Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar
Dün nasıl yorulduysam resmen akşam üzere adım attıkça bacaklarım ağrıdı ( gerçi yürürken hiç eskisi gibi belime ağrı vurmadı yada bacaklarıma tabi sonradan ağrı başladı )
Evde sünnet çocuğu gibi dolandım durdum

Bu sabah sadece ayaklarımın altında ağrı kalmış ( aslında ayakkabımda kalın tabanlıydı ama nedense yinede tabanlar ağrıyor ) gerçi dayanılmayacak gibi değil
Kızlar bugün benim mahkeme var yine

Hatırlarsınız kızkardeşimin komşularına dava açmıştım bana iftira attıkları için

geçen aydı sanırım savcılığın açtığı dava vardı bugün de benim açtığım tazminat davası var

Dua edin bana da şu dava artık çok fazla uzamadan sonuçlansın

1 seneyi geçti gerçi 3 sene de sürse asla vazgeçmeyeceğim

Eşimin hastalık döneminde onunla ilgilenmem gerekirken hiç alakam olmadığı halde gittim 4 saat karakolda ifade vermek için bekledim

ertesi gün eşim sıkıntıdan kafasını kaldıramadı

ki stresden uzak durması gerekiyordu
Küçük kuşum o zamanlar 4 yaşındaydı ve çocuk ağlayıp durdu Annemi hapse mi atacaklar ama Annem hırsız değil ki diye

Özellikle sırf bu yüzden dava açmıştım sonuçta küçücük bir çocuğa bunu yaşatmaya hakları yok üstelik alakamın olmadığını bile bile

Dün hatta Annem dedi kızım başına iş aldın keşke dava açmasaydın diye ama ben 100 % haklı olduğumu bildiğim bir konuda asla susmam

isterse olaylar uzasın

kadınların o mahkeme salonundaki yüz ifadelerini görmek bile bana yeteriyor

savcılık davasında onlar ifade verirken ben dik dik bakmıştım kadınların yüzünede ikisi titremekten kekelemekten ifade veremediler doğru dürüst

Bakalım bugün ne karar çıkacak ( büyük ihtimalle şahitlerin çağırılmasına karar verilir tahminimce

)
Ben erkenden bayıldım
Allahın gücüne gitmesin ama bende hiç sevemedim şu Güllaçı

gerçi iyikide sevemedik yoksa herhalde ay Ramazandan Ramazana yiyoruz nasılsa diye daha rahat davranabilirdim :)
Bak o sütlü nuriyeyi de bir kere yemiştim oda pek hoşuma gitmedi

heee baklavadan belki daha hafif ama baklava görünümlü bir şey yiyeceksem de tadıda aynı olmalı