Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Aramıza hoş geldin canım bende cansu istanbuldan psikoloğum 23 yaşındayım 55.4 kiloyum 48 kilo olmak istiyorum 160 boyundayım 57 kilodan düştüm kilocuklar gitmeye hep dewam eder inş
Hosbuldum tatlim :) ay psikologa ihtiyacimiz olacak diyette cok sevindim smdi yardim edersn artik bize hem diyet arkadasi hem psikolog masallahh sansli bi gruptayim sanirim :KK71:ins canim yaa :KK73::KK73::KK73:48 mi? En son ilkokulda falan o kilodayimdir herhalde :KK37:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Geçikmelide olsa geldim :21:

Küçük kuşumu parka götürdüm ve tabi gelincede az dinlen akşamlık hazırla falan derken ancak gelebildim :KK66:
Bu arada akşam yemeğimide yedim saat 17:00de :KK66:

Parka tabi yürüyerek gidip geldik ve 30 dakikalık yürüşümüde yapmış oldum o bahaneyle temiz havada :KK68:

Aramıza hoşgeldin :KK3:
İnşallah birlikte çok çok güzel kilolar veririz :KK66:

Bendeniz Banu :KK52: 35 yaşında biri 14.5 diğeri 4.5 yaşlarında iki cadının Annesiyim ve istanbuldayım :KK66:
Şimdilik takımın en ağır Assolisti benim ama bu yakında değişecek Allahın izniyle inanıyorum :21::21::21::21:
124.5 kgla başladığım yolculuğumda şu anda 109.3 kgla devam ediyorum ve inşallah bayrama kadarda 99u görmüş olurum diye ümit ediyorum :KK66:
Hosbuldum canim masallah iki cocuk ve diyet :) supersin :) assoliste gore iyi kilo vermissin bence :) bayrama kadar rahat verirsin 99 olursn ins :) hepbirlikte zayiflicazz :KK19:

Kizlar ben bugun regli oldum ve gecikmisti cok agrim vardi yeni yeni geciyor..midem cok bulaniyodu o yuzden aksama kadar bisey yemedim..
aksam: kofte ekmek( yarima yakin)
1 bardak şekerli çay(mideme iyi gelsin diye)
Baskada bisey yiyemicem yine midem bulanmaya basladi diyete kötü basladim ins gecer..sporda yapamadim haliyle yarin ins duzelirim :(

Hosbuldum canim masallah iki cocuk ve diyet :) supersin :) assoliste gore iyi kilo vermissin bence :) bayrama kadar rahat verirsin 99 olursn ins :) hepbirlikte zayiflicazz :KK19:

SAğ olasın yolum uzun ama inşallah başaracağım :KK66:
Valla iki çocukla aslında daha zor çünkü babamız dayanamıyor arada birşeyler alıyor onlara bende kedi gibi uzaktan bakıyorum :KK70: bazende dellenip söyleniyorum ulen bana suikast mi yapıyorsunuz diye :KK70: tabi hepsi çil yavrusu gibi kaçışıyor o zaman :KK48::KK48::KK48:
Tabi onlara inat dahada hırs yapıyorum çoğu zaman ( arada kaçamak riski oluyor ama uzun zamandır yok şükür )

Kizlar ben bugun regli oldum ve gecikmisti cok agrim vardi yeni yeni geciyor..midem cok bulaniyodu o yuzden aksama kadar bisey yemedim..
Baskada bisey yiyemicem yine midem bulanmaya basladi diyete kötü basladim ins gecer..sporda yapamadim haliyle yarin ins duzelirim :KK43:

Canım çok geçmiş olsun :KK60:
Benim şükür reglm bitti ( tadilatta olsaydım çok kötü olurdu o_O ) hatta iyice kırklanacağım bugün :KK70::KK70::KK70:

Sabah
1 dilim tam tahlili ekmek
1 Bardak yeşil çay
Domates salatalık
2 dilim peynir

Öğle
4 kaşık bezelye susuz
2 bardak ayran

Ara
2 elma

Akşam
Yarım kase çorba
Bol yeşil salata
6 küçük balık kızarmış
Iki ısırık börek

1.5 litre
3 bardak bitki çayı
1 saat yürüyüş
30 dk spor

Hemen aklımdayken bugünki menümü paylaşayım bende :KK66:

