- 9 Temmuz 2013
- 1.054
- 1.002
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşım hoşgeldin, bugün başlıyorsun ama listede kilonun yayınlanması 3 hafta sonra başlıyo yani bi nevi deneme süresi bakalım kilo verebiliyonmu, verirsen listeye alınıyosunBen bugun itibariyle yazmaya basliyorum ozaman yoksa 3 hafta sonrami yanlismi anladim oynakbasi34
tarifler için teşekkürler bende yapıcam domates çorbasınıGünaydın abliş :) Kendim yaptım ablacım bi kaç istisna dışında, plansız programsız yolculuk yapmıştım mesela onda hazır çabuk çorbalar varya domatesli olanını kullanmıştım sadece. Perşembe günü senin için en ideal gün o zaman, sabote edecek birileri varken bu diyet özellikle zor :) Mercimek çorbası olmasın ablacım un koymuyorsun iyi ama sebze yerine geçmediği için istediğin kadar etkiyi yaratmaz, sebze olması daha garantiDomates ve havuç çorbasını çok tüketiyorum ben, belki biliyorsundur ama bilmeyenler için de paylaşacağımı düşünerek domates çorbası tarifime başlıyorum. Çok olsun ısıtıp ısıtıp yiyeyim diye 7-8 adet büyük domatesin kabuklarını soyup blenderda geçiriyorum, daha sonra tencerede en önce göz kararı yağ ve 1 tepeleme yemek kaşığı salçayı kavuruyorum, ardından 1 silme yemek kaşık un koyuyorum onu da kavurunca püre domateslerimi atıyorum içine. Bir kaç dakika da öyle kavuruyorum, tuzunu baharatını ekip suyunu koyuyorum kaynayana kadar bekliyorum. Ocaktan alınca yarım bardakta süt döküyorum ben daha kremamsı bir tat veriyor diye. Bu şekilde tüketiyorum. Havuç çorbası da tüketilecek güzel bir çorba bence, 4 adet havucu rendeleyip tencerede en önce zeytinyağı ile soteliyorum. Havuçlar ölünce ardından 4 su bardağı su koyup ateş altında yumuşamaya bırakıyorum. Pişince onu da tamamen blenderdan geçirip terbiyesini hazırlıyorum bir yandan. Başka bir tavada yine zeytinyağı ve 1 kaşık unu kavuruyorum, kokusu çıkınca 1 bardak süt koyuyorum hızlı hızlı karıştırıp ardından hemen de 1 yumurta sarısını atıyorum iyice karıştırıyorum.Kıvamı hemen yoğunlaşmaya başlayacak iyice karıştırınca hemen blendardan geçirdiğim havucun içine löp atıyorum
Beraber karıştırdıktan, tuzunu biberini attıktan sonra bir daha blenderdan geçiriyorum yine daha pürüzsüz oluyor, işte bu kadar
![]()
teşekkür ederim canım, inşallahhhAynen yiyebilirsin ama günde 2 3 kere yapılacak birşey değil ona dikkat ederekİnşallah yarayacak evlilik yıldönümü gazıyla kısa sürede istediğin kiloda olacaksın zaten inanıyorum sana
![]()
maydonoz kaynat suyunu iç o çok iyi ödem içinGünaydın kızçeler, cumartesi ve pazar günü 1'er buçuk saatlik yürüyüş yaptım. Ama diyeti accık sabote ettim bence az bile yaptım aslında. 2 günde evde misafirler vardı herkes eli dolu gelmiş, komşu kek yapmış falanBir de cumartesi gününe ilave etmeyi unutmuşum ben, buraya çok sık giremediğim için herşeyi belirtemiyorum maalesef.. İş çıkışı patronlarımız mangal partisi yapmıştı, zorla bana da yedirdiler gerçekten zorla ama yemicem sevmiyorum dedikçe hakkımı helal etmem diye konuştular benim çekindiğimi düşündüler anlamadım ama cidden çok ısrar ettiler, az birşey yedim sırf gönülleri olsun diye önüme getirip getirip durdular mangalları sağolsunlar.. bir de patronum yani bir yerden sonra ayıp olur diye düşündüm
Onun dışında cumartesi gününün başka falsosu yok, ama pazar günü cumartesi günü komşumun getirdiği çikolatalı keke dayanamayıp 4-5 çatal yedim.. Pişman değilim valla iyi geldi ne yalan diim
Bir de çorbanın yanında 2 haşlanmış yumurta yedim bir de akşam bir adet pişmaniye ve yağlı gevrek yedim
