Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Menüm
Sabah
2 yumurta
Peynir
2 zeytin
2 dilim t.b.ek.

Öğle
Çorba
2 dilim ek.

Akşam
Bir kase Çorba

Hasta olduğumdan canım bisey yemek istemedi
Su 2lt
Spor yok maalesef.
Hava iyi olursa yarin telafi ederim inşallah.

Ay bu arada kızlar benim uzun bir süre Eminönüne inmemem lazım :KK70: yani inmemem daha hayırlı :KK70:
Ne zaman insem kendimi tutamıyorum bir sürü şey alıyorum :KK70:

Bugün sırf 2 tane muline ip ve biten masa örtüsü için astarlık kumaş alayım dedim o_O Bir gittim renkleri çeşitleri görünce kendimden geçtim :KK70: eşimde o an yanımda yoktu başka bir bölüme bakayım dedi o arada :KK48:
Normalde tülbent oyalamayan ben bir tane Mor tülbent aldım ucunada ahşaptan minik boncuklar aldım top top :KK70: tabi ipinide aldım :KK66:
Astarlık diye girdiğim kumaşçıdan birde masa örtüsü kumaşı aldım tekrar :KK70: hani şu kare kar gibi görünenler var ya ister kanaviçe ister brezilya nakışı yap :KK66:

Hatta durun resmini bulayım ;

Masa örtüsü şu şekilde
Eki Görüntüle 1962255

Tabi bu internetten benim değil :KK66: ben daha sonra işleyeceğim ama modelde sizlere danışayım bari hazır lafı geçmişken :KK66:

Eki Görüntüle 1962246 Eki Görüntüle 1962247 Eki Görüntüle 1962248 Eki Görüntüle 1962250

Bunlarda örnekler den bir kaçı gerçi 2si çok benziyor birbirine :KK66:
Sizce nasıl bir şey yapayım :KK66: benimde kumaşım beyaz hatta sonradan güzel bir hazır bant geçmeyi düşünüyorum :KK66: ağır bir şey olsun istiyorum sonuçta ilk yaptığım daha canlı buda ağır olsun dedim :KK66:
Ben enaltaki pembeyi cok sevdim
Pelbe rengi cok severim hatta cogu şalım pembe ve tonlarıdır
Şu anda bile başımda pembe var:KK66::KK70:
Ben oyumu. Enalttakibe veriyorum başka modeller barsa onlarıda göster kaptanvçcım:KK66:

hepsi çok güzel görünüyor canım. Ben aynı modelli iki örneği beğendim. Daha önce yaptıkların varsa foto atar misin.

Hemen atarım canım ;) cepten gireyimde :)

Kızlar nerelerdesiniz bakem

SIcak limonlu suyumu kaptım geldim ;)

Ben enaltaki pembeyi cok sevdim
Pelbe rengi cok severim hatta cogu şalım pembe ve tonlarıdır
Şu anda bile başımda pembe var:KK66::KK70:
Ben oyumu. Enalttakibe veriyorum başka modeller barsa onlarıda göster kaptanvçcım:KK66:

Netten biraz daha bakmam lazım ;)
Benim ufaklıkta pembe delisi ama büyük maviyi sever :) Bunu acaba koyu krem gibi mi yapsam kahveye yakın hani daha ağır durur ;) şu ilk yaptığımı atayımda gör rengarenk ;) bu biraz ağır olsun istiyorum ;)

Ay bu arada kızlar benim uzun bir süre Eminönüne inmemem lazım :KK70: yani inmemem daha hayırlı :KK70:
Ne zaman insem kendimi tutamıyorum bir sürü şey alıyorum :KK70:

Bugün sırf 2 tane muline ip ve biten masa örtüsü için astarlık kumaş alayım dedim o_O Bir gittim renkleri çeşitleri görünce kendimden geçtim :KK70: eşimde o an yanımda yoktu başka bir bölüme bakayım dedi o arada :KK48:
Normalde tülbent oyalamayan ben bir tane Mor tülbent aldım ucunada ahşaptan minik boncuklar aldım top top :KK70: tabi ipinide aldım :KK66:
Astarlık diye girdiğim kumaşçıdan birde masa örtüsü kumaşı aldım tekrar :KK70: hani şu kare kar gibi görünenler var ya ister kanaviçe ister brezilya nakışı yap :KK66:

Hatta durun resmini bulayım ;

Masa örtüsü şu şekilde
Eki Görüntüle 1962255

Tabi bu internetten benim değil :KK66: ben daha sonra işleyeceğim ama modelde sizlere danışayım bari hazır lafı geçmişken :KK66:

Eki Görüntüle 1962246 Eki Görüntüle 1962247 Eki Görüntüle 1962248 Eki Görüntüle 1962250

Bunlarda örnekler den bir kaçı gerçi 2si çok benziyor birbirine :KK66:
Sizce nasıl bir şey yapayım :KK66: benimde kumaşım beyaz hatta sonradan güzel bir hazır bant geçmeyi düşünüyorum :KK66: ağır bir şey olsun istiyorum sonuçta ilk yaptığım daha canlı buda ağır olsun dedim :KK66:
Agır olsun diyorsan gullu olani yap bence. Bende bekarken seccade yapiyordum etaminden. Simdi firsatim olsa yine yaparım herhalde. Cok zevkli oluyor.

