- 3 Haziran 2016
- 405
- 878
- 103
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Kızları ve eşimi postaladım işe ve okula sonrada kendime koca bir kase salata yaptım kahvaltı niyetine
Bu aralar nedense pek canım bir şey istemiyor ama yinede sağlıklı şeylerle geçiştiriyorum Allahtan
Yarın sabah Annemler Almanya yolcusu 3 haftalığına
Bir yandan onların adına seviniyorum hem torunlarını görecekler hemde onlara değişiklik olacak diye ( tabi bende de yoğunluk azalacak inşallah) bir yandanda tabiki insan özleyeceğini düşününce bir tuhaf oluyor
Ben ev telefonumu iptal ettirdiğim için 3 hafta hiç görüşemeyeceğiz ( erkek kardeşimle geçen yazdan beri konuşmuyorum beni kırdığı için yoksa cepten whatsupp yada Skype üzerinden konuşurduk Annemle bir araya geldiklerindeama açıkçası böyle çok daha kafam dinç çünkü beyefendi en ufak şeyi çevirip üzerine katıp yok bana böyle dedi şöyle dedi diye tatsızlık çıkarıyor ve Annemleride o konuda kandırmaya çalışıyor sirf aramızı açmak için
eşşek 32 yaşına geldi hala çocuk gibi eeee kızkardeşimde altan altan ona çoşkuyu veriyormuş sonradan anladım onuda ama Annemlerin hatrına kızkardeşimede bir şey demiyorum
şimdi ikisi kankaya bağlamış ama Annemin yanında yüzüne dedim inşallah sende yakında kazığını yemezsin erkek kardeşinin diye
çünkü huyudur Anneme kendini iyi göstermek için herkesi arada bir gömer
)
Bu arada kızlar ben sabahları hep bel ağrısı ile uyanıyorum uzun zamandır
Çok deli yattığımdan da olabilir ama bu ara ağrılarım çoğaldı hatta bu sabah resmen ağladım canımın acısına
Her sabah ağrıyor ama nasıl birşeyse 2 saat oturunca ağrı hiç yokmuş gibi oluyorArtık eşim bu sabah ya yeter canına yazık gidelim doktora randevu alda dedi
Ben bu durumda hangi bölüme randevu almam gerekiyor ki sizce ?
Pijama ancak satense giyilir
Senin özgüvenin yüksek olacak ki karşındakilerde sana güvensinÖnce sen kendine inan, her halinle güzel olduğuna ama çok daha güzel olabileceğine
Filmlerdeki hatunlara hiç özenmem çünkü bilirim filtreydi fotophopdu hatta estetikti güzel görünürler yoksa ne olursa olsun hepsinin bir kusuru var
Mesela millet Deniz Akkayayı veya Ebru Şallıyı fizik olarak çok beğenir ama ben ikisinide itici buluruyorum
Sibel can Kilosu olmasına rağmen bana daha hoş gelirhatunun tavrı yeter
çilveli hareketleri yeter
Sen kendini nasıl hissediyorsan o enerjiyi de karşındakine yansıtırsınbak benim kafama bir şey takılsın gülümsesemde eşim anında anlar aşkım sende bir haller var hayırdır canını sıkan ne der
bende yok bir şey diye diye onu oyuna çevirip az daha ilgilenmesini sağlarım çaktırmadan
Ay onu bende alıp denemek istiyorum ama ya tadını beğenmezsem diye çekiniyorum
Bir ara karabuğday çok faydalı dediler anam ara ara zor buldum sonrada tadı iğrençti yiyemedim :) hatta kuşlara attım onlar bile yemedi düşün artık
Sen o 5 çocuğu yapıyormuş gibi yap ama yapma
Dediğim gibi daha genciz iyice posamız çıktıktan sonra istesekte giyemeyiz
Kız benimki nasıl tarzıma alıştıysa geçenlerde çiçekli uzun bir tunik giyecektim ki normalde ben çok beğenirim onu adam üzerimde görünce bu ne Allah aşkına sen yaşlımısın çıkar şunu hiç tarzın değil dedibüyük kızda heee çok gençsiniz ufalında çebime girin diye dalga geçti
Alışmış sade de olsa benim spor giymeme öyle fistolu, çiçekli yada karışık desenli birşeyler giyince adamın tuhafına gidiyorHani klasikde olsa hep kibar şeyler seçtiğim için adam biraz dışına çıkınca beğenmiyor
Yeni evliyken kV beni kaç kere aniden gelip mini elbiseyle yakaladı ( tabi o zamanlar 52 kgdum) bir gün kızdı hatta ne zaman gelsem bacakların ortada görmek zorundamıyım diye ( eee mecbur o an yakalanıp üzerimi değiştiriyordum tabi bir 5 dakikada olsa öyle görüyordu ) eşimde yooo zorunda değilsin ben öyle istiyorum öyle geziyor görmek istemiyorsan haberleri gelirsin sende demişti
![]()
![]()
Kız hatırlatsana sen adama o bileziği
Hatta ben senin yerinde olsam derim len o bilezik alınmazsa valla senide yirim kiloları geri alırım ona göre diye
Madem söz verdi alsın bari
Ben unuttum dün pazarlık yapmayıbu gece inşallah tabi Annemden dönünce ancak
.
