Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Canım benim hoş geldin nasılsın Merve. Canım bir az daha sabır inan seni şu an öyle iyi anlıyorum ki. Allah yardımcın olsun biliyormusun ben de senin gibiydim son ayda e kolay diyil doğduğunda 3.950 q doğmuşdu. Yatak rejimi geçirdiyim için yiyip-yiyip yatmışdım.:KK48:gerçi şimdi çok zayıfladı ama normal maşallah çok haraketli çünkü.:KK48: bir de çok az yemek yiyor. neyse ben başka bir şey danışıcakdım. Bir defasında eşime artık karnımı kendim yarıp çıkarıcam sonunda şu çocuğu demişdim:KK48: Ama doğduğunda çekdiyim tüm acılar bir anda yok olup gitti. Giydirip yanıma getirdiklerinde göz yaşlarımı tutamadım inan öyle güzel bir hiss ki tüm kelimeleri bir yere yığsam gene anlatamam nasıl güçlü sevgi dolu bir hiss olduğunu. İnşallah bebek sağ-salim dünyaya geldiyinde çektiyin tüm azaplar bir anda yok olup gidecek inşallah. O cennet kokusunu doya-doya içine çekiceksin çok güzel olucak her şey inşallah. AMİN.

Canım benim hoş geldin nasılsın Merve. Canım bir az daha sabır inan seni şu an öyle iyi anlıyorum ki. Allah yardımcın olsun biliyormusun ben de senin gibiydim son ayda e kolay diyil doğduğunda 3.950 q doğmuşdu. Yatak rejimi geçirdiyim için yiyip-yiyip yatmışdım.:KK48:gerçi şimdi çok zayıfladı ama normal maşallah çok haraketli çünkü.:KK48: bir de çok az yemek yiyor. neyse ben başka bir şey danışıcakdım. Bir defasında eşime artık karnımı kendim yarıp çıkarıcam sonunda şu çocuğu demişdim:KK48: Ama doğduğunda çekdiyim tüm acılar bir anda yok olup gitti. Giydirip yanıma getirdiklerinde göz yaşlarımı tutamadım inan öyle güzel bir hiss ki tüm kelimeleri bir yere yığsam gene anlatamam nasıl güçlü sevgi dolu bir hiss olduğunu. İnşallah bebek sağ-salim dünyaya geldiyinde çektiyin tüm azaplar bir anda yok olup gidecek inşallah. O cennet kokusunu doya-doya içine çekiceksin çok güzel olucak her şey inşallah. AMİN.
hosbuldum tatlım benım ... ayy valla o kadar dogsa sukredıcem daha bız 2.000gr mız ancak aynen bende oyleyım ya evdeyken gene o kadar sorun olmuyor yıyıyp ıcıp yatıyorum ama okulda oturamıyorum sıralara yada nefes alamıyorum sınıfta boyle bayılacakmıs gıbı oluyorum :D herkes oyle dıyor cnm cektgın butun sıkıntıları unutursun dıyorlar emınım unutuluyordur ama ben yınede bı an once saglıkla dogsun ıstıyorum ınsallah canm sımdı bıle ıcımde her kıpırdanısında ıcıme huzur doguyor dogunca nasıl bı mutluluk verırı kım bılır az kaldı ınsallah rabbım nasıp eder de saglıkla kucagıma alırım

Sona_ Sona_
@adayaren38

Gülşenim ve meleğim ,
Canlarım ortada tamamen yanlış anlaşılma oluşmuş,özürler dilenmiş cevaplar yazılmış..
biz burada bir aileyiz ve hepimizde aynı dertten muzdaribiz:KK56:

Gülşenim sen nereye yok öyle bir şey:KK19:

Meleğim sende geri dönmek istersen her zaman kapımız açık bitanem,9. Takımda devam etmek istersende sana başarılar dilerim:KK60:

Mervem hoşgeldin tatlım:KK68:
Az kaldı inşallah sağlıcakla kucağına alacaksın çok yakında bebişimizi:KK46::anneadayı::nazar:
Herkezin dediği gibi meleğinin yüzünü görene kadar tüm sıkıntılar:21:
hosbulduk ablam:KK68:
ınsallah ablam en yakın zamanda mınıgımı kucagıma almıs bı sekılde gelecegım ınsallahh:KK46:

Bugün yaptığım sporlar

♥kilotlu çorapla bacak açarak ısınma
♥50 kedi pozisyonunda dizler bükük arkaya tekme ( ağırlıklarla )
♥ 50 kedi pozisyonunda kalca hareketi ( ağırlıklarla )
♥ 50 köpek iseme ( ağırlıklarla )
♥ 60 stiridye ( ağırlıklarla )
♥ 60 üçgen
♥ 50 selülit savar haraketi ( ağırlıklarla )
♥ 60 makas ( ağırlıklarla )
♥10 dk abs workout
♥ 50 mekik
♥ 50 ayakta arkaya tekme ( ağırlıklarla )
♥ 50 ayaklari yana acma ( ağırlıklarla )
♥ 50 twist hareketi ( ağırlıklarla )
♥ 50 squat 2 kilo ağırlıkla
♥ 50 sumo squat 2 kilo ağırlıkla
♥ 50 deatlift 10 kilo ağırlıkla ( 15 i düz kalani sumo )
♥ 20 lunges 2 kilo ağırlıkla
♥ 15 yarım şınav
♥ 45 sn plank
♥ 20şerden 40 sn yan plank
♥ 15 dk twist shape stepper ellerde ağırlıklarla
♥10 dirsek bükük kol açip kapama ( 10 kilo ağırlıkla)
♥ 30 yan bel calisma ayakta ( 10 kilo ağırlıkla )

Soğuma:KK55:

selam kızlar fit olma sürecimi hızlandırmak için elimden geleni yapıyorum epeydir spora gidemiyordum dün başladım tekrardan ve bugün de gittim iyi ter attım doğrusu ! yanlara ve bacaklara yüklendim...baharı ve yazı aslaaaa kilolu geçirmek istemiyorum umarım da başarıcam !!! siz nasılsınız?