Büyük kızıma yaptığım büyük masa örtüsü ;) her köşede böyle işi var ;)

beyzanur.webp

Bu yaptığımız ilk Brezilya nakışı havlu

beyzanur1.webp

Bu da Kurdele nasıkışınla yaptığımız ilk iş ;)

beyzanur2.webp

Bu ikinci yaptığımız havlu kenarı

beyzanur3.webp

İlk yaptığımızdan bir tane daha yaptım oda ufaklığa kalır diye ;)

beyzanur4.webp

Agır olsun diyorsan gullu olani yap bence. Bende bekarken seccade yapiyordum etaminden. Simdi firsatim olsa yine yaparım herhalde. Cok zevkli oluyor.

Kızlara birer tane siyah üzeri rengarenk birde seccade işlemiştim de o şimdi yatak altında :D tabi daha astarlamadım ;)
Bir ara birer tanede krem yapmayı planlıyorum hani birer tane damatlara birer tane kızlara hesabı :D

Bugunku menüm

Sabah
1 yumurtali omlet
Domates
1 dilim ekmek

Ara
1 kurabiye (kendimi tutamadim yine)
Kiraz sapli cay

Öglen
4 yk taze fasulye
Salata
1dilim ekmek

Ara
1 elma
Hibiskus cayi

Aksam
1 tavuk but
Salata
1 dilim ekmek
Ayran

Ara
Yarim kase yogurt

Bana rakip olacak kimse yok galiba :(

Kızlara birer tane siyah üzeri rengarenk birde seccade işlemiştim de o şimdi yatak altında :KK70: tabi daha astarlamadım :KK66:
Bir ara birer tanede krem yapmayı planlıyorum hani birer tane damatlara birer tane kızlara hesabı :KK70:
Siyahta daha guzel duruyor. Annemde ebruli iple yapmisti. Yalvarmistim bende yapayim diye bu ip baska deyip yaptirmadi. Biz bu eve yeni tasindik ya simdi ne nerde bilmiyorim :D

Siyahta daha guzel duruyor. Annemde ebruli iple yapmisti. Yalvarmistim bende yapayim diye bu ip baska deyip yaptirmadi. Biz bu eve yeni tasindik ya simdi ne nerde bilmiyorim :KK70:

Aslında benim büyük kıza bir tanesini yaptırsam iyi olur hem kendi emeğide geçsin ;)
Acaba diyorum diğer masa örtüsünün ipini gümüş yada altın rengi mi yapsam ;) ama sonradan eteklerine hazır şerit dantellerden alıp takamam herhalde :(
Sanırım en iyisi koyu krem yada kahve rengi en azından ona göre dantel bulmak daha kolay olur ;) Gerçi daha elimdeki diğer işlerimi bitirmem lazım :D bebek uyku seti bitince birde diğer hamiş çakma eltiye ( eşimin amca gelini ) bir tanede bebek battaniyesi işleyeceğim ;)

Iyi aksamlar dun ve bugun hastayum geip mi bilemiyrm o kdar halsz dustumki saglk ocagna gttm malasef cok sert gorunmlu bi doktormz var ve cokda ilgli diyemeycgm cumadan beri sadece corbayla besleniyrm desem yerdr bugun oglem biseyler yiyebldm cok sukur halada cok terliyrm ve yutkunamiyrm psikolojik olrkda dustm biraz....:( Balonyanak Balonyanak bakiyrmda yeni rakibeler aramaya baslamssn aah ahhh:(

Bu cok agir valla gozune yazik :)

Resimleri yeni gordum hepsi birbirinden guzel olmus ellerine sağlık. Guzel gunlerde kullansinlar insallah.

Bence kizinada yaptir bir tane. Yazin yapsin. Hem emegi gecer hem stres atar.

Annemi gordum sanki karsimda bu arada. O da bir is bitmeden baskasini yapar sonra tamamlar :D

Masallah cok hamaratsin :)

Iyi aksamlar dun ve bugun hastayum geip mi bilemiyrm o kdar halsz dustumki saglk ocagna gttm malasef cok sert gorunmlu bi doktormz var ve cokda ilgli diyemeycgm cumadan beri sadece corbayla besleniyrm desem yerdr bugun oglem biseyler yiyebldm cok sukur halada cok terliyrm ve yutkunamiyrm psikolojik olrkda dustm biraz....:KK43: Balonyanak Balonyanak bakiyrmda yeni rakibeler aramaya baslamssn aah ahhh:KK43:

Cok gecmis olsun canim. Ben grip icim tozlar varya onunla kalktim ayaga. Nane limon corba vs fayda etmedi.

