- Emoji Skoru
- 64.505
- Puanlar
- 798
Hayırlı aksamlar bugun pek gidip gelen olamadi buraya. Ben diyetime harfiyen uydum amaaa bir dilim kek yedim kendi yaptığımdan. Dun esim cevizli fındıklı kek yapsana dedi. Bir dünya ceviz kırdı badem ve fındık kırdı. Bende onlari karsitirip kek yaptım. Firinim kekleri güzel pisirmiyor ama güzel oldu.
Kosu bandım bozuldu bu arada. Ben uzerinde yürüyünce sanki ağır geliyorumda duruyor. Esim bakacak bakalım ama ramazan giriyor. Bundan sonra yurumeye fırsat bulur muyum bilmiyorum.
Canım İGden de demiştim ama yine hatırlatayım
Aslında aynı şey ben spor salonuna gittiğimde de olmuştu hatta hoca iki dakikada kendi bile düzeltmişti sıkıntıyı ama neresine ne yaptı dikkat etmedim açıkçası
Ya Ramazanda ağır spor belki imkansız ama iftardan sonra hem yediklerini eritme hemde yürüş olsun diye belki çıkarsınız biraz dışarı
Bende babama sürekli hobi bahçesi al diyorumda bir ikna edemiyorum. Bu yaz evimi iyice düzene koyarsam seneye balkona bir kac birsey ekmek istiyorum. Allah nasip ederse tabi.
Valla eğer imkan varsa kesinlikle yapın hep birlikte
yer fıstığı da Allah bereket versin uzun süre gitti bize
Bu sene yine kabak, karpuz, domates, biber, bakla, bezelye, semizotu, marul, soğan ve sarımsak ektik şimdilik
Meyve ağaçlarımız da var
Annem sağ olsun bir sürü de Meyve fidesi ekti Trabzon hurmasına kadar
Evet ekene kadar baya iş ama sonra her haftasonu gidince insan mutlu oluyor birde büyüyenleri topladıkça