- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr 

Herkese hayırlı sabahlar
Dün biraz liste dışına çıkmanın ve çok az tatlı yemenin cezasını sabah tartıda gördüm
1.5 kg fazla çıkıyorum
ama çokda sıkıntı yapmıyorum nasılsa bugün bol suyla ve listeye uygun beslenerek dengelerim diye düşünüyorum 
Ramazanda diyet yapmak çok daha zormuş yaaa
Kuzenlerden kız olan gelirken kendi yaptığı tatlıdan getirmiş ve inan yenge içinde zararlı olan sadece çok çok az şeker var dedi ve cidden şeker tadı belli belirsizdi bende kırmadım
sonuçta çalıştığı halde vakit bulup yapmış kuzum 
Bu hafta da böyle olsun ne yapalım
Bir tek görümcemler kaldı iftara alacaklarım arasında onlarıda olmadı Çarşamba gününe deng getireyim de malum salı kontrolüm oluyor bari bir sonraki salıya kadar dengeleme şansım olsun
Neyse Ramazandan sonra çok daha rahat olurum
Oruç tutmasamda dışarda su içemiyorum normal olarak eee bugün kursada gitsem ara öğün yapamayabilirim olmadı 1 ayran alıp kuytu köşede gizlice içiveririm
Öğle paydosunda da dönerim büyük ihtimalle ( zaten millet gelmiyor genelde )
Aslında herkes de söyleniyor Kurs bitmiş olsa ya Ramazanda sıkıntı oluyor diye sonuçta çoğunluk sahura kadar oturuyor hem oturmasada insan sersem gibi oluyor diye ama Bayrama yakın bitiyormuş kurs ( gerçi son 10 gün kimse gelmez diyor hocada )
Allah yardımcın olsun canım
benim Annemde her geldiğinde ben öncesinde eksiksiz temizlemem gerekiyor yoksa ver bir bez diyip hem söyleniyor hemde eksik gördüğünü yapmaya çalışıyor 
Bence acele etme bu haftadan sonrada alabilirsin dediğin gibi çalışıyorsun hemde her gece bir odayı temizlersen haftasonu daha rahat ağırlarsın herkesi
Allah razı olsun canım
2 gündür İGye de bakmaya fırsat bulamıyordum hemen baktım
Oruçda tutmayınca İGye paylaşım da yapamıyorum sonuçta millete oruçluyum ayağına yatacak halim yok
resim de koymak istemem insanların canı çeker 
Artık idare edeceğim Bayrama kadar

Herkese hayırlı sabahlar

Dün biraz liste dışına çıkmanın ve çok az tatlı yemenin cezasını sabah tartıda gördüm

Ramazanda diyet yapmak çok daha zormuş yaaa

Kuzenlerden kız olan gelirken kendi yaptığı tatlıdan getirmiş ve inan yenge içinde zararlı olan sadece çok çok az şeker var dedi ve cidden şeker tadı belli belirsizdi bende kırmadım

Bu hafta da böyle olsun ne yapalım

Bir tek görümcemler kaldı iftara alacaklarım arasında onlarıda olmadı Çarşamba gününe deng getireyim de malum salı kontrolüm oluyor bari bir sonraki salıya kadar dengeleme şansım olsun

Neyse Ramazandan sonra çok daha rahat olurum

Aslında herkes de söyleniyor Kurs bitmiş olsa ya Ramazanda sıkıntı oluyor diye sonuçta çoğunluk sahura kadar oturuyor hem oturmasada insan sersem gibi oluyor diye ama Bayrama yakın bitiyormuş kurs ( gerçi son 10 gün kimse gelmez diyor hocada )
Hayırlı geceler herkese. Bugun mutfak dolaplarimi sildim. Orucu actiktan sonrada eliptik yaptim yarim saat. Bugun dunku kadar zorlamadi. Ama evim daginik ya. Nasil toplamayi beceririm bilmiyorum. Yarin annem sayacak yine
Salı günü annemleri ve abimleri iftara çağırmayı düşünüyorum. Yengemden de hic ses yok bu kız calisiyor biz cagiralim falan demiyor. Neyse ilk ben çağırayım. Evimi az daha toplamis olamayi umut ediyorum o zamana kadar. Simdi mutfağımı toplayıp sahur hazırlığımı yapayım. Esim bulgur pilavi istiyor bugün anası tok tutar dedi. Bulgurdan baska yemek yapmayı bilmediğinden. Benim listede de var ama hic yapasim yok. Klasik kahvaltiya devam ederim bugünde.
Herkese hayırlı sahurlar...
Allah yardımcın olsun canım

Bence acele etme bu haftadan sonrada alabilirsin dediğin gibi çalışıyorsun hemde her gece bir odayı temizlersen haftasonu daha rahat ağırlarsın herkesi

Enerjine hayranım instagramdan mesaj yazmıştım ona bir bak olur mu.
Allah razı olsun canım

Artık idare edeceğim Bayrama kadar