Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Benimle takim içinde yarışacak iradesi sağlam arkadaş arıyorum. Takim içinde devamlı olarak birbirimizi takip ve motive ederek bir hafta geçirelim ki sorumluluğumuz iki katına çıksın.
Canım kilomuz yakın neden olmasın hadi bakalım cumaya neler olacak
Rakibem inş güzel kilolar veririz :KK66:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK68:

Bu saatte herkes uyuyordur kesin ama yinede bir bakmak istedim ;)
Bugün yine baya yoğun geçti :) Öğleden sonra az evle ilgilendim akşam üzere de eşimle iş yaptığımız Hobby Atölyesine gittik ;) Daha evvel yapıp gönderdiğimiz sipariş ve numunelerle ilgili görüşmeye ;)
Numuneler üzerinde biraz konuştuk ( bazılarının ebatlarını belirledik birlikte ;) birde daha siparişlerin ödemesini aldım :21::21::21::21: İlk paramı kazandım Rabbime şükürler olsun )

Tabi karşı taraftan eve gelmemiz geç saati buldu ;) sonrada eşim ve kızlardan laptobu alamadım :KK53: cebinde şarjı olmayınca bende oturup biraz el işi yaptım ;)

Yarın eşim Motorsiklet fuarına gidecek Kaynıyla :D Hastanedeki oda arkadaşımızla birbirlerine öyle diyorlar :D oda hastanedeyken arkadaş bir şey anlatırken eşimde Cem Yılmazın ''Aynısı kaynımda da var '' espirisini her defasında yapınca birbirlerine Kaynım demeye başladılar :D hatta eşimin cebinde bile o şekilde kayıtlı :D
Hazır o evde yokken bende rahat rahat sizlere sohbet ederim ;)

Merhabalar canlar nasılsınız?
Ben biraz üzgünüm aslında biraz da değil epey...
11 yıldır birlikte olduğun sevgilimden ayrıldım. Aslında o ayrıldı ama sebep bendim. Sanki ondan soğudum gibi hissettim. O bana bu yaz evlenelim dedi. Bende tepki yok. Tabi o heycanlanmamı ve çok mutlu olmamı bekledi ama bende öyle birşey olmadı. O da dedi ki sen eski sen değilsin. Neden dedi. Benim cevabımsa sen ideal eş misin bilmiyorum dedim. O da biz zaten ciddi bir ilişki yaşıyorduk şimdi mi akluna geldi bunları düşünmek dedi. Şu anda onu çok özlüyorum. Kim bilir o ne halde diye düşünüp duruyorum. Bugün 6 gün oldu hiç görüşmedik. Yıllık iznimi aldım ve ailemin yanına gidiyorum. Sırf verdiğim karar doğru mu ne hissedeceğim ne olacak diye araya zaman koymak istedim. :KK42:

Canım Kızlarında dediği gibi ideal eş diye bir şey yoktur ;) Eğer anlaşabiliyorsan yanında huzurluysan onu ideal eş kıvamına sen getirirsin ;)
11 sene cidden çok uzun bir süre ve ben hep derim bir ilişkiyi çok fazla uzatınca insan sanırım artık eski heycanı yaşamıyor ;) ama belliki bir çok evlilikte olmayacak kadar sağlam bir ilişkiniz varmış ;)
Dediğin gibi git biraz kafa dinle ama ilk fırsatta en azından bir mesaj at ;) sende bende üzülmeyelim şu kafamı toplayayım konuşuruz diye ;) direk kapıları kapatma ki pişman olursan son pişmanlık olmasın ;)

Ailen bu ilişkiyi biliyormu bilmiyorum ama onlarada bir akıl danış ;) sonuçta 11 senedir birbirinizden bıkmış olsaydınız çokdan ilişki biterdi ;) Ben senin onu sevdiğine eminim yoksa onu özlemezsin aksine üzerinden büyük bir yük kalkmış gibi hissederdin :KK60:
Umarım bu süreç ikiniz içinde iyi olur ve hayırlısı ile barışırsınız :KK68:

Hafta sonu yine kimse yok yine ben burda takılıyorum. Zayıflayınca yapmak istediginiz 10 seyi yazalim demistiniz bende yazayim.

30 yıldır tasıdıgim kilolardan kurtulunca
1- Gardrobumdaki bütün kıyafetleri atacağım.
2- Ayakkabılarımı değistireğim.
3- Bir mağzaya girince bedenimde olanı değil beğendiğimi alacağım.
4- Giyim tarzımı degistireceğim.
5- Eşimle benzer kıyafetleri giyecegim hani facede falan çıkıyor ya cok özeniyorum.
6- Hic kot giymedim mesela kot pantolan alacağım.
7- Bes taslı pırlantadan alacak eşim ki bu benim isteğim.
8- Okulda ögrenciler top oynayalım dediklerinde hayır demeyeceğim.
9- Kuafore agdaya gittiğimde kocaman gobeğimden sıkılmayacağım.
10- Allah nasip ederde bir bebeğime daha hamile kalırsam bunda yaşadıklarımı ikincide yaşamayacağım.

