Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Dün biraz liste dışına çıkmanın ve çok az tatlı yemenin cezasını sabah tartıda gördüm :D 1.5 kg fazla çıkıyorum :KK53: ama çokda sıkıntı yapmıyorum nasılsa bugün bol suyla ve listeye uygun beslenerek dengelerim diye düşünüyorum ;)
Ramazanda diyet yapmak çok daha zormuş yaaa o_O
Kuzenlerden kız olan gelirken kendi yaptığı tatlıdan getirmiş ve inan yenge içinde zararlı olan sadece çok çok az şeker var dedi ve cidden şeker tadı belli belirsizdi bende kırmadım ;) sonuçta çalıştığı halde vakit bulup yapmış kuzum :KK68:

Bu hafta da böyle olsun ne yapalım ;)
Bir tek görümcemler kaldı iftara alacaklarım arasında onlarıda olmadı Çarşamba gününe deng getireyim de malum salı kontrolüm oluyor bari bir sonraki salıya kadar dengeleme şansım olsun :D

Neyse Ramazandan sonra çok daha rahat olurum ;) Oruç tutmasamda dışarda su içemiyorum normal olarak eee bugün kursada gitsem ara öğün yapamayabilirim olmadı 1 ayran alıp kuytu köşede gizlice içiveririm ;) Öğle paydosunda da dönerim büyük ihtimalle ( zaten millet gelmiyor genelde )
Aslında herkes de söyleniyor Kurs bitmiş olsa ya Ramazanda sıkıntı oluyor diye sonuçta çoğunluk sahura kadar oturuyor hem oturmasada insan sersem gibi oluyor diye ama Bayrama yakın bitiyormuş kurs ( gerçi son 10 gün kimse gelmez diyor hocada )

Hayırlı geceler herkese. Bugun mutfak dolaplarimi sildim. Orucu actiktan sonrada eliptik yaptim yarim saat. Bugun dunku kadar zorlamadi. Ama evim daginik ya. Nasil toplamayi beceririm bilmiyorum. Yarin annem sayacak yine :KK70:
Salı günü annemleri ve abimleri iftara çağırmayı düşünüyorum. Yengemden de hic ses yok bu kız calisiyor biz cagiralim falan demiyor. Neyse ilk ben çağırayım. Evimi az daha toplamis olamayi umut ediyorum o zamana kadar. Simdi mutfağımı toplayıp sahur hazırlığımı yapayım. Esim bulgur pilavi istiyor bugün anası tok tutar dedi. Bulgurdan baska yemek yapmayı bilmediğinden. Benim listede de var ama hic yapasim yok. Klasik kahvaltiya devam ederim bugünde.
Herkese hayırlı sahurlar...

Allah yardımcın olsun canım ;) benim Annemde her geldiğinde ben öncesinde eksiksiz temizlemem gerekiyor yoksa ver bir bez diyip hem söyleniyor hemde eksik gördüğünü yapmaya çalışıyor :D
Bence acele etme bu haftadan sonrada alabilirsin dediğin gibi çalışıyorsun hemde her gece bir odayı temizlersen haftasonu daha rahat ağırlarsın herkesi ;)

Enerjine hayranım instagramdan mesaj yazmıştım ona bir bak olur mu.

Allah razı olsun canım ;) 2 gündür İGye de bakmaya fırsat bulamıyordum hemen baktım ;) Oruçda tutmayınca İGye paylaşım da yapamıyorum sonuçta millete oruçluyum ayağına yatacak halim yok :D resim de koymak istemem insanların canı çeker ;)
Artık idare edeceğim Bayrama kadar ;)

index.php

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı günler :KK68:

Şükür evime dönebildim ;) bugün kursa gittiğim iyi oldu en azından elimdeki 2 yorganıda bitirebildim ;) Çok sevindim hatta kuzene resimlerini attım bayıldı ona yaptığıma ;)
Diğeri amca gelinine (eşimin ) ama ona henüz göstermedim :) ay içimde inanılmaz bir istek var söylesem mı acaba :D

Eve gelir gelmez kendime koca bir salata yaptım ( malum kursta herkes oruçluyken yenmiyor ) gitmeden Allahtan chialı ayran içmiştim o baya tok tuttu ;)
Cuma kursa gitmeyeceğimi direk duyurdum sonuçta kuşum karne alacak ;)

Elimde başladığım bir iş daha var onunda çizimini yaparım pazartesi ;) sonra bir sonraki cuma zaten kursda bitiyor ;)

Bol bol su içmem şart ki en azından yarın daha güzel bir rakam göreyim tartıda diyetisyen kontrolünde ;)
Akşam yemeğimi de erken yiyeceğim nasılsa eşim büyük kıza iftarda eşlik eder ;)

hayirli gunk5er arkadaslar ve oynak basi cim. eger yer varsa tekrar yaniniza gelmek istiyorum. yer acar misiniz bana diyecem ama sigabilecegim bir yer var mi onu da bilmiyorum.