Kaçamaklarım bu kadar, regl olcam ben ondan canım çekiyor napıyım
Bu hafta tartıda fazla da çıkabilirim acayip ödem doluyorum çünkü şu an bile biraz var zaten bir de bu kaçamaklarında etkisi olabilir. Kızlar ödem olmaması için ne yapılmasını gerektiğini bilen varsa sevinirim valla yeri gelmişken
![]()
Çok teşekkür ederim, duymuştum çokca sayende deneyeceğim de bugüntarifler için teşekkürler bende yapıcam domates çorbasını
teşekkür ederim canım, inşallahhh
maydonoz kaynat suyunu iç o çok iyi ödem için
Hoşgeldin canımBende
Araniza katilmak istiyorum79 kiloyum
saol tesekkur ederim.canim. HosbuldumHoşgeldin canım
hosbuldum canim saol deniycem bunu muhakkak aksam yemegimdeGünaydın, hoşgeldiniz![]()
he anladim canim vericem insallah bu sefer kararli olucam canimm.arkadaşım hoşgeldin, bugün başlıyorsun ama listede kilonun yayınlanması 3 hafta sonra başlıyo yani bi nevi deneme süresi bakalım kilo verebiliyonmu, verirsen listeye alınıyosun![]()
Tabiki iyiye isaret canm bende cektim 50 tane aksama kadar 100 tamamlarim valla 30 da kesildim acaip kramplar girdi nasil hamlastiysamGünaydın kadinlar kulubunun en guzel hatunları.
Huzurvemavi sevgili Rakibem sırf sana söz verdim diye kahvaltidan once 100 tane mekik cektim. Bugun cok yorulup gelecegim aksam daha zor olurdu. Acayip zorlandim karin kaslarim cok agriyor. Iyiye isaret dimi? Hadi sendende bekliyorum bu performansı.
Hosgeldin canim aramizaBende
Araniza katilmak istiyorum79 kiloyum
Hadi bakalim aksama bir daha sorarim valla bende cok zorlandim. Hala agriyor karın kaslarım. Gulerken falan agriyor o derece...Selam kizlar guzel haftalar![]()
Tabiki iyiye isaret canm bende cektim 50 tane aksama kadar 100 tamamlarim valla 30 da kesildim acaip kramplar girdi nasil hamlastiysam![]()
sonra acip muzigi 30 dak dans ettim iyi geldi 20 daha kattim 50 simdilik![]()
Hosgeldin canim aramiza![]()
Pes etme canim yaparsin. Dedigin gibi tatlilar gecici mutluluk veriyor.kızlar güzel olmak kolay değil, pes etmeyin, bugüne kadar tatlıları yedikte geçici mutluluktan başka ne verdiler,sonrasında tontiş ve mutsuz olduk
şu sıvı diyeti beni zorluyo amaaaaaaaaaaaa pes etmek yokkkk
![]()
geçmiş olsun canım hayırdırMerhaba kizlar hastane ev arasi kosturdum simdi de direksiyon kursuna gideceğim
tesekkur ederim hosbuldum canimSelam kizlar guzel haftalar![]()
Tabiki iyiye isaret canm bende cektim 50 tane aksama kadar 100 tamamlarim valla 30 da kesildim acaip kramplar girdi nasil hamlastiysam![]()
sonra acip muzigi 30 dak dans ettim iyi geldi 20 daha kattim 50 simdilik![]()
Hosgeldin canim aramiza![]()
hosbuldum canim saolHadi bakalim aksama bir daha sorarim valla bende cok zorlandim. Hala agriyor karın kaslarım. Gulerken falan sagriyor o derece...
A Azmin zaferi hosgeldin canım aramıza.
aramıza hoşgeldin canım. İnşallah hedefine ulaşırsın.Ben bugun itibariyle yazmaya basliyorum ozaman yoksa 3 hafta sonrami yanlismi anladim oynakbasi34
Bende istiyorum ama bu hafta olmadı artik önümüzdeki haftalarda denicem. Ben bu hafta hic ara öğün yapmadan beslenmeyi düşünüyorum. İnşallah iyi sonuç alırım. Perşembe günüde cuma tartıda az çıkmak için sadece çorba içerim inşallah.kızlar güzel olmak kolay değil, pes etmeyin, bugüne kadar tatlıları yedikte geçici mutluluktan başka ne verdiler,sonrasında tontiş ve mutsuz olduk
şu sıvı diyeti beni zorluyo amaaaaaaaaaaaa pes etmek yokkkk
![]()
Allah kolaylık versin. Hastaneye ablan için mi gittin.Merhaba kizlar hastane ev arasi kosturdum simdi de direksiyon kursuna gideceğim