Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Gunaydin :)

Bugun ilk saatim bostu yuruyerek gelince 3 4 bardak su ictim okulda. Sonra mudur gelip toplantiya gidiyoruz hocam dedi milli egitime geldik. Arabada nasil sıkıstım anlatamam. Mudur park yeri bulamadi hocam sen cik dedi oh dedim. Katta da wc de varmis Allahtan. Disari cikinca su gercekten sıkıntılı.

Günaydın canım ;)
valla dışarda zor oluyor ama gideceğin yerde varsa bildiğin tuvalet ( her an gidebileceğin ) yinede ihmal etme canım ;)

bizde kurumda 3 bayan hepimiz diyette elimizde su şişeleri wc sırası:-)

Ohhh ohhh gitsin yağlar hem birbirinizide motive edersiniz inşallah ;)

Anam sabah 6da uyandım ya kızı geçireceğim diye :KK66: gece yatağımız artık eskidiği için karı koca uykumuzu alamadık diye sersem gibiydik :KK43: herkesi gönderdikten sonra resmen 1 saat daha uyumuşum ama çok iyi geldi

O zaman onuda bir ara deneyeyim :KK66: omega kaynağı olması çok iyi nasılsa yeterince alamıyoruz :KK66:

Menün süper canım :KK66: valla karataya tam uyunca süper kilolar gidiyor da ben işte tam uyamıyorum :KK43:

Günaydın canım sanada :KK66: Hemen bende bu yazı üzerine suyuma abanıyorum :KK66:
Aynen canım tam uyduğun zaman gidiyor kilocuklarr ;)

Günaydın canım :KK66:
valla dışarda zor oluyor ama gideceğin yerde varsa bildiğin tuvalet ( her an gidebileceğin ) yinede ihmal etme canım :KK66:

Ohhh ohhh gitsin yağlar hem birbirinizide motive edersiniz inşallah :KK66:
aynen 700 ml lik su şişemiz var işte iken 3 tane bitiriyorum 3.700=2100 , sabah evde büyük bardak su, akşamda spor dan sonra 2/ 3 bardak derken 3 lt yi buluyor spor omasa işte iştiğimle kalırdım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı akşamlar :KK68:

Bu sabah akraba kahvaltısını unutunca malum birden evden fırladım :KK70:
Baya bir koşturdum ama yetiştim :KK66:
Öğlene kadar eşimin teyzesindeydim, Kv ve kızlarıda gelmişti ve gayet keyifli geçti :KK66:
Dönüşte kızımı okuldan alıp Anneme bir kahve içmeye uğradım ( bir haftadır görüşmemiştik )
Eve geldikten sonra biraz dinlendim küçük kızımla ders yaptım hatta eşimde büyük kızla çatı maketi yapıyorlar şu anda :KK66: ev dershaneye döndü anasını satam :KK70:

Yarın çok şükür hiç bir planım yok dışarısı ile ilgili :KK66: evde biraz çamaşır yıkayıp ütü yaparım tabi bir gözüm burada olacak :KK66: Annem öğleden sonra pazara çıkacağı için beni çağırmaz :KK70:

Başınız sağ olsun canım :KK66: RAbbim mekanını cennet etsin sizlerede sabırlar versin .....Aminnnnn

Ayyy bana 5de 5 deme kız dayanamam :KK70:
Aslında uzun zamandır yapsam mı diye düşünüyorum ama maşallah pazartesi ve cuma günleri kursum olduğu için sıkıntı olur diye cesaret edemiyorum :KK66: aslında bir oturup şu günleri bir günden geçireyim olmadı bende başlarım en azından bende az motive olmuş olurum :21:
ben bugün başladım ama pekte olmadı patates haşladım dün, 6 tane küçük, sabah bi tane yedim, acıktım şimdide yedim, biraz galete yedim yanında bide arkadaş pizza kraker verdi üç tane onu kattım, keşke fazla haşlasaydım, akşama kadar yetmiycek:KK48:

günaydın kızlar aanca gelebildim işlerim çok yoğun bu aralar,
dün baya miden ağırıyodu birazda ondan bugün patates yiyeyim dedim :KK48:
dünkü menü;
sabah 1 simit
ara : 1 dilim kek
öğle: 1 kase çorba, 1 dilim kepek ekmek,iki yk kuru fasulye pilav, 1 bardak ayran
akşam: 2 sb tarçınlı süt
miden kötü olduğundan akşam yediğim çıktı o yüzden yazmıyorum üstüne süt içtim, ilaç kullanıyroum umarım bugün iyi olucam

ben bugün başladım ama pekte olmadı patates haşladım dün, 6 tane küçük, sabah bi tane yedim, acıktım şimdide yedim, biraz galete yedim yanında bide arkadaş pizza kraker verdi üç tane onu kattım, keşke fazla haşlasaydım, akşama kadar yetmiycek:KK48:

