Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Merhaba canım menun ve sporun gayet güzel
bana gelince 29 yaşında 2 yaşında bir çocuk annesiyim öğretmenim kilom 68 hedefim 55 canım ismim Gülşen
sende kendinden bahseder misin

tutku92@ merhaba ben Nüşabə Azərbaycandan. 32 yaşındayım 1 oğlum var. 155 boyunda 82.8 kiloyum. Senin adın ne.

Merhaba arkadaşlar, menümü ve sporumu beğendiğiniz için teşekkürler inş kilocuklarımızda gidecekler.ben ise 23 yaşında bekar bir psikoloğum kilom 57 hedefim 48 adım Cansu İstanbuldan çok memnun oldum Gülşen abla ve Nüşabe abla

Haydi menum gelsin

sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek
biraz peynir
3-4 zeytin

öğle
5 light bisküvi

akşam
3 küçük dilim peynirli pide
1 küçük kase kazandibi

2 lt şu

sporu birazdan yapıp yazarım
Kazandibi olmasaydı keşke gülşen abla öğlende bir kase çorba olsaydı en azından metabolizma az yemek yiyince çalışmıyor diyorlar.

Merhaba arkadaşlar, menümü ve sporumu beğendiğiniz için teşekkürler inş kilocuklarımızda gidecekler.ben ise 23 yaşında bekar bir psikoloğum kilom 57 hedefim 48 adım Cansu İstanbuldan çok memnun oldum Gülşen abla ve Nüşabe abla
Ben de memnun oldum Cansu. Hoş geldin inşallah çabucak verirsin kilolarını:KK15::KK15::KK15:

Psikolog musun superrrr yaaa ben de psikolog olmak istiyordum ama maalesef kısmet değilmiş hangi üniversite mezunusun suan devlette mi çalışıyorsun

Kazandibi olmasaydı keşke gülşen abla öğlende bir kase çorba olsaydı en azından metabolizma az yemek yiyince çalışmıyor diyorlar.

Canim ben o dediğin şeyleri çok denedim diyetisyene de gittim ama gram veremedim troid ve insülin direnci var bende ilaç kullaniyorum maalesef

Psikolog musun superrrr yaaa ben de psikolog olmak istiyordum ama maalesef kısmet değilmiş hangi üniversite mezunusun suan devlette mi çalışıyorsun

Özelde çalışıyorum şimdilik yeni mezun oldum daha bilgi üni mezunuyum ama devlete geçmek istiyorum aynı zamanda da sınavlara hazırlanıyorum

Selam kızlar bende aranıza bugün katıldım öncelikle nunuya güzel daveti için teşekkür ederim.
Gelelim bugün yediklerime. :)

Sabah:
1 dilim tam buğday ekmeği
1/2 domates
1 salatalık
5 zeytin
1 dilim keçi peyniri

Ara:
Sade Türk Kahvesi

Öğle:
1/2 kase çorba
1 tabak ıspanak yemeği
1 subardağı yoğurt
Salata yağsız

Ara:
1 portakal
2 bardak yeşil çay
Ara:
3 tane eti form

Akşam:

1 dilim tam buğday ekmeği
Somon balığı ızgara
1 bardak ayran
Salata

Gece:
2 dilim ananas yiyeceğim

Spor:1 saat pilates yaptım

Bunlar da benim bugün yediklerim.Sizler napıyorsunuz hiç kimseyi tanımıyorum grupta biraz kendinizi tanıtırsanız sevinirm kızlar
merhaba, hoşgeldin, ben Merve 72 kiloyum, hedefim 56 kilo :KK45:inşallah birlikte bol bol kilo veririz :KK5:menün gayet güzel bu arada :KK66:
Haydi menum gelsin

sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek
biraz peynir
3-4 zeytin

öğle
5 light bisküvi

akşam
3 küçük dilim peynirli pide
1 küçük kase kazandibi

2 lt şu

sporu birazdan yapıp yazarım
Menün çok güzel afiyet olsun :KK8:

selam kızlar gelsin pazar menüsü

sabah: aç karna 1 br su, 2 dilimden fazla kızarmış tb üzerine salça 1 kk peynir biraz zeytin 1 haşlanmış yumurta biraz tahinpekmez ve çay

öğlen: 2 dilim ev yapımı pizza 1 br ayran

akşam: 1 kase fırında karnabahar yanında biraz kısır

ara: yeşilçay ve türk kahvesi

bol su
Tebrik ederim menün her zamanki gibi çok güzel, afiyet olsun :KK5:
Ben bu gün menü yazmıycam :KK12:
Ben de yazmıycam :KK12:

Back
X