Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hey Banu Nusabe sevgili rakiplerim geçen hafta aranızda ben 1. Olmuştum bakalım bi hafta kim olacak şimdiden 700 gr vermiş durumdayım korkun benden :)
Gerçekdenmi seni yürekden tebrik ederim canım arkadaşım benim inşallah cumaya kadar daha da vericeksin. Kız ben tırsdım aaa senden ya veremezsem eeeee nolucak o zaman benim halim? Bu arada sakın sevinip de fenalık yapiyim deme haaa :KK20:

Gerçekdenmi seni yürekden tebrik ederim canım arkadaşım benim inşallah cumaya kadar daha da vericeksin. Kız ben tırsdım aaa senden ya veremezsem eeeee nolucak o zaman benim halim? Bu arada sakın sevinip de fenalık yapiyim deme haaa :KK20:

Yok canım ben olayı çözdüm
1200 kaloriyi gecmeyip haftada 5 gün spor yapınca gitmeye başladı çok şükür inşallah yaza 60 olurumda eşimin kuzenin in düğününde nişan elbisemi giyerim

Şubatin 5 inden beri diyet dikkat edyrm 5 kilo verdim 79 dan 74 e düştüm inşallah 60 inerim

Bü 5 kiloyu diyetle mi verdin spor da yaptın mi canım bak sana bir önerim var
madem hemsiresin nobetinin olmadığı ve boş olan günlerinde spor salonuna git yada izmirde havalar güzeldir şimdi dışarda hergün 1 saat yürüyüş yapabolirsin o da olmazsa ben evde spora başladım youtube dan video indirip yapıyorum kızım uyuyunca
gerçekten diyet bir süre sonra tek başına yeterli olmuyor sporla vücudun şekle giriyorum ve verdiğin kiloyu almiyorsun

İşte geldimmmm
yaşım 29
boy 1.62
kilom 75
hedef 65
bu arada diyetimin 2.ayındayım.5 kilo verdim .gitmesi gereken 10 kilom daha var
Hoşgeldin canım:KK68:

Selam kızlar, nasılsınız?
Kusura bakmayın grupta gorevimi yerine getiremiyorum ev iş vs yürümüyor size cvp yazamıyorum yorum yapamıyorum, bu yüzden gruptan ayrilayim ben diyorum en iyisi bu olur. Size herşey için tşk ederim. Eskisi gibi kendi topigimde yazayım en iyisi. Öpüyorum sizi.
Kızlarında dediği gibi illa listede olman gerekmiyor takımda motive adına istediğin şekilde devam edebilirsin canım:KK19:

Kızlar ablalar :) fazla duramicam sonra bi ara telafi ederiz :) bildirip kaccam ders var :(
Sabah: 1 adet domates
1 adet salatalik
50 gram beyaz peynir
2 ince dilim hindi salam
1 dilim tam buğday ekmeği

Öğle bir kase yoğurt
Ayrıca yaklasık 30 dk yürüdüm :) hadi bakalim bi sabah da doyduk :) akşam gelcem beni bekleyin :) öpüyorum hepinizi

Çok sağolun kızlar .hoşbulduk:KK54::KK54:
bu arada kalori hesabını nasıl yapıyorsunuz.ben çalıştığım için spora vakit olmuyor.koşu bantı aldım bugün gelecek inşallah yürüyerek daha hızlı verebilirim.
bu arada öğle yemeğimi 12.30 da yedim
3 kaşık sebzeli köfte ve salata
şimdide türk kahvemle 3 ceviz yiyorum

Benim ismim ayşe arkadaşlar 22 yasindaym hemşireyim suan memelete izne geldim arafa kacamagm oluyo ama pazartesi dnyrm izmire tam gaz hiç kaçamak yapmadan devm ederim smdi ki kaçamakları maruz görün olur mu 5 ay kadr gelmicem memlekete 60 kilo olana kadar devam edicem

Aramıza hoş geldin ayşe bende cansu psikoloğum şu anda maalesef çalışıyorum :( 160 boyunda 55 kiloyum

Kızlarrrrrrrrr:KK3:

Ben işlerim için dışarı çıktım hatta 2 km yol yürüdüm :21::21::21:

Maalesef bugün yine aksilikler peşimi bırakmadı :KK53:
Önce Annem ve kızkardeşimle Eyüp Sultana gidip dua ettik :KK68: sonra Vergidairesindeki işim için Belediyeye gittik ama maalesef Alman Vatandaşı olduğum benden Edevlet şifresi istediler o_O Pttye gittim Mavi kartım ( Turk vatandaşlığından çıktığım için kullandığım kimlik ) kayıtlı olmadığını öğrendim ve Nufus Müdürlüğüne geçtim o_O
Orada 1 saat kadar bekledikten sonra bir bayan bana Mavi kartımın yenilenmesi gerektiğini ve bunun için 2 Resim ve Pasaportumla Fotokopisini getirmem gerektiğini söyledi o_O
Anlıyacağınız baya yol yürüdüm ama işimi halledemeden döndüm :KK48:

Annem resim işinide halledelim dedi ama hem kaşlarım berbattı hemde dip boyam görünüyordu :KK70: o yüzden haftaya erteledim mecbur :63: tabi sinirden kudurdum o ayrı :KK48: ama bir yandanda mutluyum ki günlük sporumun üzerine fazladan spor yapmış oldum :KK66:

Hey Banu Nusabe sevgili rakiplerim geçen hafta aranızda ben 1. Olmuştum bakalım bi hafta kim olacak şimdiden 700 gr vermiş durumdayım korkun benden :)

