Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bende kendime sıkı bir program yaptım :KK66: yarın sabah başlıyorum nasipse :KK66:
Madem bünye aç kalmadan vermiyor gerekirse aç gezerim sadece günde 3 öğün yaparak birde spor eklereyerek devam ederim bakalım bu hafta :KK66: Spor olarak ama sadece plates yapacağım ilk etapta malum kilom fazla :KK66: bari dizlerimi ve belimi zorlamayayım ki uzun süreli olsun :KK66:
sana tam destek veriyorum canım bide bu yolu deneyelim :eğlence::KK50:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Eşim yine erkenden kendini dükkana attı bende kızlarla kahvaltı faslı yaptım ( daha doğrusu sabah sabah canları çorba isteyince kahvaltımızı çorbayla yaptık ;) valla süper iyi geldi )
Şimdide bir yandan evi temizliyorum bir yandanda ara sizlere bakarım diyorum
Akşam belki arkadaşlar çaya gelebilirler en azından evim temiz olsun da haber verirse gelmeden 1 saat öncesinde bari panık yapmam ve en azından çayın yanına bir kek çırparım olur biter ;) ama tabiki ben yemem :KK20:

Senin muzurluklarina da ,pozitifligine de,enerjine de kocaman bir

senin muzurluklarina,pozitifligine,enerjine kocaman bir :nazar:
Biz ana okulundayiz henuz,o yuzden biraz teredutteyim canim.alisiriz insallah.evet ilk ve orta ogretim saatleri cok gec ,yazik cocuklara,hele kisin ayazinda.birde ne ara dinlenip ,verimli ders calisacaklar.
Senin prenseslerini de tebrik ederim canim,mesajlar da denk gelmedim ama,basarilari daim olsun insallah.

Canım Anaokuluda olsa inan çocuklar düzsene alışıyor ;) benim ufak kız okadar alıştı ki haftasonu bile en geç 21:30da hadi benim uyku saatim geldi diyor :KK48: Yoksa eskiden siz yatmadan ben yatmam diye inat ederdi :KK53:

Çooook teşekkür ederim güzel sözlerin için ;) Rabbim hepimize çok güzel motivasyonlar verirde bizde hem mutlu hemde daha enerjik oluruz :KK68:
Şükür büyük kızım yine teşekkür getirdi :KK68: gerçi hep diyorum teşekkür taktir önemli siz yeterki mutlu olun diye ;) ama tabi öte yandan da hoşuma gidiyor onların azimli olması ;)

Benim kuzumunda tüm dersleri cokiyi yazıyor ben karne gormeyeli uzun yıllar var herkesinde boylemi yazıyor bilemedim dereceler neler diye baktım çalışmalısın iyi birde cokiyi var ilkokul 1 de bizimkinde övgü dolu sözlerde var zannimca pekiyi demek oluyor:))

Benim küçük kuzumada hepsi çok iyi yazmışlar :) gerçi sanırım birinci yılda bütün öğrencilere aynısını verdiler motive olmak için ama sıkıntı olanları zaten bizim öğretmen sağ olsun ihmal etmeyip velileri uyarıyor ;)
İnşallah kuzularımızın taktir teşekkür aldıklarınıda görürüz :KK68:

Selamün Aleyküm kızlarrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Bugün resmen evi kazıdım geberdim yorgunluktan :( ama şansıma tam iş bitti derken Arkadaş aradı akşama evdeyseniz çaya geleceğiz diye :D
Tabiki buyrun gelin dedim ;) birazdan akşam yemeğimizide yiyelimde 8 gibi gelirler nasılsa ;)

Bu arada gündüz temizlik yaparken tabi kızlarda etrafı bir yandan talan edince resmen sinirden oturup ağladım :KK61: Ulen acıyın az bana ben bekarken böyle hayal etmiyordum 18 sene oluyor yeterin len artık diye :KK48: Bir an sinirlerim boşaldı hatta büyük kızım o an şaşırdı çünkü hep neşe saçan ben birden çok boş bir şeye ağlamaya başladım:KK53:
Neyse oturdu beni teselli etti ( rolleri değiştik o an :D ) sonrada hadi bende yardım edeyim dedi :KK70:
Üstten yapacakken dip köşe girdik :KK48:

Bu arada sanırım okçuluğa giderken babasını aradı :KK48: çünkü eşim nerden çıktıysa ya aşkım yarın senle sinemaya gidelim mi seninde kendine vakit ayırmaya hakkın var dedi :KK70:
Aslında büyük kızım akşam babam gelince oturup konuşalım ya hepimiz olmadı bir ev planı yapalım senin en azından yükünü almak için demişti bende gerek yok nasılsa 2 gün sonra yine aynısınız demiştim belkide o yüzden aramıştır :)

