldım diyordu hemde bugünki sporumu açık havada yapmış olurum :KK66:

Normalde sabahtan 3 mil yapıyordum ama bugün eve gelince halim kalırsa yaparım diye düşünüyorum sonuçta abartıp ertesi gün baygın düşmek istemem :KK48:

Allah bütün öğrencilere zihin açıklığı versin ...Aminnnn
Sanada kolay gelsin :KK60:
su enerjıne hayranım canm 41 kere masallah,

kızlar sabah tartıya çıktım inanamadım dün geçen haftaya göre -100 ken bugün -300 olmuş ve dün söylemiştim puaça falan yemiştim galiba kilo verdikçe direncim kırıldı spor yapmamama ve bu hafta hiç dikkat etmememe rağmen -300 bile büyük moral oldu bana inaşşalh dedemin perşembesini de geçirelim haftaya tekrar yüzmeye devam edicem tabii evdeki sporlarıma daama bu kez hergün değil haftada 5-6 gün spor yapmayıdüşünüyorum çünkü kasların hergün çalışması çok da ii değilmiş..
dırencı kırdıktan sonra abrtılıda yesen azda olsa bı kılo kaybı oluyor canm vucudumuz cok farklı bısey suan ben ne yesem kılo olarak kalıyor ben karnım cıkmaz dıyordum bu kadar ama sımdı 2 metre onumden gıdıyor catlak olmadan halledebılsem su son haftalarımı
günaydın topik halkı bu gun enerjim tavanda vallahi :KK60::cool::cool:
tunaydın cnm :D enerjılerınzı azıcık banada yollayın kızlar aksıne benım ruhum cekılmıs gıbı nefes almaya enerjım yok

Kızlar ben motivemi kaybetmiş durumdayım 3 gündür aynı eskisi gibi çok yiyorum..
Sen kilo falan veremezsin diyorum kendi kendime , kendime küsmüş durumdayım :KK61::KK61::KK61::KK61:
canım hersey ınsanın kendınde bıtıyor bbozma moralını bende hep oyle dıyordum cok sukur 103 kıloyla basladım 75 lerı gordum ama bu surecte hep eksıde degldım aldıgım zamanlarda oldu duraklama donemlerımde ama hep bı sekılde kendımı sılkeledım ve tekrar baslamayı basardım emınım sende basaracaksın
oy kuzum arada gelir böle ataklar bak sana olumlama cümleleri yollucam bunları hergun oku hatta sabahtan oku oldumu çok işe yarıcak. kendine ne sölersen o sun unutma olumlu düşünürsen herşey guel olacak

İdeal Kilo İçin Olumlama Cümleleri

-BİZ Kimizzzz?

-Kadınlarrrrrrrr! (veya erkeklerrrrrrrr!)

-Ne İstiyoruzzzzzzzzzzz??

-Kilo vermek istiyoruzzzzzzzzzz!

-Ne zamannnn

-Yaz gelmedennnnnnn!

Değil mi amaistiyoruzzz.Hemde çok istiyoruzzz ve bunu başarıcazzz.O süper başkasına vermeye kıyamadığımız en sevdiğimiz pantolonun içine gireceğiz.

En sevdiğimiz o elbisenin,hani o kırmızı olan evet bi de siyah var dimi hepsinin içine tekrar giricez.

Kendimizi hafif hissedicez ve özgüvenimizi geri kazanıcaz.Vebunun için de elimizden geleni yapıcazz.Diyete ve spora başladıkbile.Hadibakalım şimdi de Olumlama yapıyoruz.Amabu olumlamaları en az 21 gün,sabah kalkar kalkmaz ya da akşam yatmadan hemen önce inanarak söylüyoruzz.Busüreyi 40 güne kadar da çıkarabiliriz.Bilinç süzgecimizden geçen olumlu cümleleri bilinçaltına aktarıcaz ve yapılan tekrarlarla eski olumsuz kalıpları kırarak, yerine olumlu kalıpları yerleştiricez.

İşte hepimiz için ideal kilo olumlamaları araştırdım buldum.Geceden zamanladım.Muhtemelen şu an da otomatik paylaştı ve sen bunu okuyorsun ve ben şu an da muhtemelen yürüyüşteyim:)

Hadi başlayalım;

İdeal Kilo İçin Olumlama Cümleleri

· Ben, herşeyin farkındayım.

· Vücudumu tanıyorum. Onu seviyor ve ona saygı duyuyorum.

