Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

İyi geceler kizlar, nasilsiniz:KK25:
Tatil sebebiyle gunduz tableti elime alamiyorum,gecen hafta persembe gunu telefonda servise gitti.ancak kizi uyutunca soyle bir uzanip ,size bakiyorum.
@ oynakbasi34 yeni isiniz hayirli olsun canim.Allah is rastligi ve bol kazanclar versin.
Mahkemelik olayina da cok uzuldum,bu nasil bir edepsizliktir,hayirlisiyla en kisa zamanda sonuclanir insallah.
Hosgeldin canim iyyiz cok sukur sen. Nasilsin ;)

ISILDURU ISILDURU
LargeGemini LargeGemini
@elifdnzzz
@Esrasi
@xyz_s
IrResistibLe_ IrResistibLe_
Su perisi86 Su perisi86
@Diademe

Hadi kızlarrrrrrrrrr nerelerdesiniz :KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:
Bugün hadi geç oldu diyelim yarından itibaren biraz toparlanalim bol bol paylaşım yapıp sohbetin dibine vuralım ki takımca daha bir enerjik oluruz :21::21::21::21:
Eline saglik kaptancim ;)

Iyi geceler kızlar iyi olmuş Banu abla etiketlemen yarın daha çok paylaşım yapalım
Katılmak isteyen olursa davet edeyimmi gruba?

Canım şu anda takımda listeye girecek arkadaşlarda daha var ama istersen bir iki kişi davet edebilirsin ;) izne ayrılan olunca nasılsa dengesini tutururuz ;) sıkıntı olmaz ;)

Bugun yediklerim ;)

Sabah 2 bardak su 1 elma

Peynir
Zeytin
Acuka (ben yaptim zeytin yagli ve bol acili ;)
Bazlama( kucuk )
Yesillik

Ara
1 elma
2 kayisi
1 hurma

Aksam
Ispanak yemegi
Bol salata
Yogurt

Cayin yaninda yarim avuc tussuz fistik

20 dak spor
2.5 lt su

Canım şu anda takımda listeye girecek arkadaşlarda daha var ama istersen bir iki kişi davet edebilirsin :KK66: izne ayrılan olunca nasılsa dengesini tutururuz :KK66: sıkıntı olmaz :KK66:
Tamam abla kilosu bize yakın birilerini görünce keşke davet etsem diyorum 80 90 kilo arası

Huzurvemavi Huzurvemavi canım etkiketi yaptığında @ işaretini yaptıktan sonra ismi yazdığında ufak bir kare açılıyor ya ordan üyenin adına tıklayacaksın ki etiketlenme tam olmuş olsun ;)

Herkese hayırlı günler kızlar
Misafirlerimi uğurladım
benim diyet spor yalan oldu cumadan beri
künefe,kızartma,çekirdek,tatlı,kurabiye herşeyi yedim maalesef
bugün dikkat etmeye başlıyorum yeniden
inşallah kilo almamışımdır
Misafir olunca ne kadar dikkat edeyim desen de kaciriyor insan,biraz dikkat edeip ,bir de bitki caylari icersen toparlarsin canim.

Sağol canım şu saate kadar ateşi çıkmadı şükür takipteyim yinede
Gecmis olsun prensese,insallah geceyi rahat atlatirsiniz annesi.

Kocaman bi merhabaaaaaa nasilsiniz kizlar cok sukur dondum aranzdayimmm esimin amelyati cok iyi gecmis cok sukur ins oledr bi gece kaldk geldk cok sukur gelen gden hic eksk olmdi yorucu bi tempo oldu biraz Allah gelendende gelmeyendende razi olsun ins tabi bu arada o kdsr dengesz beslndmki cok da duskun olmadgm abur cuburlarn dibine vurdm malasef sirf vakit gecsn diye biseyler yemk adina ve su cok cok az tukettim sabh tartldm 72.5 gozukuy +900 gr yani ama olsun bugun diyetme basldm ims cumaya en azndan eski kiloma donmus olmayi diliyrm
Bu arada hepinizi cok ozledm butun sayfalarida okudum tekrr burdayim ins hepiniz iyisinizdir saglikli hayitli ve bol eksili bi hafta olur ins
Cok gecmis olsun canim.900 gr cok buyuk bir artis degil,biraz dikkat edersen cumaya rahat toparlarsin bence.
Bugün yediklerim
Sabah yumurta peynir iki dilim ekmek

Ara yarım muz portakal

Öğlen
Mantar et sote iki dilim ekmek

Ara bir dilim ekmek bi küçük parça kaşar
Bir avuç fındık fıstık kaju

Yarım saat spor

Akşam mantar et sote bir kase çorba

Meyve son olarak yerim

Yarım saat spor yaparım yine
Afiyet olsun canim,guzel menu.

