Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bugünkü menümü paylaşıp geçmişe bakıcam şekerler

Sabah: aç karna su 2 dilim kızarmış ek üzerine tereyağı ve salça 1 kk peynir biraz zeytin ve çay
Ara: sade neskafe
Ara: yeşil çay
Öğlen: off ki ne offf dürüm söyledik arkadaşlarla iki lavaşın arasında 1 adana
Akşam: 1 kase ıspanak 1 dilim turp 3 parça karnabahar kızartması
Ara: az şekerli türk kahvesi az çiko
Ara: 7 otlu birki çayı

Bol su

Selam kizlar..umarim güzel gecer günümüz..burda okullar tatile girdi.paskalya bayramindan dolayi..havada cok bozuk..cocuklari okula alip veryordum spor oluyordu ..bu hafta regl de olcam umarim cuma günü kiloma yansimaz.birde reglm yaklastiginda cok yiyesim geliyo abur cubur tatli falan umarim hasarsiz bi sekilde atlatirim bu dönemi:KK17: ara olarak az önce mesela 1 pasta tabagi yumurtali kasarli ispanak yedim..:oops:
Ah canım sorma bnde yeni atlatıyorum regl dönemini .. Sen nerde oturuyordun ki?
Selam kizlar..:KK54:cuma zayiflamak isteyenlrre yazdim 8.takima cagrildim cok tesekkur ederim :) birlikte kurtuluruz ins bu kilolardan :KK19:ben 3 yil once kilo aldim oncesinde 60_65 arasindaydim hep..ama simdi 84 kiloyum aldigim kilolari ara sira yaptigim diyetlerle verdim ama sonrasnda hep bi stres yasadim is vb konularda..o yuzden geri aldim ;( bu sefer kesin kararliyim hazirana kadar gidecek bu kilolar..cuma gunku listenize baktim super kilolar vermissiniz tebrik ederim benide alin araniza :KK49::21:
Canım aramıza hoşgeldin:) leyla ben 27 yaşında 65,5 kiloda bekar ingilizce örtmeniyim;) hedefim en kısa sürede 55 olmak inş hep birlikte kurtulucaz dediğin gibi sen de kendinden bahsedermisin biraz
Ilk menü benden gelsin şu yoğurt diyetine bugün uyamadım yarın başlıcam inşallah

sabah
1 dilim ekmek
4 zeytin
biraz peynir
domates salatalık

ara
1 br süt

öğle
1 yumurta
1 dilim ekmek
domates

ara
2 top dondurma

akşam
3 kaşık yoğurt

ara
1 meyve yicem

toplam 950 kalori
2.5 lt suya tamamlarım

sporu akşam yapınca yazıcam
Gayet iyisin tatlım aynen devam
Bugünkü menüm..
Kahvalt..
1 dilim bugday ekmek
3 mini turp
1/2 paprika
1/2 domates
1/2 mozarella Light
1haslanmis yumurta
5 zeytin

Ara..
1 pasta tabagi yumurtali kasarli ispanak

Öyle
1 dilim esmer ekmek
1 tabak sebze corbasi
3 kasik yumurtali kasarli ispanak
1/2 elma. .10 badem

ara..
1 kibrit kutusu kadar bitter cikolata
1 kasik kadar fistik

Aksam... bitki cayi...

