Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Dün geç yatınca ancak 06:45de uyanabildim :KK48: eskiden benim için çok çok erken olan bir saat şimdi bana geç gibi geliyor :KK48: alışınca hep erkenden kalkmaya :KK66:
Bugünde yine yoğun bir gün benim için ama sıfır sıkıntı nerde hareket orada bereket dememişler boşuna :21:

Birazdan kahvaltımı yapıp keyif yaparım sonrada doğru parka yürüyüşe :KK71::KK71::KK71::KK71:
Hava tam yürüme havası ne yağmur yağıyor nede fazla güneş var :KK66: hafif serin :KK68:

Eve geldikten sonra 1.5 saat kadar dinlenip sonra tekrar parka çıkacağım küçük kuzumu tekne orucuna yazdırdığım için :KK66: artık ikinci gidişimde kuşum eğlenirken bende keyif yaparım :KK66:
Akşamda küçük görümceme iftara davetliyiz :KK66:

Cumaya kaldı 1 gün ona göre sizlerde dikkatli olun ve oruçlu olanlar lütfen bugün akşama doğru tartılsınlar ki doğru bir sonuç elde edebilsinler :KK66:
Tekne orucu ne canım

*** 8. Takım 522. Etap ***

Oynakbasi34 ( 104,5 / 103,3 / 1,2 / 1,15 % )
Diademe ( 69,5 / / / % )
Yena ( 93,3 / 91,9 / 1,4/ 1,50 % )
saimeberen ( 59,2 / / / % )
turkmenkızı86 ( 85,5 / 85,2 / 0,3 / 0,35 % )
Zehra_eymen ( 85,9 /85,0 / 0,9/ 0,52 % ) Geçen hafta Bildirimde bulunmadı, yüzdesi 2ye bölündü

8.Takım Ortalaması; %

Diademe ( 69,5 / 69,2/ 0,3 /0,43 % )
Yena ( 93,3 / 91,9 / 1,4/1,50 % )
Zehra_eymen ( 85,9 / 85/0,9 / 1,04% ) Geçen hafta Bildirimde bulunmadı, yüzdesi 2ye bölündü

8.Takım Ortalaması; %

Son düzenleme:

Diademe ( 69,5 / 69,2/ 0,3 /0,43 % )
Yena ( 93,3 / 91,9 / 1,4/1,50 % )
Zehra_eymen ( 85,9 / / / % ) Geçen hafta Bildirimde bulunmadı, yüzdesi 2ye bölündü

8.Takım Ortalaması; %
Ben bildirimde bulunmuştum 85 olacaktı

Diademe ( 69,5 / 69,2/ 0,3/ 0,43 % )
Zehra_eymen ( 85,9 /85,0 / 0,9/ 0,52 % ) Geçen hafta Bildirimde bulunmadı, yüzdesi 2ye bölündü

8.Takım Ortalaması; %

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese tekrar hayırlı günler :KK68:

Sabah hastaneye sonuçlara almaya gittim hatta dönüşte de havuza uğrayacaktım ama maalesef kızın idrarında biraz mikrop görünmüş sanırım hasta olacak ;) doktor o yüzden önce Antibiyotik kullansın Bayramdan sonra gel tekrar idrar tahlili yaparız dedi ;)
Tabi ilk etapta tüh şimdi havuza kadar yürüyecektim diye düşünürken sonradan ya ne alaka benim yürümeme engel değil ki bu durum dedim :KK20:
Minibüse direk hastane önünden bineceğime yürüyebildiğim kadar yürür öyle binerim dedim :21:

Sonra verdim müziği kulaklıklara ve attım kendimi yollara :21:
Hatta bir ara ufak bir çocuk Annesiyle yolda yürürken bir baktım yanımda koşmaya başladı :D en fazla 4 - 5 yaşlarındaki sıpa benim spor yaptığımı anladı :D Annesi arkadan biz önden ( bana istemeden eşlik etti ) uzun bir mesafe yürüdük ( onlarda aynı yolda ilerleyeceklermiş :D )
Arada ufaklık nefes nefese kalıp durdu sonra tekrar yanımda koşmaya başladı :D okadar hoşuma gitti ki sanki destek oluyormuş gibi üstelik tek kelime etmeden sadece birbirimize arada bakıp gülümsedik :D

Hadi az daha hadi az daha derken resmen yolun yarısını yürümüşüm :KK71::KK71::KK71:
Hatta eve gelince eşime nerden nereye kadar yürüdüğümü söyleyince helal kız sana cidden süpersin ben olsam asla yürüyemem okadar yolu dedi :D

