Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı günler
Dün gece bahçeden okadar geç döndük ki geldiğimde değil bilgisayarı açmak parmağımı oynatacak halim yoktu

Zaten anında sızıp kalmışım

Sabahta aslında 06:30da uyanmıştım ama uykumu alamadığımdan tekli koltukta az kendime geleyim derken tekrar uyumuşum

08:30da uyandım ve hemen hazırlanıp eşimle sağlık ocağına geçtim eşimin ilaçlarını yazdırmak için

Tabi eşim işe giderken beni bıraktı

her yerim okadar ağrıyor ki yürüyüş yapmayı bırakın adım atacak halim yok
Bugün bol bol su içmem lazım çünkü baya ödem var

Eşim elli kere tembihledi bugün hiç bir iş yapma boşver dinlen diye

Bahçede dakika yerimizde durmadık ama şükür artık sadece mahsüller olunca toplama işi kaldı

çapa falan hep bitti ama bende bittim

insanın popişinin yanları ağrırmı benimki ağrıyor
Bakalım bugün bol su içip o ödemi atayım da yarın ne göreceğim diyetisyen kontrolünde
Tahmin ettiğim şeymiş canım

Ellerine sağlık gerçekten zor iş onla uğraşması

Aslında bende bir ara erişte yapmak istiyorum ama bakalım fırsat bulabilirmiyim gerçi daha erken iyice sıcaklarda yapmam lazım ki çabuk kurusun
oynakbasi34
kaptanım beni izne ayirabilir misin. Ben diyetime devam edeceğim tabiki burda bildirimde bulunamayacağım.
Esim memleketine gitti. Babası tekrar ameliyat olacakmış. Beni goturmedi. Bende annemlere geçtim. Bir çok sey getirdim ama tartimi getirmedim. Fırsatım olurda evime gidebilirsem getiririm.
Esimin döneceği tarih belli değil temmuzun 20 sini bulabilir. Hayirlisi artık.
Çok geçmiş olsun canım Kayınpederine

Bu cuma bildirim yap son kez ( olmadı perşembeden yazarsın kilonu ) sonra hemen arkasına not düşeriz izne ayrılmak istiyor üye diye

Eğer tartıyı getirip izne ayrılmaktan vazgeçersen bana mutlaka hatırlat canım
hayırlı sahurlar olsun herkese kaç gündür yoktum kusura bakmayın bildirimdede bulunamadım sıkıntılı bi kaç gün geçirdim devamda ediyor gerçi rahatsızlandım hastanedeyim kaç gündür cuma sabahı korkunç bi ağrıyla uyandım belimde apar topar hstaneye gittik tahlil falan yaptılar taş varmış ramazandada suyu az tüketince zorlamışım hala düşmedi ama serumlarla sancılarım daha azaldı taş büyükmüş bugün lazerle kırcaklar bildirim yapmamamın nasıl bi yaptırımı var bilmiyorum yapmam gereken bişi varsa söylersin kaptanım
oynakbasi34
Çok çok geçmiş olsun canım

maalesef senin oruç tutmaman gerek

benim eşimde senelerce aynı şeyi yaşadı ne zaman RAmazanda oruç tutsa hastanelik oluyorduk en son doktor fırça attı inat etmeyeceksin oruç tutma bol bol su iç böbreklerinden olursun diye
Bildirim yapmadığın için bir uyarı almış oldun ve bir sonraki bildiriminde yüzde 2ye bölünecek ama sıkıntı değil canım

Eğer bu hafta da bildirim yapamayacaksan izne ayıralım seni bildirimsiz

Kendini daha iyi hissedince nasılsa dönersin listeye
oynakbasi34
kız banuş bahçede mi kaldın ne ettin sesin çıkmıyor sabahların kraliçesi
Sorma Ayşem valla öldüm de ağlayanım yok

Sabah kahvaltı bile edemedim hemen kapıdan çıkarken ceviz aldım yanıma da az kimseye çaktırmadan ceviz yedim sağlık ocağına metabolizma bari çalışsın diye

yine 2 kgdan fazla çıkıyorum ama resmen balon gibi ayaklarım

bol suyla yarına kadar atmam lazım ki doğru bir sonuç alayım
Günaydin kizlar,
tatilden döndük dün eve, tam 8 makine camasir cikti, hisim cikti onlari yika as bavullari bosalt falan derken.
Su anda tam 90 kg olarak ciktim tartida. Listeye girmem icin ne yapmam gerekiyor?
Hayatimda büyük degisiklikler bekliyor beni, en önemlisi kilo vermek.
65 kiloya düstügüm saniyede bosanma davami acicam!
Kolay gelsin canım sana

kız tatile gitmek iyi güzel de insan dönüşte daha çok uğraşıyor

Listede olan üyeler hangi kiloda izne ayrıldılarda o kiloya düşünce tekrar listeye dönebiliyorlar

ama ilk kez girenler için sıkıntı yok

senin zaten deneme süresi diye bir şey kalmadı baya oldu aramıza gireli
Bu arada sanırım enişte bey damarına mı bastı kilo konusunda

İnşallah dilediğin kiloya düşersin ama şu boşanma davası eğer çok büyük birşeyler yoksa bence tekrar düşünülebilir

Evet kimse yuva yıkmak için evlenmiyor ama devam ettirmek çok büyük sabır gerektiriyor

Kendinize zayıflama sürecinde bir şans ver bakarsın eşininde bakarsın sen zayıfladıkça aşkı depreşir de seni kaybetmemek için elinden geleni yapar