ara...1 bardak ayran
Afiyet olsun canım iyi bence ama dikkat diyorum regl öncesine
Hayırlı akşamlar arkadaşlar. İki gündür giremedim. Benim kız hasta onla uğraşıyorum. Bu gün sabahtan akşama kadar yarım poğaçayla durdum şimdi de eşim pizza getirmiş 1 dilim ondan yedim. Çok koşturdum ama bişey olmaz inşallah. Yarın Evde olursam şu şok diyete başlıcam inşallah.
Canım cok geçmiş olsun ya bu arada isim neydi? Birçok yeni üye olunca karıştırdım
İyi akşamlar kızlar
Menüm: salatalık domates
Biraz peynir iki zeytin
Yarım dilim ekmek
Ara: bir bardak ayran
Öğlen: çok minik 2 biber dolması( tek lokmacık diyebilirim) bir patlıcan dolması çok az yoğurt
Ara: fındık badem
Akşam: bir parça tavuk çok az Şehriye çorbası
Su iki litre
Spor: oğluşu uyutunca :)
Bir kupa yeşil çay iki kupa siyah çay
Öğlene kadar şok diyete uyguluyordum ama annemin ısrarlarına dayanamadım :KK66:
Canım çok iyi bence bu arada senin ismin neydi:)
Menüm:
Sabah: 2 dilim elmek. 6 zeytin. bir az peynir. 1 yk bal. 2 yk lor peynir. 1 b çay
Öğlen: 2 yumurta omlet. 1 bardak dovğa (yoğurt ve yeşillikden hazırlanıyor) 2 salatalık turşu. 2 domates turşu.
Akşam: yarı kase etli fasulye yemeyi. 1 kase salata. 3 yk yoğurt.
2 lt su. 2 kupa yeşil çay. 1 kupa papatya çayı. şekersiz çay.
Gayet iyisin hayatım
Hemen aklımdayken bugünki menümü paylaşayım bende :KK66:

Sabah ( 09:00 )
1 dilim peynir
6 zeytin
Domates
Salatalık

ara; ( 11:30 )
Şekersiz Türk kahvesi

Öğle; ( 14:00 )
6 ay aradan sonra 1 adet simit ( Anam çok özlemişim :KK68: )

Akşam; ( 17:00 )
6 köfte ( yağsız tavada )
1 büyük kase bol limonlu salata

ara; ( 19:30 )
1 bardak ayran

Bu saatten sonrada ancak bol su
Offf simit miiii:( çok tehlikeliiii inş yakmışsındır kuzum
Sabah
1 dilim tam tahlili ekmek
1 Bardak yeşil çay
Domates salatalık
2 dilim peynir

Öğle
4 kaşık bezelye susuz
2 bardak ayran

Ara
2 elma

Akşam
Yarım kase çorba
Bol yeşil salata
6 küçük balık kızarmış
Iki ısırık börek

1.5 litre
3 bardak bitki çayı
1 saat yürüyüş
30 dk spor
Sporunda menün de gayet güzel ayşeciiim
Iyi aksamlar
öğlen ve aksamimi paylasayim
oglen bir tabaga az pilav kuru fasulye ve cogunluk yogurt koyup yedim
ilkindi kizimin dogum gunu pastasindan kucuk dilim
aksam salata 2 mercimek kofte ve sarma:KK43:
Spora yarin kaldigim yerden devam ediyoruumm:)
Bu arada siz yazinca farketttim ya ben su içiyorum. .hmmm
Tatlım yarın telafisini yaparsın inanıyorum arada oluyor elimizde olmadan

Kızlar bugün harfi harfine şok diyetime uydum

Sabah 3 zeytin beyaz peynir domates salatalık yarın dilim ekmek
Ara 200 ml süt
Öğlen yoğurt 200 gr
Ara 1 haşlanmış yumurta 1 domates 1 salatalık
Akşam 1 kepçe mercimek çorbası
Ara 1 elma

Süper olmuş menün canım inşallah çok güzel bir rakam göreceksin sende tartıda :21:

Iyi aksamlar
öğlen ve aksamimi paylasayim
oglen bir tabaga az pilav kuru fasulye ve cogunluk yogurt koyup yedim
ilkindi kizimin dogum gunu pastasindan kucuk dilim
aksam salata 2 mercimek kofte ve sarma:KK43:
Spora yarin kaldigim yerden devam ediyoruumm:)
Bu arada siz yazinca farketttim ya ben su içiyorum. .hmmm

Canım çokda kötü bir menü değil bence :KK66: 2 mercimek köftesinden birşey olmaz sarmayıda çok çok fazla yemediysen oda iyi ama işte hem öğlen pirinç hem akşam olmasaymış iyidi :KK66: neyseki yarın dengelersin :KK66:

Bugünkü menümü paylaşıp geçmişe bakıcam şekerler

Sabah: aç karna su 2 dilim kızarmış ek üzerine tereyağı ve salça 1 kk peynir biraz zeytin ve çay
Ara: sade neskafe
Öğlen: off ki ne offf dürüm söyledik arkadaşlarla iki lavaşın arasında 1 adana
Akşam: 1 kase ıspanak 1 dilim turp 3 parça karnabahar kızartması
Ara: az şekerli türk kahvesi az çiko
Ara: 7 otlu birki çayı

Bol su

Canım Öğlenki dürüme takılma bence çünkü akşam çok güzel dengeledin :KK60:

Offf simit miiii:KK43: çok tehlikeliiii inş yakmışsındır kuzum

Sanırım yaktım çünkü dönüştede yürüdüm üstelik parktada sağ olsun kuzum devamlı Anne gelsene diye beni yanına çağırıp durdu :KK48:

Leyla ben stuttgarttan katiliyorum..bugünüm cok zor kecti..istahimi kesmek icin bitki caylari ictim..yürüyüse cilacaktim burda cok bozuktu hava..sabirlan atlatacagim bi sekilde baska care yokEn Büyük KK

Neyse geç oldu bana müsaade :KK3:

Sabah erken kalkacağım inşallah ve yine yoğun bir gün beni bekliyor :KK53:
Kahvaltı faslından sonra kalan malzemeleri alacağım sonrada eve gelince banyoyu boşaltacağım ki eşim dolabını söküp makineyi banyodan çıkarsın :KK66:

Tabi fırsatım olursa kesin damlarım yine ( en azından eşim gelmeden :KK48: çünkü ben eşimi tanıyorsam o ardiye olarak kullandığımız Tuvaleti boşaltırken ille yardım et pc başında oturma der :KK70: )

Hepinize hoş sohbetler ve hayırlı geceler :KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

Neyse geç oldu bana müsaade :KK3:

Sabah erken kalkacağım inşallah ve yine yoğun bir gün beni bekliyor :KK53:
Kahvaltı faslından sonra kalan malzemeleri alacağım sonrada eve gelince banyoyu boşaltacağım ki eşim dolabını söküp makineyi banyodan çıkarsın :KK66:

Tabi fırsatım olursa kesin damlarım yine ( en azından eşim gelmeden :KK48: çünkü ben eşimi tanıyorsam o ardiye olarak kullandığımız Tuvaleti boşaltırken ille yardım et pc başında oturma der :KK70: )

Hepinize hoş sohbetler ve hayırlı geceler :KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:
Şimdiden kolay gelsin iyi geceler:)

Ah canım sorma bnde yeni atlatıyorum regl dönemini .. Sen nerde oturuyordun ki?

Canım aramıza hoşgeldin:) leyla ben 27 yaşında 65,5 kiloda bekar ingilizce örtmeniyim:KK66: hedefim en kısa sürede 55 olmak inş hep birlikte kurtulucaz dediğin gibi sen de kendinden bahsedermisin biraz

Gayet iyisin tatlım aynen devam

Afiyet olsun canım iyi bence ama dikkat diyorum regl öncesine

Canım cok geçmiş olsun ya bu arada isim neydi? Birçok yeni üye olunca karıştırdım

Canım çok iyi bence bu arada senin ismin neydi:)

Gayet iyisin hayatım

Offf simit miiii:KK43: çok tehlikeliiii inş yakmışsındır kuzum

Sporunda menün de gayet güzel ayşeciiim

Tatlım yarın telafisini yaparsın inanıyorum arada oluyor elimizde olmadan

hosbuldum canim ben ebru izmirliyim 23 yasindayim adliyede calisiyorum bekarim suan 84 kiloyum 3 yil once kpss calisirkn kilo aldim sonrada is ararkrn stresten veremedim versemde geri aldim..hedefim 60 ama ilk hedefim 70 gbi.. eskiden 62 de sabittim ve o zamanlar kendimi cok kilolu buluyodum bu bna allahin sopasiydi herhalde ins birlikte vericezz bu sefer kafama koydum stresimde yok sukur olacak..sen kac kilodan bu kiloya geldin tatlim??

