Sağ olsunlar Annelerin hepsi öyle

Bizlerin aslında biraz alınganlık yaptığımızı bile düşünürler

Hani iyi kötü eşi var başında onu koruyacak aman boşanırsa elalem ne der yok hemen kızıma av gözüyle bakarlar tehlikeye girer yada işte bizde zamanında neler yaşadık katlandık lafı gelir hemen

Benim Annemde seneler evvel boşanmaya kalkıştığımda bana günlerce aynı şeyi söyleyip durdu ( ki ben son anda söylemiştim ) Bir tek babamdan hiç beklemediğim bir tepki gördüm

adam kıyameti koparır diye düşünürken kızım evlenmeye nasıl karar verdiysen tek başına boşanmaya da sen karar vereceksin sonradan sen sebep oldun lafı duymak istemiyorum dedi

Hee bizim o dönem tek sorunlarımız ailesiydi ve ikimizde birbirimizi af edersin köpek gibi seviyorduk

benim psikolojim daha fazla kaldıramayacak gibiydi ve eşimde iyice benden uzaklaşmıştı o dönem ama iş ciddiye binince adamcağız beni vazgeçirmek için elinden geleni yaptı

iyikide inat etmemişiz diyorum çünkü ikimizde birbirimizin aldığı nefesle dahi ilgileniyoruz

Belki eşin seni kaybetmeyeceğini düşündüğü için bukadar rahat davranıyordur

Dediğin gibi herkes yaşadığını bilir ve sen mutsuzluktan öleceğim diyorsan mutlaka sınıra yaklaşmışsındır

Yine sen bilirsin ama bence de ailene ilk etapta sakın bir şey söyleme

anında karışmaya çalışırlar ama evladınızın hatırına son bir kez şans ver derim

yazık günah olanlar hep çocuklara oluyor

Evet mutsuz bir yuvada büyümek daha da zararlı olabilir ama ben hep diyorum benim eşim değiştiyse herkes değişebilir

hayatta görebileceğin en inatçı insandı o kötü dönemde ve şu an yüzüm az asık olsun bir an daldığımda hemen gelir öper sarılır aşkım bir sıkıntı mı var der
Ben hep derim bir kadın isterse adam edemeyeceği hatta elde edemeyeceği erken yoktur

yeterki akıllıca davransın
Rabbim diğer ablanı islah etsin ...Aminnn
Bol bol dua et canım

Rabbim inşallah bugün içinde bile ablanla barışmayı nasip eder inşallah...Aminnn
Üzme tatlı canını sonuçta sen Allah rızası için Babana sahip çıkmışsın ve ablana tavır almışsın

diğer ablanda bunu fark edip senin gönlünü almak için arayacaktır