Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Bugünde yine erkenden uyandım şükür ve kahvaltımı bir güzel yaptım :KK66:
Artık bir yarım saat sonra keyif kahvemi içer sonrada bir güzel sporumuda yaparım :21::21:

Öğleden sonra yine Annem ve kızkardeşimle sokaklara atacağız kendimizi :KK48:
Dışarda halledelimesi gereken işlerimiz var hem onları aradan çıkaracağız hemde gitmişken birazda yürümüş oluruz fazladan :KK68:

Şükür kuzuda birşey yok ama o an resmen kalpten gidecektim :KK57:
Çok kötü çarptı başını ve nasıl fırladığımı hatırlamıyorum o_O Baya ağladı zor susturduk, hemen başına buz koyduk sonrada 2 saat uyutmamak için onu oyaladık :KK66:
Normalde yatmak bilmeyen cadı kafasını çarptıktan sonra ille uyuyacağım diye tutturdu sonrada hepimiz onu oyalamak için kırk takla attık :KK48:
Eşim de diyor bu kızcağız nazaramı geliyor nedir bu aralar ha bire ya düşüyor yada bir yerlere çarpıyor diye :KK53: Aklıma geldikçe bol bol okuyorum onu :KK68:

Çok çok geçmiş olsun Canım inşallah yarına biraz daha toparlamış olursun kendinide sporunada gidebilirsin listenede harfiyen uyar güzel güzel kilolar verirsin :KK60:

Çok sağ ol Ayşem :KK68:
Şükür birşey olmadı ama o an cidden kalpten gidiyorum sandım :KK57:
Öyle bir patlattı ki kafayı hani kesin yarıldı dedim ama şükür birşey olmadı :KK66:
Bugün cıktığımda birilerine sadaka vereyim bari o_O

Kızlarrrrrrrrrr aramıza hoşgeldiniz :KK3:
İnşallah bundan sonra hepbirlikte çok çok güzel kilolar vererek hedeflerimize çabucak ulaşırız :KK68:

Memnun olduk Hacer :KK68:
Bende kendimi tanıtayım bari :KK48:
Adım banu, 35 yaşında biri 14.5 diğeri 4.5 yaşında iki cadının Annesiyim :KK48: ve istanbulda yaşıyorum :KK68:
Takımın en ağır topu benim :KK48: 124.5 kgla başladığım yolculuğumda şu anda 111.5 kgyum ama azimle devam edip 2li haneleride çok kısa süre sonra göreceğime inanıyorum :KK68:
Karatayımsı besleniyorum ( tam uymadığım için karatayımsı diyorum :KK48: ) hemde her gün mutlaka 3 Mil Leslie + 5 dakika sworkfit ( ceptelefonuna indirilen bir uygulama ) yapıyorum ama alıştıkça o uygulamanın süresi uzayacak Allahın izniyle :KK66:

Aynen canım :KK66:
Kaptanına bildirimini yapmadan evvel söyle ama bildirimde de tekrar hatırlat ki not düşsün :KK66: sonraki haftada bizim takıma geçmiş oluyorsun :KK66: tabi burayada bildirimini yap ki başlangıç olarak onu Ayşem baz alsın :KK66:
Saol banum çok daha iyiyim zor konuşuyorum birazcık ama iyi hissediyorum çok şükür:) sporumu da yaptım bugün

Hadi ilk menu Gülşen den gelsin

sabah
2 dilim ekmek
1 yumurta
domates
2 kk peynir
5 zeytin

öğle
1/2 kek
1/2 ev puacasi
1 bardak kola ( bi ogrencimin doğum gününü kutladık biraz yemek zorunda kaldım)

Aksam
1 kase çorba
salata

Toplam 1200 kalori
su 2 lt olur

spor
12 dk fitness
8 dk karın
8dk bacak
8 dk kol calisma
Gelsin bakalım:) süper gidiyorsun canım

Benim ismim ayşe arkadaşlar 22 yasindaym hemşireyim suan memelete izne geldim arafa kacamagm oluyo ama pazartesi dnyrm izmire tam gaz hiç kaçamak yapmadan devm ederim smdi ki kaçamakları maruz görün olur mu 5 ay kadr gelmicem memlekete 60 kilo olana kadar devam edicem
Aramıza hoşgeldîn canım bn leyla 27 yaşında îngîlizce öğretmeniyim şuan 66 yım çok mutsuzum bu durumdan hedefim en kısa sürede 55 olmak înş birlikte güzel kilolar verîrîz

İşte geldimmmm
yaşım 29
boy 1.62
kilom 75
hedef 65
bu arada diyetimin 2.ayındayım.5 kilo verdim .gitmesi gereken 10 kilom daha var
Mrb tatlım aramıza hoşgeldin bn leyla taş 27 kilo 66 benim de verilicek 11 kilom var ingilizce öğretmeniyim umarım birlikte veririz bu kiloları tez zamanda

Menüm:
Sabah: 4 xlebçı. 2 yk lor peynir. 1 yk bal. domates-salatalık. 6 zeytin. bir az peynir. 1 b çay.
Ara: 1 hurma 1 b çay
Öğlen: 1 tabak etli bulqur pilavı. 2 yk yoğurt.
Akşam: 2 yk bulqur. 1 kase yoğurt.
1 lt su. 2 kupa yeşil çay. 1 kupa papatya çayı.