Büyük kızıma yaptığım büyük masa örtüsü :KK66: her köşede böyle işi var :KK66:

Eki Görüntüle 1962284

Bu yaptığımız ilk Brezilya nakışı havlu

Eki Görüntüle 1962285

Bu da Kurdele nasıkışınla yaptığımız ilk iş :KK66:

Eki Görüntüle 1962286

Bu ikinci yaptığımız havlu kenarı

Eki Görüntüle 1962287

İlk yaptığımızdan bir tane daha yaptım oda ufaklığa kalır diye :KK66:

Eki Görüntüle 1962288

Ellerine sağlık canım. Hepsi çok güzel kızların güle güle kullansın.

Iyi aksamlar dun ve bugun hastayum geip mi bilemiyrm o kdar halsz dustumki saglk ocagna gttm malasef cok sert gorunmlu bi doktormz var ve cokda ilgli diyemeycgm cumadan beri sadece corbayla besleniyrm desem yerdr bugun oglem biseyler yiyebldm cok sukur halada cok terliyrm ve yutkunamiyrm psikolojik olrkda dustm biraz....:KK43: Balonyanak Balonyanak bakiyrmda yeni rakibeler aramaya baslamssn aah ahhh:KK43:
Geçmiş olsun arkadaşım. Bu ara herkes hasta. Allah şifa versin.

Çok çok geçmiş olsun canım ;)
Evde nane yağın veya keskin kokulu bir yağın varsa ( çam falan ) bir kaba sıcak su koyup ekle bir kaç damla sonrada çarşafla üzerine kapanıp buhar banyosu yap ;) emin ol bütün genizlerine kadar açar ;)
Bİrde ben gelende hemen sıcak duş alırım hatta hafif kendimi kızartırım :D o sıcak suyla birlikte mikroplar daha güzel gidiyor sanki ;) hatta birazdan tekrar duş alacağım bende ;)

Kız Balonyanak Balonyanak sen gelmeyince hadi bir rakip daha olsun dedi ama oda Ablasının maduru oldu :D Birbirinizi motive edin canım inan ikinizde birbirinize iyi geleceksiniz ;)

Bu cok agir valla gozune yazik :)

Resimleri yeni gordum hepsi birbirinden guzel olmus ellerine sağlık. Guzel gunlerde kullansinlar insallah.

Bence kizinada yaptir bir tane. Yazin yapsin. Hem emegi gecer hem stres atar.

Annemi gordum sanki karsimda bu arada. O da bir is bitmeden baskasini yapar sonra tamamlar :KK70:

Masallah cok hamaratsin :)

:D Sorma valla Annemde deli oluyor ama bazen hep aynı işi yapmaktan sıkılıyorum bari arada diğerini elime alınca iyi oluyor ;)
Aynen yazın nasılsa benim kursa bitmiş olacak ama sistemi öğrendim iyi kötü eeee Nette videolarda var ;) baka baka yaparız birşeyler nasılsa akşamları ;) gündüz kesin küçük cimcime parka diye tutturur :D

Valla benim görümce yapmış inan orta boy hurç dolusu :D baştan ilk dediğinde aaaa ben geç kaldım diye düşündüm ama gösterdiğinde de anam bunları yapacağıma hiç yapmam daha iyi dedim :D hepsi rengareng yok kırmızı yok pembe bütün havlu kenarları renkli :D bende aksine sevmem sadece olacaksa ucunda az bir şey olacak komple çok gözü yoruyor bence ;)
Hee salon takımı falan zaten ören yok artık kullanan olmayınca :D bende bari öyle ufak tefek bir kaç şey yapayımda birazda el emeği olsun istedim ;)

Ellerine sağlık canım. Hepsi çok güzel kızların güle güle kullansın.

Geçmiş olsun arkadaşım. Bu ara herkes hasta. Allah şifa versin.

Sağ olasın canım ;) henüz hiç bir şey yok gibi ama ufak ufak yaparız ;)
Gerçi bugün eşime dedim Allah korusun ama bu kız henüz 17 yaşında fakat benim gibi 19da evleneceğim derse ben kesin fenalıklar geçiririm diye :D çeyizden öte ben erken evlenmiş olsamda kızımın en azından 23ü falan beklemesini isterim ;) gerçi yaşıtlarına göre çok çok olgun ama çocuk işte ;)

Sağ olasın canım :KK66: henüz hiç bir şey yok gibi ama ufak ufak yaparız :KK66:
Gerçi bugün eşime dedim Allah korusun ama bu kız henüz 17 yaşında fakat benim gibi 19da evleneceğim derse ben kesin fenalıklar geçiririm diye :KK70: çeyizden öte ben erken evlenmiş olsamda kızımın en azından 23ü falan beklemesini isterim :KK66: gerçi yaşıtlarına göre çok çok olgun ama çocuk işte :KK66:
Evey ya gecekten küçük evlenen anneler genel arak kızlarının biraz büyüyüp evlenmesini istiyor. Bence 22 yasin altındaki kızlar evlilik için olgunlaşmamış oluyor. Erkeklerde de 26. 27. yaslar iyi gelir bana. Bu zamanda kızlarda erkeklerde geç olgunlaşıyor. Ben 23 yaşında evlendim en ideal yaslarda yani.

Back
X