Benim eşim yaptırmıştı bacaklarındaki ağrı için ve çok faydasını görüyorduama en son beyinfelçinden sonra kan sulandırıcı içtiği için doktor yasakladı
kanama durmaz dedi
Aslında hem sünnet hemde vücudu temizliyormuşben acı olur diye hiç niyetlenmedim ama aslında sendede 1 de olsa yaptırmak çok faydalıymış
Kız kemik doktoru ortapedi mi oluyorbende gitmem lazım yaaa belimin ağrısından her sabah 2 saat iptal sayılıyorum
Kuzum derdin her ne ise Rabbim hayırlara çıkarsın tez zamandaSıkıntı değil böyle durumlarda tabiki birbirimizi idare ederiz
sen canını sıkma
müsait olursan canın isterse gelir sohbetini edersin ama cumayı unutma yeterki
Eğer dertleşmek istersende her zaman buralardayım biliyorsunözeldende yazabilirsin
Sen hiç birşeyi içine atma canım emin ol şu an sıkıntı yok dersin ama seneler sonra çıkıyor onlar canına yazık
Rabbim inşallah yüreğine de ferahlık verir....Aminnnnnnnnnnn
Dualarımız seninle canımsen iyi ol gerisi halledilir nasılsa
![]()
valla benimde iyi gitti ama regl oldum ve canım acayip çikolata istiyodu yarım paket kare çikolata gittionun dışında pek sıkıntı yok gibi ama cidden eğlenceli olmaya başladı ilk gün çok zordu ama artık açlık hissetmiyorum şükür hemen adapte oldum, hele hele zayıflama fikri aklıma geldikçe dahada motive oluyorum üstelik sıvı olarak sınırsız çorba içebilmek ki ikinci tabakta illaki doyarım büyük rahatlık veriyor, tek eksiğim spor yapmamam onada zaman ayırıp motive olmam lazım
çok sağol bu fikir için
![]()
Balonyanak turşu yedim iki parça bunlar çok etkiler mi?
evet bende içtim çorva yanında da ayran içiyorum mis gibi, hiç acıkmıyorumNe demek, faydam olabildiyse çoook mutlu olurumSpora da motive olursan o kadar güzel olur ki kilolar daha güzel gider, acıktıkça sıvı içmenin rahatlığı olsun üzerinde aynen böyle. Bir kere kaçamak yaptığında da arkana bakmamak en güzeli, o o anda kaldı diye düşünmek lazım tebrik ederim o yönden Mide küçülüyor bu arada cidden bu diyetle, beni bıraksan varya o 2 çokomel hayatta kesmezdi yemin ediyorum saldırırdım tatlı krizlerim vard
ı önceden ama herşey beyinde bitiyormuş. Çok az etkiler, az bir kaçamak yapmışsın bundan sonra yapmazsan bir sıkıntı olmaz Ben de termosumu unuttum işyerinde o yüzden bugün yemekhanede yedim yemeği, 3 kepçe ayran çorbası ama sadece suyunu almaya çalıştım bir de rosto köfte yedim küçük bir parça yanında da yoğurt. Sen içtin mi çorbanı ?
