Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı günler
Sibelden geri döndüm

maalesef tahmin ettiğim gibi pek parka geçmedi bugün

Evet eksi gördüm az da olsa ama hiç yağdan gitmemiş

Geçen haftaya göre - 500 gr gördüm

Heee hiç yoktan iyidir tabi ama şu ikili rakamları görme isteği bu ara daha bir baskın oldu sanırım birazda ondan

ama bu hafta olduğu kadar kötü bir haftasonu geçirirken yine eksi görmek bile sevindirici
Çıkışta Ayşemle keyifli bir yemek yedik ( gerçi baştan çok çekindik sonuçta Ramazan ama aç kalıncada tansiyon şeker falan bizi etkiliyor

o yüzden en kuytu köşeye oturduk gerçi bir sürü insan dışarda artık çok rahat yemek yerken biz çekindik )
Üstüne keyif kahvelerimizi de içip ayrıldık

Bu haftanın listesinde bana meyve ve sebze ağırlıklı şeyler yazdı ve bu hafta az gittiği için bu bir nevi detoks vari olacak ve eminim çok daha güzel rakamlar görürsün dedi

İnşallah bu sefer olabildiğince uyarım ( gerçi eşim bugün yine kazık attı bana

Perşembeye bana danışmadan Görümcemleri iftara davet etmiş

neymiş ben geçen hafta enişte gelsin en kısa zamanda konuşur ayarlarız demiştim ama sağ olsun konuşmama fırsat bile vermedi eşşek

)
Yarım saat evvel eve geldi o ara ablası arayınca tamam falan diyince bizde kızımla iftara cağırdı sandık meğer ihale bana patlamış

bakalım eşim deminden beri aman aşkım ben temizliği yaparım yok efendim yemeklerine de yardım ederim falan diyip duruyor da şimdilik süründürüyorum

nasılsa iftar her türlü olacak kaçarı yok

Yapabilirsem ben yemeğimi erken yiyip onlara sırf servis yapıp 9da da ara öğünümü yaparım

zor olacak ama denemek zorundayım iradem zorlanacak o gece

Birde cuma kızkardeşime iftara davetliyiz oda ayrı bir konu onda kıvırma şansım sıfır ama ondada sırf çorba salata yerim artık