Canım patatesi dilediğin kadar çok yiyebilirsin keşke daha fazla haşlasaydın ;) Olmadı eve gider gitmez bir iki patetesi daha ufak küp küp doğrayıp haşla ( hemen 10 dakikada pişer o zaman ) yada dışardaysan eve dönerken kumpir satılan bir yerden sadece fırınlanmış patatesi satın al ;) içini kaşıkla ye beklememiş olursun hem ;)

Canım patatesi dilediğin kadar çok yiyebilirsin keşke daha fazla haşlasaydın Olmadı eve gider gitmez bir iki patetesi daha ufak küp küp doğrayıp haşla ( hemen 10 dakikada pişer o zaman ) yada dışardaysan eve dönerken kumpir satılan bir yerden sadece fırınlanmış patatesi satın al :KK66: içini kaşıkla ye beklememiş olursun hem
kız valla sende de ne partik fikirler var haa :KK66: süpersin, bi tane arttı öğlen yemeğinden sonra oda artık akşama kadar idare eder, eve gidince pişiricem hemen:KK66: şu anda iyiyim midemde çıkmıyo en azından, inş bulantıda geçicek

Sevgili oynakbasi34 oynakbasi34 şimdi bi parklak fikir daha istiyorum, yarın sebze günü, bana fikir ver ne yiycem, sebzeyide hiç yemeksiz yiyemem ama bi yol bulmam lazım, yoğurt olsaydı oda idare ederdi oda yasak, ne yapabilirm, evde brokoli var onu haşlıycam, ıspanak çorba pirinçli yapmıştım dün, patlıcan-biber var sebze olarak bide başkada bişeyim yok

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Şükür bugünde erken uyandım :KK66: büyük kızımıda zamanında geçirdim okula gitmek için :KK66:
Bİrazdan da küçük kızı uyandırıp hazırlıyacağım :KK66:
ASlında felaket uykum var ama eğer az koltuğa uzansaydım uyuya kalırdım :KK70: o yüzden inatla uzanmadım size bakayım dedim :KK66:

İnşallah cumaya kadar şu 2 günü çok iyi değerlendiririz de şöyle gümbür gümbür listeleri sallarız sonuçlarla :KK66:

Bende az daha yahu neden korkuyorsun diyecektim de sebebini gördüm :KK70:
Ya çok zor oluyor dışarı çıkınca su sorunsalı :KK66: bende genelde pek içmemeye çalışıyorum olmadık anda tutarsa diye :KK66: ama akşamları bir yarım saat arayla 1 bardak içsen 2 saatte 4 bardak içmiş olursun :KK66:

Aleyküm selam canım :KK66:
İYi diyelim iyi olalım şükür günümüze :KK66: Evet izne ayrıldım hormonlar kafayı yedi de bu aralar :KK70: 15 günde bir adet oluyordum ve inanılmaz şiş hissediyordum kendimi :KK66: şekerde yine sınırın az üzerindeydi :KK43:
Bütün tahlillerimi falan yaptırdım hormonlardan hariç birde B12 ve D vitamini eksik çıktı :KK66: şimdi 2 günde 1 iğne vuruluyorum tabi listeden izne ayrıldım ki sonra listeye zararım olmasın diye :KK66: malum B12 az da olsa fark yaratıyor :KK66:
Neyse inşallah ufak ufak yoluna girerde bende kızlara sadece saha kenarından destek olmakla kalmam listeleri sallarım inşallah :KK66: Bu arada 1 nisanda da diyetisyene gidiyorum :KK66: kilo çok olunca insan bazen ne gibi bir yol izleyeceğini şaşırıyor bari profesyonel akıl alayım dedim :)

Sen nasılsın bakalım görmeyeli ?

