- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr tekrar ben geldim 
Duşumu aldım hatta ufak cimcimeyide hemen yıkayıp aradan çıkardım
Evin bütün işleride duşdan evvel bitti şükür
Bir tek çamaşır makinemin durmasını bekliyorum oda 5 dakikaya durur sonrada Annemler gelmeden hemen onlarıda balkona asayımda geldiğinde bende biraz rahat oturup dinleneyim
Öğle yemeğimizide biraz evvel yedik
Akşamdan kalanlar vardı ; 2 kaşık zeytinyağlı pırasa, 2 kaşık baharatlı tavuk sote ve 2 kaşıkda bulgur pilavı ( kızım yapmış ille tadına bari bak diyince kırmadım )
Çok şükür doydum ( okadar spor yaptım fazlasını öldürseler yemem
)
Annemler gelincede şekersiz bir kahve içtimmide akşama kadar sırf su
Yaaaaaaaaa ama gitme neslim yaaaa
Her fırsatta bende damlarım o zaman öbür tarafa çöööö demeye
özlerim yoksa seni görmezsem 
Hakikaten yaa sırf ben inatla her gün oradayım
Kaçaklara yine mesaj atıp toplanmalarını sağlayayım ( yeter onlarada bu kadar tatil
)
Aynen canım herkes kendi damaz zevkine ve bütçesine göre beslenir, herkeste düzenli sporunu yapmaya çalışır ve bir hafta sonra cuma kim en az eksi çıkarsa onada spor cezası veririz

( bende öyle bir yazmışım ki sanki birinci belli ikinci kim der gibi
ilk haftadan ceza almamam lazım yoksa bu cümlenin üzerine sosyetem sarsılır 

)

Duşumu aldım hatta ufak cimcimeyide hemen yıkayıp aradan çıkardım

Evin bütün işleride duşdan evvel bitti şükür

Bir tek çamaşır makinemin durmasını bekliyorum oda 5 dakikaya durur sonrada Annemler gelmeden hemen onlarıda balkona asayımda geldiğinde bende biraz rahat oturup dinleneyim

Öğle yemeğimizide biraz evvel yedik

Akşamdan kalanlar vardı ; 2 kaşık zeytinyağlı pırasa, 2 kaşık baharatlı tavuk sote ve 2 kaşıkda bulgur pilavı ( kızım yapmış ille tadına bari bak diyince kırmadım )
Çok şükür doydum ( okadar spor yaptım fazlasını öldürseler yemem

Annemler gelincede şekersiz bir kahve içtimmide akşama kadar sırf su

kızlar bugun aranızdaki son gunum hepinizi çok sevdim arada uğrucam kendinize cici bakın![]()
Yaaaaaaaaa ama gitme neslim yaaaa

Her fırsatta bende damlarım o zaman öbür tarafa çöööö demeye

oyle olmus tatlım ben bıldırımlerı toplaya toplaaya gelıyordumgormemısım paylasımını kız nereye gıdıyorsun az daha dursaydın bu boyle cok kısa oldu benım sahalara donmemede az kaldı ozletme kendını 80-90 topıgınden kımse kalmadı neredeyse ozletmeyın kendınızı
![]()
Hakikaten yaa sırf ben inatla her gün oradayım

Kaçaklara yine mesaj atıp toplanmalarını sağlayayım ( yeter onlarada bu kadar tatil

canım herkes kendine göre beslensin çünkü banu karatay diyeti uyguluyor önemli olan hafta sonunda kimin 1. olduğu.onu da yüzdelere bakıp belirleyeceğiz kimin yüzdesi çoksa o birinci olur tabii 3. ye ceza verelim :) :)
Aynen canım herkes kendi damaz zevkine ve bütçesine göre beslenir, herkeste düzenli sporunu yapmaya çalışır ve bir hafta sonra cuma kim en az eksi çıkarsa onada spor cezası veririz

( bende öyle bir yazmışım ki sanki birinci belli ikinci kim der gibi