Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

allah allah onedemek biri tayt giydi diye evdenmi.gidilirmis :skandal:esinde alemmis valla kv lidenlemi kaliyosun canim merak ettim
Kp vefat etti iki ay önce canım o günden beri evinde yanlız kalmasın diye bizde misafir KV bir hafta evine gitti işlerim var yastıkları cirpicam dedi torunlar yakında gelmeye başlar 15 tane torunu var toplam benimkide benden bildi kadının yaninda taytmi giydin diyor giydim evet o da kadın bende ne olucak anlamadim

Hayirli aksamlar bugunku menum

Sabah
Miisrgevregi sut

Ara
Tahilli cikolata

Öglen
Bulgur pilavi
Brokoli haslanmis

Ara
3 kuru kayisi
1 elma

Aksam
2 dolma
3 kasik bulgur pilavi
Salata
Yogurt

Ara
Tarcinli sut
Belki meyve

Spor 100 mekik
40 dk yuruyus

Haftalik toplam
205 dk yürüyüs
400 mekik

Basiniz saolsun canim anladim da esinin oyle bisey
Kp vefat etti iki ay önce canım o günden beri evinde yanlız kalmasın diye bizde misafir KV bir hafta evine gitti işlerim var yastıkları cirpicam dedi torunlar yakında gelmeye başlar 15 tane torunu var toplam benimkide benden bildi kadının yaninda taytmi giydin diyor giydim evet o da kadın bende ne olucak anlamadim
basiniz sag olsun canim anladim tabi canim.kaypdrn olsa demesi normalde kadin kadna ne olcakmis acaba neyse takma erkek milleti soyler en olmadik yrde canim

Hayirli aksamlar bugunku menum

Sabah
Miisrgevregi sut

Ara
Tahilli cikolata

Öglen
Bulgur pilavi
Brokoli haslanmis

Ara
3 kuru kayisi
1 elma

Aksam
2 dolma
3 kasik bulgur pilavi
Salata
Yogurt

Ara
Tarcinli sut
Belki meyve

Spor 100 mekik
40 dk yuruyus

Haftalik toplam
205 dk yürüyüs
400 mekik
afiyet olsun canım.

Benim kayinvalide de oglunun kapri giymesine takilmis durumda bu aralar :KK70: o neymis oyle cıscıplak sen okula git ben çöpe koyarım onları diyor :KK70: açık gelin olsaydım epey kapışırdık herhalde...
Sevgili rakibem 60 mekigimi çektim
Valla size söz vermesem cekemem bende heralde bugunki kemik dokyoru cok rahatlattı vücudumu gercekten tüm kemiklerimi kütletti cok iyi geldi sırtıma
Ama belim gecermi bilmem neyse birazdan menümüde paylaşayım bakalım ne diyeceksiniz

Sevgili rakibem 60 mekigimi çektim
Valla size söz vermesem cekemem bende heralde bugunki kemik dokyoru cok rahatlattı vücudumu gercekten tüm kemiklerimi kütletti cok iyi geldi sırtıma
Ama belim gecermi bilmem neyse birazdan menümüde paylaşayım bakalım ne diyeceksiniz

Ne guzel birbirimizi motive ediyoruz ;)
Cok sevindim senin adina insallah Rabbim acil sifa verir.
Istersen yarin artirma cumadan sonra artirip bir hafta boyunca ayni sayida cek.

Ne guzel birbirimizi motive ediyoruz :KK66:
Cok sevindim senin adina insallah Rabbim acil sifa verir.
Istersen yarin artirma cumadan sonra artirip bir hafta boyunca ayni sayida cek.
Şyi fikir karnim cok acımıyor alışkındım Zaten fizik tedaviye gidiyodum ama belimden korkuyorum. İşte

Bugunku menüm
Sabah 09.00
zeytin peynir domates 2 haşlanmış yumurta 2 dılım kızarmış tam bugday ekmegi
( tam ekmek degil aslında kahvaltı için gevrek ekmek gibi bişi ) cay
Öglen 12.30
1bucuk kase ezogelin corbası salata 1 dilim ekmek
Ara 1elma
1muz

Akşam 1 kase ezogelin 1dilim kızarmış ekmek
1fincan kahve

Back
X