- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı günler
Şükür kuşumuda okuldan alıp evime dönebildim
Baya yürüdük Eminönünde ve şükür işimin iplerinin devamını buldum
hatta fazladan dayanamayıp ip aldım 
Zulamdaki paradan harcadım biraz ama yerine koyabilmek için eşime kardeşimden borç aldım dedim
öbür türlü geri vermezdi 
Artık uzun süre Eminönüne inmem nasılsa daha kumaşlarımda var işleyeceğim
Dönüşte markete uğrayıp kahve aldım kuzumuda okuldan alıp döndüm
Hemen bir posta çamaşır attım makineye
ben az dinlendikten sonra eve girişirim ki yarına işim kalmasın 
Rabbim sizlere sabırlar versin kuzum çok zor bir şey heleki gencecik olunca
Anneciğini düşünemiyorum bile 
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın....Aminnnnnnnn
Mekanı cennet olur inşallah, çok zor biliyorum ama bol bol dua edin
Yine harcadım fazladan
ama bu kez abartmadım şükür
adamcağız 40 lira verdi ( daha doğrusu o bankadan çekecektide Annem nasılsa sana benzin parası vereceğim alsın bunu harcasın dedi gider ayak
) tabi akbilimde bakiye olmayınca kafadan 10 lirada ona yatırdım
30 lira kalınca da mecbur 20 liracık zuladan aldım 
Bende bu ara zulaya daha fazla atma derdindeyim :) en azından baya birikince eşime veririmde bir açığı kapatır
Bazen kendime bir şey alırım diyorum ama sonra yine dayanamıyorum

tebrikler canım
ne güzel hasarsız atlatmışsın 
İnşallah çok güzel rakamlar görürsün canım diyetisyenle
Benimde ayın birinde ya iple çekiyorum o günü 
Aminnn canım sağ olasın
Herkese hayırlı günler
Şükür kuşumuda okuldan alıp evime dönebildim

Baya yürüdük Eminönünde ve şükür işimin iplerinin devamını buldum

Zulamdaki paradan harcadım biraz ama yerine koyabilmek için eşime kardeşimden borç aldım dedim

Artık uzun süre Eminönüne inmem nasılsa daha kumaşlarımda var işleyeceğim

Dönüşte markete uğrayıp kahve aldım kuzumuda okuldan alıp döndüm

Hemen bir posta çamaşır attım makineye

Hayirli sabahlar kizlar ...
Bugun cenazemiz var genc 17 yasinda yegenimi topraga veriyoruz kaza sonucu vefat etti
Allah evlatlarimiza saglikli omurler versin yasi benzemesin oglumla ayni gun dogmustu benim basima gelmis kadar uzgunum
Tamam canm nasil istersen sorun olmaz uyarim sana![]()
Gecmis olsun canm atlatir gecer insallah ...
Rabbim sizlere sabırlar versin kuzum çok zor bir şey heleki gencecik olunca

Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın....Aminnnnnnnn
Mekanı cennet olur inşallah, çok zor biliyorum ama bol bol dua edin

Alısverise cikinca bende bazen gereksiz sey alırımsimdi yuruyerek gidip geliyorum ya okula yurudugum bir cadde mini carsi gibi hersey var beyaz eşyadan perdecisinden tut aktarina kadar. Benim yol param 10 tl tutuyor ben dolmusun birini kaldirdigim icin 5 tlsini her gun evde birakiyorum. Annem tencere almış gecen ona borcumu odedim. Simdi baktim baya birikiyor artik kendime guzel birsey alirim. Iyi para biriktirsem belki esime telefon alirim. Hem yanimada fazla para almiyorum ki param yok deyip hic bir yere girmiyorum. Market alisverisini de karttan yapiyorum.
Yine harcadım fazladan

Bende bu ara zulaya daha fazla atma derdindeyim :) en azından baya birikince eşime veririmde bir açığı kapatır

Bazen kendime bir şey alırım diyorum ama sonra yine dayanamıyorum

Günaydın herkese bu arada dün akşam görümcemgile gittik orda ikram edilen sütlaç ve revanıden lokma almadım cok canım cekti ama tuttum kendimi
Sonra kendine yeşil yeşil cay yaptım onu içtim
Görümcem meyve getirdi sadece 1 dilim elma yedim sagolsun diyette oldugumu bildigi için ısrar etmiyo 1 dilim elmayı soyup verince hayır diyemedim
Vakit hayli geçti
Ama yinede iyi atllattım şükür bugunude corbalarla hafif gecirip yarına güzel bi sonuc görmek istiyorum

kızlar adet dönemindeyim hiç kaçamak yapmadım ama kendimi şiş hissediyorum ağrım olduğu için sporda yapamıyorum yarında diyetisyen randevum var şansa çok güzel güne denk geldi tam bildirim günü yarın diyetisyenle başlıycam yeni haftaya bakalım ne kadar fark etcek malum biliyosunuz zaten benim kilolar gramla beni terk ettiği için çok seviyolar beni bitürlü ayrılmak istemiyolar
İnşallah çok güzel rakamlar görürsün canım diyetisyenle

canim allah kavustursun
Aminnn canım sağ olasın