Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hayirli aksamlar bugunku menum

Sabah
1 haslanmis yumurta
Domates
1 dilim k ekmek

Ara
1 elma

Öglen
Haslanmis tavuk gögsü
Salata
1 dilim ekmek

Ara
Yok

Aksam
2.5 kabak dolmasi
Yogurt

Ara
1 bardak tarcinli sut
1 tane kuru kayısı

60 dkda sporum var.
Haftalik toplam 270 sporum var.

Tartımın pilini değistirdim bakalim yarin sonuc ne olacak. Insallah listeye girebilirim.
Yarin oglen icin mantar sote yaptim. Salatayi da hazirladim. Sirf rendeyi yıkamamak icin havuc ve turpu dogradim :D ara ögun icinde 1 tane elma alırım yanıma alırım insallah.

Bugün hava çok güzeldi oglusla park keyfide yaptım okuldan gelince. Hem ona hem bana iyi geldi sükür.

Ay bende spor yapmıyorum ama 1 haftadır bizim Apartmanda Asansörümüz bozuk ( komple gitmiş maşallah 10 000 lira masraf çıkarmış eski servis ama başka yerlerdende fiyat alacağız )
Sanırım komple değişecek ama tabi o öyle 1 haftada olacak iş değil :kızgın:
28 daire paraları toplayacak da asansör tamir olacak o_O

Sanırım uzun bir süre 4 katı günde en az 1 kere inip çıkacağım :KK48: valla popişimin sıkılaştığını hissediyorum :KK70: bugün 2 kere inip çıktım ama ufak ufak kondisyon kazanıyorum sanırım çünkü normalde 2ci katta yorulurken artık 3cü katta kadar hiç sıkıntısız çıkıyorum ( eğer elimde poşet varsa tabi yoksa eve kadar çıkıyorum hafif yorularak )

Büyük ihtimalle 1 ay daha asansörsüz kalırız :D

Ay bende spor yapmıyorum ama 1 haftadır bizim Apartmanda Asansörümüz bozuk ( komple gitmiş maşallah 10 000 lira masraf çıkarmış eski servis ama başka yerlerdende fiyat alacağız )
Sanırım komple değişecek ama tabi o öyle 1 haftada olacak iş değil :kızgın:
28 daire paraları toplayacak da asansör tamir olacak o_O

Sanırım uzun bir süre 4 katı günde en az 1 kere inip çıkacağım :KK48: valla popişimin sıkılaştığını hissediyorum :KK70: bugün 2 kere inip çıktım ama ufak ufak kondisyon kazanıyorum sanırım çünkü normalde 2ci katta yorulurken artık 3cü katta kadar hiç sıkıntısız çıkıyorum ( eğer elimde poşet varsa tabi yoksa eve kadar çıkıyorum hafif yorularak )

Büyük ihtimalle 1 ay daha asansörsüz kalırız :KK70:
Her serde bir hayir vardir dedikleri bu olsa gerek :KK70:

Her serde bir hayir vardir dedikleri bu olsa gerek :KK70:

He valla yoksa ben popişi zor kaldırırdım spor yapmak için :D
Şaka bir yana ama cidden ne kadar söylensemde benim için iyi oldu ;) en azından vücut alışırsa sporada belki daha çabuk başlarım ;)

He valla yoksa ben popişi zor kaldırırdım spor yapmak için :KK70:
Şaka bir yana ama cidden ne kadar söylensemde benim için iyi oldu :KK66: en azından vücut alışırsa sporada belki daha çabuk başlarım :KK66:

Kesinlikle görürsün kaptancığım. Ben nobetlerimde hep soyleniyordum ayaklarim sizladi diye. Simdi 35 40 dk yuruyusun ustune nobet tutuyorum.

Bu hibiskus herkeste ayni etki mi yapiyor acaba? Ben icince hem cok susuyorum hemde wcyi bekliyorum.

Evet hibiskus susatıyor :) ama içimi bence çok güzel ;) heee wcyi beklemen iyi bir yandan en azından ödem oluşma ihtimali sıfır ;)

Bende regl olacağım bir iki güne ;) 5i1 arada çayı içiyorum sabah akşam ;) baya tuvalete taşıyor oda insanı :D
Doğum kontrol hapı dün bitti :) sanırım 7.ci gün tekrar başlamam gerekiyor dimi ( bilgisi olan varsa yazarsa süper olur ;) )

Ufaklık 8 De yattı kalkmasın diye bende yanına yattım zaten reglim her yerim dökülüyor sabah olmaz artik

Geçmiş olsun canım ;)
Benimde baya sancılı geçiyordu bakalım bu ay nasıl geçecek ;) doğum kontrol hapı sayesinde 1 aydır olmuyorum şükür :21: inşallah sancılı geçmezde bende 6 ay kullandıktan sonra tekrar kadındoğuma kontrole giderim bakalım ne alemde olacak o zaman pko ;)

Elli defa kalkar beni mahveder yarına sersem gibi olurum artik

Benim ufaklıkta bugün gündüz derslerini yapacağına bütün gün oyun oynadı sonrada dışarı çıkınca akşama kaldı ödevleri :) tutturdu uykum var diye ama hemen derslerini bitirip 21:00de yattı şükür ;)

Bu arada Okçuluk hocası bizim kuzunun istekli oluşunu görünce hadi 2 sene sonra senide alırız kursa dedi :D nasıl sevindi cadı bende ok atacağım diye :) hatta bugün babasına yayla resmini çektirdi :D

Merhabalarrrr
Menüm biraz ilginç
Sabah 1 kase mercimek çorbası
Ara 2 gün kurusu
Öğlen 2 dilim çavdar ekmeği ile peynirli kırmızı biber li maydanozu tost ayran
Ara 1 elma 1 avuç tuzsuz yer fıstığı
Akşam sürpriz yemek yemeyi unuttum
Kız kardeşime gittim günlük ekmek koramiral bitirmiştim orda yiyecek bir şeyler bulamayınca çerez çayla gecistirdim
1 elma dahada yedim olmadı 1 tane kupkek yedim:eek:
Spor yok 2 saat AVM de gezdim
Su 2,5 lt
Yarın için bol eksiler:KK24:

Back
X