Iyı akşamlar kızlar kendımi bu aralar saldım bıraz ama bugun bence ıyı bı gun gecırdım
Gec kalktım saat 1de kahvaltı yaptım
2yumurta 2dılım kadar normal ekmek domates peynır ve zeytın
Ara 1kücük yogurt yagsız
Akşam 7 kaşik k fasulye 3kasık pilav
1kücük yagsız yogurt 1lokmacık ekmek bu akşam meyve falan yemeyı duşunmuyorum artık.
İnşallah yani

Cay içecegım bıtazdan
İlk haftam cok guzeldi benim de ,ama son zamanlarda ben de salsim,tatili bir atlatsam,sonrasinda yuruyuslerime baslayip,bir duzen kuracagim ben de,guzel menu afiyrt olsun canim.

Neyse kızlar bana müsaade

Yarın malum gün benim için erken başlıyacak ;) ancak gece gelebilirim sanırım çünkü mahkeme olayından sonra Annemlere uğramam lazım ;) ille akşam yemeğine bizde olun diye tutturdu bari yardım edeyim kadıncağıza ;) gece damlarım nasılsa yada cepten denerim ;)

Kocaman öpüyorum
Allaha emanet olun :KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

Neyse kızlar bana müsaade

Yarın malum gün benim için erken başlıyacak :KK66: ancak gece gelebilirim sanırım çünkü mahkeme olayından sonra Annemlere uğramam lazım :KK66: ille akşam yemeğine bizde olun diye tutturdu bari yardım edeyim kadıncağıza :KK66: gece damlarım nasılsa yada cepten denerim :KK66:

Kocaman öpüyorum
Allaha emanet olun :KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:
Allah kolaylik versin ...
Iyi gecelwr canim ...

Banada musade yarin kizlar oku oku bitiremez insallah ;)
Hayirli geceler kizlar ;)
Yarin aksam caylar benden :KK50::KK19::KK24:

Hoş geldin canım :KK66:
Tahmin ettiğim gibi tatil hepimizi etkiliyor :KK66:
Sağ olasın canım :KK66: Geçen seni bizim için pek güzel geçmemişti açıkçası ama Şükür bu sene bizim için güzel bir yıl olacaktır inşallah :KK68: Rabbim hepimizin gönlüne göre verir inşallah...Aminnnnnnn

Mahkeme olayında rahatım Allahın izniyle hayırlısıyla karşı taraf hak ettikleri cezayı alacak ve inşallah bundan sonra birilerine kötülük yaparken bir kere daha düşünürler :KK66: İşin garibi inan 3 kişiyide yolda görsem tanımam hani selam verseler ben bunu tanıyorum hesabı karşılıkda veririm gülümseyerek :KK48:
Hosbuldum canim,amin,Allah herkese is rastligi ve bol kazanclar versin insallah canim.
Resmen saka gibi bir olay,ama adalet er yada gec yerini bulur canim.

Hosgeldin canim iyyiz cok sukur sen. Nasilsin :KK66:

Eline saglik kaptancim :KK66:
Hosbulduk canim,iyiyim ben de sadece biraz gun yorgunlugu var vucudumda onun disin daiyiyiym:KK54:

Bugunki menum
Sabah birbucuk haslanmis yumurta 2 zeytin bir cavdar ekmegi biraz peynir yesilcay

Ara bir portakal yarim Muz

Oglen bir avuc yer fistigi

Aksam biraz kofteli patates

Sabah 25 dk spor
Aksam 20 dk spor

2 litre su
Bu aralar az iciyom suyu ya eskiden ne guzel 3 ve 4 civarı bitiyordu

Back
X