Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese Hayırlı Cumalar

Rabbim gönlünüzden geçenlerin hepsini kat kat fazlasıyla sizlere hayırlı olarak nasip etsin....Aminnnnn
Bu sabah tartıda az da olsa eksi çıkarım diyordum ama yine tartı nanik yaptı bana

Sanırım geçen hafta kahvaltı yerine sırf kahve içmek öğlen ve akşam yemek bana pek yaramadı

Spor yapmama rağmen değil kilo vermek artı çıktım
Ben iyisimi yine eski düzenime döneyim en azından yaptığım iki öğün arasında en azından çok daha uzun süre olur ve akşam yemeğimide erken yersem daha güzel bir sonuç alırım inşallah

Önceki haftalarda da spor yapıyordum ama hep 1 veya 2 mil yapmıştım, kahvaltımı yapmadığım hafta 3 mil yaptım ama demekki faydası olmadı
Valla artık buraya hep mehtaran gibi 2 ileri 1 geri bildirim yapmaktan utanıyorum ama yinede doğru sonucu yazmak zorundayım yoksa sadece kendimi kandırmış olurum
Kilo verememişte olsam yaptığım sporlar sayesinde en azından artık kilo verdiğimi fark ediyor çevrem

o bile bana bir mutluluk ( Rabbim çevremdeki kem gözlerden sakınsın beni ...Aminnnn

)
Başsağlığınız için teşekkür ederim. Vallahi sizler olmasaydınız ne yapardım hiç bilmiyorum sizin sayenizde bir az rahatlıyorum. Yoksa hep içime ata-ata kendimi yeyib bitirirdim sırf içime atmam yüzünden eseb hastalığına yakalandım. Amma çok-çok-çok şükürler olsun ki ben sizleri tanıdım. Yukarıda Allah ve sizlerin de sayesinde eskiye rağmen şimdi bir az çabuk toparlana biliyorum. Canlarım benim hep yanımda olun buna gerçekden çok ihtiyacım var. tabii ki ben de sizlerin yanında olucam.
Canım inan hiç bir şey için kendini hasta ettiğine deymez

Sonuçta fani dünya ve hepimize bedenimiz bile emanet ve bizler elimizden geldiğince bedenimizede beynimizede iyi bakmak zorundayız

Dediğin gibi gerçekten burası hepimize iyi geliyor hatta hep diyorum burası olmasaydı çoktan kilolar yüzünden kafayı yemiş olurdum

Bizler artık aile gibi olduk ve iyi günde de kötü günde de tabiki birbirimize destek olacağız
Rabbim hepimize huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir ömür nasip etsin ve inşallah seneler sonrada bu güzel Aile yine bir arada olur

....Aminnnnnnnnnn
kilom:
başlangıç: 85
geçen hafta: 82.8
bu hafta: 82.4

Umarım reql yüzündendir ben 800 q bekliyodum
Canım bence regle rağmen çok güzel bir sonuç

Eminim regln bitince dahada fazlasını göreceksin tartıda
Valla rakiplik size yaradı ama bana pek yaradığı söylenemez

Neyse pes etmek yok bugünden itibaren sabahları güzelce kahvaltımı ediceğim, gündüz sporumu yapacağım akşamda Gülşenin dediği gibi akşamları sırf salata ve çorba içeceğim

tabi akşam yemeği çok fazla geçikmeyecek ( saat 17:00de yemeyi düşünüyorum Allahın izniyle )
kilo bildirimi
başlangıç 80
geçen hafta 73.6
bu hafta 72.7
Harikasın canım ha gayret 6lı rakamlara çok az kaldı