Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Bugün resmen evi kazıdım geberdim yorgunluktan :KK43: ama şansıma tam iş bitti derken Arkadaş aradı akşama evdeyseniz çaya geleceğiz diye :KK70:
Tabiki buyrun gelin dedim :KK66: birazdan akşam yemeğimizide yiyelimde 8 gibi gelirler nasılsa :KK66:

Bu arada gündüz temizlik yaparken tabi kızlarda etrafı bir yandan talan edince resmen sinirden oturup ağladım :KK61: Ulen acıyın az bana ben bekarken böyle hayal etmiyordum 18 sene oluyor yeterin len artık diye :KK48: Bir an sinirlerim boşaldı hatta büyük kızım o an şaşırdı çünkü hep neşe saçan ben birden çok boş bir şeye ağlamaya başladım:KK53:
Neyse oturdu beni teselli etti ( rolleri değiştik o an :KK70: ) sonrada hadi bende yardım edeyim dedi :KK70:
Üstten yapacakken dip köşe girdik :KK48:

Bu arada sanırım okçuluğa giderken babasını aradı :KK48: çünkü eşim nerden çıktıysa ya aşkım yarın senle sinemaya gidelim mi seninde kendine vakit ayırmaya hakkın var dedi :KK70:
Aslında büyük kızım akşam babam gelince oturup konuşalım ya hepimiz olmadı bir ev planı yapalım senin en azından yükünü almak için demişti bende gerek yok nasılsa 2 gün sonra yine aynısınız demiştim belkide o yüzden aramıştır :)

Neyse bu onlara bir kaç gün gider :KK70:
Bazen oluyor canim boyle duygu patlamalari,aglaman uzucu olmus ama rahatlamissindir en azindan.

Deniz 60 kilosun belliki yemiyorsun tatlı falan benim kardesimde seninle aynı kiloda bir çatal alır bırakır mıy miy yesene diye durterim yetti bana der ben pesss
Elimden geldigince Dikkat etmeye calisiyorum canim.ben kasimdan buyana da bir3-4 kg aldim.onlarda moralimi bozuyor.hava soguk diye yuruyuse cikmiyorum,guya bir kac gun once de leslie yapacaktim.o nuda yapamadim.hele birde iki hafta tatil ,allah yardimcim (miz)olsun.

Zaten tatil üstüne misafir taziye derken ben bittim gerçekten acil yardım lazım banada yanlız kalıp motive olmam lazım ama iki hafta daha bu imkansız

Kan verdim cuma sabahı salı günü sonuç sağlık ocağına gelir dediler onuda alayım ilaclarimi icsem çok daha iyi olucak demir zaten hep eksik digerlerinede bakicaz artık bi arada TSH t3 t4 çalışmiyordu acaba şimdi ne yapıyor kendileri:))

Misafirede yemek lazım iş lazım valla çoluk çocuk kocisim de evde off of hiç diyet kalmadı ben bittim eski kiloma yaklaştıkça içime öküz oturuyor

Tam güne mı geciceniz ondanmi sabah 6 da çalışıyorsun sanırım Allah yardım etsin kuzuya

Kan verdim cuma sabahı salı günü sonuç sağlık ocağına gelir dediler onuda alayım ilaclarimi icsem çok daha iyi olucak demir zaten hep eksik digerlerinede bakicaz artık bi arada TSH t3 t4 çalışmiyordu acaba şimdi ne yapıyor kendileri:))
Gecmis olsun ,tahlil sonuclarin da insallah iyi cikar canim.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Akşam çaya gelen arkadaşlar biraz evvel gittiler ;) az çay bulaşıklarını toplayıp hemen kendimi buraya attım ;)
Hoş vakit geçirdik iyi geldi :KK68:

Yarında eşimle birlikte bu ikinci işimiz için bir ahşap oyuncauk üreticisiyle görüşeceğiz ;) Aslında eşim tek gidecekti ama sende ortağım değilmisin gel benimle hem değişiklik olur dedi ;) kızlar nasılsa evde tek kalabiliyorlar ;)

Bazen insanda oluyo banu abla bedeninin verdigi tepki aslinda aglaman ii olmus aslinda insani beyni vucudu rahatlatir ama okurken uzuldum sıkma canini bak kizin toparlamis seni

Sağ olsun 17 yaşında ama aslında ne kadar sert görünsede çok incedir ;) kıyamaz bana ( gerçi bir kaç gün sonra günlük şeyine dönüyor ama ben göz yaşı dökünce oda oturup benimle ağlayacak gibi olur :KK48:
Dediğin gibi bir anlık birşeydi ama baya bir rahatladım :KK48:

Bazen oluyor canim boyle duygu patlamalari,aglaman uzucu olmus ama rahatlamissindir en azindan.

Gülmekle ağlamak kardeştir demiyorlar boşuna :KK48: Arkadaşlarda üzerine gelince daha bir kafam dağıldı ;)

Benimde oluyor çok yorulunca bir çığlık atıyorum herkes hizaya geçiyor insanız bazen doluyoruz çok yorulunca oluyor banada oynakbasim

Bizde de durum aynı :KK48: Ben isyan etmediğim sürece herkesin keyfi gıcır ama ben isyan bayrağını açınca hemen hepsi destur diyip bir kaç gün daha dikkatli davranırlar ama sonra yine herkes özüne dönüyor :KK70:
He benim bir anlık cırlamam bile bana uzun zaman yetiyor :KK70:

Bence sen öğlene geç sabah 6 ne ya zifiri karanlık 8 de hava hala karanlık Burda sen hangi sehirdesin?
Ders sekizde baslayacak ama servis yedide gelecek ,uyan ,hazirlan ,kahvalti derken anca yetisiriz diye sabah alti diyorum ki ancak yetisiriz.bakalim ,bir baslayalim hayirlisiyla,cok zorlanirsak degistiririm artik.

Bence sen öğlene geç sabah 6 ne ya zifiri karanlık 8 de hava hala karanlık Burda sen hangi sehirdesin?

Benim büyük kız Lise 2de olduğu halde sabah 06:30da evden çıkıyor diye endişe ediyoruz :( Hatta eşim hep söyleniyor özellikle bu mevsimde kız okula gittikten 1 saat sonra hava aydınlanmaya başlıyor üstelik otobüs durağına giden yoluda baya karanlık :( bizim balkon arka sokağın bir kısmını görüyor her sabah oradan geçtiğini görünce derin bir oh çekiyorum hani karanlık kısmı sağ sağlim geçti diye ;)

Back
X