Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızımın girdiği özel okul bursluluk sınavı sonucu hakkında okulla görüşmeye gitmiştim gitmeden 11 gibi kahvaltı yapmıştım az önce geldik bu saatten sonra yemek yemem artık ama şimdi ara öğün yapıyorum guccük bir elmalı kurabiye(kaç kalori bakmadım daha ama:KK17:)+1 kupa türk kahvesi(1 tatlı kaşığı çikolatalı)
akşamada hindili mantar sote +tarhana çorbası düşünüyorum+ayran+belki biraz da tam tahıllı ekmek neyse yediklerimi diyet arkadaşıma yazıyorum zaten yarın sizlerle paylaşırım inşallah

IrResistibLe_ IrResistibLe_ bu ev resmi güzelmiş baharı özledim resmi görünce mis gibi ,orda yaşamak ne güzel olurdu
bir de bahçe de hamak olsa ve ben yatıp kitabımı okusam ve gözlerimi yumup kuş cıvıltılarını dinlesem, nerelere götürdün beni titan:KK68:
DEMİ AMA Rabbim gercegini nasip etsin herkese

Bugünkü menüm sabah bir dilim yumurtalı ekmek bir yumurta peynir domates zeytin çay kahve sonra güne gittim iki ısırık börek bir minik kurabiye iki çatal pasta kereviz salatası Karnıbahar salatası az bamya iki kaşık spagetti bir avuç çerez 45 dk yürüyüş bol su az sonrada yeşil çay icicem

Bugün yediklerim
Sabah yumurtalı patetes zeytin peynir
Iki dilim ekmek
(20dk spor )

Ara yarım muz

Öğlen et sote bir kase çorba iki dilim ekmek
(20dk yürüyüş dışarda )

Ara küçük bir dilim kek

Aksam pırasa kavurması çorba

Sporumu yapınca yazacağım

Back
X