Kuru incirmi kayısımı ? İncir var evde de kayısım yok o bakımdan sordum :KK66:
Valla zaten bir popiş kaldı doktora göstermedik :KK70: bari onu bu şekilde çözeyimde bende biraz rahatlıyayım :KK66:

Sanada günaydın canım :KK66: Allah zihin açıklığı versin canım :KK66: kurs bitince nasılsa ilk fırsatta burada olursun :KK66:
canım geçmiş olsun inşallah hormonlarında düzene girer biran önce bende iyiyim yaa koşturmaca ev iş çocuklar arada burası hayat telaşı geçinip gidiyoruz tatlım

Slm kızlar hepinizi öpüyorum selam olsun dertlilere deva hastalara şifa dilerim kilom h.sonu -1 idi şimdi uykusuzluk ve turşu sayesinde +2 bakalım ne olacak cumaya merakla bekliyorum

Canim Liptonun 5i1 yerde cayini iç kesinlikle cok rahatlatti beni bugün ;) kac gündür kabizlikla bogusuyordum hafif rahatlatti ;) bol suyla cumaya birseyin kalmaz ;)

kız valla sende de ne partik fikirler var haa :KK66: süpersin, bi tane arttı öğlen yemeğinden sonra oda artık akşama kadar idare eder, eve gidince pişiricem hemen:KK66: şu anda iyiyim midemde çıkmıyo en azından, inş bulantıda geçicek

Inşallah canim cok güzel sonuclarda alirsin ;)

Sevgili oynakbasi34 oynakbasi34 şimdi bi parklak fikir daha istiyorum, yarın sebze günü, bana fikir ver ne yiycem, sebzeyide hiç yemeksiz yiyemem ama bi yol bulmam lazım, yoğurt olsaydı oda idare ederdi oda yasak, ne yapabilirm, evde brokoli var onu haşlıycam, ıspanak çorba pirinçli yapmıştım dün, patlıcan-biber var sebze olarak bide başkada bişeyim yok

Canim geceden kendine patliycan ve biberleri yagsiz tavada kozleyebilirsin ;) en azından sabaha hazir olur ve soğuk soğuk süper gidiyor ;) evde varsa havucun ve turp onlarida bir güzel rendele bol limon sık mis gibi salata üstelik inanılmaz tok tutar ;)
Yada brokoliyi haslayip limon sikarak salata gibide yiyebilirsin

sebze için: mantar olabilir mi, zeytin yağlı yeşil fasülye, yine zeytin yağlı kabak, portakallı kereviz,

Canim Liptonun 5i1 yerde cayini iç kesinlikle cok rahatlatti beni bugün :KK66: kac gündür kabizlikla bogusuyordum hafif rahatlatti :KK66: bol suyla cumaya birseyin kalmaz :KK66:

Inşallah canim cok güzel sonuclarda alirsin :KK66:

Canim geceden kendine patliycan ve biberleri yagsiz tavada kozleyebilirsin :KK66: en azından sabaha hazir olur ve soğuk soğuk süper gidiyor :KK66: evde varsa havucun ve turp onlarida bir güzel rendele bol limon sık mis gibi salata üstelik inanılmaz tok tutar :KK66:
Yada brokoliyi haslayip limon sikarak salata gibide yiyebilirsin

sebze için: mantar olabilir mi, zeytin yağlı yeşil fasülye, yine zeytin yağlı kabak, portakallı kereviz,

önerileriniz için teşekkür ederim, süper oldu, banunun fikirler için malzeme evde var, bide yeşil fasulyedde bulsam süper olcak

Günü tamamladım insallah. belki son olarak bir elma yerim. Menüm

Sabah
2 dilim ekmek
1 yumurta
Peynir
Biraz tahin

Öğle
Yeşil fasulye
Bol salata

Ara
Biraz kuru uzum
5 tane çizi

Aksam
Patatesli karnıbahar yemeği
Küçük kase ıspanak çorbası

Su 2.5lt su

Spor 70dk. Yürüyüş

Bu yediklerimin kalorisi ne kadardır arkadaşlar. Nasıl hesaplanıyor bilen var mi

bizde kurumda 3 bayan hepimiz diyette elimizde su şişeleri wc sırası:-)

Bende her tenefus lavobadayim nerdeyse. :D

Günaydın canım :KK66:
valla dışarda zor oluyor ama gideceğin yerde varsa bildiğin tuvalet ( her an gidebileceğin ) yinede ihmal etme canım :KK66:

Ohhh ohhh gitsin yağlar hem birbirinizide motive edersiniz inşallah :KK66:

Okulda gidiyorum iste temiz olmasa da :( hic temizlemiyorlar galiba wcyi. Toplantidan haberim yoktu yoksa o kadar su icmezdim ;)

Back
X