- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Allah kolaylik versin kızlar herkese...
Aminnnn ama en çok da bana

zor bir iki gün olacak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kolaylik versin kızlar herkese...
Günaydın
Mutlu haftasonları
Benim de iftara misafirim vardı akşam. . Çok yorgunum. Hem is hem yemek organizasyonu pert etmiş beni uyanmama rağmen yataktan çıkamıyorum. .
Haftasonu uyusam ne iyi olacak ama alişkanlik işte erkenden uyanıyorum :)
Allah yardımcın olsun canımvalla işin benden de zor
Bende ne olursa olsun sabah 06:30da hortluyorumbir yandan eskiden ne güzel 11e kadar uyurdum diyorum tabi o dönem yatmak bilmiyordum
bir yandan da erken kalkan yol alır gün yetmiyor zaten geç kalksam hiç yetmez iyi oldu diyorum
Ev halkı hala uyuyor birazdan eşimi uyandırayım baricimcime uyandı yatakta keyif yapıyor
![]()
Ilk eliptik deneyimimi yazayim buraya da. Yarim saat yaptım ve kan ter içinde kaldım... Bir saat yapanlara hayran kaldım valla dizlerim acıdı sanki biraz. Alışırım insallah bir an önce...
15,20 dakikaylamı baslasaydin acaba..
Sorması ayıp ne kadar aldın.
Yer sorunum var olmasa ben de düşünüyorum. .
Okula gönderecenmi kızı..? Benim oğlan artık gitmek istemiyor yaa.. Çok yoruldum anne 6 ay okul var sadece 3 ay tatil haksızlık bu deyip duruyor :))
Çalışınca ne olacak diyorum bak ben ve baban çok az tatil yapabiliyoruz dediğim de çalışmak daha zevklidir diyor. :)
Kızın da finalleri var ev de olması çalışmasını engeller diye korkuyorum bakalım nasıl yapıcam...
Ilk eliptik deneyimimi yazayim buraya da. Yarim saat yaptım ve kan ter içinde kaldım... Bir saat yapanlara hayran kaldım valla dizlerim acıdı sanki biraz. Alışırım insallah bir an önce...
ayyyy o kardeş ve yeğenler bende olacakSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bahçe maduru Kaptanınız geldi
Yine her zamanki gibi kızkardeşimle ha bire atıştıp durdukama bu kez Annemin pek fazla haberi olmadı ( gerçi bizim cadı sonradan anlatır kendini haklı göstermek için ama umurum değil valla
)
Malum KVde bizimleydi onun yanında yapması daha çok sinirimi zıplattı
İşi güçü benle rekabet etmek
Dünki ilk konumuz yine çocuklardan çıktı
Bir ara onlar civ civ almışlardı bir iki hafta baktıktan sonra köydeki Annemin akrabasına bırakmışlardıtabi civcivler ölmüş sonradan ama kızkardeşim 9 yaşında çocukların psikolojisi bozulur diye
onlara söylememiş
Benim cimcimede onun yanında mevzu konuşulunca gidip ikizlere sizin tavuklar ölmüş demiş
Vay efendim sen misin söyleyenkızı doğrusunu öğrenmek isteyince başladı KVnin yanında benim küçük kızı gömmeye yok efendim niye inanıyorsun sen ona o yalancı işte uyduruyor falan diye söylenmeye hatta benim kıza çaktırmadan birde fırça atıyor senin çenene tüküreyim yok niye herşeyi anlatıyorsun üstelik yalan falan diye
Bana ufaktan gelmeye başladılar tabi o an
Dedim kendini kurtarmak için kızımı harcıyorsun yapma yanlış yapıyorsun diye ama bu ısrarla sırf kendi çocukları üzülmesin diye benim kız için o yalancının önde gideni inanmayın siz ona falan demeye
Dayanamadım ve kusura bakma ama sen benim kızımı dürüst olduğu halde yalancı olarak gösteremezsinoturupu çocuklarına ölümünde var olduğunu, işte herkesin yaşayacağı ömrün insan olsun hayvan olsun belli olduğunu anlatmış olsaydın 9 yaşında bir çocuğun tavuk öldü diye bu kadar yalanlar atmak zorunda kalmazsın
üstelik benim kızı yalancı durumuna düşürmen çok yanlış dedim
Tam konu kapandı dedim baktım bu sefer ikizler benim kıza yükleniyor sen yalancısın yok efendim yemin et Allah belamı versin yalansa diye yemin et falan, Annemiz asla yalan söylemez sen yalancısın diye çocuğu sıkıştırıyorlarbu sefer benimki dahil 3üne birden bağırdım bu konuyu kapattın beni dellendirmeyin diye
KVnin yanında bizimki tabi kendini çok doğru gösterecek ya ay işte sen nasıl insansın çocukların üzülmesini engelleyeceğine daha fazla konuyu uzatıyorsun falan demezmibirde neymiş çok sık görüşünce ben öyle yapıyormuşum hep falan
aklı sıra beni KVye kötü gösterecek kendi KVsiyle uzun zamandır arası açık diye
