Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Evey ya gecekten küçük evlenen anneler genel arak kızlarının biraz büyüyüp evlenmesini istiyor. Bence 22 yasin altındaki kızlar evlilik için olgunlaşmamış oluyor. Erkeklerde de 26. 27. yaslar iyi gelir bana. Bu zamanda kızlarda erkeklerde geç olgunlaşıyor. Ben 23 yaşında evlendim en ideal yaslarda yani.

Kesinlikle aynı fikirdeyim ;)
Birde hep diyorum kızlarıma ne olursa olsun çalışmaktan asla vazgeçmeyin diye ;) engel olan damat beni karşısında bulur :D
Eşim hep diyor cahillikti ozaman benimkisi ;) o zamanlar izin verseydim hem 18 sene sigortan işlemiş olacaktı hemde maddi anlamda çok daha rahat olacaktık diye ;) ama nasip değilmiş

Kızım 17 yaşında ama şimdiye kadar hiç erkek arkadaşı olmadı ( olsaydı kesin bilirdim çünkü cidden herşeyini benle paylaşır ) ve hep diyor Üniversite 2den önce kesinlikle kabul etmem öyle birşeyi çünkü derslerime odaklanmamı engeller diye ;) heee aşk bir kere yüreğe düşünce insan söylediklerinide yiyor :D ben gibi :D hep derdim asla eşim istiyor diye evde oturmam asla kocanın eline bakmam diye ama hepside oldu :D
Heee hala para istemem öylede pis huyum var :D o verirse bende hep biraz zulaya atarım ki sonradan istemek zorunda kalmıyayım :D

Rabbim evlatların hepsini hayırlı insanlarla, yüreğinde Allah korkusu olanlarla karşılaştırsın ............Aminnnnnnnnn

Abla masallah ellerine saglik bunlar cok hos ya valla kizlar cok sansli rabbim haklarinda hayirlisini nasip etsin iyi insanlara denk getirsin inşallah :KK200:
Büyük kızıma yaptığım büyük masa örtüsü :KK66: her köşede böyle işi var :KK66:

Eki Görüntüle 1962284

Bu yaptığımız ilk Brezilya nakışı havlu

Eki Görüntüle 1962285

Bu da Kurdele nasıkışınla yaptığımız ilk iş :KK66:

Eki Görüntüle 1962286

Bu ikinci yaptığımız havlu kenarı

Eki Görüntüle 1962287

İlk yaptığımızdan bir tane daha yaptım oda ufaklığa kalır diye :KK66:

Eki Görüntüle 1962288

Kesinlikle aynı fikirdeyim :KK66:
Birde hep diyorum kızlarıma ne olursa olsun çalışmaktan asla vazgeçmeyin diye :KK66: engel olan damat beni karşısında bulur :KK70:
Eşim hep diyor cahillikti ozaman benimkisi :KK66: o zamanlar izin verseydim hem 18 sene sigortan işlemiş olacaktı hemde maddi anlamda çok daha rahat olacaktık diye :KK66: ama nasip değilmiş

Kızım 17 yaşında ama şimdiye kadar hiç erkek arkadaşı olmadı ( olsaydı kesin bilirdim çünkü cidden herşeyini benle paylaşır ) ve hep diyor Üniversite 2den önce kesinlikle kabul etmem öyle birşeyi çünkü derslerime odaklanmamı engeller diye :KK66: heee aşk bir kere yüreğe düşünce insan söylediklerinide yiyor :KK70: ben gibi :KK70: hep derdim asla eşim istiyor diye evde oturmam asla kocanın eline bakmam diye ama hepside oldu :KK70:
Heee hala para istemem öylede pis huyum var :KK70: o verirse bende hep biraz zulaya atarım ki sonradan istemek zorunda kalmıyayım :KK70:

Rabbim evlatların hepsini hayırlı insanlarla, yüreğinde Allah korkusu olanlarla karşılaştırsın ............Aminnnnnnnnn
Kızlar mutlaka okumalı ve bir mesleğe sahip olmalı hayatin insana neler göstereceği ni Allahtan başlası bilemez. Hep söylerler ya insanin kolunda bir altın bileziği olmali diye gecekten öyle. Üniversiteyi bitirsinler de çalışıp çalışmamak onların kararı olsun. Allah iyi insanlarla karşılaştırsin Allah korkusu olan, gönlü imanlı, karisini Allahın emaneti olarak gören ve her zaman eşlerinin destekçisi olan damatlar ve gelinler versin inşallah.

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı pazarlar :KK68:

Bugün nezle gribe çevirmiş şekilde uyandım :hasta:
Zorla kahvaltı ettim :KK53: ASlında hiç halim yok ama şimdi giyinip apartman toplantısına gitmem gerekiyor :KK53: eşim sağ olsun işi var diye kaçtı toplantı bana kaldı :KK48:
Neyse kesin şenlikli geçer :D bakalım kimler yine kapışacak :D

Gelir gelmez damlarım nasılsa yine ;)
Merak etmeyin diye haber vereyim dedim ;)

Büyük kızıma yaptığım büyük masa örtüsü :KK66: her köşede böyle işi var :KK66:

Eki Görüntüle 1962284

Bu yaptığımız ilk Brezilya nakışı havlu

Eki Görüntüle 1962285

Bu da Kurdele nasıkışınla yaptığımız ilk iş :KK66:

Eki Görüntüle 1962286

Bu ikinci yaptığımız havlu kenarı

Eki Görüntüle 1962287

İlk yaptığımızdan bir tane daha yaptım oda ufaklığa kalır diye

Eki Görüntüle 1962288
tebrik ederim canım eline sağlık hepsi çok güzel olmuş :KK66: elişini bende çok severim ama brezilya nakışını bilmiyorum ama çok da beğenirim yani :)