Oh Maşşşaallahevet bende içtim çorva yanında da ayran içiyorum mis gibi, hiç acıkmıyorumAllah razı olsun senden diyet yapmak bu kadar kolay olmamıştı hiç, inş iyi rakamlar görürsem değmeyin keyfime ama rakam değişmeyince direk motivasyonum düşüyo umarım öyle bişey olmaz, bugün üçüncü gün
![]()
Sanada günaydın rakibem maşallah sana
100 mekik süpersin
valla ben eşimi gönderdim biraz daha tembellik yapıcam
Sonrada mekigimi 60 tane cekerim inşallah bugun
kendimi rahat hissediyorum ama hafiflik diyemiycem çünkü adetten dolayı şiş durumdayım tartılmada adetin 3.gününe denk gelicek belki fark gözükür bilmiyom ama önemli olan sonuçOh MaşşşaallahSenden de razı olsun canım benim utandırıyosun beni, benimki olan birşeyi yaymaktı sadece İnşallah tartıda da görürsün de faydasını işte o zaman asıl iyiliği gerçekten yapmış olurum : ) Hafiflik hissediyor musun bu arada hiç ?
kendimi rahat hissediyorum ama hafiflik diyemiycem çünkü adetten dolayı şiş durumdayım tartılmada adetin 3.gününe denk gelicek belki fark gözükür bilmiyom ama önemli olan sonuç
adet bitincede yani 5. 6. günlerde (benim uzun sürüyo) görürüz neticeyi, ama metabolizma olarak hızlandığımı hissediyorum çok afedersin çok kabızlık çekerdim şimdi hergün çıkabiliyorum bu bile baya fark attırır bence![]()
Her yerim ağrıyor her sabah dayak yemiş gibi kalkıyorum ellerimde uyuşuyor yaslaniyormuyuz ama şimdiden boyleyse sonra ne olacak bilmiyorum
Canim chia tohumunun tadi hic kotu diyil simdi sute karistrip yiycem icinede gevrek aticam bakalim sonucunu gorursemm yazarim burdan oynakbasi34
Arkadaslar Bide bisey sorcam ben 3 hafta sonra giricemya listeye simdi yediklerimi yazmiyorum cok listemi yani yazmam gerekiyomu sizler gibi yoksa 3 hafta sonrami yazicam
Valla esin ne guzel soylemis annesine helal olsun oyle gormek istmyosa cat kapi gelmesin haber versin sende ona gore hazirlanirdin tabiiie tabi o zamanlar simdi goyiniyomusun mini elbiselerr cilveli hatunsun kesin giyiniyosundur
![]()
Esin iyi demis valla. Bende yavas yavas dolabimi degistirecegim. Gecen kazaklarimi pantolanlarimi ayakabi ve cantalarimi ayirdim. Dolap baya bosaldi hem kullanmiyordum hemde insallah bana bol gelecekhic mini etek elbise falan giymedim ben omrumde ama esime hep derim ben zayiflayim bak neler giyiyorum diye.
Belin açık yattığın icin agriyorda olabilir mi? Benim yazim cok agrir marasta sicak oldugu icin ustumu hic ortmem sabah yataktan kalkinca acayip agrir bir sure sonra gecer. Tabi yer yatağında yatmamında etkisi var.
Keşke benimde tembellik yapmaya firsatim olsa cok ozeniyorum valla... 60 mekigi aksama sorarim
Sevgili rakibelerimHuzurvemavi . Ve
Diademe bende bu mekik isinde zorlaniyorum. Sirf size soz verdim diye yapiyorum.
Karnimda goguslerimde ve kollarimda sarkmalar var sanki. Karnimdaki bariz bellide mekikle toplarim insallah. Kollari ve gogusleri ne yapacağım zayıflarken pörsümüş bir vücudum mu olacak
Istemiyorum![]()
Benim esimde annemi tayt giyerek mi kacirttin evden diyor hasbinallah dedim öyle olsa bu akşam geri gelmezdi zannimca yoldalar geliyorlarValla esin ne guzel soylemis annesine helal olsun oyle gormek istmyosa cat kapi gelmesin haber versin sende ona gore hazirlanirdin tabiiie tabi o zamanlar simdi goyiniyomusun mini elbiselerr cilveli hatunsun kesin giyiniyosundur
![]()
Canım internetten kol göğüs hareketleri var yapabilirsin, kolu pilates lastiğiyle yaparsın göğüs hareketleri de var ama şimdi nasıl anlatacağımı bilemedim, anlatamam görmen lazım :)Keşke benimde tembellik yapmaya firsatim olsa cok ozeniyorum valla... 60 mekigi aksama sorarim
Sevgili rakibelerimHuzurvemavi . Ve
Diademe bende bu mekik isinde zorlaniyorum. Sirf size soz verdim diye yapiyorum.
Karnimda goguslerimde ve kollarimda sarkmalar var sanki. Karnimdaki bariz bellide mekikle toplarim insallah. Kollari ve gogusleri ne yapacağım zayıflarken pörsümüş bir vücudum mu olacak
Istemiyorum![]()