Herkes bir sürü iş yaptığı halde durup durup ay ben öldüm sabah beri çalışmaktan ay efendim eşim çok yoruldu falan demeler :) birde Annem bir ara mangalı keşke senin eşin yapsaydı çok geç kalındı falan diyincede uyuz oldu çünkü eşi hem çok yavaş kaldı hemde bir ara etleri toprağa falan düşürdüAmcamda yardım etmeye kalkınca yengemde işte senin eşin yapsaydı çok daha iyi olurdu bunlar ikisi bir yapamadılar hala diyince demekki bir dahakine kaçarı yok benimki mangal başına geçecek dedim onada bozuldu
Eşi hatta bir ara masaya oturmak istemedi iftar saati o an hatta Annem saçmalamasın hep birlikte oturacağız masaya dedi bende hayırdır diyince bizimki hemen gözlerini pörtletip yok bir şey şekerim sen merak etme herşeyi dedi
Sonunda Anneme duyurmadan atışıp durduk ve çok kapışmadan evimize döndük
Onlar sahura kaldılar orada ( benim misafirim var bugün diye kalmadım )
Uzun bir müddet görüşmezsek daha iyi olurgerçi bayramda da bir araya gelmemek için elimden geleni yaparım
kurban olsa mecbur hep birlikte yine köye gidilecek de bu Bayram köye gidersek de ancak Annem hadi birlikte gidelim derse belki onlarda gelir tabi ayrı zamanlarda gidersek daha hayırlı olur
Dönüşte KV diyor kızım çok haklıydın bugün ama sen çok belli ediyorsun bozulduğunu bak o hiç çaktırmıyor dediDedim benim elimde değil ortaya bir haksızlık varsa tahammül edemiyorum bana geliyorlar o an
bu sadece benim kızlarım için geçerli değil yeri geldi mi Annem bile babama bir şey dediğinde hemen müdahil olabiliyorum
yapım bu üstelik ne olursa olsun kendi çocukları üzülmesin diye toplum içinde yanlan yere bir çocuğu yalancılıkla suçlamakda psikolojiyi bozar ( kendi çocuklarının psikolojisi bozulmasın mış ya
Benimkilerin bozulsada oluyor
)
Allah biliyor ya ben daha bir gün öncesi dedim inşallah kapışmadan döneriz diye çünkü huyunu biliyorum tahammülü yok birilerinin beni iyi görmesineama şükür geleneği bozmadık
![]()
![]()
Valla büyük izin kağıdını imzalattı bana ( çarşamba gitmiştim okuluna ) o bir tek karne almaya gidecek sınavlar falanda bittiği içinufaklık çok severek okula gidiyor hatta bizim rahatsızlanıp ameliyat olan asıl öğretmenimiz pazartesi dönüyormuş sınıfın başına
o yüzden kesin her gün karne alana kadar gider
birde arada serbest gelmelerine müsaade ediyorlar ya o yüzden de daha bir hevesle gidiyor
Kızlarla erkekler çok farklı sanırım o konudabizim cadının oğluda hiç gitmek istemiyor ( gerçi kızıda bıktım diyip duruyor
)
Güle güle kullan canım iyi günlerdeBol bol eksi görürsün inşallah ...Aminnn
+1ayyyy o kardeş ve yeğenler bende olacak![]()
ayyyy o kardeş ve yeğenler bende olacak![]()
Selamün aleyküm kızlar dün kayınvalidelere görümcemleri vede eltimi iftara davet ettik cok yogundum
Kvdeler nerdeyse her akşam iftarı görümcemlerde yiyolar kp bu akşamda biz çagıralım ayıp diyince tamm dedim
Dün baya yoruldum ama hepsini bi arada cıkardım kurtuldum
Zaten iki hafta sonu kalıyo ondan sonra ki hafta pazar günü bayram
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Çok şükür bugün ki misafirlerimi de atlattım hatta damat adayı yemeklerime bayıldı![]()
![]()
Bayramdan sonra yine gelecekler hatta kuzenler o zaman yatıya kalacaklar
Bugün hafif diyet dışına çıktım ama yarın kesinlikle bol su ve sağlıklı beslenerek dengelerim
Evde az börek kalmıştı onuda eşimin halasına gönderdim hem çok sever hemde bana yeme potansiyeli kalmasın diye
Yarın kurs var ve bir ara gitmesem mi diye düşünyordum vazgeçtim gideceğimşu hamile olanlara yaptığım yorganlamalar kaldı onları götürüp orada yaparım ( dikiş makinem var ama orda yaparsam daha rahat olur hocanın eşliğinde
Hem onların işi kurs bitmeden tamamen bitmiş olurda bayramdan sonra doğum sonrası kokulu taşlarını da yapar teslim edene kadar kafam dinç olur
Bugün bizim fredinin kabusundan hiç ses çıkmadıçocuklarını tekne orucuna yazdırmış hatta Annem öğlen haber vermeden o parka gitmiş tabi beni göremeyince ablan yokmu demiş bizimkide mahcup bir şekilde yaa ben o yazdırdı çocuğu sandım benimkileri yazdırdım ama o meğer yazdırmamış diye kıvırmaya çalışmış
bende yoo ben ona okullar kapanınca yazdırıp oraya götüreceğim demiştim falan diyince sanırım yanlış anladı dedi ( aslında oda farkında da hiç birimize yüz vermemeye çalışıyor hani daha çok tartışırız diye
)
Gerçi işime geldi görmek zorunda kalmadımuzun bir süre de görmesem daha iyi olur gerçi cuma iftara davet etmişti ama duruma göre bakarım gidip gitmemeye
olmadı bir şey uydururum unuttum arkadaşa söz verdim gibilerinden
o anlar zaten de maksat Annemler üzülmesin
![]()