Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ilk menü benden gelsin şu yoğurt diyetine bugün uyamadım yarın başlıcam inşallah

sabah
1 dilim ekmek
4 zeytin
biraz peynir
domates salatalık

ara
1 br süt

öğle
1 yumurta
1 dilim ekmek
domates

ara
2 top dondurma

akşam
3 kaşık yoğurt

ara
1 meyve yicem

toplam 950 kalori
2.5 lt suya tamamlarım

sporu akşam yapınca yazıcam

Ilk menü benden gelsin şu yoğurt diyetine bugün uyamadım yarın başlıcam inşallah

sabah
1 dilim ekmek
4 zeytin
biraz peynir
domates salatalık

ara
1 br süt

öğle
1 yumurta
1 dilim ekmek
domates

ara
2 top dondurma

akşam
3 kaşık yoğurt

ara
1 meyve yicem

toplam 950 kalori
2.5 lt suya tamamlarım

sporu akşam yapınca yazıcam
Güzel menü afiyet olsun :kk77:

Bugünkü menüm..
Kahvalt..
1 dilim bugday ekmek
3 mini turp
1/2 paprika
1/2 domates
1/2 mozarella Light
1haslanmis yumurta
5 zeytin

Ara..
1 pasta tabagi yumurtali kasarli ispanak

Öyle
1 dilim esmer ekmek
1 tabak sebze corbasi
3 kasik yumurtali kasarli ispanak
1/2 elma. .10 badem

ara..
1 kibrit kutusu kadar bitter cikolata
1 kasik kadar fistik

Aksam... bitki cayi...

ara...1 bardak ayran

Hayırlı akşamlar arkadaşlar. İki gündür giremedim. Benim kız hasta onla uğraşıyorum. Bu gün sabahtan akşama kadar yarım poğaçayla durdum şimdi de eşim pizza getirmiş 1 dilim ondan yedim. Çok koşturdum ama bişey olmaz inşallah. Yarın Evde olursam şu şok diyete başlıcam inşallah.

Hayırlı akşamlar arkadaşlar. İki gündür giremedim. Benim kız hasta onla uğraşıyorum. Bu gün sabahtan akşama kadar yarım poğaçayla durdum şimdi de eşim pizza getirmiş 1 dilim ondan yedim. Çok koşturdum ama bişey olmaz inşallah. Yarın Evde olursam şu şok diyete başlıcam inşallah.
Canım geçmiş olsun kuzuya. :KK43:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Geçikmelide olsa geldim :21:

Küçük kuşumu parka götürdüm ve tabi gelincede az dinlen akşamlık hazırla falan derken ancak gelebildim :KK66:
Bu arada akşam yemeğimide yedim saat 17:00de :KK66:

Parka tabi yürüyerek gidip geldik ve 30 dakikalık yürüşümüde yapmış oldum o bahaneyle temiz havada :KK68:

Selam kizlar..:KK54:cuma zayiflamak isteyenlrre yazdim 8.takima cagrildim cok tesekkur ederim :) birlikte kurtuluruz ins bu kilolardan :KK19:ben 3 yil once kilo aldim oncesinde 60_65 arasindaydim hep..ama simdi 84 kiloyum aldigim kilolari ara sira yaptigim diyetlerle verdim ama sonrasnda hep bi stres yasadim is vb konularda..o yuzden geri aldim ;( bu sefer kesin kararliyim hazirana kadar gidecek bu kilolar..cuma gunku listenize baktim super kilolar vermissiniz tebrik ederim benide alin araniza :KK49::21:

Aramıza hoşgeldin :KK3:
İnşallah birlikte çok çok güzel kilolar veririz :KK66:

Bendeniz Banu :KK52: 35 yaşında biri 14.5 diğeri 4.5 yaşlarında iki cadının Annesiyim ve istanbuldayım :KK66:
Şimdilik takımın en ağır Assolisti benim ama bu yakında değişecek Allahın izniyle inanıyorum :21::21::21::21:
124.5 kgla başladığım yolculuğumda şu anda 109.3 kgla devam ediyorum ve inşallah bayrama kadarda 99u görmüş olurum diye ümit ediyorum :KK66:

Canım Prensesine çok çok geçmiş olsun :KK68: Rabbim acil şifalar versin inşallah çabucak iyileşir :KK60:

İyi akşamlar kızlar
Menüm: salatalık domates
Biraz peynir iki zeytin
Yarım dilim ekmek
Ara: bir bardak ayran
Öğlen: çok minik 2 biber dolması( tek lokmacık diyebilirim) bir patlıcan dolması çok az yoğurt
Ara: fındık badem
Akşam: bir parça tavuk çok az Şehriye çorbası
Su iki litre
Spor: oğluşu uyutunca :)
Bir kupa yeşil çay iki kupa siyah çay
Öğlene kadar şok diyete uyguluyordum ama annemin ısrarlarına dayanamadım ;)

Çok geçmiş olsun

İyi akşamlar kızlar
Biraz peynir iki zeytin
Yarım dilim ekmek
Öğlen: çok minik 2 biber dolması( tek lokmacık diyebilirim) bir patlıcan dolması çok az yoğurt
Su iki litre
Öğlene kadar şok diyete uyguluyordum ama annemin ısrarlarına dayanamadım :KK66:
Menün güzel canım afiyet olsun

Menüm:
Sabah: 2 dilim elmek. 6 zeytin. bir az peynir. 1 yk bal. 2 yk lor peynir. 1 b çay
Öğlen: 2 yumurta omlet. 1 bardak dovğa (yoğurt ve yeşillikden hazırlanıyor) 2 salatalık turşu. 2 domates turşu.
Akşam: yarı kase etli fasulye yemeyi. 1 kase salata. 3 yk yoğurt.
2 lt su. 2 kupa yeşil çay. 1 kupa papatya çayı. şekersiz çay.

Menüm:
Sabah: 2 dilim elmek. 6 zeytin. bir az peynir. 1 yk bal. 2 yk lor peynir. 1 b çay
Öğlen: 2 yumurta omlet. 1 bardak dovğa (yoğurt ve yeşillikden hazırlanıyor) 2 salatalık turşu. 2 domates turşu.

Cok güzel menü canım bı hafta 80 olacaksın inşallah

Hemen aklımdayken bugünki menümü paylaşayım bende :KK66:

Sabah ( 09:00 )
1 dilim peynir
6 zeytin
Domates
Salatalık

ara; ( 11:30 )
Şekersiz Türk kahvesi

Öğle; ( 14:00 )
6 ay aradan sonra 1 adet simit ( Anam çok özlemişim :KK68: )

Akşam; ( 17:00 )
6 köfte ( yağsız tavada )
1 büyük kase bol limonlu salata

ara; ( 19:30 )
1 bardak ayran

Bu saatten sonrada ancak bol su

Menüm:
Menün güzel canım spor yok mu yapıyo musun

İyi akşamlar kızlar
Biraz peynir iki zeytin
Yarım dilim ekmek
Su iki litre
Öğlene kadar şok diyete uyguluyordum ama annemin ısrarlarına dayanamadım :KK66:

Ben şu anda harfiyen uydum canım bakalım nasıl olacak yarın sende uy bakalım :)

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Eşim ustayı getirdi ve şansa adamın şu ara işi yokmuş hemen yarın bile başlayabilirim demezmi :KK57::KK57::KK57:
Neyseki Çarşamba sabahına anlaştık ve Allahın izniyle tadilatımız ( daha doğrusu komşu kaçıran gürültümüz :KK70: ) başlıyacak :KK66:

Afiyet olsun canım
Menüm:
Afiyet olsun canım :)

Back
X