Aramıza hoşgeldîn canım bn leyla 27 yaşında îngîlizce öğretmeniyim şuan 66 yım çok mutsuzum bu durumdan hedefim en kısa sürede 55 olmak înş birlikte güzel kilolar verîrîz
Inşallah canım benim de 14 kilom var verilecek bende çok mutsuzm suan izne geldim kaçamak yaptgm için bir iki gün kilo bildirmi yapmayaym dedim ama 79 dum 7 düştüm bu kadar az kiloyu bile memlekettekiler çok fark ettiler Inşallah daha çok veririz hep birlikte

Mesajim eksik olmuş kızlar 79 dan 74 e düştüm menu bildirmi 3 gün filan yapmasam nolur sakıncası var mı

Inşallah canım benim de 14 kilom var verilecek bende çok mutsuzm suan izne geldim kaçamak yaptgm için bir iki gün kilo bildirmi yapmayaym dedim ama 79 dum 7 düştüm bu kadar az kiloyu bile memlekettekiler çok fark ettiler Inşallah daha çok veririz hep birlikte
İnşallah canım benim ya tek istediğimiz o inanalım birlikte başarıcaz

Menüm:
Sabah: 4 xlebçı. 2 yk lor peynir. 1 yk bal. domates-salatalık. 6 zeytin. bir az peynir. 1 b çay.
Ara: 1 hurma 1 b çay
Öğlen: 1 tabak etli bulqur pilavı. 2 yk yoğurt.
Akşam: 2 yk bulqur. 1 kase yoğurt.
1 lt su. 2 kupa yeşil çay. 1 kupa papatya çayı.
Gayet güzel canım afiyet olsun

Menüm gelsin

Sabah: aç karna su, 3 dilim kızarmış tb üzerine biraz tereyağı ve salça 1 kk peynir biraz zeytin ve biraz tahinpekmez ve çay

Sporumu yaptım

Öğlen: bir kase bulgur pilavı ve yoğurt
Ara: 1 sütlü kahve
Akşam: fırın tavuk ve yanında patatesi yanında salçalı sos
Ara: tarçınlı yeşil çay
Ara: bir iki saat sonra az şekerli türk kahvem var

Menüm gelsin

Sabah: aç karna su, 3 dilim kızarmış tb üzerine biraz tereyağı ve salça 1 kk peynir biraz zeytin ve biraz tahinpekmez ve çay

Sporumu yaptım

Patatesden ne kadar yedin bilmiyorum:KK48: ama senin de menün iyi afiyet olsun.:kk77:

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Gezenti Oynakbaşı geldiiiii :KK48:

Anam bugün ne çok gezdim yaw :21:

Eşimin şirketine gittik hem onu almaya hemde ufak cadı benide işe götür diye tutturuyordu biraz orada vakit geçirdikte hatun rahatladı :KK48:
Patron olmayınca herkes dağılmış eşimde tekti :KK48:
Bir ara gel kahve yapayım sana dedi ama mutfağa girdiğim an gözlerime inanamadım :KK53: Pisler ( erkekler çalışıyor sadece şu aralar sekreter işten çıktığı için ) ne çay makinesini nede kahve makinesini ne zamandır temizlememişler :KK67: dedim bu ne böyle mikrop kapacaksınız :KK53:
Tabi dayanamadım hazır kimsede yokken şirketteki mutfağa giriştim :KK70::KK70::KK70::KK70:

Birkaç bardak, çay ve kahve makinesini temizledim iyice :KK70:
Eşim yahu delimisin bırak Cuma günü kadın gelecek desede sonuçta oda orada her gün sonuçta çay kahve içiyor :KK53:
Allahtan çamaşır suyuda varmışda bir güzel '' Çırt Ayşe Teyze '' moduna girip bir güzel temizledim orayı :21:

Saati doluncada atladık geldik eve :KK66:

Saol banum çok daha iyiyim zor konuşuyorum birazcık ama iyi hissediyorum çok şükür:) sporumu da yaptım bugün

