Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bugunkü menum

Sabah
Yarim kk kasar peynir
1 tatli kasigi recel
1 dilim ekmek

Ara
1 elma
1 kuru kayisi

Oglen
2 haslanmis tavuk but
Salata

Ara
3 kuru kayisi

Aksam
2 yk kiymali sebze yemegi
Haslanmis brokoli
Yogurt
1 dilim ekmek

Ara
1 bardak tarcinli süt
1 dilim armut

Diyet listemde iki porsiyon meyve yaziyor son ara öğunde ama ben onu yemem herhale.

Spor yapamadim bugun oglum uyumadı gündüz. Acayip bacaklarım agriyor hic gözüm kesmiyor yani. Reglide oldum sonunda.
100 tane mekik cektim sabah
Haftalik toplam spor 75 dk

Hayirli aksamlar kizlar :KK66:

Sabah 1 elma

Peynir
Zeytin
Domates
Yesillik
2 d.kizarmis ekmek

Ara..
Portakal
Az findik

Aksam...
Mantar corbasi
Cicekli mancar yumurtali
Yogurtlu havuc

2.5 lt su
20 dak sor
H.spor. 70 dakika :KK66:
afiyet olsun canım.

Canim ben okulda brokoli yedigim zaman acayip faydasini goruyorum. Bir ögunumu haslanmis brokoli ile gecirdim sinirsiz yiyebilirsin. Ben 250 gr kadar hasliyordum. Oglen yiyordum eve gelince direk tuvalete. Cok tembel degil bagirsaklarim ama cok cakistiginida soyleyemem. Dene bak faydasini gorursun. Bahsettigin cayi kaptanimizda icmisti ise yariyor diyordu.
evet canım brokoliyi ben de duymuştum ama hic denemedim. En kısa zamanda almaya calısıcam.

Vav sporda bu hafta birinci olacagim mi diyorsun. Masallah :nazar:
hava güzel olduğu zamanlar yürüyorum canım ama bugün pek yürüyemedim çok rüzgar var. Dışarı çıktım ama 15dk yürüyebildim. Bende sizin gibi evde spor yapabilsem çok isterdim ama hic sevmiyorum. Evde spor yapabilenlere özeniyorum. Maşallah diyorum.

afiyet olsun canım.

evet canım brokoliyi ben de duymuştum ama hic denemedim. En kısa zamanda almaya calısıcam.

hava güzel olduğu zamanlar yürüyorum canım ama bugün pek yürüyemedim çok rüzgar var. Dışarı çıktım ama 15dk yürüyebildim. Bende sizin gibi evde spor yapabilsem çok isterdim ama hic sevmiyorum. Evde spor yapabilenlere özeniyorum. Maşallah diyorum.
Disari cikamadigim icin evde yapmaya calisiyorum bende canim. Aslinda kosu bandim var ama kullanmaya firsatim olmuyor oglum yapisik ikiz gibi oluyor. Leslienin bazi hareketleri beni acayip yoruyor.

Bugunkü menum

Sabah
Yarim kk kasar peynir
1 tatli kasigi recel
1 dilim ekmek

Ara
1 elma
1 kuru kayisi

Oglen
2 haslanmis tavuk but
Salata

Ara
3 kuru kayisi

Aksam
2 yk kiymali sebze yemegi
Haslanmis brokoli
Yogurt
1 dilim ekmek

Ara
1 bardak tarcinli süt
1 dilim armut

Diyet listemde iki porsiyon meyve yaziyor son ara öğunde ama ben onu yemem herhale.

Spor yapamadim bugun oglum uyumadı gündüz. Acayip bacaklarım agriyor hic gözüm kesmiyor yani. Reglide oldum sonunda.
100 tane mekik cektim sabah
Haftalik toplam spor 75 dk
çok güzel menü.
Benimde ütülerim var bir tarafim yap simdi diyor bir tarafim yarina utulenmeyecek birsey giy diyor...
utu her kadının kabusu herhalde. Daha seveni duymadım.

eşin ütülerini kendi mi yapıyor canım.
Evet pantolonlari beceremiyorum. Onceden pantolonlari o utulerdi ust kiyafetleri ben. Cocuk oldu ben calismaya baslayinca yetisemedim herseye. Gomlekleride biraktim. Gecen kolaylik olsun diye butun gomleklerini utuledim beyimiz begenmemis hepsini bastan utulemis artik hayatta utulemem.

Kizlar utu isini bende biraktim daaha doğrusu esim utuledigim kıyafetlerini inatla mi nedir giymiyo illaki ütüsüz kiyafetkeri giyecem utule der.
Bende artik nezaamn kiyafet degisse giyeceklerini cikart diom o an bi ust bi alt utuluyom off kolaylik :)

Yarin okula gotureceklerimi ayarladim. Sabah ugrasmayacağım. Yemegi fazlaca pisirdim. Birazini bugun yedik yarin yanina pilav belki birde corba yaparım. Sabah yuruyerek gitmeyi planliyorum esim yok gitme diyor. 3.5 km falan ama bazi yerleri surekli yokus. Nöbetciyim birde okulda. Zaten hareketli olcam. Kararsiz kaldim.

Yarin okula gotureceklerimi ayarladim. Sabah ugrasmayacağım. Yemegi fazlaca pisirdim. Birazini bugun yedik yarin yanina pilav belki birde corba yaparım. Sabah yuruyerek gitmeyi planliyorum esim yok gitme diyor. 3.5 km falan ama bazi yerleri surekli yokus. Nöbetciyim birde okulda. Zaten hareketli olcam. Kararsiz kaldim.
Giderken otobusle git gelirken yürüyerek gel yokuş cıkmamış olursun olmazmı

Back
X