Hadi bakalım :21: Benim tartı iki gündür Annemde ( yarın gidip hem Annemlerle vedalaşacağım hemde tartımı eve dönerken alacağım inşallah ) o yüzden ne alemde kilom bilmiyorum ama cumaya bakalım kim olacak birinci :21::21::21::21:

Benim ismim ayşe arkadaşlar 22 yasindaym hemşireyim suan memelete izne geldim arafa kacamagm oluyo ama pazartesi dnyrm izmire tam gaz hiç kaçamak yapmadan devm ederim smdi ki kaçamakları maruz görün olur mu 5 ay kadr gelmicem memlekete 60 kilo olana kadar devam edicem

Ne güzel bir mesleğin var canım :KK68:
Eminim bir sonraki memlekete gittiğinde hedefine ulaşmış olacaksın canım yeterki pes etme ve inan :KK68:

Şubatin 5 inden beri diyet dikkat edyrm 5 kilo verdim 79 dan 74 e düştüm inşallah 60 inerim

Maşallah ne güzel başlangıçı yapmışsın devamıda eminim çok güzel gelecektir :KK60:

Kızlar ablalar :) fazla duramicam sonra bi ara telafi ederiz :) bildirip kaccam ders var :KK43:
Sabah: 1 adet domates
1 adet salatalik
50 gram beyaz peynir
2 ince dilim hindi salam
1 dilim tam buğday ekmeği

Öğle bir kase yoğurt
Ayrıca yaklasık 30 dk yürüdüm :) hadi bakalim bi sabah da doyduk :) akşam gelcem beni bekleyin :) öpüyorum hepinizi

Allah zihin acıklığı versin canım :KK60: ne güzel bir menü :KK68: Sporda yapmışsın ve eminim akşamda dengeli beslenirsen sende ufak ufak başlarsın fıstık gibi olmaya :KK68:

Bizde seni kocaman öpüyoruz :KK15::KK15::KK15:

Çok sağolun kızlar .hoşbulduk:KK54::KK54:
bu arada kalori hesabını nasıl yapıyorsunuz.ben çalıştığım için spora vakit olmuyor.koşu bantı aldım bugün gelecek inşallah yürüyerek daha hızlı verebilirim.
bu arada öğle yemeğimi 12.30 da yedim
3 kaşık sebzeli köfte ve salata
şimdide türk kahvemle 3 ceviz yiyorum

Canım benim telefonumda Fatsecret diye bir uygulama var :KK66:
Her gün günlük alman gereken kaloriyi hesaplıyor ve yediklerini listeden bulup işaretlersen öğünlerde nekadar tükettiğini görüyorsun ona göre günün devamında yediklerini ayarlıyabiliyorsun :KK66:
Ben her gün kullanmıyorum artık ama gerçekten baya faydalı tavsiye ederim :KK66:

Bu arada benimle ilgili bi detay daha
8 nisan da meme küçültme ameliyatı olacağım.senelerdir isteyipde cesaret edememiştim.bu yaz allahın izniyle tüm fazlalıklarım gitmiş olacak:KK49::KK49:

Hayırlısı canım inşallah herşey gönlünce olur :KK60:
Benimkiler zaten çok büyük değil zayıfladıkçacada ufalacak diye korkuyorum :KK48: hatta eşime şakasına iyice zayıflayayım silikon taktıracağım çok ufak kalırlarsa diyorum nasıl gülüyor gevrek gevrek :KK70::KK70::KK70::KK70: erkeklerin canına minnet tabi :KK70: ama o gün geldiğinde yine yapamam herhalde çünkü Allahın verdiği ve sağlığa etkisi olmadığı sürece bızıklatmak olmaz sanırım :KK43: senin anladığım kadarıyla belini etkiliyor ki küçültmeyi düşünmüşsün :KK60:

Bu arada benimle ilgili bi detay daha
8 nisan da meme küçültme ameliyatı olacağım.senelerdir isteyipde cesaret edememiştim.bu yaz allahın izniyle tüm fazlalıklarım gitmiş olacak:KK49::KK49:

Memenin fazlasını alabilirim canım ;)
Kız büyük meme makbul neden kucultuyorsun şaka bir yana rahatsız ediyorsa seni ameliyat ol bence çünkü benim de bir komsum kuculttu memisleri şimdi cook rahat hiç sırt ağrısı çekmiyorum diyor şimdiden geçmiş olsunsana da ccanım kalori hesabina gelince telefonun akilliysa fat secret programını indirip yediklerini hesaplayabilirsin tabii spor da yapsan daha hızlı gider kilolar sana hosgeldin dedim mi bilmiyorum bugün takıma yeni birkaç kişi geldi gozumden kaçmış olabilir ben Gülşen 29 yaşındayım 68 kiloyum veee çok zor kilo veriyorum troid ve insülin direncim var

Hadi ilk menu Gülşen den gelsin

sabah
2 dilim ekmek
1 yumurta
domates
2 kk peynir
5 zeytin

öğle
1/2 kek
1/2 ev puacasi
1 bardak kola ( bi ogrencimin doğum gününü kutladık biraz yemek zorunda kaldım)

Aksam
1 kase çorba
salata

Toplam 1200 kalori
su 2 lt olur

spor
12 dk fitness
8 dk karın
8dk bacak
8 dk kol calisma

Hadi ilk menu Gülşen den gelsin

sabah
2 dilim ekmek
1 yumurta
domates
2 kk peynir
5 zeytin

öğle
1/2 kek
1/2 ev puacasi
1 bardak kola ( bi ogrencimin doğum gününü kutladık biraz yemek zorunda kaldım)

Aksam
1 kase çorba
salata

Toplam 1200 kalori
su 2 lt olur

spor
12 dk fitness
8 dk karın
8dk bacak
8 dk kol calisma
Afiyet olsun benim tatlişime :kk77:

Back