Harikasın eminim iki güne daha da iyi olursun :KK60:

Birde ben yeniyim kilo verenler biraz anlatr mi neler yaptnz kilo vermek için püf noktaları filan

Canım ben karatayımsı besleniyorum :KK66:
Yani şöyle söylim Karatayın çoğu kurallarına uyuyorum ama acıkcası her zaman organik tavuk ve yumurta almıyorum :KK53: Ama leptin süresine dikkat ediyorum ( Leptin yemek yedikten 4 saat sonra çalışmaya başlayan bir hormon ve o 4 saatten sonra ne kadar süre acıkmadan durabilirsek okadar çok yağ yakıyor bünye ) Tabi acıktığımız an o hormon çalışmayı bırakıyor ama Ayran, su, şekersiz Türk kahvesi ve sütsüz filtre kahve Leptin hormonunu bozmadığı için dilediğin gibi tüketebiliyorsun :KK68: Ben şahsen çok fazla ayran tüketiyorum ve inan 7 - 8 saat hiç acıkmıyorum ( 4 saatten sonraki sürede bünye yağ yakıyorsada baya karlı oluyor :KK48: )

Menüm gelsin

Sporumu yaptım

Canım Menün gayet güzel ve eminim o patates çokda fazla değildi :KK68:
Bol bol eksi olarak döner inşallah :KK66:

Hemen aklımdayken bugünki menümüde paylaşayım :KK28:

SAbah; ( 08:15 )
Kahvaltı:
2 yumurtadan mantarlı omlet
2 yk zeytinyağlı pırasa ( anam benden başkası yemiyor evde :KK53: )
1 büyük parça peynir
5 siyah zeytin
5 yeşil zeytin
1 / 2 Turp
Biraz maydanoz

ara; ( 10:00 ) Şekersiz Türk kahvesi

ara; ( 12: 00 ) spordan hemen sonra 1 büyük bardak ayran

Öğle; ( 14:30 )
Aslında normalde öğlen malum yemiyorum ama Annem sağ olsun ille çıkmışken döner yiyelim bir kereden birşey olmaz dedi ve Pide arası ( içi boş incecikti cidden pide ) döner yedim bol yeşillikli / yanında ayran
ara; ( 16:00 ) 1 Büyük ayran
ara; ( 17:00 ) Şirkette şekersiz ve sütsüz Kahve
ara; ( 18:45 ) 2 bardak ayran

Şu saatte kadar hiç acıkmadım şükür :KK66: Sırf o incecik pide yüzünden akşam yemeğimi yemedim ama cidden ayran çok tok tutuyor beni :KK66: birazdanda şekersiz son Türk kahvemi içer kapanışı yaparım :KK66:

Nasıl yorulduysam bugün cidden bacaklarım ağrıyor felaket ama pes etmek yok yarın o spor yine yapılacak :KK49:
Hedefe giden yolda aynı hızla devam nasılsa gözlede görünüyor artık verdiğim :21: tartıyada yansıyacağına eminim :KK68:

Hemen aklımdayken bugünki menümüde paylaşayım :KK28:

SAbah; ( 08:15 )
Kahvaltı:
2 yumurtadan mantarlı omlet
2 yk zeytinyağlı pırasa ( anam benden başkası yemiyor evde :KK53: )
1 büyük parça peynir
5 siyah zeytin
5 yeşil zeytin
1 / 2 Turp
Biraz maydanoz

ara; ( 10:00 ) Şekersiz Türk kahvesi

ara; ( 12: 00 ) spordan hemen sonra 1 büyük bardak ayran

Öğle; ( 14:30 )
Aslında normalde öğlen malum yemiyorum ama Annem sağ olsun ille çıkmışken döner yiyelim bir kereden birşey olmaz dedi ve Pide arası ( içi boş incecikti cidden pide ) döner yedim bol yeşillikli / yanında ayran
ara; ( 16:00 ) 1 Büyük ayran
ara; ( 17:00 ) Şirkette şekersiz ve sütsüz Kahve
ara; ( 18:45 ) 2 bardak ayran

Şu saatte kadar hiç acıkmadım şükür :KK66: Sırf o incecik pide yüzünden akşam yemeğimi yemedim ama cidden ayran çok tok tutuyor beni :KK66: birazdanda şekersiz son Türk kahvemi içer kapanışı yaparım :KK66:

Nasıl yorulduysam bugün cidden bacaklarım ağrıyor felaket ama pes etmek yok yarın o spor yine yapılacak :KK49:
Hedefe giden yolda aynı hızla devam nasılsa gözlede görünüyor artık verdiğim :21: tartıyada yansıyacağına eminim :KK68:
Canım senin de menün güzel afiyet olsun:kk77:

Back
X