Menüm:
Sabah: 4 xlebçı. bir az peynir. 6 zeytin. domates. salatalık. 2 yk lor. 1 yk bal. 1 b çay.
Ara: 2 hurma 1 b çay.
Öğlen: yarım tabak etli bulqur pilavı. 1 yk yoğurt.
Ara: 6 badem. 3 ceviz.
Akşam yemek yemedim.
1 lt su. 1 kupa papatya çayı. 2 kupa yeşil çay.

menüm gelsiin

sabah: aç karna 1 br su, 1 haşlanmış yumurta 2 dilim kızarmış tb üzerine salça yanında az kaymak, biraz zeytin peynir ve tahinpekmez ve çayy
öğlen: 2 kaşık dünkü etli patatesli yemekten, 1 gülböreği
spora gittim
ara: az şekerli türk kahvesi ve ince bir dilim tramisu (ben yaptııım)
akşam: 1 kase ıspanak yanında 2 kaşık yoğurt ve biraz turşu
ara: yeşil çay düşünüyorum biraz meyve de belki

bol su

Menüm:
Sabah: 4 xlebçı. bir az peynir. 6 zeytin. domates. salatalık. 2 yk lor. 1 yk bal. 1 b çay.
Akşam yemek yemedim.
menün gayet iyi canım akşam acıkırsan yoğurt yiyebilirsin

Bugün yaptığım sporlar

♥kilotlu çorapla bacak açarak ısınma
♥50 kedi pozisyonunda dizler bükük arkaya tekme ( ağırlıklarla )
♥ 50 kedi pozisyonunda kalca hareketi ( ağırlıklarla )
♥ 50 köpek iseme ( ağırlıklarla )
♥ 60 stiridye ( ağırlıklarla )
♥ 60 üçgen
♥ 50 selülit savar haraketi ( ağırlıklarla )
♥ 60 makas ( ağırlıklarla )
♥10 dk abs workout
♥ 50 mekik
♥ 50 ayakta arkaya tekme ( ağırlıklarla )
♥ 50 ayaklari yana acma ( ağırlıklarla )
♥ 50 twist hareketi ( ağırlıklarla )
♥ 50 squat 2 kilo ağırlıkla
♥ 50 sumo squat 2 kilo ağırlıkla
♥ 50 deatlift 10 kilo ağırlıkla ( 15 i düz kalani sumo )
♥ 20 lunges 2 kilo ağırlıkla
♥ 15 yarım şınav
♥ 45 sn plank
♥ 20şerden 40 sn yan plank
♥ 15 dk twist shape stepper ellerde ağırlıklarla
♥10 dirsek bükük kol açip kapama ( 10 kilo ağırlıkla)
♥ 30 yan bel calisma ayakta ( 10 kilo ağırlıkla )

Soğuma:KK55:
Ben bu kadar spor yapsam yere yığılır kalırım ve birdaha kalkamam herhalde :KK53::KK53::KK53: valla bravo canım, harikasın :KK6::KK6::KK5:
Menüm:
Akşam yemek yemedim.
Keşke akşam birseyler yeseydin az da olsa, cok acıkırsın sabah ve akşam da çok fazla yememişsin :KK8: bu arada xlebçı ne? :KK22:

menüm gelsiin

sabah: aç karna 1 br su, 1 haşlanmış yumurta 2 dilim kızarmış tb üzerine salça yanında az kaymak, biraz zeytin peynir ve tahinpekmez ve çayy
öğlen: 2 kaşık dünkü etli patatesli yemekten, 1 gülböreği
spora gittim
ara: az şekerli türk kahvesi ve ince bir dilim tramisu (ben yaptııım)
akşam: 1 kase ıspanak yanında 2 kaşık yoğurt ve biraz turşu
ara: yeşil çay düşünüyorum biraz meyve de belki

bol su
Gayet güzel, afiyet olsun :KK36::KK6:

Bugunki menum
sababur kac tane kusbasi et , iki dilim ekmek, domates, bir bardak cay
Öğlen
bir tabak etli yuvarlama, bir tabak ezme salatasi
aksam
4 tane kucuk gofret, bir bardak yesil cay

sporlar

40sn plank
40 yarim şınav
100 ip atlama
100 sol ve sag bacak arkaya tekme
75 sumo squat
75 squat
15dk leslie

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bu kadar spor yapsam yere yığılır kalırım ve birdaha kalkamam herhalde :KK53::KK53::KK53: valla bravo canım, harikasın :KK6::KK6::KK5:

Keşke akşam birseyler yeseydin az da olsa, cok acıkırsın sabah ve akşam da çok fazla yememişsin :KK8: bu arada xlebçı ne? :KK22:
Canım benim önceki sayfalarda xlebçının resmini koydum ama şimdi bir daha koyarım. Ömrüm sen işliyormusun ben bu gün seni özledim.:KK15:

20150225_205515.webp
Koydum hayatım

Bugunki menum
sababur kac tane kusbasi et , iki dilim ekmek, domates, bir bardak cay
Öğlen
bir tabak etli yuvarlama, bir tabak ezme salatasi
aksam
4 tane kucuk gofret, bir bardak yesil cay

sporlar

40sn plank
40 yarim şınav
100 ip atlama