Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Off su ayakkabilardan bende az cekmedim vanu abla valla 250 tl ye esim spor ayakkabi aldk onda da hayır göremedim bazen cok uciz bir ayakkabu cok iyi dayanip cok rahat olabiliyo

Guzel dileklerin icin teşekkürler abla gercekten zor bi surec şu öğretmek cunku biz öğrenene kadar hocalr isyan ettiler :KK70:
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı günler :KK68:

Şükür kavuşturana :21:
Kursum bugün çok yoğun geçti baya iş yaptım ve ilerledikçe çok hoş bir şey ortaya çıkacak inşallah :KK66:
Dün kendime aldığım ayakkabılarımı giydim anam giymez olaydım :mad: Mağazada denerken çok rahat olan ayakkabı resmen ayaklarımı mengeneye almış gibi sıkmaya başladı mı kurta :KK57: zor durdum bütün gün onlarla :KK43:

Dönüşte Anneme uğradık alışveriş yaptıktan sonra tabi ayakkabılardan söz açılınca Annemde madem öyle ver geline götüreyim onları nasılsa onun ayağı daha ufak üstelik sadece bir kaç saat giydim altları bile kirlenmedi doğru dürüst dedi :KK66: sonuçta mağazaya götürsem dışarda giydim diye almazlar :KK66: Geline kendi bir cift almıştı zaten hadi al bunlarda benden olsun dedim ama Annem olmaz parasını sana vereceğim git kendine düzgün bir ayakkabı al dedi :KK48:
Eşim nasıl söyleniyor Anne ben ona dedim düzgün bir şey al 40 liraya ayakkabı mı olur diye :KK70: dedim taman len haftasonu gidip iyisini alayım bari :KK70: hatta Annem sende git Banuyla yoksa gidip kendine gelince cimrilik yapıyor ucuzuna kaçıyor dedi :KK70:
TAbi kilo da olunca özellikle ayak rahatlığının daha bir önemi var o yüzden tövbe almam uygun bir şey :KK66:

Birazdan mutfağa girip yemek yaparım :KK66: yine ilk fırsatta damlarım buraya :KK66:

Kızlar yazmış zaten canım hemen başlıyorsun takım listesine de 3.cü bildirimde dahil oluyorsun :KK66: maalesef bu kuralı çiğneyemiyorum esnetemiyorum çünkü ilk başta büyük bir azimle gelip sonradan yok olan bir sürü insan oldu geçmişte ve yöneticiler bu konuda katılar :KK66:
Emin ol zaman su gibi akıp geçiyor burada sohbet ederken ve sende listemize dahil olursun :KK66:

Hmmm dur ben bir düşüneyim :KK66: hem hoş bir anı olarak kalabilecek hemde eşinin işine yarayacak bir şey olmasın daha güzel olur :KK66:
Bu arada sizin kaçıncı seneniz :KK66:

Aaa süper yazdan domates konserve yapmıştım bahçemizdeki domateslerden :KK66: hemen yapıveririm inşallah :KK66: hatta Çarşamba akşamından yaparım ki perşembeye hemen hazır olsun ( sağ olsun kızkardeşimin kurs için ipi bitmiş ille perşembe sabahtan Eminönüne gidelim diye tutturdu bende tamam dedim bari sabah çorbamıda içip çıkarım ki gelene kadar açıkmıyayım :KK66:
Umarım bende faydasını görürüm :21:

Bence eksinlikle işe yarar :KK66: hatta ben geçenlerde nette bir tarif gördüm kayıt etmiştim onuda birazdan paylaşayım belki malzemeleri ( 3 malzeme masrafsız yani :KK48: ) alıp yapmak isteyen olur :KK66: ben yarın başlarım tüketmeye :KK66: geçen gün almıştım yoğunluktan daha fırsat olmadı denemeye

Rabbim inşallah sınavdanda alnının akıyla geçmeyi nasip eder....Aminnnn
Bende havaların ısınmasıyla birlikte önümüdeki ay bir arkadaşıma ek ders vereceğim :KK70: tabi ben ücretsiz yapıyorum hem benim için değerli bir arkadaşım hemde bir bayanın bile trafikte rahat kullanıyor olması beni mutlu eder :KK66:
Eşi sağ olsun al arabayı ne yaparsanız yapın dedi :KK70:

iyi akşamlar
bugünkü menüm
sabah
lor peynir yumurta dereotu pul biber azıcık ta sıvıyağ karıştırdım t.bugday ekmeğinin üzerine sürdüm fırının ızgara kısmında kızarttım 1 dilim sadece
ara yeşilçay 1 avuç leblebi
öğlen mercimek çorba salata
akşam zeytintağlı pırasa 2 kaşık makarna
su 2.5 lt
yürüyüş 40 dk

canım bence profil resmini değiştir, daha motive ediici güzel bi resim koy :KK37::KK73::KK33:
Cok mu itici resim? Ben onunla motive oluyorumda.

