Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar bakın burçlarla ilgili ne buldum :KK70: sabah sabah koptum ama cidden benim burcum bana okadar uygun ki ( Balık burcuyum malum :KK70: )
Bakın bakalım sizin burcunuz ile doğrusunu yazmışlarmı :KK70:
Freddynin kabusu ( kova :KK70: ) oda tam uyuyor :)
Kızlarımın burçlarına da baktım hakikaten tam çuk oturuyor derler ya o hesap :KK70: ( büyük akrep, küçük başak )

https://sonsuzsifa.com/blog/gunluk-mesajlar/kadnlar-ve-burlar-glmekten-ldm-kesn-okuyun

Kızlar ben hazırlanıp kuşumla karne almaya gidiyorum ;) döndüğümde inşallah bildirim yapanlar olmuştur valla meraktan çatlıyorum :D :D :D

Kocaman öpüyorum gelince görüşürüz inşallah

Tekrar Selamın Aleyküm :KK3:

Karnemizi alıp döndük eve ;) Kuşum nasıl seviniyor hepsi çok iyi yazıyor diye :D bilse ilk sene herkesin aynı olduğunu belki bukadar heveslenmezdi :D
Çok şükür bu günleride gördüm :KK68: İnşallah kuzularımın Üniversiteden mezuniyetlerini de görmeyi nasip eder RAbbim :KK68: Aminnnnnn

Eeeee ben bir iki kişi de olsa bildirim yapmıştır diye ümit ederken hala kimse yok :KK64: gerçi sizler sahurada kalktığınız için doğal olarak geç uyanırsınız ;)

kilom 59.2 sabit maalesef

Ramazanda sabit çıkmakta güzel kuzum eminim bayramdan sonra daha güzel gider :KK68:
Bu arada kaçtır yazacağım unutuyorum ;) bir ara mezun olmaktan bahsediyordun da ben demiştim ya bir kaç kilo daha ver diye ;) hani olurda tamamdır dersen bana hatırlat ama tabi ben listeye devam etmeni isterim :KK60:

Biz de karnemizi aldık. .
Güzel bir tatil gecirmek dileğiyle tüm öğrenciler ve öğretmenleri tebrik ediyorum. .
Sabah kilomu yazacaktım ama unuttum..

Güncel kilom. . 93.3
Spor. 200 dk.

Kızlar bakın burçlarla ilgili ne buldum :KK70: sabah sabah koptum ama cidden benim burcum bana okadar uygun ki ( Balık burcuyum malum :KK70: )
Bakın bakalım sizin burcunuz ile doğrusunu yazmışlarmı :KK70:
Freddynin kabusu ( kova :KK70: ) oda tam uyuyor :)
Kızlarımın burçlarına da baktım hakikaten tam çuk oturuyor derler ya o hesap :KK70: ( büyük akrep, küçük başak )

https://sonsuzsifa.com/blog/gunluk-mesajlar/kadnlar-ve-burlar-glmekten-ldm-kesn-okuyun

Bunu gormuştüm face de çok komik hakikaten. Bu arada ben de kovayim :)
Zorlasan pipin çıkar kısmına koptum. :)

Hayırlı cumalar hanımlar. Karneleri verdik biz de. Cocuklarla vedalaştım. Son dakika velinin biri geldi çattı. Biraz tartıştıktan sonra git dedim idare ile görüş. Elim ayağım titredi ama müdür yardımcısına ses çıkaramamış.

Seminer donemimiz var iki hafta ilk hafya kendi okulumda ikinci hafta bu çalıştığım okulda alacağım semineri. Okulun kapanmış olmasi rahatlattı beni.

Banu abla ben dun tartildim 85.5 geldim ilk defa artı geldim. Cok sasirdim. Gurubun puanini etkilecegim için özür dilerim. Aksam yetisirse tekrar tartilayim. Daha düşük gelirse onu yazarsın.

*** 8. Takım 521. Etap ***

Oynakbasi34 ( 105,6 / 104,5 / 1,1 / 1,04 % )
Diademe ( 70 / 69,5/ 0,5/ 0,71% )
Yena ( 94,6 / 93,3 /1,3 / 1,37% )
saimeberen ( 59,2 / / / % )
türkmenkizi86 ( 85,1 / / / % )
Zehra_eymen ( 85,9 / / / % )

8.Takım Ortalaması;

Son düzenleme:
Tekrar Selamın Aleyküm :KK3:

Karnemizi alıp döndük eve :KK66: Kuşum nasıl seviniyor hepsi çok iyi yazıyor diye :KK70: bilse ilk sene herkesin aynı olduğunu belki bukadar heveslenmezdi :KK70:
Çok şükür bu günleride gördüm :KK68: İnşallah kuzularımın Üniversiteden mezuniyetlerini de görmeyi nasip eder RAbbim :KK68: Aminnnnnn

