- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok mutlu oluyorum farkedilmek guzel baskulde cok ilerlemesemdeTebrik ederim rakibem
Menude guzel canim. arada ufak kacamakları bende yapiyorum bugunku kurabiye gibi. Tatli krizimi baska turlu geciremiyorum
Canim sana soz verdim diye cekiyorum bendegazlıyorsun beni. Başkalarının zayıflamışsın demeside ayrı güzel oluyor tabi
![]()
Benimde cok agriyordu dizlerim ve ayaklarim d vitamini eksikmis ondan kullaniyorum 20 damla gunluk gecti sikayetlerim cok sukurSizlerinde bacaklari agriyor mu kizlar? 5 haftadir yuruyorum ben aslinda alismis olmam gerek ama agriyor. Ozellikle ust kismi.
Hacamati gecen yil yaptirmistim iyi geliyor rahatlatiyor sunnet oldugu icin. VeHuzurvemavi hacamatı ne icin yaptiriyorsun canim?
Kas yapiyorsundur belki canimCok mutlu oluyorum farkedilmek guzel baskulde cok ilerlemesemde
Yavas gitsin ama gitsin insallah :)
Devam durmak yok rakibem eriyecek o gobek istee o kadar![]()
Hangi doktors gitmek lazim bunun icin. Endokrin miydi neydi ona git demislerdi bana troitlerine baktir diye ama onun icin hastaneden gidip randevu almak lazim benimde vaktim yok hic.Benimde cok agriyordu dizlerim ve ayaklarim d vitamini eksikmis ondan kullaniyorum 20 damla gunluk gecti sikayetlerim cok sukur![]()
Dahiliye dr da yaptirir canm sikayetlerini soylersen ben arastirma hastnesine dahiliye bolumune gidiyorumKas yapiyorsundur belki canimmoni kaptanimizken bir resim paylasmisti 50 kg ve 56 kg ayni kisi ama 56 iken daha zayif gorunuyordu. Belki hatirlar paylasir burda.
Hangi doktors gitmek lazim bunun icin. Endokrin miydi neydi ona git demislerdi bana troitlerine baktir diye ama onun icin hastaneden gidip randevu almak lazim benimde vaktim yok hic.
Herkese hayirli geceler![]()
İyi geceler canım burda saat daha 9 ben baya acım şuanda sen ne durumdasın rakibemKas yapiyorsundur belki canimmoni kaptanimizken bir resim paylasmisti 50 kg ve 56 kg ayni kisi ama 56 iken daha zayif gorunuyordu. Belki hatirlar paylasir burda.
Hangi doktors gitmek lazim bunun icin. Endokrin miydi neydi ona git demislerdi bana troitlerine baktir diye ama onun icin hastaneden gidip randevu almak lazim benimde vaktim yok hic.
Hormonlara da saglik ocagi bakiyor mu? Endokrinin yaptigi butun tahlileri yapiyor mu acaba? Özel hastaneler sehrin diger tarafinda esimde hafta sonu calisiyor bu aralar. Ben zaten ozele gidemem.Sırf o da deil TSH T3 t4 İnsülin direnci b 12 demir ve d vitamini 3 ayda bir baktırın eksiklik çıkarsa kiloda veremiyorum
İyi geceler canım burda saat daha 9 ben baya acım şuanda sen ne durumdasın rakibem
40 dk lesli de yaptım banyo yapıp yatarım artıkCanim yogurt sut ya da meyve ye benim diyetisyenim 9.30 a kadar izin verdi. Her gun 1 bardak sut 2 meyve yazmis ama hen sadece sutu iciyorum aksamlari canim istemiyor.