Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ifyara az kala bir bakayim dedim. Regliden dolayi oruc tutmuyorum. Seminerleri aldığım ilcede de kimseyle samimiyet kuramadim. Bugun ogretmenlerin birine soyledim mudur cagirirsa beni arar misin bahcese yuruyus yapacağım dedim olur dedi. Basketbol sahasının etrafında yurumeye basladim. On tur atar mıyım derken 10 bin adıma tamamladim. Hatta merak ettim acaba kac kere dolanmisim diye. Etrafin adimlayarak 80 tur attığımı hesapladım. :D öyle böyle canım sıkılmıyor orda. Dönem başında papaz olmuştuk zaten hepsiyle. Yarin yada cuma ordan ayrılıp yeni okuluma göreve başlayacağım. Haftaya da esim ve oglumla birlikte merkezde çalıştığım okula geçeceğim inşallah.

Bu arada kizlar benim tayinim çıktığı için yolluk alma hakkim var ama ben ilcede oturmuyorum ev taşımayacağım diye bana yolluk vermiyorlar. Esim sendika ile gorusmuz merkeze değil de baska ilceye çıktığından dolayı alma hakkım varmış. Yarin mudure eger bana yolluk vermezsen bende dilekce ile sana sebebini soracağım senin verdigin cevapla mahkemeye başvuracağım diyeceğim. Yine bir kapışcaz yani. Dönem başında ilce milli eğitimi dava etmediğim için çok pişmanım. Bu kez hakkımı vermezlerse dava edeceğim. Hayırlısı inşallah...

İyi akşamlar arkadaşlar valla kaptanım içinizden biri bana telefon numarasını verirse bildirimde sıkıntı yaşamam diye umuyorum gerçi internetim de var artık bu ay için sıkıntı yaşamam bu arada ramazanda kaç kilo verdiniz yada aldınız ben çok az yememe rağmen veremiyorum metabolizma yavaşlıyor sanırım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Misafirlerimi 10 dakika önce uğurladım ;) Allahtan bütün bulaşıkları çayları koyana kadar makineye dizdim de her yer toplu şu an ;) Sağ olsun çay servisini de büyük kızım yaptı da bende az keyif yaptım ;)

Çok şükür bugünde kaçamaksız ve listeme uygun yedim ;) Kendimi çok hafif hissediyorum ;)
Yarın sabahda yine Allah'ın izniyle yürüyüşe çıkacağım yine :21::21::21::21:

Gelen arkadaşda Sibele gidiyor hatta benden 10 gün önce başladı ve o 10 kg verdi ;) tabi onun boyu daha uzun kilosu da daha az olduğu için yolu daha kısa :KK48: hatta bugün dedi bende verdim ama sende daha fazla belli :21:
İnşallah aynı şekilde devam edip bayrama hedefime ulaşacağım :sampiyon:

selam 8.takımın kaçak hatunları:KK3:
tamam ramazan ,herkes yoğun iş güç anlıyorum da arada bi selam verin bari böyle nasıl motivasyon sağlanacak:KK64:banuşum kendi kendine konuşuyor neredeyse aa olmaz:işsiz:

heee valla hep kendi kendime konuşuyorum :KK48: deli diyecekler yakında :KK48:
Şaka bir yana ama eminim Bayram itibariyle kesinlikle kızlarda yuvaya dönüp full motivasyonla devam ederler ;)

Ifyara az kala bir bakayim dedim. Regliden dolayi oruc tutmuyorum. Seminerleri aldığım ilcede de kimseyle samimiyet kuramadim. Bugun ogretmenlerin birine soyledim mudur cagirirsa beni arar misin bahcese yuruyus yapacağım dedim olur dedi. Basketbol sahasının etrafında yurumeye basladim. On tur atar mıyım derken 10 bin adıma tamamladim. Hatta merak ettim acaba kac kere dolanmisim diye. Etrafin adimlayarak 80 tur attığımı hesapladım. :KK70: öyle böyle canım sıkılmıyor orda. Dönem başında papaz olmuştuk zaten hepsiyle. Yarin yada cuma ordan ayrılıp yeni okuluma göreve başlayacağım. Haftaya da esim ve oglumla birlikte merkezde çalıştığım okula geçeceğim inşallah.

Ohhh maşallah valla ne güzel 10 bin adım süper ;) cumaya çok güzel rakamlar görürüz inşallah ;)

Bu arada kizlar benim tayinim çıktığı için yolluk alma hakkim var ama ben ilcede oturmuyorum ev taşımayacağım diye bana yolluk vermiyorlar. Esim sendika ile gorusmuz merkeze değil de baska ilceye çıktığından dolayı alma hakkım varmış. Yarin mudure eger bana yolluk vermezsen bende dilekce ile sana sebebini soracağım senin verdigin cevapla mahkemeye başvuracağım diyeceğim. Yine bir kapışcaz yani. Dönem başında ilce milli eğitimi dava etmediğim için çok pişmanım. Bu kez hakkımı vermezlerse dava edeceğim. Hayırlısı inşallah...