Eeeee ben bir iki kişi de olsa bildirim yapmıştır diye ümit ederken hala kimse yok :KK64: gerçi sizler sahurada kalktığınız için doğal olarak geç uyanırsınız :KK66:
Hayırlı olsun kaptanım inşallah görürsün üni. Mezuniyetlerini
Ben sahura kadar oturuyorum
Sahurdan sonra yatıncada haliyle gec uyanıyorum bihayli
Ama dünkü kilomu yazdım

Selamın Aleyküm kızlarrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hazır evdeyken saçlarımı da boyayım dedim ;) henüz ıslak neye benzedi bilmem ama açık kestaneye boyadım ;)
Sonrada kuzumu da yıkadım gerçi banyodan sonra kıyafet kavgası ettik :D :D :D
Cadı sacını öreyim rahat et diyorum yok istemiyorum diye tutturdu ;) sonra üzerine elbise diye tutturdu elbise hep düğünlükler var olanlarda ufak geliyor diye etek verdim ayağına tabi alına minik bir beyaz tayt giydirdim kıyametler kopardı neymiş benim zevkimle senin zevkin birmi diyor bana haspam :D
Hadi kısa salopet giydireyim dedim ( çok beğenerek almıştım geçen sene çok bol geldi bu sene tam ) anam yok ben bunla rahat edemedim diye tutturdu :mad:
Kız ne giyeceksin diye en son isyan ettim :D CAdı şimdiden kıyafet beğenmiyor sabırla kaç tane şey giydirip çıkardım o dolap alt üst oldu :(
En sonunda isyan bayrağını ben açtım ve üzerindekini çıkarıp donla bıraktım :D ne giyersen giy karışmıyorum dedim :D

Şaşırdı tabi benden öyle tepki görmeyince hiç :KK48: gitmiş ilk başta rahat edemiyorum dediği bahçivan kotunu bir tshirtle giydi :D dedim teyzene giderken de baban yada ablan saçını toplar çekemem triplerini :D şimdi gitti ablasına odada dert yanıyor :D :D :D benle kapışınca ablasıyla geçineceği tuttu :D

Ay kızlar valla çok fena :KK70: gerçi erkek olsaydı eminim daha çok yapardı :D

Biz de karnemizi aldık. .
Güzel bir tatil gecirmek dileğiyle tüm öğrenciler ve öğretmenleri tebrik ediyorum. .
Sabah kilomu yazacaktım ama unuttum..

Güncel kilom. . 93.3
Spor. 200 dk.

Ha gayret canım az kaldı 8li rakamlara ;)

Hayırlı cumalar hanımlar. Karneleri verdik biz de. Cocuklarla vedalaştım. Son dakika velinin biri geldi çattı. Biraz tartıştıktan sonra git dedim idare ile görüş. Elim ayağım titredi ama müdür yardımcısına ses çıkaramamış.

Seminer donemimiz var iki hafta ilk hafya kendi okulumda ikinci hafta bu çalıştığım okulda alacağım semineri. Okulun kapanmış olmasi rahatlattı beni.

Banu abla ben dun tartildim 85.5 geldim ilk defa artı geldim. Cok sasirdim. Gurubun puanini etkilecegim için özür dilerim. Aksam yetisirse tekrar tartilayim. Daha düşük gelirse onu yazarsın.

Canım sağ olsun kuzum ;) o zaman akşam 18:30 gibi en geç tartıl ki ben gitmeden bildirimi taşıyabileyim ;) malum kızkardeşime iftara gideceğiz ;) olmadı Ayşeye rica ederiz o ekleyip taşır listemizi ;)

Hayırlı olsun kaptanım inşallah görürsün üni. Mezuniyetlerini
Ben sahura kadar oturuyorum
Sahurdan sonra yatıncada haliyle gec uyanıyorum bihayli
Ama dünkü kilomu yazdım

Sağ olasın canım ;)
Normaldır kuzum uyku düzeni iyice şaştı ;) eminim bayramdan sonra herkes yine eski düzene girer ;)

saimeberen ( 59,2 / / / % ) Üye Sabit
turkmenkızı86 ( 85,1 / 85,5 / +0,4 / - 0,47 % )
Zehra_eymen ( 85,9 / / / % )

8.Takım Ortalaması;

saimeberen ( 59,2 / / / % ) Üye Sabit
turkmenkızı86 ( 85,1 / 85,5 / +0,4 / - 0,47 % )
Zehra_eymen ( 85,9 / / / % ) Bildirimde bulunmadı

8.Takım Ortalaması; 0,442 %

Kızlar bu şekilde taşıyorum listeyi ;) Zehra gelirse düzselttirirsiniz ama sanmıyorum geleceğini internetim bitti demişti :(

Back
X