Bende istiyorum rakibe bana ne banane:mad::mad::mad:
Ben olurum istersen. Epey bir sormustum bana rakip olacak kimse cikmadi. Sadece bu hafta spor konusunda biraz sıkıntılı olacağım gibi. Regliyim ve acayip halsizim.

Menüm
Sabah
2 yumurta
3 zeytin
Peynir
Bir dilim ekmek

Öğle
1 kase mercimek çorbası
Yeşil fasulye
Salata

Aksam
1 kase çorba
Yoğurtlu karnıbahar salata
Ispanak yemeği

Su 2.5lt
Spor 20dk yürüyüş

Toplam spor 175 +20 =195dk.
Menude sporda masallah cok guzel.

Bide yemek listeniz varmi yoksa kafaniza goremi yemek yapip yiyorsunuz liste falan bulamadimdaa burada merak ettm arkadaslat
Canim herkes ne yiyorsa onu paylasiyor. Kendine gore uyguluyor. Ben diyetisyene gidiyorum. Mumkun oldugunca onun menusunu yapmaya calisiyorum.

Hayirli aksamlar canlar :KK66:
Bende bugunku menumu yazayim alintilari aksam yaparim

Sabah
Kasarli omlet
Domates
1 dilim ekmek

Ara
1 armut

Öglen
6 yk kiymali sebze yemegi
Brokoli
Yogurt
1 dilim ekmek

Ara
1.5 su bardagi yogurt
1 sarma

Aksam
6 yk sebze yemegi
Salata
1 dilim ekmek

Ara
Tarcinli sut
Baska ne var bilmiyorum

Spor
Yarim saat yaptim sabah yolda mudur aldi. Gekirkende baskasi birakti
100 mekik

Haftalik toplam 105 dk yuruyus
200 mekik
Afiyet olsun canm
200 himm biraz daha artirmam lazim :KK66:

Huzurvemavi Huzurvemavi tamamladın mı mekigi? Bak benim gobus seninkinden önce eriyecek :KK66:
Himm gorucez canim :KK66:
Sende bu azim varken eritirsin bence :KK66:
Cekicem canim daha firsatim olmadi :(

Hayirli aksamlar canlar :KK66:

Afiyet olsun canm
200 himm biraz daha artirmam lazim :KK66:

Himm gorucez canim :KK66:
Sende bu azim varken eritirsin bence :KK66:
Cekicem canim daha firsatim olmadi :KK43:

Beraber eritelim. Benimki baya bir kotu duruyor. Dun 100 bugun 100 az mi? Karnim cok fena agriyor. Yururken bile hissettim bugun agrisini. Ham olunca.

Cok mu itici resim? Ben onunla motive oluyorumda.

Ben olurum istersen. Epey bir sormustum bana rakip olacak kimse cikmadi. Sadece bu hafta spor konusunda biraz sıkıntılı olacağım gibi. Regliyim ve acayip halsizim.

Menude sporda masallah cok guzel.

Canim herkes ne yiyorsa onu paylasiyor. Kendine gore uyguluyor. Ben diyetisyene gidiyorum. Mumkun oldugunca onun menusunu yapmaya calisiyorum.
Olur ben olurum rakip hadi kapışalım

Günaydın herkese....
:KK200::KK200::KK200:

Huzurvemavi Huzurvemavi sevgili Rakibem bugünde 100 mekik cekmis buulunuyorum haberin olsun. Benim belim cabuk inceliyor yuruyusle bile gidiyor göguslerimde kuculdu daha cok gobegim var asagi sarkmaya meyilli:63: kalcamda inceliyor yuyusle basenler falanda gider herhalde göbeğim daha cirkinlesmeden ve eriyene kadar seni rakibelikten cikarmaya niyetim yok :KK66: haftalık 50 50 artirarak gidelim madem...

Back
X