Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın kızlar
ben eski yaptığım bir diyeti yapmaya karar verdim diyetin adı 4 günde 2 kilo verme bü adı ben koymustum çünküdiyetin sonunda mutlaka 2 kilo vvermiş oluyordum biraz ağır bir diyet inşallah dayanirim size yazayım bir günde ortalama 600 kalori alıyorum

Sabah
1 elma

ara
Süt

öğle
1 kepçe cçorba

Ara
3 kaşık yoğurt

akşam
1 kepçe cçorba
yada 4 kaşık sebze yemeği

ara
1 elma

işte bü kadar kolay
kahvaltı 4 gün boyunca yok aslında bü bir şok diyet yyurtta kaldığım dönemde 53 ten 51 e inmek için yapardım bakalım becebilirsem yapacağım bana katılan var mı kızlar

Günaydın kızlar. Ben de durumlar çok fena. İnsülin ilacım bitti. Kullanım esnasında cildim sivilcelendi. Tuhaf oldum.
Tekrar dr.a gitmem gerek ama maddi durum çok kötü. Şimdi gitsem 100 liradan aşağı çıkamam hastaneden.
Hem maddiyattan dolayı hem de benim tekrae uni.okuma isteğimden dolayı bu sene kayseriye taşınacağız.
Ailem kayseride ama ben 6 yıldır dışardayım. Yani nasıl olacak hiç bilmiyorum. Stresten iyice saldım kendimi. Şeker seviyem alt üst olmuş durumda..
Bugünden itibaren günlük yediklerimi paylaşayım ki biraz olsun sorumluluk alayım. Off karmakarışığım....

Günaydın kızlar. Ben de durumlar çok fena. İnsülin ilacım bitti. Kullanım esnasında cildim sivilcelendi. Tuhaf oldum.
Tekrar dr.a gitmem gerek ama maddi durum çok kötü. Şimdi gitsem 100 liradan aşağı çıkamam hastaneden.
Hem maddiyattan dolayı hem de benim tekrae uni.okuma isteğimden dolayı bu sene kayseriye taşınacağız.
Ailem kayseride ama ben 6 yıldır dışardayım. Yani nasıl olacak hiç bilmiyorum. Stresten iyice saldım kendimi. Şeker seviyem alt üst olmuş durumda..
Bugünden itibaren günlük yediklerimi paylaşayım ki biraz olsun sorumluluk alayım. Off karmakarışığım....
Geçmiş olsun o_O belki burada olmak biraz seni toparlar, moral verir:KK19:

Geçmiş olsun canım sen hangi ilacı kullaniyorsun ben matofin kullanıyorum bende sivilce değil fakat yüzümde acayip kuruma oldu deri pul pul dökülüyor bende hergün hametan krem kullanıyorum bü arada ben de Kayseri'de yaşıyorum hangi bölüm okuyacaksin

Geçmiş olsun canım sen hangi ilacı kullaniyorsun ben matofin kullanıyorum bende sivilce değil fakat yüzümde acayip kuruma oldu deri pul pul dökülüyor bende hergün hametan krem kullanıyorum bü arada ben de Kayseri'de yaşıyorum hangi bölüm okuyacaksin
Canım ben de matofin 500lük kullandım ama çok sivilcelenme ve yağlanma oldu cildimde. 5 yıldır aynı şampuanı kullanırdım fakat ilaçtan sonra saçlarda yağlanma ve kepek olmaya başladı ki benim cildim normalde kurudur ve saçlarım yağlanmazdı.

Ben bölüm olarak pdr okuyacağım inşl

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese bol hareketli ve az kalorili bir haftasonu diliyorum :KK68:

Ben sabah erkenden kalkıp kahvaltımı ettim birazdanda hazırlanıp akraba günü için ailenin Şöför Nebahati olarak milleti toplaya toplaya gideceğimiz eve gitmek üzere yola çıkacağım :21:
Bu hafta gideceğimiz akraba baya uzak oturuyor :KK48: İstanbulun dışı diyorum ben hatta çünkü arabayla gitmek 1 saati geçiyor :KK48:

Eşimde kuzumla hazırlanıp çıkacak birazdan ( hava yağmurlu ama olsun sağlam giydirdim )

Bakalım ev sahibi neler yapmış :KK48: tabi ben kesinlikle bozmamaya niyetliyim ve orada zararsız şeylerde yesem akşam sırf ayranla salata yapacağım kendime akşamlık :KK66:

Bu arada hepimiz tebrik ederim veremeyenler için söylüyorum ödem olabilir ınsallah bi anda gider onlarda az olsa 100 gr da olsa vere vere gtcez basarcaz kızlar inanıyorum haftaya hep aktif olcam aranızda bugün kardeşimi askere teslim etmeye geldik biraz karışık yoğun geçiyo günlerim hepinize iyi geceler öptüm

Canım Rabbim kardeşine hayırlı tezkereler nasip etsin inşallah...Aminnnnn
Sizleride Allah kavuştursun :KK60:

Canım Allah yardımcın olsun :KK60:
Zor bir süreçten geçiyorsun ama Allahın izniyle sen bu süreçtende en kısa zamanda kurtulacaksın :KK68:
Rabbim hakkında herşeyin hayırlısını nasip etsin ...Aminnnnnnnnn

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese bol hareketli ve az kalorili bir haftasonu diliyorum :KK68:

Ben sabah erkenden kalkıp kahvaltımı ettim birazdanda hazırlanıp akraba günü için ailenin Şöför Nebahati olarak milleti toplaya toplaya gideceğimiz eve gitmek üzere yola çıkacağım :21:
Bu hafta gideceğimiz akraba baya uzak oturuyor :KK48: İstanbulun dışı diyorum ben hatta çünkü arabayla gitmek 1 saati geçiyor :KK48:

Eşimde kuzumla hazırlanıp çıkacak birazdan ( hava yağmurlu ama olsun sağlam giydirdim )

Bakalım ev sahibi neler yapmış :KK48: tabi ben kesinlikle bozmamaya niyetliyim ve orada zararsız şeylerde yesem akşam sırf ayranla salata yapacağım kendime akşamlık :KK66:

Canım Rabbim kardeşine hayırlı tezkereler nasip etsin inşallah...Aminnnnn
Sizleride Allah kavuştursun :KK60:

Canım Allah yardımcın olsun :KK60:
Zor bir süreçten geçiyorsun ama Allahın izniyle sen bu süreçtende en kısa zamanda kurtulacaksın :KK68:
Rabbim hakkında herşeyin hayırlısını nasip etsin ...Aminnnnnnnnn

Çok saol banucum. Bahar gelmeye başladı. Pardesümü geçen bahar eşim 1 beden küçük aldırdı ki zayıflayıp ertesi sene giyeyim diye ama nerdeee. Hala yerimde sayıyorum. Bu sabah 73.8 gördüm tartıda. Nasış bu kadae çabuk şişiyorum anlamıyorum valla.
Neyse menü paylaşımı yapacağım ki biraz olsun dizginleyeyim kendimi

Kaptanım bana cvp verir musjn girince ben napcam smdi izne ayrılmak ıstyo doye belirtmiş eski kaptan
Tatlım izinli yazılman gerekiyordu izin süresinin bitiminde yani iki hafta sonra listede olabileceksin:KK56:
Senin durumun özel ve karışık olduğu için böyle gerekti:KK66:
Normal paylaşımına devam edeceksin izinli yazılmanın bu konuda bir önemi yok bol bol paylaşım bekliyorum senden tekrar aramıza hoşgeldin:KK60::KK60:

Bu arada hepimiz tebrik ederim veremeyenler için söylüyorum ödem olabilir ınsallah bi anda gider onlarda az olsa 100 gr da olsa vere vere gtcez basarcaz kızlar inanıyorum haftaya hep aktif olcam aranızda bugün kardeşimi askere teslim etmeye geldik biraz karışık yoğun geçiyo günlerim hepinize iyi geceler öptüm
Şimdiden hayırlı teskereler canım sağ salim gidip gelsin inşallah:KK68:

Teskere ne demek? Ben de her şeyi meraak ediyorum:KK48::KK48::KK48:
Tatlım teskere,askere giden evlatlarımızın askerliğini tamamlayıp bitirdiklerine dair belge:KK56:
Türkiyede askerlik süresi 12 ay birde üniversite mezunları için 6 aylık askerlik süresi var,süreçlerin sonunda teskere alıyorlar:KK66:
Askere gidenlerede bu yüzden hayırlı teskereler,iyi teskereler diye duada bulunulur:KK60:

Tatlım teskere,askere giden evlatlarımızın askerliğini tamamlayıp bitirdiklerine dair belge:KK56:
Türkiyede askerlik süresi 12 ay birde üniversite mezunları için 6 aylık askerlik süresi var,süreçlerin sonunda teskere alıyorlar:KK66:
Askere gidenlerede bu yüzden hayırlı teskereler,iyi teskereler diye duada bulunulur:KK60:
Teşekkür ederim kaptanım :KK15:önce Banuda gördüm sonra da sizde gördüm dayanamadım sordum.:KK48:

Canım rabbim gönlüne ferahlık versin maddi manevi tüm sıkıntıların bir an önce son bulsun inşallah:KK60:
Aynı ilacı dönem dönem bende kullandım ama bir yan etkisni farkedemedim:KK64:
Üni okuma kararınada çok sevindim hakkında hayırlısını versin rabbim:KK19:
Kiloya gelince takımdan uzaklaşmak kimseye yaramıyor malesef,tekrar bizimle olduğun için sevindim:KK15:

Ohh ev mis gibi oldu temizlik yaptım hava iyi olsaydı kızımı parka götürecektim amahem hava soğuk hem kızım hasta biz en iyisi evde oturalim akşam da yuzmem var oleeeeey
İyi yapmışsın ben de dün dip-köşe temizledim ama maşallah oğlum temizlik falan bırakmadı:KK48::KK48::KK48: Şimdi uyutdum bir az tekrardan el gezdiricem o uyanana kadar. Burda hava çok iyi güneş de var kocamla bir türlü karar veremedik balaşka uyandığında nereye gidelim :KK51:ama ben oyuncak almaya gidelim diyorum. Eski oyuncaklarını sevmiyor artık.:KK46:

Merhaba arkadaşlar. Moni gel demiş koşarak geldim. 71 kiloyla bu gün diyete başlamış bulunmaktayım. Hedefim 60. Boyum 165. Yaşım 27.
İnşallah sizlerin desteğiyle hedefime ulaşabilirim.
Merhaba hoşgeldin boyumuz ve kilomuz aynı :KK19: inşallah takımın sana bol bol faydası dokunur :KK15::KK15::KK15:

Merhaba arkadaşlar. Moni gel demiş koşarak geldim. 71 kiloyla bu gün diyete başlamış bulunmaktayım. Hedefim 60. Boyum 165. Yaşım 27.
İnşallah sizlerin desteğiyle hedefime ulaşabilirim.
Hoşgeldin tatlım:KK19:
Ben ayşe takım kaptanıyım,burada aile olduk inşallah hep birlikte çok güzel kilolar vericez:KK68:

Back
X