SElamün Aleyküm kızlarrrrr

Şükür kavuşturana
Annemlerden geç geldik sonrada büyük kız biraz ödev yapınca bana ancak sıra geldi

Bugün evin uydu alıcısıda bozulunca laptobdan tv açtılar akşam

Allahtan eşim oyun konsoluna yapıştı da bende laptobu alınca ekranı indirip size yazabiliyorum ( ses dinlesinler yeter

) Ufaklık zaten uyudu
Yarın sabah kızı okula bıraktıktan sonra bende Eminönüne ineceğim

şu anda yaptığım işin ipi yetersiz geldi yarım kaldı onu almak için gitmek zorundayım

Eşim sağ olsun Otobüs durağına bırakacak beni sonrada Annemleri havaalanına bırakacak

Öğlen 12:40da uçakları kalkıyor ama eşim işe gideceği için onları biraz erken bırakacak
Artık yarından itibaren kendime odaklanabileceğim

zaten 17 gün sonrada diyetisyen randevum var

gerçi bu ara çok kaçırmasamda ilacımı içmeyi unutuyorum yine

onada daha fazla dikkat etmem lazım

tabi su tüketimime
508. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
KAYNAK: https://www.kadinlarkulubu.com/foru...sonuc-listeleri.153328/page-136#post-50486295
Kilo veren, vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum. 
GENEL
- Takım yönetim kadroları olarak Karar Defterindeki kurallara hakim olunuz.
- Takım listelerinizde üyelerin nicklerini olduğu gibi yazmaya lütfen özen gösteriniz.
- Yeni üyelerinizin yarışma geçmişini, gerek sonuç listeleri gerekse diskalifiye topiğinden araştırınız.
ETAP NOTLARI
5. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 5. takıma isabet etti.
Tebrik ediyorum. Hata yok.
ETAP MEZUNLARI
1. Takımdan Pamukprncess mezun oldu, tebrikler.
Karnesi:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ismasi-mezunlari.126756/page-56#post-50495763
8. Takımdan LargeGemini mezun oldu, tebrikler.
Karnesi:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ismasi-mezunlari.126756/page-56#post-50503348
Arzu eden başarı hikayesini linkten paylaşabilir:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ismasi-mezunlarinin-basari-hikayeleri.767149/
ETAP BİRİNCİSİ
Yarışmamız 508. Etap birincisi; 3. Takımdan Anterior arkadaşımızdır.
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.
@LargeGemini kuzum bak mezuniyetin tamamdır

Tebrik ederim RAbbim bir daha hiç artı yüzü göstermesin sana ve bundan sonra da buradaki kızlara koçluk yaparsın

bizlere hedeflerimize ulaşırken yarenlik edip motivasyona destek olursun
oynakbasi34
benim kv de azıcık açık giyin süslen de bakayım der
Bizimki eskiden çok rahatsız olurdu şimdi bir laf olunca kıyafetten hemen der gençsiniz tabi giyeceksiniz diye

tabi oğlunun neyi sevdiğini öğrendi artık
.
Arkadaslar bende menumu paylasiyorum sabah 1 kase gevrek koydum sutle onu yedim
Oglen. 1 dilim borek
Aksam 1 tabak havuc corbasii
Kizlar benim menumde bu ama 9 gibi falanda sutlu kahve icerim ben kahveyi cok severim dayanamiyorum
Sanırım sabah yediğin gevrekte chia tohumuda vardı

Az gibi ama zaten aç kalmadan gitmiyor maalesef

bende kahve delisiyimdir :) kesinlikle günün her saati gecede olsa içip yatarım hiç dokunmaz
Kp vefat etti iki ay önce canım o günden beri evinde yanlız kalmasın diye bizde misafir KV bir hafta evine gitti işlerim var yastıkları cirpicam dedi torunlar yakında gelmeye başlar 15 tane torunu var toplam benimkide benden bildi kadının yaninda taytmi giydin diyor giydim evet o da kadın bende ne olucak anlamadim
YOk çamaşırlarla gezdim deseydin

Eşinde bir alemmiş

çok fazlada yüzlemesin anasını sonra temelli yerleşirse kendi de baş başa kalamayınca keşke Annem eve gitsede bir gece baş başa kalsak der

Tabiki Anne baş üzerinde yeri var ama yanlış yaşamayada alışması şart

Benim KVde eskiden derdi senle aynı evde yaşamam diye

bende hayırdır nedenki diye saf saf sorunca aaaa sen yarı çıplak gezersin bacaklarını görmek zorundamıyım demişti

hatta bunu toplum içinde diyince bir kaç arkadaşı ay ne var kadın kadına tabiki gezebilir demişlerdi

şimdi eminim evim biraz daha büyük olsa ona kendine ait oda olmuş olsa donlada gezsem gelirdi benle yaşamaya

Kadın bayılır hizmet edilsin, hiç yemek yapmadan temizlik yapmadan geçen hayat daha ne ister bir KV
Benim kayinvalide de oglunun kapri giymesine takilmis durumda bu aralar

o neymis oyle cıscıplak sen okula git ben çöpe koyarım onları diyor

açık gelin olsaydım epey kapışırdık herhalde...
Ay benim eşimde ilk kapri giydiğinde rahmetli babasıda Anneside fena şaşırmışlardı

hayırdır çocukluğunu mu yaşayamadın, senin böyle huyların yoktu bu nerden çıktı demişlerdi

onlara göre ayıptı hatta babası tembihledi mahallede böyle dolanma bari diye

sonra alıştılar tabi

Bazen KV eşime saçı sakalı için söyleniyor

neymiş saçlarını niye uzatmış niye sakallarını kesmiyormuş diye

eşimde Banu böyle beğeniyor deyince anında aaa o zaman başka diyor