İnşallah yeni okulda çok daha güzel bir ortam olurda son gerginliğin olur ;) Maalesef bazı insanlar hiç adil değil :KK43: hakkın olanı ya güzellikle yada zorlada olsa vermek zorunda ;)
Bende o konuda senin gibiyim haklıysam sonuna kadar giderim :sinirli:

İyi akşamlar arkadaşlar valla kaptanım içinizden biri bana telefon numarasını verirse bildirimde sıkıntı yaşamam diye umuyorum gerçi internetim de var artık bu ay için sıkıntı yaşamam bu arada ramazanda kaç kilo verdiniz yada aldınız ben çok az yememe rağmen veremiyorum metabolizma yavaşlıyor sanırım

Paketinin yenilenmesine sevindim canım ;) Yinede ne olur ne olmaz ben numaramı sana özelden atayım ;)
Şükür kilolar ufak ufak gidiyor ;) vermeyenlerde en azından sabit çıkıyor ;) Eminim bayramdan sonra çok daha güzel eksiler göreceğiz ;)

İyiyim canım çok şükür eve gidince kaç kg almışım ona bakicam çok yedim çok bildiğin gibi deil

Eminim bol hareketle dengelenmiştir onlar ;) ya bir iki kilo gelmiş bile olsa sen zaten nasıl verebileceğini çok iyi biliyorsun az azimle oda düzelir ;) tadını çıkar nasılsa Bayram sonrası daha çok asılacağız ;)
Hee ama tabi biraz daha dikkatli devam et ki sonradan daha çok uğraşmak zorunda kalma :KK60:

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Dün geç yatınca ancak 06:45de uyanabildim :KK48: eskiden benim için çok çok erken olan bir saat şimdi bana geç gibi geliyor :KK48: alışınca hep erkenden kalkmaya ;)
Bugünde yine yoğun bir gün benim için ama sıfır sıkıntı nerde hareket orada bereket dememişler boşuna :21:

Birazdan kahvaltımı yapıp keyif yaparım sonrada doğru parka yürüyüşe :KK71::KK71::KK71::KK71:
Hava tam yürüme havası ne yağmur yağıyor nede fazla güneş var ;) hafif serin :KK68:

Eve geldikten sonra 1.5 saat kadar dinlenip sonra tekrar parka çıkacağım küçük kuzumu tekne orucuna yazdırdığım için ;) artık ikinci gidişimde kuşum eğlenirken bende keyif yaparım ;)
Akşamda küçük görümceme iftara davetliyiz ;)

Cumaya kaldı 1 gün ona göre sizlerde dikkatli olun ve oruçlu olanlar lütfen bugün akşama doğru tartılsınlar ki doğru bir sonuç elde edebilsinler ;)

Kızlar 45 dakika kadar yürüdüm şükür ;) eve gelip dinlendim az iş yaptım şimdi de kuzumu tekne orucuna götürmek için tekrar parka çıkıyorum ;) dönüşü de pazarımı yapar eve gelirim ;)

Hem o bahaneyle yürümüş olurum ;)

Maşallah oruçlu halde yürüyüş zor olmuyor mu ben azıcık

Maalesef ben tutamıyorum şeker kötü etkilediği için ama inşallah seneye daha da sağlıklı olunca aralıksız tutmayı nasip eder Rabbim...Aminnn

Merhaba..

Dönem dönem işlerimin yogunlugu yüzünden sık ugrayamiyorum.. Ev işi çocuklar üzerine ekstra yoğunluk misafir vb derken bazen kendime vakit ayıramiyorum desem yeridir..
Böyle zamanlar da beni mazur görmenizi rica ediyorum..
Ama çalışmayıp evde olan hanımlar daha sık uğramalı biz bir ekipsek katkı sağlamalıyiz sadece cuma günleri kilo bildirmekle olmuyor maalesef. .

Selam kıZlar bende bu ara ugrayanadım k bakmayın
Hava okdar sıcakkı burda hiç bişey yapasım gelmiyo dışarı adım atılmıyo camlar kepenkler kapalı ama ev yinede cok sıcak dışarı ateş yagıyo gibi rabbim çalışıp oruç tutanlara yardım etsin

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı günler :KK68:

Bugün öyle böyle yorulmadım :rolleyes: Sabah malum yürümüştüm zaten sonrada kuzuyla çıktık ( giderken aklıma gelmedi ama dönüşte pedometreyi açtım 8.505 adım gösterdi ama 10 000 adım olduğu kesin ;) )
Tekne orucundan sonra kulkla atölyesi vardı ;) hem eğlendiler kendi kendi kuklalarını kendileri yaptılar ;)
Ordan birde Annemle Pazarı talan ettik ve az dinlendikten sonra direk eve kendimizi zor attık ;)

Küçük görümceme iftara gidene kadar artık bol bol dinlenirim :KK48:

Selam kıZlar bende bu ara ugrayanadım k bakmayın
Hava okdar sıcakkı burda hiç bişey yapasım gelmiyo dışarı adım atılmıyo camlar kepenkler kapalı ama ev yinede cok sıcak dışarı ateş yagıyo gibi rabbim çalışıp oruç tutanlara yardım etsin

Allah yardımcınız olsun ;) inşallah biraz havalar serinlerde az da olsa rahatlarsınız ;)

Back
X