Zaten 3.uncu madde beni en cok uzen konu. Mecbur kaldıkca kiyafet aliyorum. Cunku bulamıyorum.

Bende 3.cü maddeyi en çok sevdim ;)
Bazı mağazalarda özellikle daha girer girmez insanın önünü kesip Hanımefendi size göre bedenimiz yok demiyorlarmı kuduruyorum sinirden :mad: Ahtım var o bedenleri gördüğümde aynı mağazalara sırf gıcıklığına girip hmmm bunların hepsi çok çirkin, benim zevkime göre bir şey yok burada diyip arkama bile bakmadan çıkmak istiyorum :21:
Özellikle bir mağazadaki bir tezgahtara fena takmıştım hani tanıyacağım ve onun hala orada olduğuna emin olsam gidip özellikle o tezgahtara sen zamanında bana şu şekilde davrandın, kilo verilir ama beyin nakli henüz duymadım diyip ona haddini bildirip çıkmak isterim ;)

Kizlar bugun benim doğum gunum esime kac gun onceden hatirlatmistim unutmazsa buaksam pasta kesip yiyecegim hazirlandik ablamla birde umarim unutmaz :)

Kuzummmmmmm doğum günün kutlu olsun :KK60:
Rabbim tüm ailen ve sevdiklerinle nice sağlıklı seneler nasip eder inşallahhhhhhhhhhhhhh....Aminnnnnnn
IMG_2082.webp

Yariyil tatinde kendime esofman almistim 3xl olmadi. 4 xl yoktu. Sonra gittim 4xl aldim tayt gibi olmustu ustume. Baktim bacaklar falan bol geliyor artık. 3xl deneyim dedim oldu. Esime de gosterdim olmuyordu bak diye. Salına salına dolanıyorum evde gören 90 60 90 sanacak :KK70:kilo vermek güzel birseymis :)

Kız ben bu kilomla bile o moddayım :D
Köydeki Annemin Dayısının hanımı bana şalvar hediye etmişti ( daha doğrusu benim büyük kız pantalonu orada yırtılınca giydi Yengede sizin olsun demişti ) bugün onu giydim evin içinde :D eşim nasıl gülüyor ulen şalvarla bile seksi seksi dolanıyorsun diye :D :D :D ruhum fingirdek ne yapayım :D

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK68:

Bu saatte herkes uyuyordur kesin ama yinede bir bakmak istedim :KK66:
Bugün yine baya yoğun geçti :) Öğleden sonra az evle ilgilendim akşam üzere de eşimle iş yaptığımız Hobby Atölyesine gittik :KK66: Daha evvel yapıp gönderdiğimiz sipariş ve numunelerle ilgili görüşmeye :KK66:
Numuneler üzerinde biraz konuştuk ( bazılarının ebatlarını belirledik birlikte :KK66: birde daha siparişlerin ödemesini aldım :21::21::21::21: İlk paramı kazandım Rabbime şükürler olsun )

Tabi karşı taraftan eve gelmemiz geç saati buldu :KK66: sonrada eşim ve kızlardan laptobu alamadım :KK53: cebinde şarjı olmayınca bende oturup biraz el işi yaptım :KK66:

Yarın eşim Motorsiklet fuarına gidecek Kaynıyla :KK70: Hastanedeki oda arkadaşımızla birbirlerine öyle diyorlar :KK70: oda hastanedeyken arkadaş bir şey anlatırken eşimde Cem Yılmazın ''Aynısı kaynımda da var '' espirisini her defasında yapınca birbirlerine Kaynım demeye başladılar :KK70: hatta eşimin cebinde bile o şekilde kayıtlı :KK70:
Hazır o evde yokken bende rahat rahat sizlere sohbet ederim :KK66:

Canım Kızlarında dediği gibi ideal eş diye bir şey yoktur :KK66: Eğer anlaşabiliyorsan yanında huzurluysan onu ideal eş kıvamına sen getirirsin :KK66:
11 sene cidden çok uzun bir süre ve ben hep derim bir ilişkiyi çok fazla uzatınca insan sanırım artık eski heycanı yaşamıyor :KK66: ama belliki bir çok evlilikte olmayacak kadar sağlam bir ilişkiniz varmış :KK66:
Dediğin gibi git biraz kafa dinle ama ilk fırsatta en azından bir mesaj at :KK66: sende bende üzülmeyelim şu kafamı toplayayım konuşuruz diye :KK66: direk kapıları kapatma ki pişman olursan son pişmanlık olmasın :KK66:

Ailen bu ilişkiyi biliyormu bilmiyorum ama onlarada bir akıl danış :KK66: sonuçta 11 senedir birbirinizden bıkmış olsaydınız çokdan ilişki biterdi :KK66: Ben senin onu sevdiğine eminim yoksa onu özlemezsin aksine üzerinden büyük bir yük kalkmış gibi hissederdin :KK60:
Umarım bu süreç ikiniz içinde iyi olur ve hayırlısı ile barışırsınız :KK68:

Bende 3.cü maddeyi en çok sevdim :KK66:
Bazı mağazalarda özellikle daha girer girmez insanın önünü kesip Hanımefendi size göre bedenimiz yok demiyorlarmı kuduruyorum sinirden :mad: Ahtım var o bedenleri gördüğümde aynı mağazalara sırf gıcıklığına girip hmmm bunların hepsi çok çirkin, benim zevkime göre bir şey yok burada diyip arkama bile bakmadan çıkmak istiyorum :21:
Özellikle bir mağazadaki bir tezgahtara fena takmıştım hani tanıyacağım ve onun hala orada olduğuna emin olsam gidip özellikle o tezgahtara sen zamanında bana şu şekilde davrandın, kilo verilir ama beyin nakli henüz duymadım diyip ona haddini bildirip çıkmak isterim :KK66:

Kuzummmmmmm doğum günün kutlu olsun :KK60:
Rabbim tüm ailen ve sevdiklerinle nice sağlıklı seneler nasip eder inşallahhhhhhhhhhhhhh....Aminnnnnnn
Eki Görüntüle 1959127

Kız ben bu kilomla bile o moddayım :KK70:
Köydeki Annemin Dayısının hanımı bana şalvar hediye etmişti ( daha doğrusu benim büyük kız pantalonu orada yırtılınca giydi Yengede sizin olsun demişti ) bugün onu giydim evin içinde :KK70: eşim nasıl gülüyor ulen şalvarla bile seksi seksi dolanıyorsun diye :KK70: :KK70: :KK70: ruhum fingirdek ne yapayım :KK70:

Benim girdigim belli yerler var iste :D afyondayken kiytirik bir pantolana 170 tl demislerdi 3 sene önce neymis buyuk bedenmis... Sendeki seksiligin azıcığı bende olsa keske hayranım valla sana. :D.
Bu arada isin hayırlı olsun :D. Ilk firsatta kendine bir tablet al kurtul kızların elinden :D

Benim girdigim belli yerler var iste :KK70: afyondayken kiytirik bir pantolana 170 tl demislerdi 3 sene önce neymis buyuk bedenmis... Sendeki seksiligin azıcığı bende olsa keske hayranım valla sana. :KK70:.
Bu arada isin hayırlı olsun :KK70:. Ilk firsatta kendine bir tablet al kurtul kızların elinden :KK70:

:D kız tablette var da ufaklık şarjını bitirince ancak veriyor :D alındığından beri 10 kere ancak elime almışımdır :D
Valla internette bile ne kıyafetler var 50 liraya ama ufak bedenler işte :( Patırtı diye bir site var anam bayılıyorum kıyafetlerine hatta bizim kuzenin kvsi düğüne falan bile ordan almış 50 liraya abiye ama malları şahane ;) tabi büyük beden yok :( zayıfladığım an kendime bir sürü kıyafet alacağım inşallah

Bu arada kızlar dün kızım bana '' Anne sana bir şey teklif edeceğim ama kabul edermisin bilmem '' dedi :KK53:
Hayırdır inşallah acaba yine ne isteyecek diye düşünürken '' birlikte kapanmaya ne dersin dedi :KK68:
Az daha bekleyelim kızım ya biraz kilo vereyim öyle kapanırız dedim çünkü zaten kilom var bu seferde uygun kıyafet bulamam ki :( şimdi bile çoğu şey dar oluyor üstelik tesettür kıyafetler pahalı :KK43: ikimizinde gardolabını komple yenilemek lazım ama cidden çok mutlu oldum :KK68: kuzum ciddi ciddi kapanmayı düşünüyor ve benimde onunla birlikte kapanmamı istiyor ( hem destek olmak için hemde sanırım benimde kapanmama vesile olmak için )

Dünden beri hep dua ediyorum RAbbim bana bir an önce zayıflamayı nasip et de bende laiğiyle üzerime düşeni yapayım diye :KK68:

Bu arada kızlar dün kızım bana '' Anne sana bir şey teklif edeceğim ama kabul edermisin bilmem '' dedi :KK53:
Hayırdır inşallah acaba yine ne isteyecek diye düşünürken '' birlikte kapanmaya ne dersin dedi :KK68:
Az daha bekleyelim kızım ya biraz kilo vereyim öyle kapanırız dedim çünkü zaten kilom var bu seferde uygun kıyafet bulamam ki :KK43: şimdi bile çoğu şey dar oluyor üstelik tesettür kıyafetler pahalı :KK43: ikimizinde gardolabını komple yenilemek lazım ama cidden çok mutlu oldum :KK68: kuzum ciddi ciddi kapanmayı düşünüyor ve benimde onunla birlikte kapanmamı istiyor ( hem destek olmak için hemde sanırım benimde kapanmama vesile olmak için )

Dünden beri hep dua ediyorum RAbbim bana bir an önce zayıflamayı nasip et de bende laiğiyle üzerime düşeni yapayım diye :KK68:
Hazır kızında istiyorken bence kacirma bu firsatı. Havalar ısınınca nefsine ağır gelebilir. Buyuk beden tunikler var lcw da. Ben ordan aliyorum hep. Pardesu yada kap giymek icin bende zayiflamayi bekliyorum. Daha kilolu gorunuyorum belki ama olsun.

:KK70: kız tablette var da ufaklık şarjını bitirince ancak veriyor :KK70: alındığından beri 10 kere ancak elime almışımdır :KK70:
Valla internette bile ne kıyafetler var 50 liraya ama ufak bedenler işte :KK43: Patırtı diye bir site var anam bayılıyorum kıyafetlerine hatta bizim kuzenin kvsi düğüne falan bile ordan almış 50 liraya abiye ama malları şahane :KK66: tabi büyük beden yok :KK43: zayıfladığım an kendime bir sürü kıyafet alacağım inşallah
Bakayim su siteye merak ettim.

goremiyosun simdi baksan gorursun bu arada kizlar eski halimle yeni halimi bir araya getirdim cok fark var ama buraya yukleyemedim nekadar kirpsamda olmadi bi ara denedigimde size de gostericem
canım tekrar doğum günün kutlu olsun, ama üzülme boşver, artık kaptanın dediği gibi hep pozitifiz, Allah yardımcınız olsun umarım durumunuz kısa zamanda düzelir:KK68:

Hayırdır inşallah acaba yine ne isteyecek diye düşünürken '' birlikte kapanmaya ne dersin dedi
Az daha bekleyelim kızım ya biraz kilo vereyim öyle kapanırız dedim çünkü zaten kilom var bu seferde uygun kıyafet bulamam ki :KK43: şimdi bile çoğu şey dar oluyor üstelik tesettür kıyafetler pahalı :KK43: ikimizinde gardolabını komple yenilemek lazım ama cidden çok mutlu oldum kuzum ciddi ciddi kapanmayı düşünüyor ve benimde onunla birlikte kapanmamı istiyor ( hem destek olmak için hemde sanırım benimde kapanmama vesile olmak için )

Dünden beri hep dua ediyorum RAbbim bana bir an önce zayıflamayı nasip et de bende laiğiyle üzerime düşeni yapayım diye
ne güzel bi evlat yetiştirmişsin, sana örnek oluyor, hani diyolar ya çocuklar anneleri büyütür öyle işte, i,nş benim çocuğum da bana böyle iyi önerilerle gelir :KK68:

Gunaydin hayirli sabahlar kizlar :KK66:
Nasilsiniz kahvalti hazirlarken bir bakinayim dedim :KK66:
Rakibem ben iyyim sen neler yapiyosun
Gittimi sisligin bu cuma guzel haberler geicekmi senden ona gore bende asilim biraz spora 60 dak sporum var :KK66:
iyiyim canım sen nasılsın n:KK68:

Sagokun kizlar hepinize cok tesekkur ederim esim unutmus cok üzüldüm oda cok uzuldu ama sonucta hatirlatmistim hediye bisey beklemiyodum zaten bu aralar durumlar iyi degil ama en azindan ablam evdeyken bi pastayi unutmasaydi okadar hazirkandik ablamla neyse artik rabbim saglik sihhat versin

Canim ben seni izlemedigim icin goremiyosun simdi baksan gorursun bu arada kizlar eski halimle yeni halimi bir araya getirdim cok fark var ama buraya yukleyemedim nekadar kirpsamda olmadi bi ara denedigimde size de gostericem
Maşallah canım çok hoş görünüyorsun. Kilon gayet iyi hic 70 gibi durmuyor. Şimdiki halin mavi etekli foto mu.

Back
X