Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Zayiflayinca yapmak istediklerim

Kıyafetlerimin renkleri hep siyah kahve gri
Bunlari atıp rengarenk canlı renkler alıp giymek istiyorum

Mağazaya girerken inş burda büyük beden vardır demek istemiyorum

Yazın incecik tsirtler giyip aman gobegim çıktı diye çıkarıp en bol tsirti giymek istemiyorum

Aaa gördünüz mü serenalarda zayiflamis çokta yakışmış demelerini istiyorum

En önemlisi kızım için zayıf dinç bir anne olmak istiyorum

Kilo insanı olduğundan büyük gösteriyor
Zayiflayip çıtır bir anne olmak istiyorum

Tatile gittiğimde denize girerken utanarak girmek istemiyorum gobegim yüzünden

İyi aksamlar kızlar. Galiba dün menümü paylaşmamışım. Dün yediklerim aklıma gelmiyor ama düzgün beslenmiştim. Yürüyüşünü hatırlıyorum 70dk. idi. Yaşlanmışım valla.

Bugün ku menümü yazayım.
Sabah: 2 küçük yufka böreği tavada gözleme şeklinde yağsız
Biraz tahin
3 tane zeytin

Öğle saat 4 gibi
Patates salatası
Bir parca kete
Biraz irmik helvası
Biraz peynir
Tuhaf bir menü oldu ama çarşıya çıkmıştım eve gelince yemek yapamadim. Abartmadan kontrollü bir şekilde yedim.

Su anca 1.5lt
Spor 120 dk

Bende sporumu kendim hesaplayıp yazayım kaptana kolaylık olsun.

120+70=190 simdilik

bugünkünüde yazıyımda kalmasın
sabah
biraz menenen
1 dilim peynir
3 yeşil zeytin
yeşillik
ince bir dişim tb. ekmeği

öğlen
3 kaşık kısır
çeyrek gözleme(anneme geldim de )

akşam
1 parça haşlanmış tavuk gögüs
salata

Kizlar merhaba albumlerime onceki ve sonraki halimi koyucam aradaki farka bakarmisiniz :)
canım ben nden göremiyorum.

Merhabalar canlar nasılsınız?
Ben biraz üzgünüm aslında biraz da değil epey...
11 yıldır birlikte olduğun sevgilimden ayrıldım. Aslında o ayrıldı ama sebep bendim. Sanki ondan soğudum gibi hissettim. O bana bu yaz evlenelim dedi. Bende tepki yok. Tabi o heycanlanmamı ve çok mutlu olmamı bekledi ama bende öyle birşey olmadı. O da dedi ki sen eski sen değilsin. Neden dedi. Benim cevabımsa sen ideal eş misin bilmiyorum dedim. O da biz zaten ciddi bir ilişki yaşıyorduk şimdi mi akluna geldi bunları düşünmek dedi. Şu anda onu çok özlüyorum. Kim bilir o ne halde diye düşünüp duruyorum. Bugün 6 gün oldu hiç görüşmedik. Yıllık iznimi aldım ve ailemin yanına gidiyorum. Sırf verdiğim karar doğru mu ne hissedeceğim ne olacak diye araya zaman koymak istedim. :KK42:
inşallah tatil iyi gelir ve hakkında en hayırlı kararı verirsin. 11 sene az bir zaman değil.

Hafta sonu yine kimse yok yine ben burda takılıyorum. Zayıflayınca yapmak istediginiz 10 seyi yazalim demistiniz bende yazayim.

30 yıldır tasıdıgim kilolardan kurtulunca
1- Gardrobumdaki bütün kıyafetleri atacağım.
2- Ayakkabılarımı değistireğim.
3- Bir mağzaya girince bedenimde olanı değil beğendiğimi alacağım.
4- Giyim tarzımı degistireceğim.
5- Eşimle benzer kıyafetleri giyecegim hani facede falan çıkıyor ya cok özeniyorum.
6- Hic kot giymedim mesela kot pantolan alacağım.
7- Bes taslı pırlantadan alacak eşim ki bu benim isteğim.
8- Okulda ögrenciler top oynayalım dediklerinde hayır demeyeceğim.
9- Kuafore agdaya gittiğimde kocaman gobeğimden sıkılmayacağım.
10- Allah nasip ederde bir bebeğime daha hamile kalırsam bunda yaşadıklarımı ikincide yaşamayacağım.

Zaten 3.uncu madde beni en cok uzen konu. Mecbur kaldıkca kiyafet aliyorum. Cunku bulamıyorum.
inşallah istediğin kiloya ulaşıp dilediklerini yaparsın canım.

