- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
ne demek bitanemSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Çok şükür Ayşeciğim paylaşmış bizim listeyi çünkü avare ben kadıncağıza mesaj atmayı unuttum
Tam akşam ezanı okununca jeton düştü
Büyük kızım arkadaşlarıyla AVMye gitmişti iftar içinbizimde mahalle iftarı meğer salı günüymüş o yüzden bizde boşda kalınca onların yanına gittik
hem büyük kıza o bahaneyle bir iki bir şey alayım dedim
Şükür kendine gömlek beğendi ilk keziçine bir de beyaz tshirt aldık hem her zaman lazım oluyor hemde içim görünüyor diye sonradan gömleği giymemezlik yapmasın dedik
Bir tane de günlük tshirt beğendi kendine
Mİnik kuşum eksik kalırmı tutturdu bende elbise istiyorum diyeaslında yeni almıştım bayramlıklarını ama eline yeşil bir elbise almış ( ona göre su yeşiliymiş ve ona çok yakışırmış
) birde ilk gün giyeceği kıyafetlerin altına beyaz kalın tabanlı bir spor ayakkabı aldı cimcime
Büyük ayakkabı bakmadı bile ama yarın kaçarı yok alacak
Bu arada büyük kızım beni baya bir şaşırttıGratise girdiğimizde kendine cilt bakımı için maske falan aldırdı
makyaj yapmam ama bundan sonra kendime çok daha iyi bakacağım üstelik bayramdan sonra da zayıflamak için elimden geleni yapacağım dedi
Naısl mutlu oldum size anlatamam
Çok geçmiş olsun canım RAbbim beterinden sakınsınaminnnnn
Kiloya takılma eminim Bayramdan sonra çok daha güzel devam edip alınan bir iki kiloyuda verirsin
Allah razı olsun canımşükür ben sana yazmadan hatırlamışsın
sonradan jeton düşünce vayyyy gitti bildirimler diye düşünürken imdada yetişmişsin
![]()

ay ben yerim o ,su yeşili elbisenin yakıştığı kuzuyu

kızz senin büyük kız aşık olmuş olmasın