:KK60: Canım seni gördüğüme sevindim :KK68:
Ne demek canım tabiki sanada yer açarız ;) daha evvel takım yarışmalarında yarışmamıştın yanlış hatırlamıyorsam ;)
Kısaca kuralları anlatayım ( gerçi Ramazan dolasıyla kızlar pek giremiyor bırak kuralları uygulamayı :D )

Günde 5 mesaj istiyoruz en azından ;)
Günlük yediklerimizide paylaşıyoruz ( gerçi Ramazanda menü paylaşanda olmuyor pek ama neyse ;) )
Spor yapıyorsan onuda yazabiliyorsun ;)
Yeni gelen arkadaşlarımız 2 hafta denemede oluyor bir nevi ;) ve ancak 3.cü bildirimlerinde takım listesine dahil oluyorlar ( malum yöneticiler istikrarla devam edenlerin yarışmasını istiyor ki kaptanlara fazla iş düşmesin yaz çıkar gibilerinden ;) )
Bu arada yeni gelen üye 2 ay izne çıkamıyor ( senede 2 kere izinli yazdırılabilir üye ve süre kendi istediği kadardır ama en az 2 hafta diyor )
Gerçi atıyorum bu hafta yoğunluğum var akrabalar memleketten geliyor yada atıyorum benim yoğunluğum var diyenleri seve seve idare ediyoruz hafta içi ama cuma bildirimi şart ;)

Cuma günleri öğlene kadar kilolarımızı bir önceki haftanın kilosuyla bildiriyoruz ( Ramazanda oruç tutanlar perşembe akşamından yazıyorlar kilolarını ;) İftardan önce tabilki )

Eğer bu şartlara uyarım dersen senide yemen listeye adaylar arasına eklerim ;)
Bu arada bana başlangıç kilonu, hedefini yazarsan sevinirim ;)

:KK60: Canım seni gördüğüme sevindim :KK68:
Ne demek canım tabiki sanada yer açarız :KK66: daha evvel takım yarışmalarında yarışmamıştın yanlış hatırlamıyorsam :KK66:
Kısaca kuralları anlatayım ( gerçi Ramazan dolasıyla kızlar pek giremiyor bırak kuralları uygulamayı :KK70: )

Günde 5 mesaj istiyoruz en azından :KK66:
Günlük yediklerimizide paylaşıyoruz ( gerçi Ramazanda menü paylaşanda olmuyor pek ama neyse :KK66: )
Spor yapıyorsan onuda yazabiliyorsun :KK66:
Yeni gelen arkadaşlarımız 2 hafta denemede oluyor bir nevi :KK66: ve ancak 3.cü bildirimlerinde takım listesine dahil oluyorlar ( malum yöneticiler istikrarla devam edenlerin yarışmasını istiyor ki kaptanlara fazla iş düşmesin yaz çıkar gibilerinden :KK66: )
Bu arada yeni gelen üye 2 ay izne çıkamıyor ( senede 2 kere izinli yazdırılabilir üye ve süre kendi istediği kadardır ama en az 2 hafta diyor )
Gerçi atıyorum bu hafta yoğunluğum var akrabalar memleketten geliyor yada atıyorum benim yoğunluğum var diyenleri seve seve idare ediyoruz hafta içi ama cuma bildirimi şart :KK66:

Cuma günleri öğlene kadar kilolarımızı bir önceki haftanın kilosuyla bildiriyoruz ( Ramazanda oruç tutanlar perşembe akşamından yazıyorlar kilolarını :KK66: İftardan önce tabilki )

Eğer bu şartlara uyarım dersen senide yemen listeye adaylar arasına eklerim :KK66:
Bu arada bana başlangıç kilonu, hedefini yazarsan sevinirim :KK66:
banum seheryıldızı daha önce 8.takımda yarışmıştı bulabildiğim en son izne ayrıldığı etabı yazıyorum :KK56:canım sende tekrar kontrol edersin daha sonra izinden tekrar dönüp yarıştımı diye Hoppa
alttaki linkten sonrasına bakıcaksın canımcım bu link izne ayrıldığı 311.etap:KK5:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...lama-yarismasi-sonuc-listeleri.153328/page-81
ay benim o zamanki kiloya bakarmısın of offf:KK42:

***8.TAKIM 311. ETAP***31 mayıs 2013

moni ( 87,2/86,5 // %0,80 ) hedef kilo 65
seher yıldızı ( 86,7 / // % ) izinli

Kizlar nasilsiniz gorusmeyeli kaptanim ben kendimi topladim sukur bende donmek istiyorum malesef 1 kac haftadir kilo verememisim ama olsun sukur cokta almamisim sonucta cunku oyle bi bunyem varki hemen aliyorum neyse bende geri donebiliyosam bu cuma bildirim yapmak istiyorum tabi ne sonuc ckar bilmiyorum bugun regl oldum sisligim var ama olsun obur hafta daha guzel sonuc alabilirim olurmu banu ablacim

evet daha once yaristim. 96 dan 68 e dustum. sonra yeni bir hamilelik tansiyon stres derken tekrar ayni kiloya geldim. kurallari biliyorum. biraz takılayim ama ramazandan sonra listeye alırsın beni olur mu. ama yine takip eder paylasim yaparim.

banum seheryıldızı daha önce 8.takımda yarışmıştı bulabildiğim en son izne ayrıldığı etabı yazıyorum :KK56:canım sende tekrar kontrol edersin daha sonra izinden tekrar dönüp yarıştımı diye Hoppa
alttaki linkten sonrasına bakıcaksın canımcım bu link izne ayrıldığı 311.etap:KK5:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...lama-yarismasi-sonuc-listeleri.153328/page-81

Bende profilinden baktımda tabi okadar geri gitmedim :) sağ olasın canım ;) Bu durumda sanırım 6 ay kuralı geçerli oluyormuydu acaba ?
Gerçi izne ayrılırken sebep belirtilmemiş ;)

Kizlar nasilsiniz gorusmeyeli kaptanim ben kendimi topladim sukur bende donmek istiyorum malesef 1 kac haftadir kilo verememisim ama olsun sukur cokta almamisim sonucta cunku oyle bi bunyem varki hemen aliyorum neyse bende geri donebiliyosam bu cuma bildirim yapmak istiyorum tabi ne sonuc ckar bilmiyorum bugun regl oldum sisligim var ama olsun obur hafta daha guzel sonuc alabilirim olurmu banu ablacim

Tabiki dönebilirsin canım son bildirdiğin kiloya düşmüş olursan ;)
Cumaya kadar bol bol su iç yeşil çay iç ki ödem varsa atmış olursun ;)

evet daha once yaristim. 96 dan 68 e dustum. sonra yeni bir hamilelik tansiyon stres derken tekrar ayni kiloya geldim. kurallari biliyorum. biraz takılayim ama ramazandan sonra listeye alırsın beni olur mu. ama yine takip eder paylasim yaparim.

Tamamdır canım ;) en son bildirimin 87ymiş ama şu 6 ay kuralı geçerli oluyormu bir paylaşım alanına danışayım ki ona göre o kiloya inmene gerek yoksa hemen bayram sonrası sende listeye dahil olursun tekrar ;)

Bende profilinden baktımda tabi okadar geri gitmedim :) sağ olasın canım :KK66: Bu durumda sanırım 6 ay kuralı geçerli oluyormuydu acaba ?
Gerçi izne ayrılırken sebep belirtilmemiş :KK66:

Tabiki dönebilirsin canım son bildirdiğin kiloya düşmüş olursan :KK66:
Cumaya kadar bol bol su iç yeşil çay iç ki ödem varsa atmış olursun :KK66:

Tamamdır canım :KK66: en son bildirimin 87ymiş ama şu 6 ay kuralı geçerli oluyormu bir paylaşım alanına danışayım ki ona göre o kiloya inmene gerek yoksa hemen bayram sonrası sende listeye dahil olursun tekrar :KK66:
tamam abla o zaman bu hafta bildirim yaparim evet su iciyorum su anda bisikletimide kaldirdigim yerden cikardim bakalim hayirlisi artikkk

banum tekrar kontrol ettim evet paylaştığım etap son izinli yazıldığı tarih yani o baz alıncakHoppa

izinliizne ayrılalı 6 ayı geçtiği için ve eğer aldığı kilosu o zamanki kilosundan % 5 fazlaysa listeye girebiliyor,daha azsa eski kilosuna dönene kadar beklicek.birde eğer hamilelik ya da başka sağlık sorunları sebebiyle kilo aldıysa da listeye girebilir durumu izah edilipHoppa

seher yıldızı ( 86,7 / // % ) 311.etap ta izne ayrılan üye geri döndü

Ne büyük kötülük yapmışız kendimize kilo alıp vermekle:KK43:
Inşallah hepimiz için bu son olur ve ömür boyu koruruz kilomuzu. .
Sen de üzülme masallah çok iyi gidiyorsun Ayşem. .

Hoşgeldin yeniden. Ne güzel kilo vermişsın. .demek baya başarılısin bu konuda senin icin yeniden başlamak kalıyor geriye.

Back
X