Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Birazdan cıkıp kursa gidecem eşim öglenleri eve gelmeye başladı gelip ına yemek hazırlıycam ögleden sonra da fransızca kursum var 1 saat sonrada hocam sohpet yapacak onu dinliycem ay cok yogunum bugun yaa:KK35:
Bu arada yeni bi küre başladım patlıcan kürü detayları akşam anlatırım hazırlanıp cıkmam lazım yarım saatim kaldı öpüyorum hepinizi:KK68:

Günaydın....
Dün giremedim pazar gününde menüm cumartesiyi benzeriydi
Dün il dışından arkadaşım gelmişti sabahtan alışverişe çıktık kocisler kıyafet aldı bizde denedik çok mutlu olduk aynalar mı zayıf gösteriyor yoksa ben mı zayifim geçen hafta sabit tüm ama incelme veya sporla vücudun şekillenmesinden hiçte 70 gibi gozukmuyordum çok gezdik yorulduk kahvaltıyı yumurta tambugday ekmeği ile sağlıklı yapmıştık birlikteyken bide kebap yedik ekmeksiz bol salatali ve ayranla geç yediğimiz için akşam çay ve gün kurusu yedim çok güzel bir gündü allah herkese böyle güzel paylaşımları alacağı bir arkadaş nasip etsin. Akşam 40 dk eliptik bisiklet yaptım ama şu çok az icebilirim
Bu hafta evdeyim TLF la çok fazla takip edemiyorum ama bildirimlerimi düzenli yapmaya calisacagim

Ne guzel bir gün gecirmissin ne mutlu sana...

Sabah esime kahvalti hazirladim o da utu yapcam dedi. Onu beklerken cektim bende. Ise yaramasina cok sevindim :) Zararın neresinden dönersek kardır. Vucut ayni hareketlere alisiyor ya duraksıyor bir. Ondan fatketmistir hemen. dün sabah bende sana söz verdim diye cekmistim. Bugun karnım daha az acıyor demekki cumaya kadar birsey kalmayacak. Artik cuma 150 cekmeye baslariz :KK66:
kızlar nette 1 aylık mekik programı var hergün kaçtane çekileceğini söylüyo ona göre yapıyosun çokta yormuyo artırarak gidiyo

images.webp

kızlar nette 1 aylık mekik programı var hergün kaçtane çekileceğini söylüyo ona göre yapıyosun çokta yormuyo artırarak gidiyo
Sanirim paylastigimdan bahsediyorsun. Canım ben gobusu biraz eriteyimde sonra bunu yaparim. Diyetisyenim beni her seferinde uyariyor. Bu kezde zayifladikca karnin sarkacak buna hazirlikli ol dedi (yer cekimininden dolayı) bol bol hareket etmen lazim dedi. :KK43: benim cok cok cekmem lazim yani... 500 e cikmayi dusunuyorum ben zamanla. O kadar kocaman cunku.

Sanirim paylastigimdan bahsediyorsun. Canım ben gobusu biraz eriteyimde sonra bunu yaparim. Diyetisyenim beni her seferinde uyariyor. Bu kezde zayifladikca karnin sarkacak buna hazirlikli ol dedi (yer cekimininden dolayı) bol bol hareket etmen lazim dedi. :KK43: benim cok cok cekmem lazim yani... 500 e cikmayi dusunuyorum ben zamanla. O kadar kocaman cunku.
beimde öyle cuma bende gitcem diyetisyene bakalım ne diyecek daha hızlı zayıflarım inşallah

Paylaşabildim şükür. Biraz önce bunu gördüm çok hoşuma gitti paylaşmak istedim. Tabi herkesin gücü neye yeterse o alınır. Adam karısına kilo verdiği takdirde altın vaat etmiş. Bunu nette gördüm ama daha önce bir arkadaşımdan eğer zayıflarsam kocam bana bilezik sözü verdi dediğini duymuştum. Ama biz önce kendimiz için zayıflayalım.

Paylaşabildim şükür. Biraz önce bunu gördüm çok hoşuma gitti paylaşmak istedim. Tabi herkesin gücü neye yeterse o alınır. Adam karısına kilo verdiği takdirde altın vaat etmiş. Bunu nette gördüm ama daha önce bir arkadaşımdan eğer zayıflarsam kocam bana bilezik sözü verdi dediğini duymuştum. Ama biz önce kendimiz için zayıflayalım.

Ben esimden 5 tas sozu aldim. Ama ucuza gitmisim :KK70: alyanslarımızı degistirecegiz birde. Bunlari almaya gucumuz yetermi bilmiyorum tabi.

Son düzenleme:
bende meyveli yoğurt getiriyorum yanımda bugün kakaolu sütte aldım hazır çorbada, öğlendede içicem çorbamı :KK53:çünkü akşam ölüyodum oruçlu gibi açlıktan, tabi noldu akşamleyin yemek yedim, :işsiz: ama salata ve ızgara et bide hasta olcam sanırım karnım çok şişi her yanım şiş aslında dayanamadım iştahımda fazla, ama bugün yine sütlü kahveyle başladım düne göre daha iyi normalde sabahları çok aç olurum şu an iyiyim :KK73:

Balonyanak Balonyanak herkes rakip oluyo bizde senle olalım kız :KK66:

Olalım valla senden biraz daha kilom fazla ama yakın kulvar sayılırız yine de :KK53: LargeGemini LargeGemini arkadaşımla da rakiptik aslında ama yalan olduk galiba bilemedim :) Seninle de yapalım gaza geliriz hem daha çok. Stok iyi olmuş akşama gözün dönmez bugün, nasıl gidiyor bakiim şu an ? Dün ki gibi açlık kalmamıştır herhal :KK76: Ben de hasta oldum bu arada acayip şişim, bu hafta tartıdan korkuyorum senin o maydanoz kürünü yapmaya da vaktim ve zamanım olmadı bugün yapacağım İnşallah..

Arkadadlar.bende gune iki tane yaramazin kavgasiyla uyandimm oyle bir bagris vardiki evde aman allahim simdi spor zamani.benim icin kondisyon bisikletim var bugun bi saat yapiicam insallah kendime sabah cay hazirladim.bakalim faydalarini gorupte daha cok heveslenirim insallah

Arkadadlar.bende gune iki tane yaramazin kavgasiyla uyandimm oyle bir bagris vardiki evde aman allahim simdi spor zamani.benim icin kondisyon bisikletim var bugun bi saat yapiicam insallah kendime sabah cay hazirladim.bakalim faydalarini gorupte daha cok heveslenirim insallah
Bende hava soguk spor yapamiyacagim diyordum gidip kosu bantinda yuruyum bari. Kayinvalimin odasinda simdilik. Oraya girmedigimden varligini unuttum resmen.

Back
X