Kesinlikle bu kez gidenler geri gelmeyecek bende canı gönülden inanıyorum

Bizim sanırım hatamız dediğin gibi çok bildiğimiz için biz bu işi çözdük havalarımızdı

hele ben resmen 92i görünce nasılsa devamı gelecek hesabı manken oldum havalarına girmekti

Şimdi inan eşim Aşkım gün geçtikçe ufalıyorsun ( zayıflıyorsun anlamında söylüyor

) dedikçe doğrudur aşkım ama yolum uzun ve ben bunu bu kez kesinlikle başaracağım diye cevap veriyorum

Bugün kurstaki 72 yaşındaki tatlı teyzemi kırmadım şekeri yedim ama inan o an vicdan yaptım sonuçta emek veriyorum ve o minicik şeker bir şey etkilemese de hak ettiğimi düşünmüyorum

Hatta bugün kurstaki Gürkan kubilaya 1 senedir giden Abla bir kaç hafta sonra kurs kapanmadan ölmüşlerinin ruhuna gitsin diye bir şey alacağım yermişin dedi

Ne alacaksın abla ona göre cevap vereceğim dedim

Güveç alacakmış ve sende az da olsa yersin dimi dedi

yarım yerim dedim ama içimden ben nasılsa çaktırmadan yemeden yırtarım dedim içimden

artık gününü öğreneyimde yanıma bir kaba domates salatalık falan doğrarım birde ayran alırım

nasılsa kalabalıkta anlamaz bende sonradan ay hatır için listeden çıktım ama diğer şeylerle tıkadım kendimi ayağına yatarım ( hesapta yarım yemiş gibi gösteririm kendimi )
İnan hiç canım istemiyor o tür şeyleri artık

hatta bana kalsa dışarda kırk yılın başı yemek zorunda da olsam diyet listemde ne varsa onu yemek isterim ( hani eşimlede bir ara çıkarsak yemeğe

)
Kızzz aslında canım bir tek şey istiyor

bilmiyorum sen daha evvel yedin mi ama şu Belediye tesislerinde balık çorbası oluyor

bol sebzeli inanılmaz lezzetli ama büyük ihtimalle onda krema vardır

neyse şimdilik beklemedeyim

Evlilik yıldönümümüze kadar çok güzel kilolar vermiş olursam kendime onu ödül olarak düşünüyorum ( eskiden olsa patates kızartması, cips çikolata tarzı şeyler yerdim kesin

şimdi en azından daha sağlıklı şeyleri düşünüyorum tabi yanına sadece salata yemem gerek ki fazla kaçmamış olsun