Gunaydin bacilar diyete ara verdim çünkü cuma aksami usuttum ve hala hastayim grip oldum ilaç aliyorum o yüzden yemek zorundayim dirençli olmam lazim burnum vardiyeye dondu resmen

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlarrrrrrrr :KK68::KK68::KK68:

Bu sabah 06:00da baş ağrısıyla uyandım o_Oama şükür duşumuda alınca kendime geldim :KK66:
Malum 1 saat sonra kızkardeşimle dışarda kahvaltı için buluşacağız :KK66:
Tabi metabolizmam o saate kadar aç kalıp etkilenmesin diye koca bir bardak ayranımı aldım ve kendimi buraya attım :KK66:

Bu arada cumaya nazaran ( dün yediğim simide rağmen :KK22: ) bu sabah tartıda eksi gördüm :21::21::21::21:
İnşallah cuma günüde aynı rakamı hatta dahada aşağısını görürüm Rabbiminde izniyle :KK68::KK68::KK68::KK68:

hosbuldum canim ben ebru izmirliyim 23 yasindayim adliyede calisiyorum bekarim suan 84 kiloyum 3 yil once kpss calisirkn kilo aldim sonrada is ararkrn stresten veremedim versemde geri aldim..hedefim 60 ama ilk hedefim 70 gbi.. eskiden 62 de sabittim ve o zamanlar kendimi cok kilolu buluyodum bu bna allahin sopasiydi herhalde ins birlikte vericezz bu sefer kafama koydum stresimde yok sukur olacak..sen kac kilodan bu kiloya geldin tatlim??

Al bendende okadar üstelik ben kendimi 52 kgken bile kilolu hissediyordum :KK67: Eşim o dönem çok fazla zayıfım diye söyleniyordu şimdide hep diyorum eşime sen kilo al kilo al diye başımın etini yedin bende ay daha vermem lazım oram büyük buram büyük diye Rabbimin verdiğini beğenmedim sonrada Rabbim hehhh alın size kilo diye beni cezalandırdı diye o_O Şimdi 80i görsem kendimi manken ilan edecek hale geldim :KK70: tabi inşallah 80den de aşağısını göreceğim :21::21::21:

Günaydın canlar ben nbte kaçar :mad:

Günaydın canım :KK3:
Hayırlı nöbetler sana kolay gelsin :KK60:

Sabahınız xeyir gününüz uğurlu olsun şirinlər :KK3::KK3::KK3:

Seninde sabah şeriflerin hayırlı olsun canımın içi :KK60:

Gunaydin bacilar diyete ara verdim çünkü cuma aksami usuttum ve hala hastayim grip oldum ilaç aliyorum o yüzden yemek zorundayim dirençli olmam lazim burnum vardiyeye dondu resmen

Çok geçmiş olsun canım :KK60:
Boşver çok kasma dediğin gibi ama tabi kilo almamaya çalış :KK66:

günaydın kızlar benden haberler kötü dişim çok ağrıyo fakat hangi dişimin ağrıdığını bulamıyorum ortada çürük görünmüyor doktora gitsem röntgenle falan hangi dişin olduğunu anlar mı ?

günaydın kızlar benden haberler kötü dişim çok ağrıyo fakat hangi dişimin ağrıdığını bulamıyorum ortada çürük görünmüyor doktora gitsem röntgenle falan hangi dişin olduğunu anlar mı ?

Çok geçmiş oslun canım :KK66:
Mutlaka dişçiye git o hangisi olduğunu röntgen çekmeden bile bulur :KK66:

Neyse ben kaçtım giyinip çıkalım ancak gideriz :KK3:
Akşam üzere görüşürüz inşallah :KK68:

herkese kocamaan bir günaydın,
sabah kalktım limonlu suyumu içtiim 1 yumurta yarım dilim kepek 1 salatalık domates....
aah ah her öğünde böyle olabilsem keşke:) neyse spora geri döndüm inşallah en az haftada 1 kilo verebilirim. yaza bu kilo işinden kurtulmuş olmak istiyorum.15 tatilde memlekette her gören kiloma şaşmıştı hadi bi daha şaşsınlar:))

Back
X