Selamün Aleyküm kızlar yine ben geldim :21::21::21:

Toplantıyı yaptık çok şükür ama tek hatun bendim :D
Maşallah baya bir masraf var yapılacaklardan dolayı ( asansör tamamen yönetmenliğe göre yenilenecek, çatı yapılacak hatta megafonlarıda araya sıkıştıralım dedim ;) )
Sanırım daire başına 1.500ü bulacak ama ne yapalım öbür türlüde şikayet yada denetim olursa çok daha fazla ceza kesiliyormuş ;)

Alt kattakiler biraz itiraz ediyormuş neymiş Asansörü kullanmıyoruz zaten diye ama kesinlikle apartmanda oturuyorlarsa mecbur ödeyecekler olmadı gecekonduya taşınsınlar dedim ;)
1.5 saatte yakın konuşuldu ve sanırım 1 hafta içinde net fiyat belli olacak ;)

Gerçi bizim bütçeye bu ara ağır gelecek ama yapacak bir şey yok mecbur ödenecek ;) en azından hepimiz rahat edeceğiz ;)

tebrik ederim canım eline sağlık hepsi çok güzel olmuş :KK66: elişini bende çok severim ama brezilya nakışını bilmiyorum ama çok da beğenirim yani :)

Canım inan çok zevkli hatta youtube da bile çok basit anlaşılır bir sürü video var ;) Mayısta kurs bitiyor ama ben yine netten bakıp biraz daha geliştirmeye çalışacağım ;)
Hatta normalde ben hiç tülbent oyalamadım ama netteki videolara bakarak deneyeceğim ;) çok güzel iğne oyaları var ;)

Hafta sonu en gezenti bizim takim sanirim kimse yok yine...

Valla benim ufaklık dün doymadı gezmelere ;) toplantı esnasında oda kapı önünde oyandı aslında ama eve geldiğimizden beri felaket huysuzlanıyor alt komşu kızını parka götürecek niye bizde gitmiyoruz diye :D bana duygu sömürüsü yapıyor keşke hasta olmasaydın işte güveneceğimiz kimsede yok ki beni parka onla gönder diye :D hani dur komşu senide götürsün derim diye bekledi ama yemezler ;) adamcağız 2 çocukla uğraşacak eşiyle birde benimkini takamam peşlerine ;)
Allahtan şimdi tablete izin verdimde sustu ama arada soruyor hala düşündünmü varmı güvenebileceğimiz biri diye :D

Selamün Aleyküm kızlar yine ben geldim :21::21::21:

Toplantıyı yaptık çok şükür ama tek hatun bendim :KK70:
Maşallah baya bir masraf var yapılacaklardan dolayı ( asansör tamamen yönetmenliğe göre yenilenecek, çatı yapılacak hatta megafonlarıda araya sıkıştıralım dedim :KK66: )
Sanırım daire başına 1.500ü bulacak ama ne yapalım öbür türlüde şikayet yada denetim olursa çok daha fazla ceza kesiliyormuş :KK66:

Alt kattakiler biraz itiraz ediyormuş neymiş Asansörü kullanmıyoruz zaten diye ama kesinlikle apartmanda oturuyorlarsa mecbur ödeyecekler olmadı gecekonduya taşınsınlar dedim :KK66:
1.5 saatte yakın konuşuldu ve sanırım 1 hafta içinde net fiyat belli olacak :KK66:

Gerçi bizim bütçeye bu ara ağır gelecek ama yapacak bir şey yok mecbur ödenecek :KK66: en azından hepimiz rahat edeceğiz :KK66:

Canım inan çok zevkli hatta youtube da bile çok basit anlaşılır bir sürü video var :KK66: Mayısta kurs bitiyor ama ben yine netten bakıp biraz daha geliştirmeye çalışacağım :KK66:
Hatta normalde ben hiç tülbent oyalamadım ama netteki videolara bakarak deneyeceğim :KK66: çok güzel iğne oyaları var :KK66:

Valla benim ufaklık dün doymadı gezmelere :KK66: toplantı esnasında oda kapı önünde oyandı aslında ama eve geldiğimizden beri felaket huysuzlanıyor alt komşu kızını parka götürecek niye bizde gitmiyoruz diye :KK70: bana duygu sömürüsü yapıyor keşke hasta olmasaydın işte güveneceğimiz kimsede yok ki beni parka onla gönder diye :KK70: hani dur komşu senide götürsün derim diye bekledi ama yemezler :KK66: adamcağız 2 çocukla uğraşacak eşiyle birde benimkini takamam peşlerine :KK66:
Allahtan şimdi tablete izin verdimde sustu ama arada soruyor hala düşündünmü varmı güvenebileceğimiz biri diye :KK70:

Kıyamam ben ona ya. Bende bizimkini parka goturdum. Parki tasli yapmislar bizimki oynarken oynarken tum tasi topragi gozune savurdu. Eve geldik mecbur.

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı pazarlar :KK68:

Bugün nezle gribe çevirmiş şekilde uyandım :hasta:
Zorla kahvaltı ettim :KK53: ASlında hiç halim yok ama şimdi giyinip apartman toplantısına gitmem gerekiyor :KK53: eşim sağ olsun işi var diye kaçtı toplantı bana kaldı :KK48:
Neyse kesin şenlikli geçer :KK70: bakalım kimler yine kapışacak :KK70:

Gelir gelmez damlarım nasılsa yine :KK66:
Merak etmeyin diye haber vereyim dedim :KK66:
galiba her apartmanda kapışan birileri var. Bizim apartmanda da toplantı olduğun da mutlaka birileri tartışır ve birkaç gün bina sakinleri olarak bunun dedikodusunu yaparız.:olamaz::olamaz::olamaz:

Back
X