Sabah ( 09:00 )
1 dilim peynir
6 zeytin
Domates
Salatalık

ara; ( 11:30 )
Şekersiz Türk kahvesi

Öğle; ( 14:00 )
6 ay aradan sonra 1 adet simit ( Anam çok özlemişim :KK68: )

Akşam; ( 17:00 )
6 köfte ( yağsız tavada )
1 büyük kase bol limonlu salata

ara; ( 19:30 )
1 bardak ayran

Bu saatten sonrada ancak bol su
Menün güzel sarışın melek afiyet olsun.
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Eşim ustayı getirdi ve şansa adamın şu ara işi yokmuş hemen yarın bile başlayabilirim demezmi :KK57::KK57::KK57:
Neyseki Çarşamba sabahına anlaştık ve Allahın izniyle tadilatımız ( daha doğrusu komşu kaçıran gürültümüz :KK70: ) başlıyacak :KK66:
Hadi sana kolay gelsin . Hayırlı olsun canım inşallah istediyin gibi olur.

SAğ olasın yolum uzun ama inşallah başaracağım :KK66:
Valla iki çocukla aslında daha zor çünkü babamız dayanamıyor arada birşeyler alıyor onlara bende kedi gibi uzaktan bakıyorum :KK70: bazende dellenip söyleniyorum ulen bana suikast mi yapıyorsunuz diye :KK70: tabi hepsi çil yavrusu gibi kaçışıyor o zaman :KK48::KK48::KK48:
Tabi onlara inat dahada hırs yapıyorum çoğu zaman ( arada kaçamak riski oluyor ama uzun zamandır yok şükür )

Canım çok geçmiş olsun :KK60:
Benim şükür reglm bitti ( tadilatta olsaydım çok kötü olurdu o_O ) hatta iyice kırklanacağım bugün :KK70::KK70::KK70:
Cok sagol canim ya :) zordur anlayabiliyorum ben ne zaman diyete baslasam evde boreklwr pastalar ucusuyor cok sinir bozucu ama direne direne vericez ins bu kilolari

Baskada bisey yiyemicem yine midem bulanmaya basladi diyete kötü basladim ins gecer..sporda yapamadim haliyle yarin ins duzelirim :KK43:
Geçmiş olsun canım inşallah yarına geçer meraak etme.

Menün güzel sarışın melek afiyet olsun.

Hadi sana kolay gelsin . Hayırlı olsun canım inşallah istediyin gibi olur.

Sağ olasın canım inşallah dediğin gibi gönlümce olur ve netice hoşuma gider :KK48:
Tabi bitince anında sizlerlede paylaşırım resimleri ( tabi eşim o arada banyo dolabınıda yapması yada yaptırması gerekiyor :KK48: )

Cok sagol canim ya :) zordur anlayabiliyorum ben ne zaman diyete baslasam evde boreklwr pastalar ucusuyor cok sinir bozucu ama direne direne vericez ins bu kilolari

Valla eskiden çok yapıyordum ama artık çocuklar yalvarıyor eve misafir davet edelim diye :KK70::KK70::KK70: çünkü ancak o zaman yapıyorum o tür şeyler ama onlarada fazla yedirmiyorum ki bari ileride onlar Analarının çektiği sıkıntıyı çekmesinler :KK43:

Bu arada Kızlarrrrrrr yarın sabah kızkardeşimle İKEAya kahvaltıya gidiyoruz çocuklarla :KK48:
Zamanlama süper cidden eğer çarşamba olsaydı mecbur erteleyecektim :KK48:
Yarın sabah gitmeden giremezsem merak etmeyin diye haber vereyim dedim :KK60:

Sabah
1 dilim tam tahlili ekmek
1 Bardak yeşil çay
Domates salatalık
2 dilim peynir

Öğle
4 kaşık bezelye susuz
2 bardak ayran

Ara
2 elma

Akşam
Yarım kase çorba
Bol yeşil salata
6 küçük balık kızarmış
Iki ısırık börek

1.5 litre
3 bardak bitki çayı
1 saat yürüyüş
30 dk spor
Güzel menü afiyet olsun.

Iyi aksamlar
öğlen ve aksamimi paylasayim
oglen bir tabaga az pilav kuru fasulye ve cogunluk yogurt koyup yedim
ilkindi kizimin dogum gunu pastasindan kucuk dilim
aksam salata 2 mercimek kofte ve sarma:(
Spora yarin kaldigim yerden devam ediyoruumm:)
Bu arada siz yazinca farketttim ya ben su içiyorum. .hmmm

Back
X