Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hayirli sabahlar

Gecen hafta 95.3
Bu hafta 94.1
Fark 1.2
% 1.259 (1.26 yazsammi bilemedim)

Dun 93.6 geliyordum. Diyorum hep bu tarti bana persembeye kadar göz kirpiyor cuma beni üzüyor. Yedigim 1 kucuk kek yarim kilo fark attırmaz kendisi o kadar yok zaten :KK43: bundan sonra persembe aksamlarını ne yemek olursa olsun ben ton balikli salata ile gecireceğim.

Eşim paran varmi dedi. Ben yok deyince nereye harcadin dedi oturdum aglamaya basladim. Onuda uzdum gider ayak.

Güüüünaydınnn, sabah tartıldım 72,500 kiloyum hala :KK12: reglim ondan sanırım, ufak tefek kaçamaklarım oldu ama bunlar sağlıklıydı sadece sıvı diyetine uygun değildi mini minnacık kaçamaklardı ya :halay: Gerçi vücudumu tanıyorum artık reglken acayip şişkinim moralimi bozmayıp buna bağlıyorum. Bir de farkettim ki ben 71-72 kilolarda hep takılıyorum hep.. Herkesin bi duraklama dönemi olur vücudun alıştığı galiba benim de bu kilolar diye düşünmeye başladım gerçi şu an reglim konuşmak için erken haftaya cuma göreceğim, bırakmak yok ne olursa olsun En Büyük KK Geçen hafta cumadan itibaren haftaiçi her akşam 25 dakika rampa çıktım, cumartesi ve pazar 1,5 saat yürüyüş yaptım. Her gün 200 jumping jack hareketi ve minimum 35 dakika hulahop (dün yapamadım). Sporum bu şekildeydi, bugün de 72,500 olmanın ve kalmanın şerefine (:sampiyon:) güne sütlü kahve yanında 4 hurmayla başladım :KK23: Reglimin bitmesine bugünle beraber 3-4 gün var haftaya gerçek rakamım çıkar diye ümit ediyorum (eksiler yani :confused:). o 69 görülecek :KK68: Umarım diğer herkes benim gibi sabit kalmayıp eksileri görmüştür :KK36:

Hayirli sabahlar

Gecen hafta 95.3
Bu hafta 94.1
Fark 1.2

Dun 93.6 geliyordum. Diyorum hep bu tarti bana persembeye kadar göz kirpiyor cuma beni üzüyor. Yedigim 1 kucuk kek yarim kilo fark attırmaz kendisi o kadar yok zaten :KK43: bundan sonra persembe aksamlarını ne yemek olursa olsun ben ton balikli salata ile gecireceğim.

Eşim paran varmi dedi. Ben yok deyince nereye harcadin dedi oturdum aglamaya basladim. Onuda uzdum gider ayak.
Günaydın, tebrik ederim öyle ya da böyle eksi görmüşsünüz :KK36: Maşallah :KK200:

Günaydın kızlar. Çok şükür eksilerdeyim.
Geçen hafta 73.3
Bu hafta 72. 3
Fark 1 kg.
Darısı önümüzdeki cumaya inşallah. Tüm arkadaşlarıma bol eksili bir cuma diliyorum.

Hayirli sabahlar

Gecen hafta 95.3
Bu hafta 94.1
Fark 1.2

Canım tebrik ederim.

Günaydın canım, regl olduğun için olabilir mi ?Vücudunu az çok tanırsın benim regl döneminde hep fazla çıkıyor kilom mesela. Bence haftaya cumayı bekle, gerçek rakamı o zaman göreceksin. Morali bozmak yok lütfen :21:
haklısın bi hafta daha deneyip göreyim bakalım kilo verebilecek miyim en azından rahat oluyorum karnım çıkmıyo

Günaydın herkese
Yaşadığım sorunda yanımda olduğunu belirten bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim. Umut her zaman vardır ama bazı şeyler için zaman ve sabır gerekiyor.benimde bu durumu sindirmek için biraz zamana ihtiyacım var.
Haftaya ise başlayacağım bununla birlikte kendimi toparlanmış olacagim.
oynakbasi34 oynakbasi34 kaptanim maalesef kilom sabit yanı 70
Herkese bol eksiler

Hayirli sabahlar

Gecen hafta 95.3
Bu hafta 94.1
Fark 1.2

Canım tebrik ediyorum çok güzel kilo veriyorsun eminim yaza istediğin kiloya duseceksin ;)

Günaydın kızlar. Çok şükür eksilerdeyim.
Geçen hafta 73.3
Bu hafta 72. 3
Fark 1 kg.
Darısı önümüzdeki cumaya inşallah. Tüm arkadaşlarıma bol eksili bir cuma diliyorum.
Günaydın canım
Supersin nasıl gitti bir kilo ne yedin ne yaptın takip edemedim seni
Benimki takıldı yine okadar aç kaldım hastalıktan yiyemedim gr vermemişim
Tebrikler ;)

Selamm hayırlı cumalar...

Allah rahmet eylesin canim. Yattigi yerde dinlensin...

Başınız sagolsun canım cok üzüldüm gercekten:KK61::KK61::KK61:
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Rabnim size dayanma gücü versin

Başınız sağolsun canım genç ölümü çok zor mekanı cennet olsun

başınız sağolsun canım. Allah rahmet eylesin.

Benim yolumda da hep mağaza ve züccaciye dükkanları var bende almamak için yanıma para almamaya çalışıyorum.özellikle züccaciyede çok güzel şeyler var. İnsAnin hepsini alası geliyor.
Bende bugün sadece çorba içmeyi dusuyOrum. İnşallah yarin baskulde istediğimiz rakamları görürüz.

başınız sağolsun canım allah ailesine sabır versin çok zor evlat acısı insana düşüncesi bile zor geliyo

Başınız sağolsun canım, çok üzüldüm, Allah gecinden versin diye boşa dememişler, gencin ölümü daha acı verici oluyor, Allahım kimseyi evlat acısıyla sınamasın, ailesine ve sizlere de Allahım sabırlar versin, mekanı cennet olsun

Huzurvemavi Huzurvemavi canım başınız sağolsun Allah sabır versin

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Rabbim sizlere sabırlar versin kuzum çok zor bir şey heleki gencecik olunca :KK61: Anneciğini düşünemiyorum bile :KK61:
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın....Aminnnnnnnn
Mekanı cennet olur inşallah, çok zor biliyorum ama bol bol dua edin :KK61:

Allah hepinizden tek tek razı olsun cok sagolun kızlar...
zor bır gundu onca acılı ınsanın içinde
Allah kimseye vermesin evlat acısı :(

Kiloma gelince dun asırı şiş bir karnım vardı dr demişti stres yaptıgında kortizon uretiyor vucudun ve sısıyorsun sanırım oyle yada regli olucam bu ara cok sık oluyorum nedense

90. 5 çıktım bugun sanırım artıdayım
üzgunum kızlar eksiler görup sizlere destek olamadıgım için :(

spor
300 mekik
200 dak spor
bu kadar spor yapıp dıkkat ediyosun sonuç artı gelde uzulme :bicak::KK12:

*** 8. Takım 509. Etap ***

Diademe ( 71,6 / / / %)
IrResistible_ ( 78 / 78 / / %)
ISILDURU ( 83,3 / / / % )
LargeGemini ( 71 / / / % )
Esrası ( 68 / / / % )