Kizlar bugun benim doğum gunum esime kac gun onceden hatirlatmistim unutmazsa buaksam pasta kesip yiyecegim hazirlandik ablamla birde umarim unutmaz :)
Ailenle ve sevdiklerinle beraber mutlu, sağlıklı bir hayatin olsun inşallah.

Zayiflayinca yapmak istediklerim

Kıyafetlerimin renkleri hep siyah kahve gri
Bunlari atıp rengarenk canlı renkler alıp giymek istiyorum

Mağazaya girerken inş burda büyük beden vardır demek istemiyorum

Yazın incecik tsirtler giyip aman gobegim çıktı diye çıkarıp en bol tsirti giymek istemiyorum

Aaa gördünüz mü serenalarda zayiflamis çokta yakışmış demelerini istiyorum

En önemlisi kızım için zayıf dinç bir anne olmak istiyorum

Kilo insanı olduğundan büyük gösteriyor
Zayiflayip çıtır bir anne olmak istiyorum

Tatile gittiğimde denize girerken utanarak girmek istemiyorum gobegim yüzünden
inşallah hedefleriyim kiloya ulaşırsın.

KENDIME DISLI HIRSLI BIR RAKİP ARIYORUM IDDIA EDIYORUM ÇOK GÜZEL BIR HAFTA OLACAK :KK73::KK73:
ben de alıntı yapacaktim ama başka bir arkadaşım benden önce davranmış. Bende kedime rakip arıyayım bunun daha motive edici olacağını düşünüyorum.

Yariyil tatinde kendime esofman almistim 3xl olmadi. 4 xl yoktu. Sonra gittim 4xl aldim tayt gibi olmustu ustume. Baktim bacaklar falan bol geliyor artık. 3xl deneyim dedim oldu. Esime de gosterdim olmuyordu bak diye. Salına salına dolanıyorum evde gören 90 60 90 sanacak :KK70:kilo vermek güzel birseymis :)

Merhabalar canlar nasılsınız?
Ben biraz üzgünüm aslında biraz da değil epey...
11 yıldır birlikte olduğun sevgilimden ayrıldım. Aslında o ayrıldı ama sebep bendim. Sanki ondan soğudum gibi hissettim. O bana bu yaz evlenelim dedi. Bende tepki yok. Tabi o heycanlanmamı ve çok mutlu olmamı bekledi ama bende öyle birşey olmadı. O da dedi ki sen eski sen değilsin. Neden dedi. Benim cevabımsa sen ideal eş misin bilmiyorum dedim. O da biz zaten ciddi bir ilişki yaşıyorduk şimdi mi akluna geldi bunları düşünmek dedi. Şu anda onu çok özlüyorum. Kim bilir o ne halde diye düşünüp duruyorum. Bugün 6 gün oldu hiç görüşmedik. Yıllık iznimi aldım ve ailemin yanına gidiyorum. Sırf verdiğim karar doğru mu ne hissedeceğim ne olacak diye araya zaman koymak istedim. :KK42:
Herşeyi tuketmissiniz demekki canım evlilik gibi 11 yıl sürmüş çok uzun flört için umutlarda tükenmiş sen vazgecmissin ondan o yüzden önüne bak seni heyecanlandıracak iyi kalpli biri umarım önüne çıkar böyle isteksiz evlenme

Sagokun kizlar hepinize cok tesekkur ederim esim unutmus cok üzüldüm oda cok uzuldu ama sonucta hatirlatmistim hediye bisey beklemiyodum zaten bu aralar durumlar iyi degil ama en azindan ablam evdeyken bi pastayi unutmasaydi okadar hazirkandik ablamla neyse artik rabbim saglik sihhat versin

Nice mutlu yıllara :)

canım ben nden göremiyorum.

inşallah tatil iyi gelir ve hakkında en hayırlı kararı verirsin. 11 sene az bir zaman değil.

inşallah istediğin kiloya ulaşıp dilediklerini yaparsın canım.

Ailenle ve sevdiklerinle beraber mutlu, sağlıklı bir hayatin olsun inşallah.

Selam hayirli aksamlar kizlar.. :KK66:

Dogum gunun kutlu olsun canm nice saglikli mutlu yaslara... :KK66:

Aygül doğum günün kutlu olsun

mutlu yıllar canim iyiki dogmussun :)
Canim ben seni izlemedigim icin goremiyosun simdi baksan gorursun bu arada kizlar eski halimle yeni halimi bir araya getirdim cok fark var ama buraya yukleyemedim nekadar kirpsamda olmadi bi ara denedigimde size de gostericem

Back
X