Canım üzücü bir durum olmuş

Evet misafir geldiği gün yemek yaptığınıda bildiği halde dışarda yemek yemiş olması kötü olmuş ama ne olursa olsun bunu misafir varken çaktırmadan da olsa mutfakta atışmanız iyi olmamış

O an canını sıkacak bir durum dahi olsa asla birileri varken belli edip huzurunuzu kaçırmayın

Bak kendin diyorsun eşini aldatanlar için şerefsizdir diyen biriyle evlisin

böyle bir durumda o sıfatı zaten kendine yakıştırmayacağına göre öyle şeyleri aklına getirme

Şeytan insana vesvese verip yer bitirir ve olan aslında sadece sana olur

Eşin sinirlenir bağırır çağırır ve neticede odasına çekildiği an o keyfine bakar sen sinirden kudurup ağlarsın ancak
Hep diyorum ya Erkekler çocuk gibi

nasıl ki bir çocuğa şunu yapma dediğinde inadına yaparsa eşlerede yasak koyduğun an sırf seni gıcık etmek için daha çok yaparlar

Bak sana çok basit bir örnek vereyim; bizim yeni evliyken arkadaşlarla 15 günde bir bir araya gelirdik hatta bazen her hafta sonu ve 5 cifttik

Bir gün erkekler sırf bizleri kızdırmak için ya biz bir gece Bara gideceğiz dediler

Tabi bütün karılar kudurdular gebertirim boşarım ne işiniz var diye

bana dönüp bir arkadaşı sen ne düşünüyorsun bu duruma dedi

Dedim sıkıntı yok benim eşime güvenim sonsuz dilediği yere gidebilir Pavyonda olsa sıkıntı yok dedim

Bütün erkekler dahil herkes şok

heee içten içe sıkıyorsa git len ağzını burnunu dağıtırım diyordum ama tabi onlara çaktırmadım ve gülümseyerek evet cidden gidebilir sonuçta yapacak olan adam her türlü yapar benim eşimin bana ne kadar aşık olduğuna adım gibi emin olduğum için her türlü ortama girebilir dedim
O gece inan bütün çiftler kapıştı

tabi sonradan hepsi anlattı

sadece biz o gecenin tadını çıkardık

eşim bana eve geldiğimizde teşekkür etti beni arkadaşlarımın yanında yücelttin diğer kadınlar gibi yapmadın diye

Hee ilk zamanlar bende çok şüpheleniyordum ama bir erkeğe ne kadar kıskandığını belli edersen okadar egosu tavan yapar ve kendini fasulyeden nimet sanır

Hiç bir zaman belli etmedim cebini kurcalarken

bir sohbet esnasında her defasında üzerine basa basa bizim ilişkimiz çok sağlam, eşim aldığımız nefesle bile ilgileniyor o yüzden içimde gram şüphe olmaz benden asla gizlisi saklısı olmaz diye üzerine basa basa söylerim ve inan o gazla ilk zamanlar benden her türlü şeyi gizli saklı yapan adam ( borç alma, borç verme yada atıyorum arkadaşlarıyla nerde nezaman bir araya geldiklerini ) o günden sonra neredeyse günde kaç kere tuvalete gittiğini haber verecek oldu
Hani diyeceğim o ki biraz sabırlı ve biraz uyanık davranırsan eşin zaten senden gizli saklı iş yapmaz

Eşini süründürmek mi istiyorsun sessiz kal

emin ol bazen sessiz kalmak bin türlü söz saymaktan çok daha etkilidir

Sen sessiz kaldığın an zaten eşin kendini sorgulamaya başlar ve senin bu sessizliğinden çok şey çıkartır

Bak 18 sene bitecek hala bile eşim birşeye sessiz kaldığım an Aşkımmmm hayırdır bir sıkıntımı var der

bende yok bir şey yaaa derim sadece

o bir 10 dakika sonra ya yok sen birşeye üzülmüşsün belli bukadar sessizlik hayra alamet değil der ve başlar deşmeye

bende o anın tadını çıkarıp sonuna kadar süründürürüm

diyorum ya hep büyük kızım hep der Anneciğim valla sen az değilsin diye