Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar çokta icmeyin eşinizi yerine göre bence benim bir arkadaşım eşini yere göğe koyamazdi eşi onu çalışanıyla aldattı hemde kendi evinde gözünün önünde üç yıl sonunda yakalandı adam karısı tarafından hücre bişey olmadı adam kendini haklı görüyor her konuda esseklere fazla altın semer vurmayın gerektiğinde aslan kocam sensiz biz napardim falan diyin ama bir kaç ayda bir öyle hergun her dakka deil sonra böyle kendini bı b.. sanar
hakikaten pozitif olmak en güzeli, eskiden bende öyleydim son üç yılda biraz bozdum kendimi, ve bakıyorum eskiden daha mutluydum, dediklerini muhakkak uygulayacağım, gurur yapmıycam, kavga bile etsek iyi bi şekilde yaklaşıcam, benim korkum iyi yaklaşınca o surat asarsa iyice sinirim bozulur diye ama bi iki kere olur sonra belki oda bırakır, öbür türlü
böyle hep gerginlikle hayat geçmiyo , inan ne işte iş yapasım geliyo, nede annem babamı görsem içten gülesim (ki babama çok düşkünüm) , gülümsüyom ama içim kan ağlar gibi onlar bile anlıyo hemen bişey mi var, yazık onlarıda üzmüş oluyorum, şimdi kafama iyice dank etti, akıllı olucam teşekkürler tatlımmm![]()
Kızlar kendimiz not Edip haftalık kiloyla bildirelim bence sporumuzu banuyada çok yüklenmemiş oluruz
Canım hakkınızda hayırlısı olsun insallah. 11 yıl cok uzun bir zaman. Ideal bir es olmadıgını dusunuyorsan su an ki üzüntün onun varlığına alısmıs olman olabilir. Insallan dogru kararı verirsin. Hayırlısı olsun hakkınızda.Merhabalar canlar nasılsınız?
Ben biraz üzgünüm aslında biraz da değil epey...
11 yıldır birlikte olduğun sevgilimden ayrıldım. Aslında o ayrıldı ama sebep bendim. Sanki ondan soğudum gibi hissettim. O bana bu yaz evlenelim dedi. Bende tepki yok. Tabi o heycanlanmamı ve çok mutlu olmamı bekledi ama bende öyle birşey olmadı. O da dedi ki sen eski sen değilsin. Neden dedi. Benim cevabımsa sen ideal eş misin bilmiyorum dedim. O da biz zaten ciddi bir ilişki yaşıyorduk şimdi mi akluna geldi bunları düşünmek dedi. Şu anda onu çok özlüyorum. Kim bilir o ne halde diye düşünüp duruyorum. Bugün 6 gün oldu hiç görüşmedik. Yıllık iznimi aldım ve ailemin yanına gidiyorum. Sırf verdiğim karar doğru mu ne hissedeceğim ne olacak diye araya zaman koymak istedim.![]()
Amin inşallah 2 gecedirde rüyaya yatıyorum ama birşey göremedim ne yazık kiCanım hakkınızda hayırlısı olsun insallah. 11 yıl cok uzun bir zaman. Ideal bir es olmadıgını dusunuyorsan su an ki üzüntün onun varlığına alısmıs olman olabilir. Insallan dogru kararı verirsin. Hayırlısı olsun hakkınızda.
Bir başkasından yatmasını isteyebilirsin.Amin inşallah 2 gecedirde rüyaya yatıyorum ama birşey göremedim ne yazık ki
Masallah hedefine varmışsın darısı başımıza :)Iyi günler kizlar bugjn paketim yenilendi umarim daha sık girerim ablam evde oyuzden cok diyetlere uyamiyorum ama kacamaklara dikkat ediyorum tabi istedigim kiloyada az kaldigi icinde cok sıkmıyorum kendimi bazı şeylerden azar azar tuketiyorum bu yuzden kizlar gunluk menüleri mi dikkate almayınallahtan kilo alimi olmuyo gram gramda olsa eksi goruyorum her hafta
Masallah hedefine varmışsın darısı başımıza :)
Canım çok üzüldüm gerçekten ama neden öyle düşündünki , doğru kişi diye bişey yok, 11 yılınızı birbirinize feda etmişsiniz, anlaşmak var, bende çok bocaladım ama uzaktan bakınca önemli olan güzelce anlaşmak ve ten uyumu, iyi bi arkadaşlık kurabilmek, beraber mücadele verebilmek, bunları düşün bence, biz çok kavga ederiz her seferinde belki pişman olduğumda olmuştur ama bi başkasıda olsa konu değişmiyoki, kalbin heyecanlanıyomu, aşıkmısın onu düşün umarım doğru bi karar verirsinMerhabalar canlar nasılsınız?
Ben biraz üzgünüm aslında biraz da değil epey...
11 yıldır birlikte olduğun sevgilimden ayrıldım. Aslında o ayrıldı ama sebep bendim. Sanki ondan soğudum gibi hissettim. O bana bu yaz evlenelim dedi. Bende tepki yok. Tabi o heycanlanmamı ve çok mutlu olmamı bekledi ama bende öyle birşey olmadı. O da dedi ki sen eski sen değilsin. Neden dedi. Benim cevabımsa sen ideal eş misin bilmiyorum dedim. O da biz zaten ciddi bir ilişki yaşıyorduk şimdi mi akluna geldi bunları düşünmek dedi. Şu anda onu çok özlüyorum. Kim bilir o ne halde diye düşünüp duruyorum. Bugün 6 gün oldu hiç görüşmedik. Yıllık iznimi aldım ve ailemin yanına gidiyorum. Sırf verdiğim karar doğru mu ne hissedeceğim ne olacak diye araya zaman koymak istedim.![]()
Canım benim nice mutlu senelere iyiki doğdunKizlar bugun benim doğum gunum esime kac gun onceden hatirlatmistim unutmazsa buaksam pasta kesip yiyecegim hazirlandik ablamla birde umarim unutmaz :)