Eve geldiğimde tabanlarım ağrıyordu ( belli bir yerden sonra tabi mecbur minibüse bindim yoksa yollarda bayılırdım kesin çünkü felaket sıcakda vardı ;) )
Öğlen yemeğimi yerken bile daha çok zevk aldım sonuçta hak ettim ;)
Az koltuğa uzanayım dedim 1 saat kadar uyumuşum ama çoooook iyi geldi ;) inanılmaz iyi hissediyorum kendimi ;)

Şimdide az daha oturup bir 45 dakika sonra da küçük kuzumu parka oynamaya götüreceğim ;) hem az da olsa yürümüş olurum hemde kuşum eğlenmiş olur ;) tabi park içinde yürümeyi düşünmüyorum çünkü abartırsam bu sefer ileride kilo verme durursa sporu çoğaltmam gerektiğinde çok daha yüksek süreler yürümem gerekir ;) )

Banucum
Yeni kilom 91.9

Ha gayret Canım 8li rakamlara az kaldı ;)

Tekne orucu ne canım

Bizim belediye 2 - 3 senedir yapıyor bu etkinliği ;)
Çocuklar sabahtan öğle ezanına kadar oruç tuttuklarında ( gerçi tutmayanda daha evvel adını yazdırdıysa alınıyor etkinliğe ) belli noktalarda Tekne orucu etkinlikleri yapıyorlar ;)
Ezan okunmadan bir dakika evvel çocuklar gök yüzüne ballonlar salıyorlar ;) öncesinde de Hacivat karagöz gösterisi yada Nasrettin Hoca gösterisi izliyor hatta kendileri de sahneye çıkıp katılıyorlar ;)
Tam ezan okunmaya başladığında ise önce top patlamasını temsilen hepsi birer tanede Balon kürdanlarla patlatıyorlar :KK48: Belediyenin hazırladığı kumanyaları yiyor sonrasında hem macun dağıtılıyor çocuklara hemde yüz boyaması yapıyorlar ;)
Dün sonrasında birde Kukla atölyesi etkinliği vardı ;) yani bütün çocuklar sahnede bir abinin yönlendirmesiyle kendilerine el kuklası yaptılar ve tabiki onlar hatıra kaldı kuzulara :KK68:

Çarşamba günü içini tekrar kayıt ettirdim kuzuyu ;) o günde Tekne orucu sonrasında Oyuncak boyama etkinliği varmış :KK68: kuzum sınıf arkadaşlarıyla çok isteyince 3ünü de yazdırdım ;) hem görüşmüş olacaklar hemde tekrar eğlenecekler ;)
Benim kuzu özellikle en son sahnede deli gibi dans ediyordu :D

Kilo bildirimim 85 burdan şunu anlıyorum ki aç kalarak kilo verilmiyor ne tatlı yiyorum ne hamur işi yine de gram gram eksiliyor kilo almadığım için şükretmem lazım heralde

Canım dediğin gibi aç kalarak maalesef kilo verilmiyor ;) şükür almıyorsun Ramazanda ama eminim Bayramdan sonra daha sık beslenerek çok daha güzel kilolar verebilirsin ;)

Kaptanım kaç kiloyla başladın çok güzel ilerliyorsun diyetisyene de gidiyorsun değil mi

Benim evdeki tartıya göre 118 kgla başladım ( diyetisyende malum hep 1 kg daha az çıkıyorum eve nazaran ;) )
Yani toplamda 1 Nisandan bu yana evdeki tartıya göre 14.7 kg gitmiş oluyor :21::21::21::21:
Rekorum olan 124.5 kgyu baz alırsamda 21,2 kg gitmiş oluyor :KK71:

Kızlar ben yarım saate kadar çıkıcağım inşallah o arada saime de bildirimini yapar da listeyi taşırım olmadı Ayşenin ellerinden öper :KK48: cepten çok zor olur dışarda ama denerim ;) baktım olmuyor Ayşeye telefon açar hallettiririm ;)

Çok güzel bir etkinlikmis banucum ben eve geldim kilom almış başını gitmiş yazmaya utanıyorum neyse bizimkiler babaya hadi havuza inelim dedi hay inmez olsalardı önce adam havuz malzemeleri.alirken kızın yatağına dengesini kaybedip düştü yatak kenarı koruyucusu ve yatak altındaki tahtalar ağırlıktan kırıldı sonra havuzda küçük kız kaka yapınca apartman topar eve dönerken ıslak bonelele iphone6 anti çantaya atılınca tele su girmiş oda bozuldumu oda yetmedi bizim sıpa yatağına çıkıp ziplamis iyice tahtaları kırıldı Allah sonumuzu hayra çıkarsın aminn

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese tekrar hayırlı günler :KK68:

Sabah hastaneye sonuçlara almaya gittim hatta dönüşte de havuza uğrayacaktım ama maalesef kızın idrarında biraz mikrop görünmüş sanırım hasta olacak :KK66: doktor o yüzden önce Antibiyotik kullansın Bayramdan sonra gel tekrar idrar tahlili yaparız dedi :KK66:
Tabi ilk etapta tüh şimdi havuza kadar yürüyecektim diye düşünürken sonradan ya ne alaka benim yürümeme engel değil ki bu durum dedim :KK20:
Minibüse direk hastane önünden bineceğime yürüyebildiğim kadar yürür öyle binerim dedim :21:

Sonra verdim müziği kulaklıklara ve attım kendimi yollara :21:
Hatta bir ara ufak bir çocuk Annesiyle yolda yürürken bir baktım yanımda koşmaya başladı :KK70: en fazla 4 - 5 yaşlarındaki sıpa benim spor yaptığımı anladı :KK70: Annesi arkadan biz önden ( bana istemeden eşlik etti ) uzun bir mesafe yürüdük ( onlarda aynı yolda ilerleyeceklermiş :KK70: )
Arada ufaklık nefes nefese kalıp durdu sonra tekrar yanımda koşmaya başladı :KK70: okadar hoşuma gitti ki sanki destek oluyormuş gibi üstelik tek kelime etmeden sadece birbirimize arada bakıp gülümsedik :KK70:

Hadi az daha hadi az daha derken resmen yolun yarısını yürümüşüm :KK71::KK71::KK71:
Hatta eve gelince eşime nerden nereye kadar yürüdüğümü söyleyince helal kız sana cidden süpersin ben olsam asla yürüyemem okadar yolu dedi :KK70:

Eve geldiğimde tabanlarım ağrıyordu ( belli bir yerden sonra tabi mecbur minibüse bindim yoksa yollarda bayılırdım kesin çünkü felaket sıcakda vardı :KK66: )
Öğlen yemeğimi yerken bile daha çok zevk aldım sonuçta hak ettim :KK66:
Az koltuğa uzanayım dedim 1 saat kadar uyumuşum ama çoooook iyi geldi :KK66: inanılmaz iyi hissediyorum kendimi :KK66:

Şimdide az daha oturup bir 45 dakika sonra da küçük kuzumu parka oynamaya götüreceğim :KK66: hem az da olsa yürümüş olurum hemde kuşum eğlenmiş olur :KK66: tabi park içinde yürümeyi düşünmüyorum çünkü abartırsam bu sefer ileride kilo verme durursa sporu çoğaltmam gerektiğinde çok daha yüksek süreler yürümem gerekir :KK66: )

Ha gayret Canım 8li rakamlara az kaldı :KK66:

Bizim belediye 2 - 3 senedir yapıyor bu etkinliği :KK66:
Çocuklar sabahtan öğle ezanına kadar oruç tuttuklarında ( gerçi tutmayanda daha evvel adını yazdırdıysa alınıyor etkinliğe ) belli noktalarda Tekne orucu etkinlikleri yapıyorlar :KK66:
Ezan okunmadan bir dakika evvel çocuklar gök yüzüne ballonlar salıyorlar :KK66: öncesinde de Hacivat karagöz gösterisi yada Nasrettin Hoca gösterisi izliyor hatta kendileri de sahneye çıkıp katılıyorlar :KK66:
Tam ezan okunmaya başladığında ise önce top patlamasını temsilen hepsi birer tanede Balon kürdanlarla patlatıyorlar :KK48: Belediyenin hazırladığı kumanyaları yiyor sonrasında hem macun dağıtılıyor çocuklara hemde yüz boyaması yapıyorlar :KK66:
Dün sonrasında birde Kukla atölyesi etkinliği vardı :KK66: yani bütün çocuklar sahnede bir abinin yönlendirmesiyle kendilerine el kuklası yaptılar ve tabiki onlar hatıra kaldı kuzulara :KK68:

Çarşamba günü içini tekrar kayıt ettirdim kuzuyu :KK66: o günde Tekne orucu sonrasında Oyuncak boyama etkinliği varmış :KK68: kuzum sınıf arkadaşlarıyla çok isteyince 3ünü de yazdırdım :KK66: hem görüşmüş olacaklar hemde tekrar eğlenecekler :KK66:
Benim kuzu özellikle en son sahnede deli gibi dans ediyordu :KK70:

Canım dediğin gibi aç kalarak maalesef kilo verilmiyor :KK66: şükür almıyorsun Ramazanda ama eminim Bayramdan sonra daha sık beslenerek çok daha güzel kilolar verebilirsin :KK66:

Benim evdeki tartıya göre 118 kgla başladım ( diyetisyende malum hep 1 kg daha az çıkıyorum eve nazaran :KK66: )
Yani toplamda 1 Nisandan bu yana evdeki tartıya göre 14.7 kg gitmiş oluyor :21::21::21::21:
Rekorum olan 124.5 kgyu baz alırsamda 21,2 kg gitmiş oluyor :KK71:
maşallah çok güzel vermişsin darısı bizlere