Neyse bu onlara bir kaç gün gider :D

Bazen insanda oluyo banu abla bedeninin verdigi tepki aslinda aglaman ii olmus aslinda insani beyni vucudu rahatlatir ama okurken uzuldum sıkma canini bak kizin toparlamis seni
Selamün Aleyküm kızlarrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Bugün resmen evi kazıdım geberdim yorgunluktan :KK43: ama şansıma tam iş bitti derken Arkadaş aradı akşama evdeyseniz çaya geleceğiz diye :KK70:
Tabiki buyrun gelin dedim :KK66: birazdan akşam yemeğimizide yiyelimde 8 gibi gelirler nasılsa :KK66:

Bu arada gündüz temizlik yaparken tabi kızlarda etrafı bir yandan talan edince resmen sinirden oturup ağladım :KK61: Ulen acıyın az bana ben bekarken böyle hayal etmiyordum 18 sene oluyor yeterin len artık diye :KK48: Bir an sinirlerim boşaldı hatta büyük kızım o an şaşırdı çünkü hep neşe saçan ben birden çok boş bir şeye ağlamaya başladım:KK53:
Neyse oturdu beni teselli etti ( rolleri değiştik o an :KK70: ) sonrada hadi bende yardım edeyim dedi :KK70:
Üstten yapacakken dip köşe girdik :KK48:

Bu arada sanırım okçuluğa giderken babasını aradı :KK48: çünkü eşim nerden çıktıysa ya aşkım yarın senle sinemaya gidelim mi seninde kendine vakit ayırmaya hakkın var dedi :KK70:
Aslında büyük kızım akşam babam gelince oturup konuşalım ya hepimiz olmadı bir ev planı yapalım senin en azından yükünü almak için demişti bende gerek yok nasılsa 2 gün sonra yine aynısınız demiştim belkide o yüzden aramıştır :)

Neyse bu onlara bir kaç gün gider :KK70:

Bugun yedilerim
Sabah iki yumurtali omlet 3 zeytin bir cavdar ekmegi biraz peynir yesilcay yarim salatalik

Ara iki mandalina

Oglen yok

Aksam dunden kalma sebzeli firin yemegi yarim kase corba 4 yk pilav yogurt

Sabah 20 dk spor
Aksam 20 dk spor

2 litre su

İyi geceler kizlar,
Bugun biraz temizlik,biraz faliyet derken gunu bitirdim.ogunlerim guzeldi ,ta ki sutlu tatliyi yapana kadar.biraz kacirdim tatliyi.
Bu gun yediklerim,
Sabah standart kahvalti,
Ara,sutle kahve
Oglen,bir tabak tarhana corbasi ve yarim dilim kizarmis ekmek
Yarim portakal
Ara,sutlu irmik tatlisi
Aksam,iki kasik et kavurma,4kasik bulgur pilavi,bir bardak ayran
Ve yine bir dilim tatli yedim.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Eşim yine erkenden kendini dükkana attı bende kızlarla kahvaltı faslı yaptım ( daha doğrusu sabah sabah canları çorba isteyince kahvaltımızı çorbayla yaptık :KK66: valla süper iyi geldi )
Şimdide bir yandan evi temizliyorum bir yandanda ara sizlere bakarım diyorum
Akşam belki arkadaşlar çaya gelebilirler en azından evim temiz olsun da haber verirse gelmeden 1 saat öncesinde bari panık yapmam ve en azından çayın yanına bir kek çırparım olur biter :KK66: ama tabiki ben yemem :KK20:

Canım Anaokuluda olsa inan çocuklar düzsene alışıyor :KK66: benim ufak kız okadar alıştı ki haftasonu bile en geç 21:30da hadi benim uyku saatim geldi diyor :KK48: Yoksa eskiden siz yatmadan ben yatmam diye inat ederdi :KK53:

Çooook teşekkür ederim güzel sözlerin için :KK66: Rabbim hepimize çok güzel motivasyonlar verirde bizde hem mutlu hemde daha enerjik oluruz :KK68:
Şükür büyük kızım yine teşekkür getirdi :KK68: gerçi hep diyorum teşekkür taktir önemli siz yeterki mutlu olun diye :KK66: ama tabi öte yandan da hoşuma gidiyor onların azimli olması :KK66:

Benim küçük kuzumada hepsi çok iyi yazmışlar :) gerçi sanırım birinci yılda bütün öğrencilere aynısını verdiler motive olmak için ama sıkıntı olanları zaten bizim öğretmen sağ olsun ihmal etmeyip velileri uyarıyor :KK66:
İnşallah kuzularımızın taktir teşekkür aldıklarınıda görürüz :KK68:
:KK68:ben duzen konusun da biraz kuralciyim canim.bazen misafir yada ekstra bir durum olmadigi surece uyku,yemek saatlerimiz belidir bizimde .sabahci oldugumuzda sabah 6da uyanacak , o biraz endiselendiriyor,bunyesi kaldirabilirmi diye ,insallah sikinti cekmeden alisiriz bizde.
Ohh ne guzel misler gibi ,bugun ben de evle ugrastim biraz,aslinda disari cikip dolasmayi planlarken,temizlik ve tatli yaptim:KK45:

Deniz 60 kilosun belliki yemiyorsun tatlı falan benim kardesimde seninle aynı kiloda bir çatal alır bırakır mıy miy yesene diye durterim yetti bana der ben pesss

Back
X