· Vücudumu sağlıklı yiyeceklerle besliyorum.

· Yemek yerken küçük lokmalarla ve iyice tadına vararak yiyorum.

· Lokmalarımı yavaş yavaş çiğniyorum.

· Yediklerimin ağzımda bıraktığı tüm tatların farkına varıyorum.

· Yemek yemek benim için özel bir törendir.

· Ona da tüm önemli işlerim gibi ayrı bir özen gösteriyorum.

· Yemek yemek için mutlaka yeterli zaman ayırıyorum.

· Yemek sırasında sadece yediklerime konsantre oluyorum.

· Yediğim her lokmanın, her lezzetin farkındayım.

· Vücuduma sağlık ve enerji sağladıkları için yediklerime müteşekkirim.

· Vücudum ideal kilomu biliyor ve ben ona güveniyorum.

· Yemek yerken porsiyonlarımı küçük tutuyor, doymadıysam tekrar alıyorum.

· Karnım doyduğunda tabağımda hala bir şeyler kaldıysa, onları olduğu gibi bırakıyorum.

· Ben sadece acıktığımda ve yeteri kadar yemek yiyorum.

· Acıktığımı hissetmek hoşuma gidiyor.

· Vücudumu dinliyorum. O da bana ne kadar ve neler yemem gerektiğini söylüyor.

· Sağlıklı bir şekilde ideal kilomu koruyorum.

· İdeal kilomda kendimi daha özgür ve mutlu hissediyorum.

· Nefes alışımın farkındayım.

· Belli aralarla normalden daha derin ve daha uzun nefesler alıyorum.

· Aldığım her derin nefeste hücrelerimin oksijenle yıkandığını hissediyorum.

· Ben vücuduma dikkat ediyorum, vücudum da beni kolluyor.

· Ben derin uyuyorum, erkenden ve dinlenmiş olarak uyanıyorum.

· Ben sağlıklı ve mutluyum.

· Sağlığım benim kontrolümdedir.

· İdeal kilomu kolayca ve zahmetsizce koruyorum.

· Sadece yeteri kadar yemek yiyorum.

· Ben enerji doluyum.

· Ben her açıdan sağlıklıyım.

· Ben vücudumu sağlıklı ve besleyici yiyeceklerle besliyorum.

· Ben aktifim ve ideal kilomdayım.

· Benim vücudum sağlıklıdır ve tüm organlarım mükemmel bir uyum içinde çalışıyor.

· Sadece gerektiği zaman ve vücuduma yakıt sağlamak için yemek yiyorum.

· Ben düzenli olarak yürüyor, spor yapıyorum.

· Zihnim, vücudum ve ruhum mükemmel bir sağlıkla uyum içinde.

· Şimdi vücudum gevşemiş durumda ve zihnimde hoş bir sükunet var..

· Ben gevşemiş durumdayken vücudum kendisini kolayca ve çabucak onarıyor.

· Tenim temiz ve parlak.

· Ben vücudumu seviyor ve ona saygı duyuyorum.

· Zihnim, vücudum ve ruhum mükemmel bir uyum içinde.

· Ben enerjik, kendine güvenen, sağlıklı biriyim ve gerektiği zaman çözümler üretiyorum.

· Ben, herşeyin farkındayım.

· Vücudumu seviyor ve ona saygı duyuyorum.

Kaynak;gamet.com.tr

Bu olumlama cümlelerine sizler de dilediğiniz sizin için uygun olanlarıekleyebilirsiniz.Hattabura da istemedikleriniz varsa çıkarabilirsiniz.Ancakeklediğiniz veya değiştirdiğiniz olumlama cümlelerinin olumlu ve yapıcı olmasına özen gösterin. Aksi halde amacınızı saptıracak blokajlara neden olabilirsiniz.

Bu olumlamaları inanarak söylüyoruz,eyleme geçiriyoruz ve hafifleşiyoruz:KK66:
cok guzel bı paylasım olmusum canım benım
sonacım
97 kilo takacak bir kilo
sen henüz bekarsın
çocuk doğurmadın
evlenmedin
kariyer yapmadın
erkek arkadaşın yok
GERÇEKLERİ GÖR
SEN DAHA İYİ BİR YAŞAMA
SAYGI GÖRMEYE
yazdıklarının bazılarına katılıyorum bazılarına katılmıyorum canım ama guzel anlatmıssın :KK68:bazen bazı seylerı kabullenmekte zorlanabılıyoruz

Back
X