istesen akşam çorba içebilirsin sıvı sınırsız canım ben şimdi 50 sayfayıda okudum özetliyim sana mesela bir öğün püre yada mama kıvamı olacak fırına at patlıcanı közle yoğurtla ye yada cacık yap ye yada ne biliyim havucu rendelele az su ekle teflonda kısık ateşte pişir sarımsaklı yoğurtla ye labne sadece örnek benim en çok hoşuma giden tuzsuz ayran sınırsız bana çok iyi geliyo şişiriyo iyice mideyi
yapanlar denemiş salatalık ve maydanozu katı meyve sıkacağında yapmışlar şahane olmuş bide metabolizmayıda hızlandırıyo ben denicem bi haftada 4 kilo verenler olmuş

ayrıca bu konuyu açan kız afrikada işi gereği bi seminerde 6 doktorla tanışmış bu diyetini sormuş sağlıklımı diye tüm doktorlar onay vermiş çok güzel çok sağlııklı diye ayrıca kas kaybınıda anlatmış şimdi kaslarımızın üzerin kilo alınca yağ ile kaplandığı için kilo verirken önce ödem sonra yağdan kilo veriyomuşuz doktor anlatmış kıza kas erimesi aşırı susuzluk halinde olurmuş bi tek
ben planımı yaptım mesela şeftali ve kapuzu sıkıp biraz sulandırıcam sebze çorbası içicem mevsim meyvesinden sıkıp tüketin diyo çorbada sınırsız kendime bi menü hazırlıcam bugün menü olayınca benim beyindeki devreler yanıyo bütün bişey yemeyi unutup sonra gece karbonhidrata yükleniyorum