Diademe ( 69,5 / 69,2/ 0,3/ 0,43 % )
saimeberen ( 59,2 / / / %
)1.kez bildirimde bulunmadı
Zehra_eymen ( 85,9 /85,0 / 0,9/ 0,52 % )
Geçen hafta Bildirimde bulunmadı, yüzdesi 2'ye bölündü

8.Takım Ortalaması; % 0,658

Bildirim yapmayan bir tek @saimeberen kaldı :KK66:
banucum saimeberen gelmedi listeyi paylaşıyorum unutmayalım diye Hoppaçünkü mutfakta yemeklerle boğuşuyorum:hamarat:eğer gelirse düzeltiriz inşallahHoppa
en son mesajı 9 haziran yani geçen hafta:KK56: ama dün gece siteye giriş yapmış ve size not bırakmadan çıkmış:KK64:
sen istediğin şekilde düzenlersin geldiğinde izine mi ayırırsın naparsın bilmiyorum canımcım:KK60:

Çok güzel bir etkinlikmis banucum ben eve geldim kilom almış başını gitmiş yazmaya utanıyorum neyse bizimkiler babaya hadi havuza inelim dedi hay inmez olsalardı önce adam havuz malzemeleri.alirken kızın yatağına dengesini kaybedip düştü yatak kenarı koruyucusu ve yatak altındaki tahtalar ağırlıktan kırıldı sonra havuzda küçük kız kaka yapınca apartman topar eve dönerken ıslak bonelele iphone6 anti çantaya atılınca tele su girmiş oda bozuldumu oda yetmedi bizim sıpa yatağına çıkıp ziplamis iyice tahtaları kırıldı Allah sonumuzu hayra çıkarsın aminn

Hay Allah.. ne aksilik yaşamıssinjz öyle.
Allah beterinden korusun.
Geçmiş olsun canım. .

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK68:

Çok şükür Ayşeciğim paylaşmış bizim listeyi çünkü avare ben kadıncağıza mesaj atmayı unuttum :KK48:
Tam akşam ezanı okununca jeton düştü :oops:

Büyük kızım arkadaşlarıyla AVMye gitmişti iftar için ;) bizimde mahalle iftarı meğer salı günüymüş o yüzden bizde boşda kalınca onların yanına gittik ;) hem büyük kıza o bahaneyle bir iki bir şey alayım dedim ;)
Şükür kendine gömlek beğendi ilk kez :KK48: içine bir de beyaz tshirt aldık hem her zaman lazım oluyor hemde içim görünüyor diye sonradan gömleği giymemezlik yapmasın dedik ;)
Bir tane de günlük tshirt beğendi kendine ;)
Mİnik kuşum eksik kalırmı tutturdu bende elbise istiyorum diye :D aslında yeni almıştım bayramlıklarını ama eline yeşil bir elbise almış ( ona göre su yeşiliymiş ve ona çok yakışırmış :D ) birde ilk gün giyeceği kıyafetlerin altına beyaz kalın tabanlı bir spor ayakkabı aldı cimcime ;)
Büyük ayakkabı bakmadı bile ama yarın kaçarı yok alacak ;)

Bu arada büyük kızım beni baya bir şaşırttı :D Gratise girdiğimizde kendine cilt bakımı için maske falan aldırdı ;) makyaj yapmam ama bundan sonra kendime çok daha iyi bakacağım üstelik bayramdan sonra da zayıflamak için elimden geleni yapacağım dedi :21::21::21::21::21: Naısl mutlu oldum size anlatamam ;)

Çok geçmiş olsun canım RAbbim beterinden sakınsın ;) aminnnnn
Kiloya takılma eminim Bayramdan sonra çok daha güzel devam edip alınan bir iki kiloyuda verirsin ;)

banucum saimeberen gelmedi listeyi paylaşıyorum unutmayalım diye Hoppaçünkü mutfakta yemeklerle boğuşuyorum:hamarat:eğer gelirse düzeltiriz inşallahHoppa
en son mesajı 9 haziran yani geçen hafta:KK56: ama dün gece siteye giriş yapmış ve size not bırakmadan çıkmış:KK64:
sen istediğin şekilde düzenlersin geldiğinde izine mi ayırırsın naparsın bilmiyorum canımcım:KK60:

Allah razı olsun canım ;) şükür ben sana yazmadan hatırlamışsın ;) sonradan jeton düşünce vayyyy gitti bildirimler diye düşünürken imdada yetişmişsin :KK60::KK60::KK60::KK60:

Back
X